Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 1.9.2009, 17:25   #441
purke62
Veteran

Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
Određen forumom Re: Novi Wolfenstein (idTech 5)

Wolfenstein 2: "Tesla Gun" dance
purke62 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.9.2009, 20:00   #442
White Ripper
Deo inventara foruma

Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka

Citat:
Andross kaže: Pregled poruke
79 Miodrag Kuzmanovic.
Ja sam u jednom postu dao igri 72.
Nisam bio daleko
White Ripper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.9.2009, 22:36   #443
Packy
Deo inventara foruma

Član od: 19.1.2008.
Zahvalnice: 1.787
Zahvaljeno 1.270 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Packy

Josh nisam krenuo da chitam ovaj broj SK-a,ali chini mi se da j te ocena(79,skoro 80)veoma realna.Jeste da nisam igrao RTCW bash puno(a da sam ga igrao ocena bi bila josh manja),ali na osnovu FPS-ova na temu WWII koje sam igrao,ova je chist prosek.Nema ni jednog elementa igre za koji bih rekao da je ispodprosechan.A deo koji mi se najvishe svidjao da nema nikakvog soundtracka.Zvuk oruzja je ochajan.Mada veliki je po meni to plus shto igra nije uopshte zatevna i moze se igrati na mashinama kojima je proshla druga radost.Velika pohvala za bossove(svakog sam iz prve preshao sem hansa).Josh jedna sitnca koja mi se ne svidja jeste to kada protivniku malo viri glava iznad zaklona ja pucam i nikako da dobije headshot.
Nekako sam mogao da progutam to da bih pokrenuo misiju moram da dodjem do lokacije,a pritom ubijem milion shvaba.Sve u svemu dajem igri ocenu 77.
Packy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.9.2009, 23:13   #444
Red Wing
Veteran

Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka

Dovraga Tokom igranja, racunar mi se ''zamrznuo'' i bio sam prinudjen da ga restartujem. Kad sam opet usao u igru, opcija continue i load nisu bile dostupne... Nasao sam folder savegames, u kome se nalaze .sav fajlovi - PART36.SAV mi je poslednji. Pomislio sam da se samo poslednji save koruptovao i obrisao sam ga. Kad sam usao u igru, opet nije bilo sejvova... Sve save fajlove sam sklonio, usao u igru pa na new game, snimio sam se, izasao iz igre, otvorio folder savegames i zatekao sam part00.sav. Usao sam opet u igru i postojala je opcija continue - izasao sam iz igre, vratio poslednji save, usao u igru i zatekao opet istu situaciju - continue i load su zamrznuti

Nadam se da nisam konfuzno opisao ovaj problem i da mi neko moze pomoci , posto nemam nameru da opet prelazim prvu polovinu (47%) igre ispocetka... Ako nekom nije problem, mozda da mi posalje svoj part36.sav ili cak ceo folder base koji sadrzi sve sejvove, config i slicno.
Red Wing je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 0:14   #445
purke62
Veteran

Citat:
Red Wing kaže: Pregled poruke
Dovraga Tokom igranja, racunar mi se ''zamrznuo'' i bio sam prinudjen da ga restartujem. Kad sam opet usao u igru, opcija continue i load nisu bile dostupne... Nasao sam folder savegames, u kome se nalaze .sav fajlovi - PART36.SAV mi je poslednji. Pomislio sam da se samo poslednji save koruptovao i obrisao sam ga. Kad sam usao u igru, opet nije bilo sejvova... Sve save fajlove sam sklonio, usao u igru pa na new game, snimio sam se, izasao iz igre, otvorio folder savegames i zatekao sam part00.sav. Usao sam opet u igru i postojala je opcija continue - izasao sam iz igre, vratio poslednji save, usao u igru i zatekao opet istu situaciju - continue i load su zamrznuti

Nadam se da nisam konfuzno opisao ovaj problem i da mi neko moze pomoci , posto nemam nameru da opet prelazim prvu polovinu (47%) igre ispocetka... Ako nekom nije problem, mozda da mi posalje svoj part36.sav ili cak ceo folder base koji sadrzi sve sejvove, config i slicno.
Jel može cela do kraj pa ti onda da igraš pošteno od zadnjeg save, gde si stao, ali da prvo obećaš da ćeš igrati pošteno a ne.....da vidim šta ima posle i te fore.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku purke62 na korisnoj poruci:
Red Wing (2.9.2009)
Stara 2.9.2009, 0:35   #446
Red Wing
Veteran

Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka

Hvala na ponudjenoj pomoci, uspeo sam ipak da nekako sve vratim u normalu reinstalacijom igre Nanovo sam strpao backupovane sejvove u odgovarajuci folder i ovaj put ih je igra napokon ''prepoznala''.
Zaista cudan problem , kopirao sam i premestao na hiljade sejvova od raznih igara i nikad mi se ovako nesto nije desilo...
Red Wing je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 1:50   #447
Sir Spamalot
Član

Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 181 puta na 87 poruka

Presao,super je igra.
Ja joj dajem 85.
Sir Spamalot je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 4:05   #448
Eni
Banana

Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka

Evo pređoh i ja malopre. Igrao sam na normal da se lepo opustim između ispita, ali na kraju moram da kažem da me najviše smorilo trčkaranje između "sigurnih kuća" i misija... Priča je krš, likovi krš, na žalost, i samo pucanje je krš... A onaj medaljon koji se dobije odmah u prvoj misiji i pristojno nabudži već do pete nije nikakav fazon u igri... Mogli su da ubace bar 2 klasična nivoa na početku bez njega... Šta znam, ne bih joj dao više od 65 nikako, obzirom na to čije ime bruka (Wolfenstein, Id, Raven, ...)
Eni je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Eni na korisnoj poruci:
Red Wing (2.9.2009)
Stara 2.9.2009, 17:47   #449
Markicc
Novi član

Član od: 2.9.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Da li neko zna kako mogu da predjem Wolfenstein 2 onaj deo na cepelinu?
Kada dodjem do one mrezne zastite ne mogu da je iskljucim i da udjem tu da bih isao dalje?
Markicc je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 18:02   #450
Uros12
Deo inventara foruma

Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka

Moras da ukljucis onu moc pod dva,i iza stita nadji burence pucaj u njega
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 18:03   #451
Psycho13
Deo inventara foruma

Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka

Citat:
Markicc kaže: Pregled poruke
Da li neko zna kako mogu da predjem Wolfenstein 2 onaj deo na cepelinu?
Kada dodjem do one mrezne zastite ne mogu da je iskljucim i da udjem tu da bih isao dalje?
PA rekli smo da bih pucao kroz "mreznu zastitu" treba udariti tipku (od 1 do 4)i onda mozes pucati kroz zid,tamo ima neko burence ili nesto pa ga ti gadjaj,ako pak ta "mrezna zastita" treperi onda zaustavi vreme(tipka 1 do 4) i onda samo prodji kada je "mrezna zastita" iskljucena...
PS Izvini sto nisam popamtio sta koja tipka omogucava...

Poslednja ispravka: Psycho13 (2.9.2009 u 18:12) Razlog: pomeranje znakova navoda
Psycho13 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 20:54   #452
Eni
Banana

1 - veil, 2 - pucanje kroz, 3. štit, 4, usporavanje vremena.
Stara 2.9.2009, 21:06   #453
jozvan_Kg
V.I.P. Test Drive

Član od: 8.11.2005.
Zahvalnice: 1.572
Zahvaljeno 822 puta na 457 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku jozvan_Kg

Дођох, видех, уђох у Веил, победих...
jozvan_Kg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 22:21   #454
kvare_cg
Član

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 50 puta na 43 poruka

Citat:
jozvan_Kg kaže: Pregled poruke
Дођох, видех, уђох у Веил, победих...
Amen!
kvare_cg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 23:15   #455
Eni
Banana

Nego, je l' se samo meni čini da je od jedne originalne i revolucionarke igre franšiza spala na bukvalnu kopiju HL keca?
Stara 3.9.2009, 4:20   #456
purke62
Veteran

Citat:
Eniaroyah kaže: Pregled poruke
Nego, je l' se samo meni čini da je od jedne originalne i revolucionarke igre franšiza spala na bukvalnu kopiju HL keca?
Pa ne znam da li je sličnost sa HL serijalom upše primereno poređenje ali da je igra koja se prepotentno nazvala "Wolfenstein" morala da bude kapacit de se druge igre ugledaju i kopiraju njene "fore".Koncept, pravimo novog Wilfensteina, i to modernog, ne opterećenog "užasnim" nasleđem jednog bezveznog i pre svega izvikanog "srećkovića" kao što je bio naslov RtCW."Ne , mi smo za moderni pogled na gaming" i sve što je zastarelo i nije zaslužilo implementaciju u igru koja je moderna mora na smeće.Ja sad ne vidim ama baš ništa što bi jednog dana neko mogao da kaže, da lepo je to, ali je to već viđeno u Wolfenstein-u.
A da li je postojala igra u istoriji "gaminga" sa tolikom konfuzijom oko imena.Milsim da nije.Kako se ova igra stvarno zove? I pre svega , zašto je naziv sporan?
Zvanično, na omotu piše samo "Wolfenstein".Nema nkakve odrednice ni 1 ni 2 ni 2009.Ništa, osim jednostavno "Wolfenstein".A igra se reklamirala na sve moguće načine, osim da to nije nastavak legende već sasvim nešto drugo i "standalone" potpuno nezavisno, osim par imena i nekih sitnica.Od kako se najavila, samo jedno je bilo važno, Novi Wilfensrein, napokon.

Da nedužim, stvarno bih voleo da neko napravi natavak RtCW, ali pravi, punokrvan nastavak.Ovo neka žvaću kao "Wolfija" neki koji nisu nikad igrali RtCW.
Call of Duty je doživeo nekolko nastavaka, i to u izvedbma ratličitih autora (developera), ali niko normalan neće reći da to nisi nastavci, punokrvni,Call of Duty.Niko iole normalan.Isto važi za na primer HL i HL2.
Čak se Call of Duty toliko drznuo da postane nešto sasvim drugo, pa je nastao Modern Wrfare.Hehehehehe, ne samo zbog imena, svi koji su ga odigrali , bez sumnje znaju da su igrali CoD.A to je poenta, da, CoD na jedan moderan način i u modenim vremenima i sa modernim oružjem i grafikom, ali ipak Call of Duty.Experimennt ne da je uspeo nego je uspeo bre.Apsolutno ,ali apsolutnol.Novi momenti.Novo doba, sve je novo ali to je CoD,ne CoD već CoD bre.Sada vidim da se ie na novi naslov, ali stidljivo, kao Modern Warfare 2, ali nedvosmisleno svugde , bez stida kaže da je to ipak CoD.A ako ne bude Modern Wrfare 2 deo CoD seijala on je promašaj definitivno.Ako Modern Warfare 2 ne bude CoD onda je puko.Srećom, radi ga ekipa koja to dobro zna.

Ako se već "troši" ime nekog naslova, treba se pitati zašto.Ne pominju se imena nekih bezveznih i nebitnih igara u istoriji gaming idustrije.Samo mega hitovi.Čemu ovo vodi?Bre.
Ne, ne nadaj te se vi koji ste vlelo Max Payn 1 i 2 da će te dobiti Max Payna.Nema šanse, osim neki sitnica, ali ne i Max Payn.Verovatno će to biti dobra, odnosno solidna igra, ali, taj filing nikako, ma kome to treba.Kome treba neka igra Max payn 1 ili Max Payn 2.

Poslednja ispravka: purke62 (3.9.2009 u 4:28)
Stara 3.9.2009, 12:29   #457
Paladin
Starosedelac

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka

Citat:
purke62 kaže: Pregled poruke
A da li je postojala igra u istoriji "gaminga" sa tolikom konfuzijom oko imena.Milsim da nije.Kako se ova igra stvarno zove? I pre svega , zašto je naziv sporan?
Zvanično, na omotu piše samo "Wolfenstein".
A exe je Wolf2.exe
Paladin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.9.2009, 14:39   #458
Uros12
Deo inventara foruma

Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka

Pa nije bas da nema nikakve vezesa RCtW-om.Pre svega,tu je prica,koja se nastavlja na RtcW.Onaj zadnji boss,Hans Groose,je ustvari omaz bossovima iz Wolfa 3d.Naime, u Wolfu 3D su bossovi(pre Htilera)bili vojnici i svako je imao prezime Groose.Sto je jos vazije,svi su se borili na slican nacin kako se borio Hans Groose u Wolfu 2009.A slicnosti se vide u malim stvarima.Logo Wolfensteina je totalno redizajniran(to mi se mnogo svidelo)cak igra ima i dve precice,jednu za single,jednu za multiplayer,isto onako kako je imao i RtcW(cak stavise,autori su precicama novog Wolfa dali prefiks TM da se ne bi pomesao sa precicama RTCW-a)
A ime WOlfenstein je dato,posto je i RtcW bio poznat samo kao Wolfenstein,sto komplikovati stvari(mada ce nam mozda sad malo biti teze da poredimo)
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.9.2009, 14:49   #459
Eni
Banana

Citat:
purke62 kaže: Pregled poruke
Pa ne znam da li je sličnost sa HL serijalom upše primereno poređenje
Reći da je novi Wolfenstein rip-off priče prvog HL-a nikako ne znači porediti dve igre. Čitaj kako piše.
Stara 3.9.2009, 17:11   #460
purke62
Veteran

Citat:
Eniaroyah kaže: Pregled poruke
Reći da je novi Wolfenstein rip-off priče prvog HL-a nikako ne znači porediti dve igre. Čitaj kako piše.
Izvini ali osim otvaranja neke tamo dimenzije i dolaska raznih karakondžula na Zemlju ove priče su totalno različite.Ne mislim samo na vreme u koje se dešava priča, nego mislim da je koncepcija totalno različita.Znači , osim te dimenzije nevidim ništa što je slično.Moje mišeljenje, možda grešim.
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
fps, wolfenstein

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Šta ima novo Shlaymara Avanturističke igre 1481 juče 22:22
Need for Speed: Shift 2 nexexcalibur Simulacije vožnje 621 17.1.2014 12:39
Driver: San Francisco Jovyland Akcione igre 234 11.1.2013 17:20
Grafika u 2009. godini, ATI izašao kao pobjednik pharaon.92.bc Vesti 11 2.1.2010 1:34
Take2-ov lineup za 2009. donator99 O igrama uopšte 1 18.12.2008 13:40

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 14:20.