Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 3.10.2008, 1:35   #4381
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper
Određen forumom Re: WOW kutak

Gluposti to da na piratu nisu scriptovane instance.Na wowscapeu obican mob u SPW ima drain life koji skida 5k hp u jednoj sekundi,a ima helti bas mnogo oko 1 minut treba da ga bije ceo raid.A to je samo jedan mob neka glavudza velika.A to za token upravo si mi rekao naravno da ces dobiti.Pa sta ti mislis da ces samo ti da rollujes
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.10.2008, 1:45   #4382
sasha vukelic
Banned

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka

Citat:
RUSuper kaže: Pregled poruke
Gluposti to da na piratu nisu scriptovane instance. Na wowscapeu obican mob u SPW ima drain life koji skida 5k hp u jednoj sekundi.
ove dvije recenice uopste nemaju veze jedna sa drugom...
sasha vukelic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.10.2008, 2:52   #4383
Supreme.50
Veteran

Član od: 31.8.2008.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 168 puta na 93 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Supreme.50

Citat:
RUSuper kaže: Pregled poruke
A to za token upravo si mi rekao naravno da ces dobiti.Pa sta ti mislis da ces samo ti da rollujes
A ako i neko drugi rolla onda je sansa da tebi zapadne 55%? Po kom principu LOL . A i na kraju krajeva ko jos rolla za t6 token?

Pazi ja sve ovo pricam za igricu koja se placa mesecno i gde je GM Blizzard employee, a ne neki lik koji hoce da se igra boga pa radi sta mu se prohte sa svime sta dohvati pod ruku... za te vase "narodne" servere ne znam nista niti ih priznajem kao legalne, izbalansirane, logicne i normalne. To je ono sto vi zovete privatni serveri a je u stvari isto sr... kao i piratski samo nije public nego ti pustas tvoje ljude...Sve je to ilegalno dok ne stavljas blizzardu pare u dzep, svejedno kako se zvalo .
Supreme.50 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.10.2008, 22:07   #4384
Milolos
Član

Član od: 14.8.2006.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Milolos

Zdravo svima.
Danas sam imao raid u TK i probijajuci se ka Alar-u moj lag je varirao od 200ms do 4000 ms ( inace sam bio MT) i kad smo stigli do Alara dok sam ga tenkovao na jednoj od platformi imao sam diskonekciju tako da kad sam vratio ponovo u igru normalno docekao me je wipe. Pokusali smo ponovo u sledecom pokusaju sam imao cak 3 diskonekcije! Hteo sam da skrsim modem od ADSL-a (koji sam uzeo od telekoma). Igram wow vec dve godine i ovako nesto mi se nikad nije desavalo da ovoliko imam problema sa lagom i diskonekcijama. I naravno zamolio sam raid leader da me zameni jer onako se nije moglo nastaviti. Posle napustanja EyE-a kontaktirao sam GM-a i rekao mi je da u zadnje vreme igraci se nisu zalili na lag i diskonekcije ali prosledice taj problem svojim uzvisenima i videce sta mogu da ucine. Zamolio bih vas ako mozete da mi pomgnete, da mi date neki savet, neki program koji bi mi stabilizovao vezu jer vec sutra imam 3 raida.
Hvala.
Milolos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.10.2008, 22:41   #4385
Eris
Član

Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka

Smanji sve na low xD Tako ja to resavam.... mada je to vise za fps.... i ugasi sound (ctrl + s).... a ne verujem da postoji program za tako nesto...
Eris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.10.2008, 23:58   #4386
Pivalica
Starosedelac

Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka

hmmm...da... i ovo nije nishta novo...
vec vishe od 6 meseci WoW ima problema, tj igrachi koji koriste ADSL (ne samo kod nas, nego i u inostranstvu), sa lag-spike-ovima, i nasumichnim DC-ovima...
i onda su rekli da ce pokushati to da srede...mada...
Pivalica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.10.2008, 0:06   #4387
Supreme.50
Veteran

To ti je samo do konekcije, moglo je da se desi da je telekom imao nekih problema tada, a mozda imas i otvorenu liniju ka netu pa ti neki virus zagusuje saobracaj...inace opcije u wowu nemaju veze sa latencijom nego samo sa FPS-om tako da to nije 100%.
Stara 4.10.2008, 10:58   #4388
strajo
Starosedelac

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 250 puta na 160 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku strajo

Citat:
Improved Fire Nova Totem - Changed to 50/100% chance to reduce movement speed for 2 seconds. (Old 50/10% chance to stun for 2 seconds)
*whistle*
e sad ga preterashe...
strajo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.10.2008, 13:34   #4389
Dr Zoidberg
Starosedelac

Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka

Citat:
strajo kaže: Pregled poruke
*whistle*
e sad ga preterashe...
Cry some more, sta se bre zalis tolko, ako ti se ne svidja uzmi drugu klasu...
Dr Zoidberg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.10.2008, 13:38   #4390
strajo
Starosedelac

pa prvo nijedna druga mi se ne svidja, a drugo ako cesh ti da lvlujesh mozhe
Stara 4.10.2008, 13:48   #4391
Supreme.50
Veteran

Strajo sto ti ne bi napravio nesto ovakvo, ostavio par praznih mesta sa strane za reklame, iznajmio ih (za veoma veliku cenu posto ne sumnjam da ce sajt biti posecivan posto ima takvih kao i ti sto kukaju na stotine hiljada ) i brate zaradjujes na kukanju! MOORPG Narikaca 21. veka .

Nije ismevanje samo konstruktivan predlog.
Stara 4.10.2008, 23:54   #4392
Eris
Član

Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka

http://www.wotlkwiki.info/index.php/Main_Page

neznam dal je bilo ali je extra sajt
Eris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.10.2008, 15:41   #4393
RUSuper
Deo inventara foruma

Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

Sto se tice DCova ovi koji imaju adsl moraju da imaju sve najnovije drajvere.Uverio sam se u to jer ako nemas DC svakih 1-2 min.A najvaznij je drajver za maticnu plocu.
Stara 6.10.2008, 18:35   #4394
ddak
Veteran

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 86 puta na 55 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku ddak

zna li neko sajt odakle mogu pre orderovati wrath of the lich king collectors edition?? ili neku radnju ili nesto?
ddak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.10.2008, 21:05   #4395
virtuoz pavle
Starosedelac

Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
Arrow Re: WOW kutak

[quote=ddak;622435]zna li neko sajt odakle mogu pre orderovati wrath of the lich king collectors edition?? ili neku radnju ili nesto?[/quot

Mislis da rezervises unapred?
virtuoz pavle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.10.2008, 21:15   #4396
virtuoz pavle
Starosedelac

Question Re: WOW kutak

I ljudi uzimte u obzir da sam ja novopeceni WoW player.
Kada ste rekli da cu Ilidiana videti tek za 4meseci.....
Kako moze da nestane tek tako?
Imate li neki predlog sto se tice mojih BattleGrounda....
naime latencija naglo raste kad udjem u BattleGround, a u normalnom WoW svetu sve je savrseno.
Da li jos neko ima ima slicnih problema i ako ima kako ih resava?
Hvala
anaria na sholah belanore!
Stara 6.10.2008, 21:19   #4397
virtuoz pavle
Starosedelac

Citat:
Milolos kaže: Pregled poruke
Zdravo svima.
Danas sam imao raid u TK i probijajuci se ka Alar-u moj lag je varirao od 200ms do 4000 ms ( inace sam bio MT) i kad smo stigli do Alara dok sam ga tenkovao na jednoj od platformi imao sam diskonekciju tako da kad sam vratio ponovo u igru normalno docekao me je wipe. Pokusali smo ponovo u sledecom pokusaju sam imao cak 3 diskonekcije! Hteo sam da skrsim modem od ADSL-a (koji sam uzeo od telekoma). Igram wow vec dve godine i ovako nesto mi se nikad nije desavalo da ovoliko imam problema sa lagom i diskonekcijama. I naravno zamolio sam raid leader da me zameni jer onako se nije moglo nastaviti. Posle napustanja EyE-a kontaktirao sam GM-a i rekao mi je da u zadnje vreme igraci se nisu zalili na lag i diskonekcije ali prosledice taj problem svojim uzvisenima i videce sta mogu da ucine. Zamolio bih vas ako mozete da mi pomgnete, da mi date neki savet, neki program koji bi mi stabilizovao vezu jer vec sutra imam 3 raida.
Hvala.
lol man blago tebi kad mozes toliko da igras...ja sam srecan ako mogu da igram 2h per day....
Stara 6.10.2008, 21:43   #4398
Supreme.50
Veteran

Citat:
ddak kaže: Pregled poruke
zna li neko sajt odakle mogu pre orderovati wrath of the lich king collectors edition?? ili neku radnju ili nesto?
To je covek i rekao .

Pa mozes na puno sajtova, google je tvoj najbolji prijatelj (pored wikipedie ), samo pazi gde narucujes...informisi se preko wow insidera, tamo ima napisano gde online ima da se naruci...

Najpoznatiji ti je Amazon ali ja mislim da im je nestalo trenutno (collectors edition)
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Supreme.50 na korisnoj poruci:
ddak (6.10.2008)
Stara 6.10.2008, 21:50   #4399
strajo
Starosedelac

Citat:
Its as unbalanced as absolute hell
I can't stress it enough

All the class's that used to be viable are now *#*%, and all the classes and specs that are *#*% are now good..

But what the hell? Druids are @*!*!*!!@@@%@#*# right now...

EDIT:

--
What im not understanding is that druids seem extremely mana in-efficiant now.. what the hell, even if I upgraded the savage gear to hateful, I bearly gain any intelect..

And right now, I have as much mana as my level 70 druid, if not like 1k more, yet lifeblooms now 500 mana...

i'm going oom in seconds, i haven't seen other classes struggle anywhere near as much, what the hell?

Where not just not overpowered anymore where getting straight up @*!*!*!!@@@%@#*#, any class can get me oom in a few casts. I don't get it :\

its really bad

if I frapsed it, all the people who are loving the " druid tears " would be like oh wow his already oom and ist been like 20 seconds.. gg mabye druids are fkcd right now on beta.

Say its a warlock druid vs warlock deathknight or something, that'll do.

Normaly its, I los, toss hots, I never go oom

Now its

I go oom in about 45 seconds.............
innervate gone too.
--

Shamans - Are the most hurt atm, their useless, easy to kill too, not much to say little offensive ability...

Hybrid Paladins: WOW WTF is that, its like a paladin that #*!!ing @*!*!*!!@@@%@#*# and can heal as well, never goes oom either, its retarded, extremely overpowered at the moment, they hit at least 70% of what ret palys do

Rogues - Mutalate seems very viable, as are rogues in general, but their burst right now is #*!!ed up and shouldn't be allowed, ive seen a mutalate rogue 2 shot a warlock i was 2sing with, twice, and i go to 20% health in 1 KS, and usualy struggle from there since their poisions already at 50% instantly and hard to clense.

Hunters: Lol bad atm, end of discussion

Deathknights - Really anoying, when their attacking you that is, but their not rediclously unbalanced or anything unless paired with a ret paly, then thats just #*!!ed, they can heal eachother alot and their burst is constant...

Priests - Ohmy#*!!inggodverpowered, they've got it all, when it comes to offensive and defensive, and their near impossible to get oom, I had a blast playing my premade priest, I can't really get bursted either

Warrior - 100+ beta arenas and i haven't vsed 1 warrior yet, you tell me.

Mage: Ice mages can be really deadly in ring of valor, especialy with no LOS, that freeze ability will make you go wtf... when you get hit by it the first time, And Living bomb? THATS THE MOST ANOYING THING IVE EVER SEEN, your constantly thrown in the air every 10 seconds, ur like WOW WOW WTF STOP GOD. Mages are preety great so far but seem fairly easy to kill..

Feraldruids - Wow, their like an anoying gay rogue now, their stun witch is supposed to break DOESN'T Break anymore from what ive seen and they resist hibernate 90% of the time, a feral druid priest @*!*!*!!@@@%@#*#, and a feraldruid mut rogue right now is absolute domination, its unreal..

Ret palys - Oh, ohhh hell yes, you guys are like jesus now, ive seen heaps of combos work, druid ret palys not too bad itself, and the obvious DK/Ret.

Warlocks - *breaths in then sigh's* honestly not that great, alot easier to kill but a great damage output if you stay alive, thats the problem tho, felhunters get ONE shot by most classes too, its anoying.

Druids - We suck now, no really, we suck, its hard to get away from even feral druids now, we go out of mana really fast as well, anything that made us OP before everyone else has.
DEECOOO vreme je da se kupuje WarHammer
Blizzovci su postali previshe naduveni, sad nek jedu svoja govvna... prochitajte za shamana pa onda ja whine? Ovo je iz perspektive resto druida lol
Stara 6.10.2008, 22:24   #4400
RUSuper
Deo inventara foruma

Citat:
strajo kaže: Pregled poruke
DEECOOO vreme je da se kupuje WarHammer
Blizzovci su postali previshe naduveni, sad nek jedu svoja govvna... prochitajte za shamana pa onda ja whine? Ovo je iz perspektive resto druida lol
Ja koliko se secam ti si bio protiv warhammera ispljuva ga ko najgoru igricu a sada ti je vreme da se kupuje i kako da oprobam ove blizz test servere za LK?
E sada pogledajte ovo za svakog ko voli wow filmice koji su na fun foru ima 11 delova i zaista nisam mogao sve da linkujem svaki je po 9-10 minuta

link < EXTRA

Poslednja ispravka: RUSuper (6.10.2008 u 22:59)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PD kutak G.G. Tekstovi u SK 17 1.11.2005 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 8:00.