![]() |
![]() |
![]() |
#4641 |
Član
|
![]()
The Cabin in the Woods
Brate mili ,ovo je uzasno... Gori film otkad nisam gledao. Da se toliko gluposti zapakuje u film dugacak sat ipo vremena je prosto zapanjujuce. Ovo je niti smesno il strasno...pre bi rekao tragicno ![]() Ono sto meni nikako ne ulazi u glavu je kako moze da ima tako visoku ocenu na IMDB !? 7.7! Il sam ja lud , ili su ljudi prsli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4642 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4643 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam sada odgledao Cabin i nije bas toliko los film. Ne zasluzuje ocenu od 7.7 nikako, ali za razliku od vecina horor filmova danasnjice bar ima neku ideju. Film je parodija na moderne horore naravno da ima gluposti i nebuloza. Ne ocekujte nikakvo remek delo, jednostavno mozak na otavu. Ja moram da priznam da sam se par puta i nasmejao na neke stvari u filmu, cak i vise nego kod nekig danasnjih "komedija" sa visokim ocenama. Daleko je ovo od odlicnog ili dobrog filma, ali ako je ovo najgori koji ste gledali u poslednje vreme.....zavidim vam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4644 | |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: Nestor (21.8.2012 u 15:14) |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci: | ||
Braveheart (21.8.2012), pentraksil (21.8.2012) |
![]() |
#4645 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dead Man's Shoes http://www.imdb.com/title/tt0419677/
![]() Odlican film, upravo zavrsio sa gledanjem. Filmcina, vojnik se vraca u svoj rodni grad kako bi poravnao racune. Nista vam vise necu reci, nemojte gledati ni trejler ni slike na imdb, samo odgledajte film. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Braveheart (21.8.2012) |
![]() |
#4646 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4647 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
E sad The Avengers (2012) dobro ocenjen, mnogo para i poprilicno dosadan. Sem Toni Starka i Hulka koji su me jedini nasmejali i zabavili ostalo mi delovalo kao zesce razvlaenje do neizbeznog okrsaja koj sledi na kraju. Nista posebno i sigurno ne zasluzue tako visoke ocene. Mogu da dodam da me je Scarlett Johansson poprilicno ceo film ozbiljno nervirala i terala na prevrtanje ocima i sve mi je teze da je gledam u filmovima pa cak i ovakvim no brainer summer block busterima takodje i Samuel L. Jackson ima samo jednu super herosjku moc a to je super klise s druge strane Mark Ruffalo koj mi obicno ne pije vodu ovde je sasvim ok. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci: | ||
LoshMeeBre (22.8.2012) |
![]() |
#4648 |
Veteran
Član od: 27.8.2010.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 315 puta na 171 poruka
|
![]()
Rage on! Kill the unbeliver! Hahahaha, zezam se. Ok ako ti se nije svideo ali kapiram da verovatno nisi hard core stripadzija kojima je ovaj film i namenjen. Ja jesam i kao da su stranice stripa ozivele. Licno ovo i The Expendables 2 je nesto gde sam se najbolje proveo u bioskopu u zadnjih 10god. Jednostavno oba filma su nas podsetila sta je pravi, pravcati, glasni letnji blockbuster.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4649 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.327 puta na 2.301 poruka
|
![]()
Gledao sam The Amazing Spiderman (2012).
Đubre. Idem da sipam Domestos u oči i uši... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4650 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4651 |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
It's beyond fucking words...
Nesto najjace sto sam cuo u filmovima. Meni je i lik koji glumi glavnog negativca fenomenalan. Covek ima vanserijski talenat da siri strah i autoritet oko sebe. Steta sto je spao na filmove sa megakrokodilima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4652 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Zaista odlican film. I ja sam u pocetku bio skeptican ali kasnije.....mindblown. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4653 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Martha Marcy May Marlene (2011) - jedan od onih sto manje znate o njemu to ce vamse vise dopasti. Ja sam ga gledao bez gledanja trejlera samo na preporuku druga i film mi se dopao. U pitanju je cura koja bezi od neke vrste sekte ili kulta sta vec, odlazi kod sestre i pokusava da se ponovo vrati u normalan zivot. Da ne otkrivam vise mogu samo da dodam da je mlada Elizabeth Olsen odlicna i predvidjam ozbiljnu karijeru inace ja sam mislio da je ona jedna od onih cuvenih bliznakinja ( Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen) ali tek sada sam saznao da im je to mladja sestra,.mladja sestra Takodje u sporednoj ulozi odlican je i John Hawkes i kad sam vec kod njega odlican je u sporednoj ulozi i u jos jednom sjajnom Indie filmu Winter's Bone (2010) - Na pocetku filma serif dolazi kod devojke koja ima samo 17 godina i saopstava joj da ako joj se otac ne pojavi na zakazanom sudjenju ou roku od cini mi se dve nedelje ona i njena bolesna majka, mladji brat i sestra morace da budu iseljeni jer je otac dao kucu kao garant da ce se pojaviti. Ona kreceda ga trazi u jednoj cudnoj zajednici u kojoj zivi gde niko nije spraman da joj pomogne a mnogi su spremni da je u tome sprece. Da Jennifer Lawrence jos jedna mlada glumica sa definitivno blistavom karjerom u buducnosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4654 | |
Starosedelac
Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 276 puta na 179 poruka
|
![]() Citat:
Film je scenaristicki 'clusterfuck' veka Radnja radi radnje,najplasticniji negativac ikad(ko da je dete pisalo lik), Spoiler za OGROMAN SPOJLER!!!, citate na svoju odgovornost:
Film nema smisla uopste. Poslednja ispravka: Iris (22.8.2012 u 10:06) Razlog: spoiler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4655 |
Član
|
![]()
@Markonije
Znaci morao si ,jbno si morao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Braveheart na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (22.8.2012), thebluephoenix (22.8.2012) |
![]() |
#4656 |
Deo inventara foruma
|
![]()
We Need to Talk About Kevin http://www.imdb.com/title/tt1242460/
![]() Jos jedan odlican film, u centru price majka i njen sin. Ne volim da otkrivam previse (za razliku od nekih ovde, samo par postova iznad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4658 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
... ali to nije poenta ove teme. Move on.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci: | ||
Wolverine (5.9.2012) |
![]() |
#4659 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Ovog necu ni da gledam, prvi deo sam jedva cekao i razocarao se, drugi radi reda odgledam i ne razocaram se jer nista nisam ni ocekivao. Po meniNolan je uzasno precenjen, necu da kazem da su t losi filmovi ali majko mila ne da su precenjeni nego nema de. On po meni pravi ravne filmove nit smrde nit mirisu, uzasno dugi i porilicno dosadni i uz sve to gomila nasilja a kako li ce se samo zavrstiti Betmen ja se uvek tresem a u sustini samo treba da se pogleda koliko je para Nolan doneo WB-u (preko milijardu dolara) pa da vam bude jasno kako ce se zavrsiti i koliko ce nastavaka biti. Jao majko sad kad raspale paljbu po meni ![]() Poslednja ispravka: Nestor (22.8.2012 u 15:23) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci: | ||
Rockstar (22.8.2012) |
![]() |
#4660 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zapravo, da nisam procitao spojlercine na netu, ne bih bas ocekivao onakav kraj TDKR. Cak stavise, kraj je, kao sto to obicno ide u Nolanovim filmovima, manje-vise ostavljen na slobodnu interpretaciju gledaocima.
Spoiler za kraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |