Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 28.9.2008, 18:42   #421
GordoN
Veteran

Član od: 24.4.2006.
Zahvalnice: 252
Zahvaljeno 171 puta na 123 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku GordoN Slanje poruke preko Yahooa korisniku GordoN
Određen forumom Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Ja il sam lud ili igra ima opasan bug...Vec drugi put ulazim u Garbage Depot, onaj zadatak Eliminate The Enemy : Depot, i nijednom ne uspem do kraja da ga zavrsim ,jer kad sam unutra oruzje mi nestane ,a pojavi se tek kad izadjem odatle! A ostala mi samo dvojica... Jel i kod vas ovako?
GordoN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.9.2008, 19:30   #422
lijenština
Starosedelac

Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka

Citat:
GordoN kaže: Pregled poruke
Ja il sam lud ili igra ima opasan bug...Vec drugi put ulazim u Garbage Depot, onaj zadatak Eliminate The Enemy : Depot, i nijednom ne uspem do kraja da ga zavrsim ,jer kad sam unutra oruzje mi nestane ,a pojavi se tek kad izadjem odatle! A ostala mi samo dvojica... Jel i kod vas ovako?
Nije bug-To je namerno tako. I mene je nerviralo-Igra ti automatski holsteruje oružje kada ulaziš u bazu frakcije.Onda sam to modovao i ovo radi 100 %-nešto provalio sam provalio sam -nešto pogledao na netu.
Inače možeš to da moduješ sa ovim fajlovima u prilogu koje otpakuješ u gamedata folder koji si napravio u okviru onog u kome je smeštena igra -treba da bude (gamedata\scripts\) a pre toga pogledaj spoiler ovog posta koji se odnosi omogućavanje modova uopšte u igri- izmena fsgame.ltx fajla-. Tu ti je i upustvo za pojačanu staminu (non stop sprint).
Priloženi fajlovi
Tip fajla: zip scripts.zip (1,4 KB, 39 puta viđeno)

Poslednja ispravka: lijenština (28.9.2008 u 19:37)
lijenština je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku lijenština na korisnoj poruci:
GordoN (28.9.2008)
Stara 28.9.2008, 20:45   #423
Rocker
Neozbiljni kolega

Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
Cool Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Ti modovi, to je bre varanje ljudi! Ja ne koristim nijedan, sem onih skripti koje ispravljaju bagove, ali ne menjaju apsolutno ništa što se samih mogućnosti lika tiče.
I znači niko ne zna gde pronaći onaj flešić? Nisam mislio da baš svi tako prolećete kroz igru, šta je da HC igračima?!
Rocker je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Rocker na korisnoj poruci:
matrix_ninja (29.9.2008), Pjanovic (29.9.2008)
Stara 28.9.2008, 21:22   #424
lijenština
Starosedelac

Citat:
Rocker kaže: Pregled poruke
Ti modovi, to je bre varanje ljudi! Ja ne koristim nijedan, sem onih skripti koje ispravljaju bagove, ali ne menjaju apsolutno ništa što se samih mogućnosti lika tiče.
I znači niko ne zna gde pronaći onaj flešić? Nisam mislio da baš svi tako prolećete kroz igru, šta je da HC igračima?!
Ma igrao sam ja pošteno nekih 10 sati. Ostalih 30+ nisam.
Mada ovo zadnje i nije neko varanje- jer recimo dešava se da kreneš da uništavaš bazu i igra ti dopušta da uđeš sa oružjem unutra, međutim potpuno random će ti holsterovati oružje. To rađa smešne situacije. Recimo tako ja kao pripadnik stalker frakcije uđem u bazu pošto sam počistio što sam mogao - oružje se holsteruje- posle se nekih minut skript normalnog stanja u Depo-u se aktivira i meni pred očima se niotkuda spawnuje banditski barmen. Pošto sam ja neprijatelj sa njegovom frakcijom a on nenaoružan - počeo je da beži i viče "nepucaj nenaoružan sam." A meni oružje holsterovano.
E sad da bi smo sprečili te bisere- malo se prilagodi stvarnost potrebama.
He, he volim da jurcam.
Stara 28.9.2008, 21:33   #425
MihajloTheKIng
Član

Član od: 13.12.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka

Igra mi crashuje svakih 20 sekun kad loadujem u garbage i kad udjem u dark valey odmah ima li neko resenje za ovo cudo?
MihajloTheKIng je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.9.2008, 0:58   #426
acinic
Član

Član od: 8.7.2007.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka
Talking Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Mod je sr ### Ovaj za 500 kila oruzja i tako to,ne radi to kako treba ! Posle njegovog ubacivanja nisu mi se videli sejvovi i igra je pukla na samom pocetku pa sam je reinstalirao i srecom sve je ostalo isto,znaci imam stare sejvove,mada nisam mnogo presao ! Nego zaglavio sam se kod nekog dela gde treba valjda da odem da popricam sa Sidorovich-om a kad krenem u tom pravcu,dobijam poruku "You cannot traverse the marhshes without a guide" ! Samo sto sam izasao iz neke baze ili sta je vec i treba da prodjem izmedju nekog drveca ,nezagradjenog prostora ! Jel oce neko da pomogne ? Jel je bag u pitanju ili nesto drugo ili trece ! ? I da ti RPG elementi su mi sr #### Ja igram FPS Pocetak igre pomalo smara,videcemo ostatak ! Za sada nisam preterano odusevljen ! Igra kod mene fino radi i grafika je ok,sve sam stavio na max Cime merite frejmrejt ? Ovaj fraps 2.9.5 nece da radi,kao nesto sam ga podesavao ali nece !

Poslednja ispravka: acinic (29.9.2008 u 1:09)
acinic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.9.2008, 1:23   #427
Pelagijska Argosija
Veteran

Član od: 3.8.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 291 puta na 150 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pelagijska Argosija

Prvi put kad izlaziš iz močvare moraš da nađeš vodiča da te sprovede. Taj vodič se nalazi na lokaciji Southern farm (donji desni ugao mape), na mapi je plavi krug oko vodiča.

Poslednja ispravka: Pelagijska Argosija (29.9.2008 u 1:25) Razlog: dopuna
Pelagijska Argosija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pelagijska Argosija na korisnoj poruci:
acinic (29.9.2008)
Stara 29.9.2008, 3:48   #428
lijenština
Starosedelac

Danas sam uništio bazu Svobode-ahm Freedoma. Kakav je to respawn fest bio- sada mi je body count na 929.
Kako samo gađaju granatama... Baš volim kad AI vara. Ali opet sam samo jednom zaginuo od jabuke na 100+ njih koliko ih je otišlo kod Raste.
Svi oni koji misle da je kalaš loš- jeste da sipa municiju ali sam geknuo 300 metaka a nije zaglavio, dok mi se abakan sa sličnim korišćenjem raspao. A bogami ni Bulat nije baš više top notch.
Još da prodam x kg loot-a i da batalim više faction war.
Naravno čim sam se malo udaljio ovi iz freedoma su se respawnovali. tako da 2 sata igre su džaba ste krečili -mada sada bar imam dragunova x3. Inače nagrada za uništenje baze Freedoma je 600 rubalja!
Dakle za laganeze 4-5 flesha u cordonu dobijete isto- kao i za 100-nak ubijenih freedomovaca. Sjajno. Toliko o faction war-u.
Mada sam prodao oružja za 45000 ru ~ 550kg. Modovani abakani ili ac-96 kako ih sada zovu su oko 2500 ru tako da ako ih vidite nisu za bacanje.

Poslednja ispravka: lijenština (29.9.2008 u 7:24) Razlog: nove činjenice koje mogu da interesuju samo ponekog :)
Stara 29.9.2008, 13:26   #429
MICROCOMP DOORS
Veteran

Član od: 26.1.2008.
Zahvalnice: 473
Zahvaljeno 182 puta na 77 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku MICROCOMP DOORS

prvi bug:
izlazi iz igrice kad ocu u agrophom
MICROCOMP DOORS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.9.2008, 13:45   #430
fonet
Član

Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 108 puta na 37 poruka

ja sam stigao do dela gde treba da gadjam streloka sa nekom magnetnom puskom... i malo pre sam tako popiz*eo da sam razhebao tastaturu skoro... znaci natovari me sa nekim puskama silnim koje mi ne trebaju, i pusti me u sred bojnog polja... i naravno o'ma me roknu.. i glupava igra sve mi daje MUNICIJE ko ******, a onih crvenih bandage-ova protiv krvarenja nigde!!! ni helta nista ! znaci pun sam municije ... ma nervira me ... koji ce mi magnetik gun kad mogu da prosviram streloku vugla sa mojim snajperom
fonet je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.9.2008, 14:09   #431
GordoN
Veteran

Član od: 24.4.2006.
Zahvalnice: 252
Zahvaljeno 171 puta na 123 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku GordoN Slanje poruke preko Yahooa korisniku GordoN

Citat:
MICROCOMP DOORS kaže: Pregled poruke
prvi bug:
izlazi iz igrice kad ocu u agrophom
Da, i meni takodje(i to bez ikakve greske) ,ali verovatno zbog modova... Trebalo bi da ga ucita ako uklonim gamedata folder, pa posle vratim...
GordoN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.9.2008, 15:56   #432
fonet
Član

Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 108 puta na 37 poruka

daj bre, jel neko uspeo da onesposobi streloka ?
Spoiler za spoiler:
jbt pucam u njega sa onom SHIT MAGNETIC puskom a helti mu stoje na istom .. pogodio sam ga najmanje 50 puta u glavu, a helti mu stoje na pola i dalje... + nekada se ni ne pojavi koliko ima helta.. a ovi njegovi sabani gadjaju non stop pa me roknu u sekundi... jako je zahebano .. i jako sam besan .. kako bih lepo tukao tog ko je izmislio da tako treba.. jaaooo pa cupao bi mu nokat po nokat! jel ima neko resenje ? ili da skiadm sifre i modove.. jer ovo stvarno vise nema smisla...

Poslednja ispravka: DeCoy (29.9.2008 u 18:44)
fonet je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.9.2008, 16:07   #433
gorgilije
Starosedelac

Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka

@ fonet

Pa garant ti je tu BUG!Ja sam ga koknuo desetak puta i on je bio gotov!Kreni taj nivo iz pocetka!

Poslednja ispravka: DeCoy (29.9.2008 u 18:46)
gorgilije je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.9.2008, 16:12   #434
MihajloTheKIng
Član

hoce li taj patch danas izaci vise
Stara 29.9.2008, 16:50   #435
Rocker
Neozbiljni kolega

^Trebalo je da se pojavi 26.-og pa nije, tako da me ništa ne čudi.
Stara 29.9.2008, 16:52   #436
MihajloTheKIng
Član

A sto je najgore ne radi ni oficijalni sajt........
Stara 29.9.2008, 17:46   #437
purke62
Veteran

Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka

@fonet

Spoiler za Strelok:
Ti shabani koji te rokaju uopšte nisu Strlokovi shabani,i oni (Monolit) ganjaju Steloka kao ti.Ali samo ga ti možeš zaustaviti sa Gausom.Tu nepomaže snajper ni Dragunov ni Vintar.Ja kad sam prvi put igrao zdnji nivo sam završio za dava minuta, i mislio sam da je neka greška.Posle sam sam igrao malo duže i nisam pucao u njega nego trčao za njim i nakraju sam se sreo i pričao sa njim.Da nije bila frka oko nas umalo nismo otišli na piće.Navalili ovi shabani iz Monilita pa se nije imalo vremena.I onda blowout i game ower.Ipak mora da se roka Stelok ,jbg a nije loš tip ali ipak ti si plaćenik, najamnik i moraš zbog reputacije da obaviš posao.Posao je posao.Obavavi sam posao ali sam čuo da je nekim čudom preživeo i da se pojavio ponovo u Zoni pod nekim drugim imenom , kao neki Mark One ili tako nešta.Tako sam čuo, sad dali je istina ,ko će znati.

Poslednja ispravka: DeCoy (29.9.2008 u 18:45)
purke62 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku purke62 na korisnoj poruci:
mirza82 (29.9.2008), Pelagijska Argosija (29.9.2008), Pjanovic (29.9.2008)
Stara 29.9.2008, 18:48   #438
purke62
Veteran

Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka

Citat:
Pjanovic kaže: Pregled poruke
Istina je ljudi ! Videla ga Smiljka sto zivi kod sume, odmah kod Stanojlove kolibe, tamo gde je ono jezero duboko.

Alo bre papci, prestanite sa spoilerima .
Izvini Pjanoviću potpuno si upravu.Hteo sam da stavim u spojler da sakrijem ali veruj mi ne mogu da provalim kako se to radi.Šta god kliknem ono ili neki URL ili HTML i sl.Ma i da sam stavio u sopjler ti bi to otvorio ,jesam li upravu.A sa Strelokom sam stvarno razgovarao, nisam sanjao i čak sam mu uvalio dva medickita, ali se nesećam pošto.Bila je opšta frka okolo, pa sam zaboravo.I taman sam hteo da ga zovnem na piće ali ovi Minolit šabani navalili ko mutavi.
purke62 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.9.2008, 19:53   #439
lijenština
Starosedelac

Spoiler za freedom artifakt:
Imate vredan artifakt blizu freedom baze na trecem velikom rezervoaru sa desne strane (kada idete ka bazi). Morate ici ivicom ograde da bi ste izbegli anomalije i imati dosta antiradova jer je radijacija jaka. Ali i artifakt vredi 12000 ru i daje +4 health-a ( +2 radijacija).
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku lijenština na korisnoj poruci:
mirza82 (29.9.2008), purke62 (29.9.2008)
Stara 29.9.2008, 20:36   #440
Rocker
Neozbiljni kolega

Patch 1505 je pomeren za sutra, ali ni to nije garantovano. BTW, ako nekog zanima, onaj treći flešić koji treba odneti mechanicu u Swampu možete naći kad vam Nimble da zadatak da ga nađete (to je onaj batica koji vam govori o funkcijama vašeg PDA na početku).
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Rocker na korisnoj poruci:
lijenština (29.9.2008)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
clear sky, stalker

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl BigBadVuk Akcione igre 1890 14.5.2025 19:41
Greške/zamerke Nash Knight Tekstovi u SK 285 23.9.2016 5:55
S.T.A.L.K.E.R. i mod FLOAT 32 - 0.36 a suspirija Akcione igre 5 2.5.2007 17:56
S.T.A.L.K.E.R. Aftermath Trailer illidan Akcione igre 11 26.12.2006 17:48

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 18:09.