![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Veteran
|
![]()
Da ne otvaram novu temu...
Našao sam na Netu nekoliko verzija ZTE Grand Xa - i hajde, isključim jednu LTE verziju istog, ali i dalje ne znam koju verziju nudi VIP [a koji bih ja kupio]... Jel ovaj koji se nudi na VIPu verzija koja piči na Intelovom CPUu od 1,6GHz? Ima li neko ideju hoće li biti apdejta na Dželi Bin za ovaj fon...? I generalno - ima li ko ovaj fon, čisto da podeli iskustva sa njim...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
|
![]()
Grand X je jedan od najgorih telefona koji se pojavio kod nas u poslednje vreme, ZTE ima i ok telefone ali je ovaj pravo kinesko djubre, imas celu temu na benchu o tome.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku HSVstoned na korisnoj poruci: | ||
PsyDuck (11.2.2013) |
![]() |
#23 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
|
![]()
Prelistaj bench temu, kapiram da hoces Android sa sto vecim ekranom ali ovaj ZTE zaobidji kako znas i umes. Reci budzet pa ce se naci neko bolje resenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
|
![]()
ok, ne tražim neki bes od telefona - nešto da me služi godinu-dve sa OK ekranom i dobrim zvukom za muziku, uz koju aplikaciju...
i dalje nisam našao zašto je aprat toliko loš kako ga predstavljaš - šta je tvoja preporuka u tom cenovnom rangu!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
|
![]()
Moj prvi android telefon ZTE Blade 3. Radi savrseno i radi sve sto trazim. Gledam tako po netu, citam o S2 i novijim proizvodima koje cu sa slascu kupiti kad mi istekne ugovor, ali ovaj telefon je uradio sve sto sam od njega trazio a i kako mi se cini, radice. Za 7800 din i pretplatu od 1000 din ja sam dobio vise nego sto sam ocekivao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Novi član
Član od: 1.7.2011.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Baš tema koja mi je potrebna.
Rešio da se upgradeujem posle 7 godina. Šta mi je potrebno: GPS sa mogućnošću keširanja mape, bokmarkovanja ulica, kreiranje rute. Google Maps, best free GPS app? Galaxy Mini 2 ? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
grand x sa intelovim procesorom je nesto drugo od onog sa nvidia procesorom,odnosno radi se o kvalitetnijem telefonu,koji radi mnogo bolje.ali mislim da je intel varijanta samo u mts-u,mozda se i varam
nema i dalje boljeg telefona od alkatela 992/997 u low segmentu |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, mobilni telefon, sdk, sta da kupim, telenor |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nov telefon - jaka baterija | Zrle | Aparati i oprema | 8 | 9.6.2012 7:22 |
Koji kineski mobilni telefon da kupim? | nasta | Aparati i oprema | 26 | 11.3.2010 2:20 |
Linux mobilni telefon | McNAIR | Programi za mobilne telefone | 6 | 5.8.2008 1:37 |
Reklamacije u garantnom roku - Iskustva | VitaminC | Aparati i oprema | 24 | 20.6.2008 1:37 |
Koji telefon da kupim za 200e? | alien | Aparati i oprema | 28 | 16.3.2007 0:27 |