![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Član
|
![]() Citat:
BTW Sta mislite o Silenceru,Rikimaruu i Spectreu? Kakva su vasa izkustva sa kada je hero killing u pitanju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Pa ono za dial-up vazi za mene ne znam za ostale, tj hocu da kazem meni fura o.k. niko se nije do sada zalio da lagujem ili nesto slicno, lagovacu jedino ako je host los i ako i svi ostali laguju. Ja sam isto kupio original warcraft i sad igram na battlenetu bez problema. Ali moras i da budes svestan sledecih stvari: na prvom mestu telefonski racun zbog predugog igranja kao i samog stanja tvog uplacenog net-a, a tu je i naravno uvek prisutna opasnost da ce ti veza nekim slucajem "puci" (sto mi se inace desilo samo dva puta, ali ume jaaaaako da iznervira)!!! Ehh Furion, da, da dobar je on, inace sto se tice onog da prvu iskoristis za drvece, hmm pa samim tim gubis njen efekat, mislim ja retko kad to drvece koristim da napadam heroje uglavnom ih saljem na kule. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]()
Uzeću adsl preko neobee-a.
Telefon mi uvode, evo danas, pa reko oću neograničen protok. 1.350,00 din masečno, pod uslovom da kupim modem 2.000,00 din bla bla bla (najjeftinije) Može dosta da se nauči od insane AI ![]() napr da ubiješ svog creepa sa low hp-om, da ne bi protivnik skupio exp i gld. Malo ko to radi na netu. +za furiona je odličan stygijan desolator. Filuješ ga lepo dok je pod1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Samo pitajte sta zelite i ja cu vam reci.Znam sve magije od svih heroja (ne bas sva imena ali.....),sve iteme itd.Nije da se hvalim ali..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Član
Član od: 10.3.2006.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 80 puta na 27 poruka
|
![]()
Ajd da probam...daj recite mi za igranje 2vs2, koji "duet" heroja je najbolji po vama i zbog cega...dali je bolje da ima dva killer-a u timu ili dva pusher-a, ili drugacije...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Član
Član od: 10.3.2006.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 80 puta na 27 poruka
|
![]()
Ma zaboravite to za 2vs2(zbog toga sto nikad ne znam ko je neprijatelj)...
Dajte recite nesto za ovog lika, Juggernaut ![]() Ja sam kupovao Boots of Travel i onaj item za koji treba samo Secred Relic(prokleto ime)...jel vi mislite da mu "treba" nesto drugo...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Nego evo par linkova koji su vrlo dobri a vezani su za DotA strategiju: http://www.dotaportal.com/forums/ind...showtopic=9386 http://www.dotaportal.com/forums/ind...howtopic=11805 http://www.dotaportal.com/forums/ind...howtopic=23592 A za tebe Marsa nesto sto ce te interesovati i pomoci (nadam se ![]() http://www.dotaportal.com/forums/ind...howtopic=33354 Naravno bilo bi pozeljno da znate engleski malo bolje, sve u svemu vrlo zanimljivo videcete!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Starosedelac
|
![]()
Interesantno
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Član
|
![]()
Evo Nemanja jedno iskušenje:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Član
|
![]()
+dobio sam fontel, uplatio sam dial ups i čekam slobodni adsl
![]() Takođe kupijo sam ![]() ![]() (prvi put u životu!!! ![]() i skenjo se kad sam skonto da mi je download ![]() Moraću jebga da čekam adsl za igru ipak.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |