![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#4421 |
Član
Član od: 17.2.2014.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 32 puta na 31 poruka
|
![]()
Neki kraci spisak koji bi ti preporucio da odigras
![]() Far Cry 3 The Elder Scrolls V: Skyrim (jako odlicna igra smestena u srednjem veku) Mafia 2 GTA 4 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku J0K3R na korisnoj poruci: | ||
zvjer (11.3.2014) |
![]() |
#4423 |
Starosedelac
|
![]()
de mi recite ima li neka hot seat igra slična Stunt event - Flatout fazonu, mislim da nije nešto preterano zahtevno (kao crvi npr) ali da može tako da se takmiče više igrača u trivijalnim stvarima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4424 |
Član
Član od: 18.2.2014.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Ako vam nije muka ( ili mozda nije offtopic ) da mi napisete sve Wolverine igre koje su do sada izasle za PC. I recite mi neku manje poznatu open world igru. Da nije GTA, Scarface, Saints Row, Mafia i Godfather, ( djelimicno TDU, I TDU2 I Assassins creed ), jer sam njih igrao.
Poslednja ispravka: Driver 027. (12.3.2014 u 18:19) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4425 | ||
Starosedelac
Član od: 17.12.2012.
Zahvalnice: 824
Zahvaljeno 519 puta na 338 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Što se tiče igara otvorenog svijeta, Just Cause 2 je obavezna lektira, i jedna od grafički najljepših igara za PC (a odlično optimizovana, u 720p leti na kanti iz mog profila). |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JzmA na korisnoj poruci: | ||
Driver 027. (13.3.2014) |
![]() |
#4426 |
Član
Član od: 18.2.2014.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Igrao sam tog X Men - a i jako mi se svidio i
trazim jos njih ili neku slicnu. Hvala za ovu Just Cause 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4427 |
Starosedelac
Član od: 23.1.2012.
Zahvalnice: 636
Zahvaljeno 291 puta na 234 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku malo blesav na korisnoj poruci: | ||
Driver 027. (13.3.2014) |
![]() |
#4428 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
Još jedan glas za Sleeping Dogs, baš sam počeo ovih dana da igram, poprilično je zarazna, može se reći da je slična GTA s tim da su ispravljeni neki nedostaci.
Nikakve probleme nisam primećivao, osim što se kamera nekad malo okreće na svoju ruku, ali ništa drastično... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zvucnjak na korisnoj poruci: | ||
Driver 027. (14.3.2014) |
![]() |
#4429 |
Član
Član od: 30.7.2011.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
YGOPro, yugioh kartaska igra, podrzava i Android.
http://www.youtube.com/watch?v=A3fM5qdmFC0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4430 |
Član
Član od: 14.6.2010.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Za dve godine kako sam kupio komp,odigrao sam do kraja svega 3 igre.
Far Cry 3,Tomb Raider i Assassin's Creed IV: Black Flag Takve igre volim.Ako ima nesto slicno ovome vi preporucite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4431 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Preporucujem serijale Darksiders i Batman: Arkham Asylum i Arkham: City
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4432 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda Just cause 2, isto je desavanje na tropskom ostrvu.
PS. Crysis takodje, od starijih igara Far Cry i Boiling point: Road to hell. Poslednja ispravka: dacajak (25.3.2014 u 18:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4433 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4434 |
Starośeđelac
|
![]()
Samo što je Boiling Point bagovit do zla, sem ako ga nisu upečovali posle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4435 |
Član
Član od: 31.12.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 51 puta na 45 poruka
|
![]()
Znate li neku dobru Tower Defense igricu za PC? Ne flash na netu, nego neku noviju za PC pa da mogu iz vise puta da igram kad mi dodje
![]() Slobodno dajte predloge koje imate. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4436 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4437 | |
Član
Član od: 31.12.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 51 puta na 45 poruka
|
![]() Citat:
![]() Inace, tu sam i igrao i zainteresovao se za jos ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4438 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.379
Zahvaljeno 3.325 puta na 2.299 poruka
|
![]()
Treba mi neki taktički šuter koji ne skače po živcima i nije kompleksan i bagovit (a ni hardverski zahtevan) kao ARMA2/3, nije debilan i dosadan kao Operation Flashpoint 2 a zabavlja kao Raven Shield.
Znači, CQB, bojna polja, bilo šta. Nešto što pravi dobar balans između hiper-realizma ARMA-e i idiotizama kao što su CoD i Battlefield. Razmišljam se da pazarim RO2 ali vidim da nema nešto puno igrača a Insurgency već odavno igram ali je, realno, dosta arkadna igra. Znači, hoću da se preznojim kad treba da provirim iza ćoška, da mi dobar zaklon bude svetinja i da, ako je u pitanju multiplayer, timsko igranje dominira. Hoću, bre, da uposlim malo sive ćelije dok igram. Preporuka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4439 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Hidden and Dangerous 2 (i Sabre Squadron expanzija) na najtezoj tezini. Medium je prelak, najteza tezina je nesto kao Elite u Raven Shield, samo sto su misije prilicno duze i imas ogranicenu kolicinu sejvova po misiji, dakle nesto kao Hitman sto se toga tice.
WW2 igra je u pitanju, squad based, prvo/trece lice, vodis jos tri-cetiri AI lika sa sobom ciju komandu mozes da preuzmes kad hoces, svakog posebno opremljujes pre misija. Igra ima bas interesantni komandni sistem, dakle nesto kao u Raven Shield/SWAT4 samo sto ima mnogo vise opcija. Ja sam je odigrao ponovo skoro nakon desetak godina i odusevio sam se. Mane su wonky AI, dakle desava se nekad da se AI zaglavi tokom penjanja merdevina ili provlacenja kroz uske hodnike ali se to lako resi jer mozes on the fly da menjas koga kontrolises. I da, interesantna stvar koja mi se posebno svidja je sto se brzina kretanja kontrolise preko skrola, znaci kao u starim Splinter Cell igrama, a da bi mogao da koristis iron sights u prvom licu i da se kreces neophodno je da brzina kretanja bude na minimumu ili na drugoj po redu. I misije su prilicno interesantne, snezna Norveska, ronilacke misije sa montiranjem mina na brodove i podmornice, stealth misije sa otimanjem uniformi, opsade aerodroma itd itd. Neverovatno je lepo ostarila igra, svaka preporuka svakome. ![]() Ako ces nesto modernije, onda prvi Ghost Recon i one dve-tri njegove ekspanzije. Jeste malo bezveze sto nema weapon modela (znaci FPS ali kao prve dve Rainbow igre, ne vidi se oruzje). Igrivost je super i danas i AI neprijatelja je verovatno neprevazidjen sto se mnogo cega tice. Plus ima gomila kvalitetnih fanmade modova i misija ako ti se igra i dalje nakon sto je obrnes. I ako bi nesto malo drugacije, Full Spectrum Warrior. TPS ali igra funkcionise poput RTS. Tesko je opisati ovako na brzinu, pogledaj na yt ili vec nesto. ![]() Od Raven Shield inace nema bolje takticke pucacine, ali ovo su stvarno sve odlicne igre, pogotovo HD2. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
doctor (11.4.2014) |
![]() |
#4440 |
Starosedelac
|
![]()
Meni se čini da kolega doctor pita za neku taktičku pucačinu za multiplayer. Eh, šteta što se više ne igra Joint Operations, sada kad vidim da nemam šta da mu preporučim iz svog omiljenog žanra, skapiram koliko je ova današnja hiperprodukcija igara beskorisna.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JzmA na korisnoj poruci: | ||
doctor (11.4.2014) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
co-op, free-roam, igra, multiplayer, preporuka igara |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako napraviti igru! (Iz perspektive programera...) | sasha vukelic | Pravljenje igara | 138 | 24.9.2016 20:36 |
Preporučite mi horor igru | Stojadin | O igrama uopšte | 230 | 11.4.2013 11:02 |
Ocenite igru: Civilizacija V [probno glasanje] | bokela | Forum o forumu | 62 | 19.10.2010 17:12 |
kako napraviti server za multiplayer igru | hamzi | Mrežne igre | 1 | 29.9.2010 18:38 |
Hajde da napravimo igru... zez :) | Patton | Pravljenje igara | 96 | 3.4.2007 13:06 |