![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Kekule Mekule
|
![]()
Osim DiViIx Cd-ova postoje i DVD CD DiVX-ovi(pazi mozgove)!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]() Citat:
![]() Mislim da je bila priča na Benchmarku da je neko nekome doneo disketu sa prečicama za Doom 3, Far Cry i Half Life 2, u fazonu "šta lupate da su velike igre, evo meni stale na disketu" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
|
![]() Evo baš malopre ide neka emisija o kompovima na RTSu i kaže lik:
...Niko vas ne sprečava da izmislite svoju igru... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Pre neki dan gazda me zove da pogledam neki komjuter koji je on pokupio dzabe za svoju zenu. Kad ono neki muzejski primerak za procesorom od 120 MHz i 32 MB RAM-a. Jos sam morao da rasturam CD-ROM da bi izvadio disk, a onda ulazi zena (komp je upaljen) i pita me pokazujuci nesto na monitoru "sta je ovo shanel"
![]() ja gledam monitor, gledam nju, ne znam sta da kazem, kakav shanel, nigde ne pise nista slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
jedan lik na pijaci prodaje cd-diskove,i to napisao velikim slovima na papiru pa stavio ispred tezge.nemam sta vise da kazem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Ovamo kod mene svi zovu CD/DVD RW kao "piši-briši".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Ispeglati kod - ispraviti bagove i optimizovati kod, po mom prof. informatike iz gimnazije. Počeh od tada i ja da koristim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Član
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 5 puta na 2 poruka
|
![]()
Pazi sad ovo...
Kaze drugar: Brate ajde da mi instaliras komp, nesto mi windows neradi me:Sto, sta je bilo on:Pa neradi !! ![]() ili jos bolje Jeli Mare jel znash mozda sto nemam zvuk na kompu? MOlim?! pa nesto neradi, ajde da mi ponovo instaliras sistem... Odem kod coveka, a ono u "Volume Control" sve "Mute"-ovano.... ![]() ![]() E stvarno, za ovakve baljezgarije treba naplacivati, i to DEBELO!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Član
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Nekako je vecina ljudi (bar koje ja znam) koja radi sa racunarima (naravno, ne mislim na igranje vec na ozbiljnije stvari) navikla da koristi engleske izraze... niko ne koristi izraze "nalepi", "fascikla" etc. Nikad nisam "instalisao" ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
![]()
Evo nesto vezano za igre - jeste li primetili da se cesto koristi izraz "nastavak" za svaki deo neke igre? Tako ispada da je prvi deo neke igre - prvi nastavak...nastavak cega?Ideje autora?
Ovo sam primetio kao relativno redovnu pojavu u domacim gaming emisijama, pa i u Game Overu koji se svojevremeno davao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
Danas u školi: - Aco, imaš li neki program za formatizovanje HDD-a? - ŠTA?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]()
U petak kada sam bio u skoli pricam ja mom drugu kako sam uzeo kablovski internet kako imam brzinu download-a od 14 kilo-bajta u sekundi, a on mi kaze (decko ima dial up) "E, be petko sto nisi uzeo ovaj dijalup (napisao sam bas kako je on rekao) meni brzina 50 kilobajta u sekundi"
![]() ![]() ![]() ![]() To je ono kad ljudi mesaju 50 kbps i 50 KB/s |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
V.I.P. GNU/Linux
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Veteran
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 182 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
Plavi ekran smrti ne mora da znači da je vaš Windows "crk'o". Pokušajte da uradite sledeće: Kod:
Manually crash Windows-XP Windows-XP has a "feature" with which it is possible to manually crash a system by simply holding the right CTRL key and pressing the Scroll Lock key twice. This feature can be turned on by the following steps: 1. Start regedit. 2. Navigate to [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\i8042prt\Parameters] 3. Create a new DWORD value and name it CrashOnCtrlScroll 4. Right-click on this newly created value and click on Modify 5. Enter 1 in the Value data field and click on OK. 6. Close regedit and reboot your system. 7. Now you can blue screen (crash) your system by holding the right CTRL key and pressing Scroll Lock twice. Note: Your system may reboot or show a blue screen whenever this crash is initiated. If your system reboots after initiating the crash, and you want to see the blue screen, follow these steps: 1. Go to Control Panel -> System 2. Click on the Advanced tab 3. Under Startup and Recovery, click the Settings button . 4. Under System failure, uncheck the option Automatically restart. Happy crashing... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Veteran
|
![]()
Ima neko pa kaze:
"Ajmo na kantere, da igramo Warcraft" |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Član
Član od: 17.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Mythbuster
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]()
četiri do pet zadnjih poruka nema veze sa ovom temom ...
ne kažem da nisu informativne i korisne, jesu, zato nisu obrisane ali nisu za ovde, tako da bi mogli da se vratimo na temu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|