![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#4381 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gluposti to da na piratu nisu scriptovane instance.Na wowscapeu obican mob u SPW ima drain life koji skida 5k hp u jednoj sekundi,a ima helti bas mnogo oko 1 minut treba da ga bije ceo raid.A to je samo jedan mob neka glavudza velika.A to za token upravo si mi rekao naravno da ces dobiti.Pa sta ti mislis da ces samo ti da rollujes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4383 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Pazi ja sve ovo pricam za igricu koja se placa mesecno i gde je GM Blizzard employee, a ne neki lik koji hoce da se igra boga pa radi sta mu se prohte sa svime sta dohvati pod ruku... za te vase "narodne" servere ne znam nista niti ih priznajem kao legalne, izbalansirane, logicne i normalne. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4384 |
Član
|
![]()
Zdravo svima.
Danas sam imao raid u TK i probijajuci se ka Alar-u moj lag je varirao od 200ms do 4000 ms ( inace sam bio MT) i kad smo stigli do Alara dok sam ga tenkovao na jednoj od platformi imao sam diskonekciju tako da kad sam vratio ponovo u igru normalno docekao me je wipe. Pokusali smo ponovo u sledecom pokusaju sam imao cak 3 diskonekcije! Hteo sam da skrsim modem od ADSL-a (koji sam uzeo od telekoma). Igram wow vec dve godine i ovako nesto mi se nikad nije desavalo da ovoliko imam problema sa lagom i diskonekcijama. I naravno zamolio sam raid leader da me zameni jer onako se nije moglo nastaviti. Posle napustanja EyE-a kontaktirao sam GM-a i rekao mi je da u zadnje vreme igraci se nisu zalili na lag i diskonekcije ali prosledice taj problem svojim uzvisenima i videce sta mogu da ucine. Zamolio bih vas ako mozete da mi pomgnete, da mi date neki savet, neki program koji bi mi stabilizovao vezu jer vec sutra imam 3 raida. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4385 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
Smanji sve na low xD Tako ja to resavam.... mada je to vise za fps.... i ugasi sound (ctrl + s).... a ne verujem da postoji program za tako nesto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4386 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
hmmm...da... i ovo nije nishta novo...
vec vishe od 6 meseci WoW ima problema, tj igrachi koji koriste ADSL (ne samo kod nas, nego i u inostranstvu), sa lag-spike-ovima, i nasumichnim DC-ovima... i onda su rekli da ce pokushati to da srede...mada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4387 |
Veteran
|
![]()
To ti je samo do konekcije, moglo je da se desi da je telekom imao nekih problema tada, a mozda imas i otvorenu liniju ka netu pa ti neki virus zagusuje saobracaj...inace opcije u wowu nemaju veze sa latencijom nego samo sa FPS-om tako da to nije 100%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4388 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
e sad ga preterashe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4389 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4390 |
Starosedelac
|
![]()
pa prvo nijedna druga mi se ne svidja, a drugo ako cesh ti da lvlujesh mozhe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4391 |
Veteran
|
![]()
Strajo sto ti ne bi napravio nesto ovakvo, ostavio par praznih mesta sa strane za reklame, iznajmio ih (za veoma veliku cenu posto ne sumnjam da ce sajt biti posecivan posto ima takvih kao i ti sto kukaju na stotine hiljada
![]() ![]() Nije ismevanje samo konstruktivan predlog. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4392 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4393 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sto se tice DCova ovi koji imaju adsl moraju da imaju sve najnovije drajvere.Uverio sam se u to jer ako nemas DC svakih 1-2 min.A najvaznij je drajver za maticnu plocu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4394 |
Veteran
|
![]()
zna li neko sajt odakle mogu pre orderovati wrath of the lich king collectors edition?? ili neku radnju ili nesto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4395 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]()
[quote=ddak;622435]zna li neko sajt odakle mogu pre orderovati wrath of the lich king collectors edition?? ili neku radnju ili nesto?[/quot
Mislis da rezervises unapred? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4396 |
Starosedelac
|
![]()
I ljudi uzimte u obzir da sam ja novopeceni WoW player.
Kada ste rekli da cu Ilidiana videti tek za 4meseci..... ![]() Kako moze da nestane tek tako? Imate li neki predlog sto se tice mojih BattleGrounda.... naime latencija naglo raste kad udjem u BattleGround, a u normalnom WoW svetu sve je savrseno. Da li jos neko ima ima slicnih problema i ako ima kako ih resava? Hvala anaria na sholah belanore! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4397 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4398 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Pa mozes na puno sajtova, google je tvoj najbolji prijatelj (pored wikipedie ![]() Najpoznatiji ti je Amazon ali ja mislim da im je nestalo trenutno (collectors edition) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Supreme.50 na korisnoj poruci: | ||
ddak (6.10.2008) |
![]() |
#4399 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Blizzovci su postali previshe naduveni, sad nek jedu svoja govvna... prochitajte za shamana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4400 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() E sada pogledajte ovo za svakog ko voli wow filmice koji su na fun foru ima 11 delova i zaista nisam mogao sve da linkujem svaki je po 9-10 minuta link < EXTRA Poslednja ispravka: RUSuper (6.10.2008 u 22:59) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |