![]() |
![]() |
![]() |
#4241 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Nisam video, verovatno si koristio "Edit".
Tamo sam otišao i samo se log-ovao istim mail-om kao i za BC2 (ne registracija) i preuzeo igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4242 |
Član
|
![]()
Pa da ako oces da imas veteran moras se registrovati sa istim e-mailom.
I da, moras da potvrdis na e-mailu profil kako ti ga ne bi ugasili nakon 5 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4243 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da mora mail isti, jer te upravo preko tog maila indetifikuju. Svaki EA user ima svoj mail i pass i na osnovu toga se gleda koje igre ima registrovane na svoj acc. Ja sam napr cim sam uzeo BC2 i registrovao se, dobio veteran status 1 i M1 Garand (mozda zato sto je bio LE, ne znam). Kad sam se reg. na BF Heroes (posto i to igram u slobodno vreme sa ortacima) dobio sam 700 battle funds-a (to su kao neke "pare" za online kupovinu oruzja u BF Heroes) zato sto igram BC2. Znaci da su preko mog mail-a koji je isti za BC2 i BF Heroes videli da vec imam neku njihovu igru.
Sto se tice M1 Garand i tih silnih znacki koje vijate, manite se jer ima neki bug. Kao sto je cofi rekao za M1 se ne dobijaju medalje, al' video sam par likova koji napr. imaju bronzu, bug jbg. Nekom prodje, nekom ne. A cak i da dobijete bronzu za M1, ne mora da znaci da ce se dobiti all weapons bronze star insignia. A ima i onih Specact oruzja kao i M1 Bayonette. I to sam video na nekim statistikama. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku uros@3D na korisnoj poruci: | ||
Cofi (24.6.2010) |
![]() |
#4244 |
Banned
|
![]()
Ja sam se registrovao preko nekog drugog mail-a
![]() Jel cu moci ja posle da napravim novi nalog za Heroes (sa mail-om za BC2, zvacu coveka da udari activate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4245 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku uros@3D na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (24.6.2010) |
![]() |
#4246 |
Banned
|
![]()
Instaliraju se Heroji, evo vec ima pola sata !?
Al kapiram da tako i treba, svlaci sa neta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4247 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() No, dobro ode ja u off. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4248 |
Banned
|
![]()
Ma **** mi se za Heroje, hocu da otkljucam M1 Garand u BC2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4249 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4251 |
Banned
|
![]()
Registrovao sam se pre par sati, sad sam zvao coveka, nista mu jos nije stiglo mail sa aktivacijom !?!
Evo, -GW- i vojnik od lika sto sam kupio, i Heroes nalog i vojnik i EA nalog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4252 |
Član
|
![]()
Meni je aktivacija dosla kasnije mada sam ja heroes igrao pre BC2 pa je mozda zato. Rekao je cofi da se on samo ulogovao a nije se registrovao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4254 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
I to krv pomesanu sa uljem i naftom.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4255 |
Banned
|
![]()
Kako se samo ulogovao ?
Cofi ? Jesi odgovorio u email na aktivaciju ? Daj mi email, da ih odmah kontaktiram. Igrao sam 10minuta Heroje, stigao do levela 2 ![]() A onaj sajt ne radi za Battefield Veteran: https://www.battlefieldbadcompany2.com/veteran Poslednja ispravka: Pjanovic (24.6.2010 u 22:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4256 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Kada se registruješ za BC2 (taj čovek od koga si kupio se registrovao) on napravi account za EA uopšte, a ne samo za tu igru. Znači da na sajtu svake igre možeš da se log-uješ sa tim account-om. Mislim da ne treba stići nijedan e-mail, zato što nisi pravio nov account.
Ako ti nisu dodali veteran rank (a verovatno nisu) skokni ovde i imaćeš ispod opciju "Email us" (sa leve strane), i biraj ovako: ![]() Napiši da ti nisu dodali, i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4257 |
Banned
|
![]()
A jel su ti nesto odgovorili na email, ili su ti to odmah odradili automatski ?
I sad sam video, da se moze menjati EA e-mail/nalog ???? https://profile.ea.com/myinfo.do |
![]() |
![]() |
![]() |
#4258 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozes ga ti promeniti (ukucati novi mejl i password), ali nemoj to da radis ukoliko ga taj lik jos koristi, jer ces ga u suprotnom zaebati tesko..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4259 |
Banned
|
![]()
Pa koristi ga mozda za licne potrebe (mada ni to, zvao sam ga i pitao da mi da nalog
![]() Na sta mislis, da ima jos neku EA igru na tom nalogu ? Nema, okacio sam gore sliku, samo BC2, a ono sam ja dodao BF Heroes. Samo se plasim, da ako promenim na moj pjanovic_at_live_com, da necu moci da onda udjem u BC2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4260 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako ga promenis, moci ces da udjes bez problema sa tim novim podacima jer on sve pamti. A da mislio sam da ces ga zaebati ukoliko ima vise igara vezanih za EA account, evo npr. ja imam Dragon Age i Mass Effect 2 vezanih za EA account, i kada bi prodao BC 2 nekome, i on promeni podatke, ja bih ostao bez DLC-eva..
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (25.6.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bad company, battlefield, bc2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Company of Heroes Tales of Valor | masteri | Strateške igre | 107 | 21.6.2011 18:04 |
Najbolja igra iz Battlefield serijala | zidan grobar | Akcione igre | 24 | 29.6.2010 17:10 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |
Battlefield: Bad Company | Markosam | Konzole | 12 | 24.6.2008 7:39 |