![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#4121 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nista ti nevredi tako,nemoj da pitas po jedno pitanje,a najbolje je da nas nepitas nista sem onoga sto je zaista bitno jer ako ucis sam iz igre to je mnogo zaniljivije.Nemoj pogresno da me shvatis ali je zaista bolje ako sam ucis kroz igru isprobavas kako moze a kako ne.Na duel izazivas tako sto kliknes desni klik na ikonicu protivnika i kliknes na polje duel
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4122 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]()
Razumem te ja, ali razumi ti ovo:WoW mogu da igram samo 2h dnevno...zbog skole.
E sad PvP mogu da izazovem samo one koje pozovem u grupu(bas na nacin koji si mi ti rekao)....a za ostale? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4123 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
@RUSuper jesi sredio ono ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4125 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4126 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
pavle, ako si kupio igru original, baci pogled na onu knjizicu koju si dobio, u kojoj je nalepljen cd-key (valjda je i dalje tako), tu ima podosta korisnih stvari koje mogu dosta da budu od pomoci pochetniku, puno osnova, uputstva za ui, za samo wow okruzenje pa i poneshto vishe...
bice ti mnogo lakshe da igrash... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4127 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imao sam neke probleme sa operativnim,pa sam formatirao oa diska sad jos gore pojavila mi je poruka da imam trojanac i predlaze mi da idem na blizardov sajt ja odem skinem neke programe koji oni predlazu skeniram,ali ista prica opet relog.Na svakom realmu je tako : /
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Član
|
![]()
Ma znam ako ti iskace u wowu kad udjes ono kao da imas trojanca to nije 100% tacno... i meni je bilo... i nista nije moglo da pronadje to sto wow nalazi... i onda je posle 3 dana nestalo xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E to mi iskace,a i svasta mi kaspersky nadje samo to cudo sto oni kazu nemoze da nadje,ae nije to neki problem ali ovaj DC mi ide na zivce,kako da igram ovo ako ce svakih 5-15 min biti DC,ponekad nema ni 5 min
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 |
Član
|
![]()
Neznam sta da ti kazem.... samo ako nisi promenio sifru menjaj... cim te pocne diskonektovati menjaj sifru... tako ja... od kada su me hakovali xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4131 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma nije to onaj automatski disconect,nego zalaguje tako da sve stane sem mene,a onda posle nekog vremena me DC-uje.Znaci strasno,sve sam isprobao:menjao sifru,repairovao wow,skenirao viruse,pa eto cak i instalirao operativni(to nema veze sa wowom),a kada sam instalirao operativni formatirao sam oba diska.Jedino jos nisam probao da skinem nove drajvere za net,ali to neznam gde da nadjem : /
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4133 | |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]() Citat:
Don't worry, be hapy! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
ili generalno samo aDSL koristish? to ume da pravi probleme, zovi opetatera i zali se... mi smo zbog slichnog problema imali problem za nekim ljudima u guildi, i to ne samo u srbiji, vec i preko gde koriste aDSL, jer WoW je poprilichnpo problematichna stvar... pravi problem za aDSL, za Unix, za addone, za sve shto moze, on pravi problem... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4135 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Koja ti je mrezna-ploca? Ja sam imao problem diskonektovanja na jednom kompu sa nforce 2 chipsetom, i diskonektovao se kad god sam pricao sa npc da uzmem quest ili radio trade... U svakom slucaju imas na blizzardovom sajtu objasnjenje kako trebas podesiti mreznu karticu, sto je u mom slucaju sredilo stvar sa takvim cestim diskonektovanjem.
Proprati ovaj link http://us.blizzard.com/support/artic...rticleId=21010 i obrati paznju na deo o network cards.. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sale013 na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (14.9.2008) |
![]() |
#4136 |
Novi član
Član od: 6.7.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4137 |
Veteran
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 664
Zahvaljeno 183 puta na 135 poruka
|
![]()
e da , hunter je beshe najbolji twink 19 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4138 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4139 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sada sam poceo na al'akir opet zbog druga iz odeljenja,znaci opet levelovanje koje beskonacno traje.Uzeo sam priesta tako da ako neko ima tamo heroja neka mi da nick da ga bar ubacim u friendove.A sto se tice DC-ova.Pa juce me diskonektovalo na lepe oci znaci ono bas svaki sec,sada me diskonektuje ili retko ili u takvim slucajevima kad pokusavam da uzmem quest(ne bas za svaki pokusaj)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |