Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 21.10.2008, 23:10   #4601
Dr Zoidberg
Starosedelac

Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka
Određen forumom Re: WOW kutak

Mozda covek igra Konana ili warhammer Jel neko razmatrao tu mogucnos

Anyhow 2v2 2x Arcane Mages pawns, sad sam za 20min nabio 1600 ratinga a 3 smo izgubili zbog "istance not found" ><
Dr Zoidberg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.10.2008, 23:46   #4602
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

E covek je skoro poceo nezna on sve dobro mozda nesto gresi.Ali da ga vise ne zezamo bar da mu kazemo da je to nemoguce !
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.10.2008, 23:58   #4603
Supreme.50
Veteran

Član od: 31.8.2008.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 168 puta na 93 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Supreme.50

Kako da mu kazem da je nemoguce kad ne znam ni na sta misli Zbunio me totalno . A ako je on procitao u wowu 3.1.2 onda tu verziju i ima...on igra na US serveru, ko zna sta je moguce ...
Supreme.50 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.10.2008, 14:33   #4604
RUSuper
Deo inventara foruma

Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

Kakve US veze ima oni dobijaju sam patcheve i ekspanzije pre nas,ali ne i za 1 mesec pre nas
Stara 22.10.2008, 17:05   #4605
virtuoz pavle
Starosedelac

Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka

Igram na Echo Isles.DK moj ima MAnA, server nije privatan, pise mi dole gde pise verzija "beta"
virtuoz pavle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.10.2008, 17:15   #4606
sasha vukelic
Banned

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka

mozda mislis na runic power
sasha vukelic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.10.2008, 18:58   #4607
Supreme.50
Veteran

ROFL rekao je 5 puta da nije runic power i naglasio sada, 6. put XD ne volim kad ljudi citaju samo poslednje postove, a mrzim kad ne citaju uopste a odgovaraju i pricaju pricu samo za sebe...ali izgleda da je to cesta stvar na ovom forumu .

U beti moze da ide gde hoce i ima sve mogucnosti iz ekspanzije kako oni nesto implementiraju...naravno neizbalansirane, i takve kakve jesu u vremenu kad igrate na beta serveru, ali samo grupa odabranih ljudi dobija beta key kojim se upgrade-uje acc, i koji ne vredi nista kad dodje pravi WotLK.

PTR je, vec 100 puta spomenuti, public test realm i na njega moze da kopira chara ko hoce, a ne samo ko "osvoji" beta key. On se dosta razlikuje od beta verzije u kojoj ima sve, ovde su implementirani samo talenti i jos neke sitne gluposti. Ovo je bio PTR da isprobate ovaj sad patch sto je dosao ili bilo koji, a beta je da isprobate ekspanziju...

Eto nadam se da su arogantni nubovi koji nisu ni procitali sta je decko napisao, nego krenuli da se sprdaju na njegov racun postavljajuci glupa pitanja tipa "da nisi mozda ispred IF-a?" razumeli koja je razlika...naravno ovo ne vazi za legende koje se nasale tu i tamo, njima svaka cast .
Stara 22.10.2008, 19:15   #4608
strajo
Starosedelac

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 250 puta na 160 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku strajo

pustite klinca vidite da lazhe i izmishlja gluposti...
strajo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.10.2008, 19:17   #4609
Supreme.50
Veteran

Imas isto godina kao i on, a ukapirao bi da mozda i ne laze da si procitao moj post, koji je, kao sto vidis, odmah iznad tvog ...
Stara 22.10.2008, 19:31   #4610
strajo
Starosedelac

na beta wowu postoje VALJDA 3 servera... Northrend, Lich King i josh jedan... Echo Isles nije medju njima, a i u beti dk NIKAKO nema manu !
evo echo isles http://www.wowwiki.com/Server:Echo_Isles_US
jes nek ima isto godina ko i ja ali ja ne igram sa belf loladinom, ne pricham da bijem likove 10 lvla veci od mene, i ne levelujem Death Knighta koji ima manu u Northlandu
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku strajo na korisnoj poruci:
NIDZONSON (23.10.2008)
Stara 23.10.2008, 14:30   #4611
RUSuper
Deo inventara foruma

Mozda je pomislio zbog toga sto kada trosis Rune dobijas Runis powere koliko sam shvatio o DKu.A Runis powere je najlakse pomesati sa rage a nikako ne sa manom.Stvarno ne razumem nesto ovde
Stara 23.10.2008, 14:35   #4612
Supreme.50
Veteran

Citat:
strajo kaže: Pregled poruke
na beta wowu postoje VALJDA 3 servera... Northrend, Lich King i josh jedan... Echo Isles nije medju njima, a i u beti dk NIKAKO nema manu !
evo echo isles http://www.wowwiki.com/Server:Echo_Isles_US
jes nek ima isto godina ko i ja ali ja ne igram sa belf loladinom, ne pricham da bijem likove 10 lvla veci od mene, i ne levelujem Death Knighta koji ima manu u Northlandu
Da izvini, ti si veliki zato sto spamujes forum sa dugim "OLOLOL" porukama, dajes predloge kao sto su "mozda nije u northrendu, mozda je u tramvaju u stormwindu"...moguce je ubiti charove vece 10 lvla od sebe, idi malo prostudiraj sajtove pa ces da vidis kako 29 rog ubija shamana 70, bez ikakvih fora...i shaman 60 dobija 10 duela za redom ispred orgrimmara sa sedamdeseticama, isto nije namesteno. Kao sto sam rekao vec, mozda je moguce da DK ima manu, vidis da je i njemu samom cudno, zato je i naglasio to, a nema razloga da izmaslja...i za kraj, mentalitet i starost clanova ovog foruma se ne gleda po klasi i rasi u WoWu...ne ovog foruma nego nigde u svetu, tako da ces morati da se adaptiras malo...
Pusti decka i prestani da ga ismevas, kako bi bilo da ja sad pocnem "OLOLOLOL nikad nisi video M'uru-a!!! nub"
Stara 23.10.2008, 15:19   #4613
Sale013
Kind Of A Big Deal

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka

Citat:
Supreme.50 kaže: Pregled poruke
Da izvini, ti si veliki zato sto spamujes forum sa dugim "OLOLOL" porukama, dajes predloge kao sto su "mozda nije u northrendu, mozda je u tramvaju u stormwindu"...moguce je ubiti charove vece 10 lvla od sebe, idi malo prostudiraj sajtove pa ces da vidis kako 29 rog ubija shamana 70, bez ikakvih fora...i shaman 60 dobija 10 duela za redom ispred orgrimmara sa sedamdeseticama, isto nije namesteno. Kao sto sam rekao vec, mozda je moguce da DK ima manu, vidis da je i njemu samom cudno, zato je i naglasio to, a nema razloga da izmaslja...i za kraj, mentalitet i starost clanova ovog foruma se ne gleda po klasi i rasi u WoWu...ne ovog foruma nego nigde u svetu, tako da ces morati da se adaptiras malo...
Pusti decka i prestani da ga ismevas, kako bi bilo da ja sad pocnem "OLOLOLOL nikad nisi video M'uru-a!!! nub"
lvl 29 roug da ubije lvl 70 shamana? Jedino ako je shaman AFK.. A kazes bez fora?.. Sad sam od tebe cuo sve u zivotu.. Nadalje cu tretirati takve postove kao spam jer nemaju veze sa zivotom..
Sale013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.10.2008, 15:53   #4614
Supreme.50
Veteran

www.warcraftmovies.com pogledaj sam...
"jes nek ima isto godina ko i ja ali ja ne igram sa belf loladinom" a ovo ti ima smisla u prevodu, izvuceno iz konteksta sto se lepo vidi ako procitas vise postova unazad: obojca imamo 14 godina ali on je klinac zato sto igra sa tom rasom i klasom. wtf?
A ti lepo uzmi pa obrisi post ako je spam...bolje bi bilo ti da im kazes nego neko drugi, vidis da prozivaju lika.
I sad sam pitao druga on igra betu. BETA JE ISTO KAO DA IMAS WOTLK I 3.2.0 POSTOJI, za servere ga nisam pitao, ode offline, ali on ionako igra na EU tako da svejedno ne bi znao za echo isles itd. Mozda lik nije full BT/MH/SWP opremljen, ali zna o cemu prica...samo se nije dobro izrazio.

Evo vam i taj Northrend na koji je nemoguce stici...

Kao sto vidite na slici DK ima runic power, ali kako mi da znamo da na US-u nema manu? I jel bitno sta ima na US beta serveru?
Stara 23.10.2008, 17:48   #4615
Sale013
Kind Of A Big Deal

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka

Gledao sam ja i brdo filmova kako amerikanci spasavaju svet od invazije vanzemaljaca. ALI to ne znaci da je to realno pri cistoj svesti moguce..
LvL 70 bilo koje klase, ako izgubi od LvL 29 rouga.. Moze samo da se ubije jer bih verovatno moju babu mogao da naucim kako da dobije taj duel (makar joj pokazao roll your head over keyboard tehniku) kroz pola sata.

Dalje, normalno je da neki ljudi vec igraju WoLK kao sto je na primer nas dragi kuzma.. E sad ko je dobio beta kljuceve, u to necu da zalazim a sto se tice verzije mislim da je trenutna 3.0.2

DK ima rune a ne manu, i US i evropski serveri su zasnovani na identicnim pravilima koliko je meni poznato..
Sale013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sale013 na korisnoj poruci:
RUSuper (23.10.2008)
Stara 23.10.2008, 19:21   #4616
strajo
Starosedelac

Citat:
ovo je neki GNERD RAGE?

odgovaram spamom i glupostima spamom i glupostima, a voleo bi da vidim kako ubija 29 rog sedamdeseticu... i NIJE MOGUCE da DK ima manu... shto rogue ne bi imao rage na USu? to su POTPUNO iste igre i ima razloga da izmishlja.. da bi ispao neka i-net faca shto sam i ja radio... ali sa 12 godina kad sam tek i dobio net...

i ne nisam bio u SWPu...

World of Warcraft: Everyone that has achieved less than you is a noob, and anyone that achieved more than you is a no lifer.
Stara 23.10.2008, 19:23   #4617
Dr Zoidberg
Starosedelac

Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka

Citat:
ali kako mi da znamo da na US-u nema manu? I jel bitno sta ima na US beta serveru?
ja sam poprilicno siguran da koristi kifle umesto runic power-a, pa naravno da ce da koristi runic power, kakve veze ima server sa tim... osim ako nije privatni
Dr Zoidberg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.10.2008, 20:13   #4618
RUSuper
Deo inventara foruma

Da je taj shaman AFK dobio bi ga.ROFL rogue lvl 29 dobija shamana sto samo nije i dalje otvorena tema "heroji foruma".A ovo za taktiku koju bi pokazao tvojoj babi je extra fora plakao sam od smeha
Stara 23.10.2008, 20:25   #4619
virtuoz pavle
Starosedelac

Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
Cool Re: WOW kutak

Citat:
strajo kaže: Pregled poruke
pustite klinca vidite da lazhe i izmishlja gluposti...
Da se razjasnimo...kao prvo blood elf paladin je sasvim normalan, moze nekome da izgleda kao ***** i to je njegova stvar.Da hocu da gledam sexy girls ishao bih na playboy.Paladin je klasa za koju se moze reci da ima "vise zivota"...kao prvo 2 puta mogu da se napravim neunistivim za 10sec, da cast LAY on hends i jos ako imam neki potion stvarno sam COOL!
Ja nigde nisam rekao da je u pitanju 20lvl paladin VS 30lvl warrior...to je bila neka razlika oko 5lvl-a...sto se tiche toga mislite sta hocete, a ipak mi je chudno da 29lvl rouge pobedjuje bilo koga 70lvl...ALI ne mogu biti iskljuciv kao sto su neki od vas jer postoje likovi koji ne rolluju glavom preko tastature nego znaju nesto vise od obichnih igraca...
Sto se tiche WotLK moj DK ima MANA, i meni je to malo chodno ali nisam glup i znam sta sam video....s obzirom na to da je sve sa WoW meni sredio ujak (koji je platio betu (ne znam kako to ide ali to mi je rekao))...a oni koji stalno pominju p*d*r* su i sami najverovatnije p*d*r*.

Poslednja ispravka: virtuoz pavle (23.10.2008 u 21:24)
virtuoz pavle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.10.2008, 20:30   #4620
Al3k5an9ar
Veteran

Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka

e a što lepo ne napraviš neki SS(screenshot) i pokažeš(post- uješ na forum) kako tvoj DK ima manu i rešimo problem, nema prozivanja i glooposti..
Al3k5an9ar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Al3k5an9ar na korisnoj poruci:
Cernobil (23.10.2008), RUSuper (23.10.2008)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PD kutak G.G. Tekstovi u SK 17 1.11.2005 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:32.