![]() |
![]() |
![]() |
#4161 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Da to sam i ja vidio kod njega.Ali nikako da shvatim kako se dobija skill level?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4162 | |||
Banned
|
![]() Citat:
![]() Ja: Citat:
Citat:
Dakle, kod tebe je situacija jos cudnija ![]() 11% veci score per minute, a 33% veci award score. Dakle, ocigledno je da ne utice samo award score na spm. Ustvari poprilicno je jasno, na score per minute NE UTICE DOBIJENO ORDENJE/Insignias (a ja ga ima otkljucano 48/50), vec samo Pins osvojeni tokom meca i poeni dobijeni zbog ubistava, asistencija,... @Jazo A sto se tice skill levela, pa dobijas isto kao i za poene, samo je racunica drugacija. Al to nije toliko bitno, bitno je kada i koliko dobijas/gubis skill level. To posmatraj kao za ovu FIFA listu, ili ATP/WTA listu (poeni ove godine minus poeni prosle godine). Ako ne odbranis osvojene bodove, gubis ih. Racuna se valjda za prethodnih par partija unazad. Dakle ako si imao skill level ukupni npr 300 i u sledecim partijama imas manji, pada skill level. Evo meni je sad 365, a cesto puta je bio nula, dakle nije apsolutno akumulativni (kao sto je ranije, pre 2000.-te, bio ATP tour recimo). Poslednja ispravka: Pjanovic (22.6.2010 u 18:12) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4163 |
Član
Član od: 15.2.2010.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 153 puta na 74 poruka
|
![]()
Skill level prvenstveno zavisi od K/D u prethodnih par dana
Pjanovic i njegove znacke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4164 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je 0 od kad igram BC 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4165 |
Banned
|
![]() Zna se ko je tjale, pardon deda ![]() Al nije deda gotov, ima on stosta za objasniti. I nisam ti odgovorio ranije. DA, osvojiti sa svim oruzjem bronzanu ili jos bolje srebrnu medalju (ili zlatnu ko ima toliko strpljenja) je SKILL. Nevezano za sam gejmplej i desavanja tokom mecha, vec za kvalitetno koriscenje svakog oruzja ![]() Al to nekim M60 LMG-ashima nije prihvatljivo, zar ne ![]() Ja sam koriscenjem oruzja koja ranije uopste nisam koristio, podigao k/d ratio, dakle podigao ne s***** ![]() Lako je naravno ubiti po 5 puta u paritji sa recimo USAS, a k/d ocajan, ili se ustekati najstrasnije. U prve redove sa bilo kojim oruzjem sam (jur)isao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4166 |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]()
Pjano, logicno je da imam vishe award score zato sto igram vishe sati nego ti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Banned
|
![]()
Nisam ja poredio nas award skor, nego sam poredio odnos nasih award score / score per minute.
Sky Spy: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odlozen patch ponovo naravno stalno ista recenica
![]() Citat:
NE UMIJU DA PROGRAMIRAJU!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Dakle, sto vise bronzi, zlata, srebra itd... to imas sanse za veci spm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4170 |
Član
|
![]()
Pa pogledaj svoj M24 pa meni pricaj za M60...
1700 M60 od 16000 a ti? 1600 M24 od 11000 Smesan si pjanovic kao i tvoja statistika kojom se hvalis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4171 | |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]() Citat:
![]() Mada sve je dobro dok 50% killova nije kombinacija abakan+tenk+heli+GL 40mm+CG+bombe isl. A ima takvih i to podosta.Recimo ovaj genije http://bfbcs.com/stats_pc/lumocolor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4172 |
Član
|
![]()
I meni je XM8P najbolja puska, mada sad igram sa AUG-om cisto malo za promjenu. A GL je obavezan isto kao i bombe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4173 | |
Banned
|
![]() Citat:
Pa ja jesam igrao sa M24 sve vreme prvih 2-3 nedelje. Statistika mi je daleko od smesne, ti koristis 3 oruzja, msm bas si totalni noob za ostala oruzja ocigledno. Ja igram raznovrsno, a ti koristis samo superiornija oruzja, tesko to raditi, dok je valjao M60 samo njega je koristio, od kako su ga srozali, onda koristi assault puske, sto ne igras malo sa F2000, pa probaj da odrzis ratio. A da nisu srozali M60, onda bi imao pola ubistava od ukupnog broja. M60 noob si i to je cinjenica. Nemas ti veze sinko, uvalio si se u taj klan, pa mislis da si nesto posebno dobar igrac. Ja koliko sam igrao partija sa/protiv tebe, u 80% mapa sam bio bolji u skoru i u ubistvima. Tako da... sve je tu jasno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4174 |
Starosedelac
|
![]()
Sky,
mrzi me da trazim unazad.. ali nije vredno.... ovakav tekst sam i ja dobio... Btw, sledece ce biti da ce reci kako je neki drugi domaci klan organizovaniji od EM-a, te da je uvek pobedjivao na tvom serveru u protivnickom timu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4175 |
Banned
|
![]()
Matori, sto si tako zlopamtilo jbteeeeee.
Ja sam milion puta ponovio, da je EM daleko organizovaniji od EX3D. Tj. da ste svi smejurija, i jeste. To sto ti pricas kako duva vetar, i neko drugi, to ne znaci da svako tako prica. Ja pricam o cinjenicama, a to je da je EX3D presmesan klan, uporedjujuci igranje na EM serveru. A kad mi on napise da sam smesan BC2 igrac i da mi je statistika smesna, jel to treba da precutim, napisem ono sto mi prvo padne na pamet gledajuci njegovu statistiku, a to je ranije obilato koriscenje M60, tako da DA, bio je M60 noob. Ti si na stadijumu zrelosti kao ova deca od 20-tak godina. Ako malo bolje gledas moje postove, uvideo bi da sam te u skoro svakom hvalio, i kad je snajperisanje u pitanju, i kad je UAV. Al brate, smesni ste kao crtani film, ekipno gledajuci EX3D. Al ti, posto si totalno nezreo, ne znas da imas svoje argumentovano misljenje, nego ili je plus ili minus, ili crno ili belo. Jos se slihtas ovde klincima, pokusajuci mene da nipodastavas. Ne moze to tako sa Pjanom, to treba da ti bude jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4176 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Haha, meni je zabavnije da citam vase postove na ovoj temi, nego da igram ovu igru. Btw, Pjano ti si kralj za taj crno-beli sh*t, i na kraju se sve obicno svede na ono crno..
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
HEHAD (22.6.2010) |
![]() |
#4177 |
Banned
|
![]()
Nisi onda dobro skapirao.
Saint je bio ok sa mnom, do trenutka kada sam napisao da lose igraju timski. Od tada svaki post je neutralan prema meni ili neprijateljski, dok ja uvek napisem konkretan i argumentovan post. Govorim o crno-belom odnosu medju forumashima. ---- Crno dabome, uvek ce ti kvazi nastavci mojih omiljenih igara biti crni ![]() Tako da ni za to nisi u pravu. Ja napisem uvek sta se meni ne svidja kod odredjene igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4178 |
Član
|
![]() ![]() Kazi mi u cemu si bolji majke ti? A sto ti ne igras onda sa F2000 posto je najgori? Ili sto igras sa M24 kad je najbolji? A to sto pricas za te medalje, svaki kreten moze da skupi 25/50 ubistva sa svakom puskom... Poslednja ispravka: Sky_Spy (22.6.2010 u 22:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4179 |
Banned
|
![]()
Ja sam pricao o igranju na vasem serveru
![]() Par dana sam igrao const, ti si bio prosek ![]() Mada nesto mi se cini, da ces naprasno oboleti od amnezije ![]() A porediti poene koje ti stices timskom igrom u klanu u odnosu na moje kad ja upadnem u neki uknown server... neuporedivo. Pa ti si 99% vremena igrao na svom serveru. I da, to sam i ja rekao, svaki kreten moze da sakupi 25/50 ubistava sa svakom puskom, samo je pitanje koliko ce mu vremena trebati i kako ce igrati, i koliki ce mu biti ratio na tim partijama. To je velika razlika. Btw, to je stara statisika, skill rating mi je 397 ![]() Ti si mene nasao nazvati prosecnim igracem, i ovde i na benchu, iiishh more ![]() ![]() Poslednja ispravka: Pjanovic (22.6.2010 u 22:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4180 |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]()
Pjana je u pravu u nekim stvarima.Recimo kombinacija xm8c+oprema za brze trcanje je stvarno zlo(po neprijatelje).Pre sam mrzeo xm8c, jer mi je bio los, ali sada mi je bolji od krinkova.
A u nekim stvarima se ne slazem sa njime, ali ni bi sada o tome da se tema ne bi zahuktala. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bad company, battlefield, bc2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Company of Heroes Tales of Valor | masteri | Strateške igre | 107 | 21.6.2011 18:04 |
Najbolja igra iz Battlefield serijala | zidan grobar | Akcione igre | 24 | 29.6.2010 17:10 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |
Battlefield: Bad Company | Markosam | Konzole | 12 | 24.6.2008 7:39 |