Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Kompjuteri i film
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 20.8.2012, 0:28   #4641
Braveheart
Član

Član od: 14.7.2007.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 49 puta na 41 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Braveheart
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

The Cabin in the Woods

Brate mili ,ovo je uzasno... Gori film otkad nisam gledao. Da se toliko gluposti zapakuje u film dugacak sat ipo vremena je prosto zapanjujuce. Ovo je niti smesno il strasno...pre bi rekao tragicno .
Ono sto meni nikako ne ulazi u glavu je kako moze da ima tako visoku ocenu na IMDB !? 7.7! Il sam ja lud , ili su ljudi prsli...
Braveheart je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2012, 1:30   #4642
Kidja
Deo inventara foruma

Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka

Citat:
Braveheart kaže: Pregled poruke
The Cabin in the Woods

Brate mili ,ovo je uzasno... Gori film otkad nisam gledao. Da se toliko gluposti zapakuje u film dugacak sat ipo vremena je prosto zapanjujuce. Ovo je niti smesno il strasno...pre bi rekao tragicno .
Ono sto meni nikako ne ulazi u glavu je kako moze da ima tako visoku ocenu na IMDB !? 7.7! Il sam ja lud , ili su ljudi prsli...
Svaka ti cast ako si uspeo da ga odgledas do kraja evo i sad sam pokusao i nikako da ga dovrsim.
Kidja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2012, 2:48   #4643
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.923 puta na 2.443 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Ja sam sada odgledao Cabin i nije bas toliko los film. Ne zasluzuje ocenu od 7.7 nikako, ali za razliku od vecina horor filmova danasnjice bar ima neku ideju. Film je parodija na moderne horore naravno da ima gluposti i nebuloza. Ne ocekujte nikakvo remek delo, jednostavno mozak na otavu. Ja moram da priznam da sam se par puta i nasmejao na neke stvari u filmu, cak i vise nego kod nekig danasnjih "komedija" sa visokim ocenama. Daleko je ovo od odlicnog ili dobrog filma, ali ako je ovo najgori koji ste gledali u poslednje vreme.....zavidim vam . Kakve sam ja sve gluposti uspeo da odgledam, bolje da ne pominjem ovde. Uostalom pogledajte pa prosudite sami. Ne bih ga bas uporedjivao sa Iron Sky, po meni je Iron Sky mnogo bolji film (gledano kao parodija), ali je Cabin zanimljiv donekle ako ga ne shvatite previse ozbiljno.
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2012, 18:48   #4644
Nestor
Deo inventara foruma

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka

Citat:
The Cabin in the Woods

Bas sam dugo cekao na ovaj film i prijatno se iznenadio kad sam video koje ocene ima na IMDB & RT i poprilicno se razocarao. Film nije horor ni na sekund, znaci nista sto bi moglo da opravda sto se vodi kao takav. Ovo je parodija ne tipa kao Mrak Film i slicne vec parodija na ovu vrstu filma i to se vidi od starta jer da da bi izbegli da naprave jos jedan film inspirisan petkom 13 oni su ubacili jedan deo i to se primilo kod ljudi a boga mi i kod kriticara. Mogu da kazem da ce se film dopasti onima koji vole sto se zove Blood & Gore pod zanr ja to ne volim jer mi je uzasno prosto, jeftino i odvratno. Kazem dobro se primio i sad planiraju i nastavaak a verovatno ce biti prequel jer bas nebi imalo smisla da bude nastavak to znaju oni koji su film odgledali do kraja.
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	Cabin-in-the-Woods-Poster.jpg
Viđeno:	21 puta
Veličina:	101,2 KB
ID:	43950  

Poslednja ispravka: Nestor (21.8.2012 u 15:14)
Nestor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci:
Braveheart (21.8.2012), pentraksil (21.8.2012)
Stara 21.8.2012, 2:45   #4645
pentraksil
Deo inventara foruma

Dead Man's Shoes http://www.imdb.com/title/tt0419677/

Odlican film, upravo zavrsio sa gledanjem. Filmcina, vojnik se vraca u svoj rodni grad kako bi poravnao racune. Nista vam vise necu reci, nemojte gledati ni trejler ni slike na imdb, samo odgledajte film.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci:
Braveheart (21.8.2012)
Stara 21.8.2012, 13:50   #4646
uros@3D
Deo inventara foruma

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 1.193
Zahvaljeno 1.918 puta na 966 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku uros@3D

Citat:
Nestor kaže: Pregled poruke
Kazem dobro se primio i sad planiraju i nastavaak a verovatno ce biti prequel jer bas nebi imalo smisla da bude nastavak to znaju oni koji su film odgledali do kraja.
Ja bih licno voleo da vidim prequel. Meni je film bio zabavan i sa zanimljivom idejom. Nije klasican trash horor. Kraj mi se dopao
uros@3D je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.8.2012, 15:19   #4647
Nestor
Deo inventara foruma

Citat:
uros@3D kaže: Pregled poruke
Ja bih licno voleo da vidim prequel. Meni je film bio zabavan i sa zanimljivom idejom. Nije klasican trash horor. Kraj mi se dopao
Pa prequel bi bio ista stvar samo bez kraja.
E sad The Avengers (2012) dobro ocenjen, mnogo para i poprilicno dosadan. Sem Toni Starka i Hulka koji su me jedini nasmejali i zabavili ostalo mi delovalo kao zesce razvlaenje do neizbeznog okrsaja koj sledi na kraju. Nista posebno i sigurno ne zasluzue tako visoke ocene. Mogu da dodam da me je Scarlett Johansson poprilicno ceo film ozbiljno nervirala i terala na prevrtanje ocima i sve mi je teze da je gledam u filmovima pa cak i ovakvim no brainer summer block busterima takodje i Samuel L. Jackson ima samo jednu super herosjku moc a to je super klise s druge strane Mark Ruffalo koj mi obicno ne pije vodu ovde je sasvim ok.
Priložene slike

Ime:	avengers-movie-poster-1.jpg
Viđeno:	12 puta
Veličina:	105,0 KB
ID:	43958  
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci:
LoshMeeBre (22.8.2012)
Stara 21.8.2012, 16:26   #4648
Boondock Saint
Veteran

Član od: 27.8.2010.
Zahvalnice: 219
Zahvaljeno 315 puta na 171 poruka

Rage on! Kill the unbeliver! Hahahaha, zezam se. Ok ako ti se nije svideo ali kapiram da verovatno nisi hard core stripadzija kojima je ovaj film i namenjen. Ja jesam i kao da su stranice stripa ozivele. Licno ovo i The Expendables 2 je nesto gde sam se najbolje proveo u bioskopu u zadnjih 10god. Jednostavno oba filma su nas podsetila sta je pravi, pravcati, glasni letnji blockbuster.
Boondock Saint je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.8.2012, 20:37   #4649
doctor
Deo inventara foruma

Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.327 puta na 2.301 poruka

Gledao sam The Amazing Spiderman (2012).
Đubre. Idem da sipam Domestos u oči i uši...
doctor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.8.2012, 22:08   #4650
Braveheart
Član

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Dead Man's Shoes http://www.imdb.com/title/tt0419677/Odlican film, upravo zavrsio sa gledanjem. Filmcina, vojnik se vraca u svoj rodni grad kako bi poravnao racune. Nista vam vise necu reci, nemojte gledati ni trejler ni slike na imdb, samo odgledajte film.
Uf matori da li je filmcina.. U pocetku sam bio skeptican ,al kako se radnja odvijala totalno sam bivao uvucen u film. Bukvalno sam sve voleo sto se tice ovog filma ,pogotovo brutalnost glavnog junaka (sve pohvale za glumu Paddy Considinea) i nacin na koji je koji je prikazan ,kao nestabilan iliti psihopata sa samo jednim ciljem u glavi ,osveta. Veoma emotivan i mracan film. Ako volite filmove tipa Oldboy ,I Saw the Devil ,Memento ,itd.. ovo obavezno pogledati!
Stara 21.8.2012, 22:21   #4651
zvjer
Banned

Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka

It's beyond fucking words...

Nesto najjace sto sam cuo u filmovima.

Meni je i lik koji glumi glavnog negativca fenomenalan. Covek ima vanserijski talenat da siri strah i autoritet oko sebe. Steta sto je spao na filmove sa megakrokodilima.
zvjer je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.8.2012, 22:31   #4652
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
Uf matori da li je filmcina.. U pocetku sam bio skeptican ,al kako se radnja odvijala totalno sam bivao uvucen u film. Bukvalno sam sve voleo sto se tice ovog filma ,pogotovo brutalnost glavnog junaka (sve pohvale za glumu Paddy Considinea) i nacin na koji je koji je prikazan ,kao nestabilan iliti psihopata sa samo jednim ciljem u glavi ,osveta. Veoma emotivan i mracan film. Ako volite filmove tipa Oldboy ,I Saw the Devil ,Memento ,itd.. ovo obavezno pogledati!
Ma filmcina je moj izraz za mnoooogo dobar film, da ne shvatite nesto pogresno
Zaista odlican film. I ja sam u pocetku bio skeptican ali kasnije.....mindblown.
Stara 21.8.2012, 23:11   #4653
Nestor
Deo inventara foruma

Martha Marcy May Marlene (2011) - jedan od onih sto manje znate o njemu to ce vamse vise dopasti. Ja sam ga gledao bez gledanja trejlera samo na preporuku druga i film mi se dopao. U pitanju je cura koja bezi od neke vrste sekte ili kulta sta vec, odlazi kod sestre i pokusava da se ponovo vrati u normalan zivot. Da ne otkrivam vise mogu samo da dodam da je mlada Elizabeth Olsen odlicna i predvidjam ozbiljnu karijeru inace ja sam mislio da je ona jedna od onih cuvenih bliznakinja ( Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen) ali tek sada sam saznao da im je to mladja sestra,.mladja sestra Takodje u sporednoj ulozi odlican je i John Hawkes i kad sam vec kod njega odlican je u sporednoj ulozi i u jos jednom sjajnom Indie filmu Winter's Bone (2010) - Na pocetku filma serif dolazi kod devojke koja ima samo 17 godina i saopstava joj da ako joj se otac ne pojavi na zakazanom sudjenju ou roku od cini mi se dve nedelje ona i njena bolesna majka, mladji brat i sestra morace da budu iseljeni jer je otac dao kucu kao garant da ce se pojaviti. Ona kreceda ga trazi u jednoj cudnoj zajednici u kojoj zivi gde niko nije spraman da joj pomogne a mnogi su spremni da je u tome sprece. Da Jennifer Lawrence jos jedna mlada glumica sa definitivno blistavom karjerom u buducnosti.
Priložene slike

Ime:	Martha_Marcy_May_Marlene-881768855-large.jpg
Viđeno:	12 puta
Veličina:	90,8 KB
ID:	43963   Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	winters_bone_ver2_xlg.jpg
Viđeno:	14 puta
Veličina:	100,2 KB
ID:	43964  
Stara 22.8.2012, 2:01   #4654
Markonije
Starosedelac

Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 276 puta na 179 poruka

Citat:
Andross kaže: Pregled poruke
Znao sam da ce The Dark Knight Rises biti carski, ali da ce ovoliko biti to nisam znao. Nema reci za Nolanovu majstoriju sem pravac bioskop.
kasni kasni odgovor:

Film je scenaristicki 'clusterfuck' veka
Radnja radi radnje,najplasticniji negativac ikad(ko da je dete pisalo lik),

Spoiler za OGROMAN SPOJLER!!!, citate na svoju odgovornost:
film kulminira kulminira i kulminira u NISHTA. Sve sam nekako prezvakao ali onaj zatvor-rupa i 'leap of fejt'

Bio sam zatecen kad se film zavrsio i prvo sto mi je palo na pamet je "Jesu poludeli oni sa IMDB ili sam ja prso preko noci"

I na kraju Bejl je ziv...

Fazon dzaba ste gledali ceo film.

Film nema smisla uopste.

Poslednja ispravka: Iris (22.8.2012 u 10:06) Razlog: spoiler
Markonije je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.8.2012, 2:46   #4655
Braveheart
Član

@Markonije

Znaci morao si ,jbno si morao ... Znao sam da cu naleteti na neki spoiler vamo... Koristi spoiler tagove UVEK ubuduce. Ne mogu da verujem ...
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Braveheart na korisnoj poruci:
pentraksil (22.8.2012), thebluephoenix (22.8.2012)
Stara 22.8.2012, 3:07   #4656
pentraksil
Deo inventara foruma

We Need to Talk About Kevin http://www.imdb.com/title/tt1242460/

Jos jedan odlican film, u centru price majka i njen sin. Ne volim da otkrivam previse (za razliku od nekih ovde, samo par postova iznad ), samo cu reci da film nekima moze da bude tezak, pogotovu ako ste osoba koja se lako nervira. Ali svakako vredi odgledati.
Stara 22.8.2012, 10:07   #4657
LoshMeeBre
Starosedelac

Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka

Citat:
Boondock Saint kaže: Pregled poruke
Rage on! Kill the unbeliver! Hahahaha, zezam se. Ok ako ti se nije svideo ali kapiram da verovatno nisi hard core stripadzija kojima je ovaj film i namenjen.
Ako si hard core stripadzija ne citas ove stripove
LoshMeeBre je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoshMeeBre na korisnoj poruci:
Iris (22.8.2012)
Stara 22.8.2012, 10:20   #4658
Iris
détente

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka

... ali to nije poenta ove teme. Move on.
Iris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci:
Wolverine (5.9.2012)
Stara 22.8.2012, 14:02   #4659
Nestor
Deo inventara foruma

Citat:
@Markonije

Znaci morao si ,jbno si morao ... Znao sam da cu naleteti na neki spoiler vamo... Koristi spoiler tagove UVEK ubuduce. Ne mogu da verujem ...
spojler za betmena... are you fcking kidding me. mmmmm... Betmen uvek pobedjuje na kraju, Supermen pobedjuje na kraju, Spajdermen uvek pobedjuje na raju... holivudski studiji pobedjuju na kraju.
Ovog necu ni da gledam, prvi deo sam jedva cekao i razocarao se, drugi radi reda odgledam i ne razocaram se jer nista nisam ni ocekivao. Po meniNolan je uzasno precenjen, necu da kazem da su t losi filmovi ali majko mila ne da su precenjeni nego nema de. On po meni pravi ravne filmove nit smrde nit mirisu, uzasno dugi i porilicno dosadni i uz sve to gomila nasilja a kako li ce se samo zavrstiti Betmen ja se uvek tresem a u sustini samo treba da se pogleda koliko je para Nolan doneo WB-u (preko milijardu dolara) pa da vam bude jasno kako ce se zavrsiti i koliko ce nastavaka biti.
Jao majko sad kad raspale paljbu po meni

Poslednja ispravka: Nestor (22.8.2012 u 15:23)
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci:
Rockstar (22.8.2012)
Stara 22.8.2012, 14:18   #4660
uros@3D
Deo inventara foruma

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 1.193
Zahvaljeno 1.918 puta na 966 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku uros@3D

Zapravo, da nisam procitao spojlercine na netu, ne bih bas ocekivao onakav kraj TDKR. Cak stavise, kraj je, kao sto to obicno ide u Nolanovim filmovima, manje-vise ostavljen na slobodnu interpretaciju gledaocima.

Spoiler za kraj:
Neki kazu da je Brus ziv (Batman mrtav) a neki kazu da je ona scena u kaficu samo privid matorog Alfreda i da je Brus zaista mrtav i namerno se zrtvovao iako mu je auto-pilot bio popravljen. Uglavnom vecina zeli da veruje u ovo prvo zato sto je hepi end.
uros@3D je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
filmovi, preporuka, review

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Da li neko zna koji je ovo film? DJ_MY_SOUL Kompjuteri i film 2593 4.12.2024 0:05
Najbolji horror film ikad napravljen? FRIghTMaN Kompjuteri i film 734 6.11.2013 1:57
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno Dijenek Kvarovi 27 15.5.2010 13:19
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... polarnimeda Operativni sistemi 2 14.10.2008 13:12
Taj film... aerochivija Brbljaonica 15 20.7.2008 21:46

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 3:46.