Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 29.10.2008, 12:45   #4701
zomg
Član

Član od: 2.2.2008.
Zahvalnice: 680
Zahvaljeno 282 puta na 114 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku zomg
Određen forumom Re: WOW kutak

ljudi bas mogu da odvale nesto.......naprimer moj drug reko da je bio u BT i roknuo ILIDANA sa 48 ljudi(LOOOOOL) i da je to bilo pre 2 god i 8 meseci(opet LOL) i da je on kao prist dobio Warriglave Of Azzinoth(xaxaxaxxa) pa vi recite da ljudi nelazu kad oce da se prave vazni!!!???!!?

Poslednja ispravka: zomg (29.10.2008 u 12:46) Razlog: da je napisao zajedno
zomg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.10.2008, 15:27   #4702
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

Igrao sam i ja na piratu i radio sam sve lvl 70 ins.Illidan baca moci i to poprilicno jake kao recimo 10k helti svima u ins da skrca odmah ali to je nista za original.Igram i ja na originalu i imam zesce iskustvo sa pirata ali ne pomaze mi na originalu ni malo.Jedino sto je na piratu kao na originalu je Kil'jaeden i ragnaros(na scapeu) zato KJa niko tamo nikad nece ni ubiti.Ja sam lvl 52 priest ali ne planiram dalje od lvl 55 jer hocu DKa za main chara.Sve o svemu iskustvo sa pirata ne pomaze puno na originalu
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.10.2008, 16:22   #4703
RUSuper
Deo inventara foruma

Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

Ovako sada sam instalirao Betu WoTLK i nesto mi nepriznaje patch izgleda da moram novi da skidam znaci stvarno ludilo.Sta tu moze da se uradi sem da se skine novi patch?Jer kada prekopiram stari patch ono kaze da nemoze zbog WoW.exe-a OMG
Stara 29.10.2008, 16:30   #4704
virtuoz pavle
Starosedelac

Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka

Citat:
Supreme.50 kaže: Pregled poruke
Ljudi sta vam je Kael ima ona 4 pomicnika ali u TKu a ne u MGTu, ali to je nemoguce ubiti sa 6 ljudi pa verovali ili ne cak i posle ovog retardiranog patcha . A i onaj u TKu ne dropuje malog feniksa nego onog malo veceg, a ako si ti dobio tog malo veceg ja idem da uzmem od caleta pistolj da se ustrelim u glavu . Izgleda da si ti to malo pomesao...
Pa ja i JESAM dobio onog tupavog malog phoenixa sto nece da napadne protivnika lol nego me samo prati bezveze...ko je pomijnao velikog?
virtuoz pavle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.10.2008, 17:22   #4705
RUSuper
Deo inventara foruma

Ako je taj mali tupavi daj ga meni
Stara 29.10.2008, 19:52   #4706
Al3k5an9ar
Veteran

Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka

evo vam moj warr tj. warriorka http://eu.wowarmory.com/character-sh...rush&n=Ludacaa Ne zamerite na gear- u otkako je izasao s4 nisam bio preterano zainteresovan za arenu... pre s4 bio sam 4/5 vengefull sa s2 shoulderima kao sto se vidi XD(na zalost nikako da ih promenim).... Pavle kad ce bre taj mana DK i tvoj charr name na echo isles?
Al3k5an9ar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 31.10.2008, 11:40   #4707
zomg
Član

Citat:
Al3k5an9ar kaže: Pregled poruke
ma pusti klinca nek uziva malo... hmm je l' ima ovde neka fora "ignore" da stavim na ignore pavla? samo ne znam odakle n()()bovima da padne na pamet da dodju na ovaj forum?
OMG, sad sam gledao pavletovog shammy ROFL pa on je 66ica.... Nema teoretske sanse da je ubio Kaela ne moze da udje u MGT a kamoli u TK... dete idi kuci i uzmi 70 i nesto geara pa dodji vamo i pricaj nesto normalno i ono u sta mozemo da poverujemo.

Stvarno pajo mnogo spamujesh.....a da ne bude off topic
jel neko igra na serveru EU sylvanas (horde)???

evo shta ce da blizz uradi retri paladinima ,da ih NERFuje- http://wow.zuggaming.com/2008/10/16/...erf-confirmed/
Stara 31.10.2008, 18:57   #4708
RUSuper
Deo inventara foruma

A za Arcane magea nista ne pominju?Pa i on je OP moj drug ima magea i respec se na arcane.Moze da ubije iz 3 crita ko iz sale
Stara 31.10.2008, 21:48   #4709
Dr Zoidberg
Starosedelac

Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka

Citat:
RUSuper kaže: Pregled poruke
A za Arcane magea nista ne pominju?Pa i on je OP moj drug ima magea i respec se na arcane.Moze da ubije iz 3 crita ko iz sale
Deal with it, puny mortal ! hur hur hur !
Dr Zoidberg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.11.2008, 2:11   #4710
Supreme.50
Veteran

Član od: 31.8.2008.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 168 puta na 93 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Supreme.50

Citat:
EDIT: procitah sta ste pisali na poslednjoj strani.I ovako Pavle HS tesko da iko radi posto ce LK sada i sve je manje raidovanja.Za Archia treba 25 man i bar t5 hmm.Mozda mozes sa t4 moja rodjaka je isla sa t4 ali joj je sredio ortak ako se koze reci boostovao je(to je bilo kada je LK bio tek u najavi odnosno ne skoro).Onda Kael je faca u TKu to sto si ga ti tukao u (veruj mi 5 man a ne 6 man) instanci je krsKad vidis kakav je u TK ima da se uzivis.Hmm za SWP sigurno jos nemas gear tako da verovatno nikad tamo neces ni bit sem ako se ne nadju ludaci koji ce raditi SWP u LKu.I sve je to lepo ali bolje da se ti okrenes ka PvP-u
Od ovog novog patcha mozes da ga zergujes sa 20 plavih ljudi, samo vam treba jedan shaman za BL i Tremor . Mi smo ga ubili u sredu sa 20 ljudi, dogovorili se bez totema i bez tears of heavness LOL malo da bude zanimljivo, onda lepo levitate, glyph rogu za safeffall, mage IB a ove ostale klase paladini BoP-uju pre nego sto udare u zemlju xD i uradili ga iz druge tako lol...posle toga full BT/SSC/TK/Gruul/Maggy i otisao ja sa drugom ubili Onyxiu i Azuregosa sami (ja sam holy on je shadow priest). Tako da ser*m ti se ja na ovaj patch kad radimo sve tBC instance za jednu noc osim SWP-a...

A ti pavle prestani da slusas likove u busu kako pricaju pa nam spojis ovde neku nakaradnu pricu sa pomesana 2 raida i 5 instanci nego pravac radnja po wow...
Supreme.50 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Supreme.50 na korisnoj poruci:
Al3k5an9ar (1.11.2008)
Stara 1.11.2008, 22:54   #4711
RUSuper
Deo inventara foruma

Jbg neznam kako ga koljete nisam PvE igrac.Ali razmisljam da postanem od ovog LKa.E da neko je bio rekao da na piratima ne baca boss moci i tako to evo vam slika bio sam juce na mom starom priestu i da vidite da baca moci snimio sam SC bas kada je palio moc
Stara 1.11.2008, 23:27   #4712
zomg
Član

da tako je,ko kaze da je na privatnim sve toliko lakse.npr imam 2 lvl 70 na blizzlike(potpuno isto ko orginal) i rokno sam vishe velikih bosseva.Ipak ne kazem da nema bagova posto ima.nekad je bilo da kada se baci na bossa 2x blind on ce sve vreme samo stajati,nece napadati.....

Poslednja ispravka: zomg (1.11.2008 u 23:31) Razlog: ...
Stara 2.11.2008, 1:53   #4713
Supreme.50
Veteran

Član od: 31.8.2008.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 168 puta na 93 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Supreme.50

Citat:
Jbg neznam kako ga koljete nisam PvE igrac.Ali razmisljam da postanem od ovog LKa.E da neko je bio rekao da na piratima ne baca boss moci i tako to evo vam slika bio sam juce na mom starom priestu i da vidite da baca moci snimio sam SC bas kada je palio moc
Baca ali pogresno .

Illidan baca taj Shadow Blast u fazi 4 koja traje zajedno sa fazom 3 od 65% do 30% a boss vam je na 91% .

I kako ste se to rasporedili u prvoj fazi LOL .

I imas 16 mane ...

Toliko u piratu...
Supreme.50 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.11.2008, 1:59   #4714
pil€
Veteran

Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 44 puta na 41 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pil€

kako se vi pripremate za bossa? samo se selfbuffujete xD
pil€ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.11.2008, 3:22   #4715
RUSuper
Deo inventara foruma

Pa znas kako samo ja imam 16k mane.Stim sto sam ja discipline pries i mana mi je povecana plus imam grand T.S. staf od felmysa sa 3x 10 intelect socketima i 22 intelecta enchovano plus sam staf daje 51 intelecta.Mozda baca pogresno ali sve ti rekli da on samo udara.Kada on baca shadow blast nije bitno bar ga baca.Ne bafujemo sami sebe posto ja nemam GBoW da bacim na sebe ni intelect.Ni ono druidovo cudo.Kako smo rasporedjeni jeste greska zato mozes procitati kako raid leader kaze:"ress him" ili tako nesto svi koji su imali ispod 10k su pali iz prve ko sabani pa ih je ressovao ooc resser.Nemoj misliti da sam hteo da kazem da je ko na originalu ili bar da je priblizno ali jeste tesko da ne pomislite da je prelako.Na originalu sam tek dogurao do lvl 52 da bih uzeo DKa fali mi tri levela i onda cu DKa za main chara zato nemogu iz licnog iskustva reci kakav je Illidan,ali sam igrao sa ortakovim herojem u BTu i prosli smo supa.Sada je mozda lako tada je bio sup poprilicno nezgodan jer SWP nije bio ni u najavi.I twins kad smo tukli nervirao me spell reflect : / A KJ je potpuno kao na originalu zato ga jos niko nije ubio haha
Stara 2.11.2008, 12:41   #4716
pil€
Veteran

Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 44 puta na 41 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pil€

pa ja kad idem u kara pug sa altom bolje se rasporedimo i imamo vise buffova (consumables, totemi, sve klase buffuju itd itd). al dobro
pil€ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.11.2008, 13:56   #4717
strajo
Starosedelac

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 250 puta na 160 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku strajo

ja mislim da mi je najjachi tren kad sam igrao pve sa elemental shamanom na piratu i imao sam talente u ancestral fortitude... i opalim critical sa chainom i poveca mu armor za 25%... a pola raida: WTF O_O??? meelee dpseri postali beskorisni heheh xD

Poslednja ispravka: strajo (2.11.2008 u 13:58) Razlog: izduvao sam , lol
strajo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.11.2008, 14:28   #4718
Pivalica
Starosedelac

Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka

Citat:
svi koji su imali ispod 10k su pali iz prve ko sabani pa ih je ressovao ooc resser
OOC resser- pretpostavljam da je Out Of Combat Resser??
tj osoba koja nije u combatu koja moze da resuje?
kako moze u sred encountera neko ko je u raid grupi da bude ooc, a da pri tom ima kontakt sa ostatkom raida (tj nije zatvoren ispred neke kapije npr ili tako neshto???). veoma veliki broj raidova sam uradio do sada, i deshavalo se dosta puta da budem udaljen dosta od grupe i za vreme trach cleaninga, i da nisam u slealthu (rogue), i da ne mogu da udjem u stealth jer sam u combatu...
u svakom sluchaju, svako ko je u blizini ostatka raida, ap samim tim i bossa, je u combatu! drugachije ne bi mogao da vas ressuje... osim ako ress nema 400yd range...
Pivalica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.11.2008, 15:52   #4719
Al3k5an9ar
Veteran

Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka

e da, to je na retail serverima, a druga prica je na privatnim.. Uvek imas OOC(da, znaci Out Of Combat) ressera i on u slucaju whipe- a ressuje ceo raid
Al3k5an9ar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.11.2008, 16:17   #4720
strajo
Starosedelac

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 250 puta na 160 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku strajo

http://pl.youtube.com/watch?v=3MiwT60TOrM

LOL !!!!! Made me respecc xD
strajo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku strajo na korisnoj poruci:
RUSuper (2.11.2008)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PD kutak G.G. Tekstovi u SK 17 1.11.2005 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 1:16.