![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#4701 |
Član
|
![]()
ljudi bas mogu da odvale nesto.......naprimer moj drug reko da je bio u BT i roknuo ILIDANA sa 48 ljudi(LOOOOOL
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: zomg (29.10.2008 u 12:46) Razlog: da je napisao zajedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4702 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igrao sam i ja na piratu i radio sam sve lvl 70 ins.Illidan baca moci i to poprilicno jake kao recimo 10k helti svima u ins da skrca odmah ali to je nista za original.Igram i ja na originalu i imam zesce iskustvo sa pirata ali ne pomaze mi na originalu ni malo.Jedino sto je na piratu kao na originalu je Kil'jaeden i ragnaros(na scapeu) zato KJa niko tamo nikad nece ni ubiti.Ja sam lvl 52 priest ali ne planiram dalje od lvl 55 jer hocu DKa za main chara.Sve o svemu iskustvo sa pirata ne pomaze puno na originalu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4703 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovako sada sam instalirao Betu WoTLK i nesto mi nepriznaje patch izgleda da moram novi da skidam znaci stvarno ludilo.Sta tu moze da se uradi sem da se skine novi patch?Jer kada prekopiram stari patch ono kaze da nemoze zbog WoW.exe-a OMG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4704 | |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4705 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako je taj mali tupavi daj ga meni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4706 |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]()
evo vam moj warr tj. warriorka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4707 | |
Član
|
![]() Citat:
Stvarno pajo mnogo spamujesh.....a da ne bude off topic jel neko igra na serveru EU sylvanas (horde)??? evo shta ce da blizz uradi retri paladinima ,da ih NERFuje- http://wow.zuggaming.com/2008/10/16/...erf-confirmed/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4708 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A za Arcane magea nista ne pominju?Pa i on je OP moj drug ima magea i respec se na arcane.Moze da ubije iz 3 crita ko iz sale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4709 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4710 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() A ti pavle prestani da slusas likove u busu kako pricaju pa nam spojis ovde neku nakaradnu pricu sa pomesana 2 raida i 5 instanci nego pravac radnja po wow... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Supreme.50 na korisnoj poruci: | ||
Al3k5an9ar (1.11.2008) |
![]() |
#4711 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jbg neznam kako ga koljete nisam PvE igrac.Ali razmisljam da postanem od ovog LKa.E da neko je bio rekao da na piratima ne baca boss moci i tako to evo vam slika bio sam juce na mom starom priestu i da vidite da baca moci snimio sam SC bas kada je palio moc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4712 |
Član
|
![]()
da tako je,ko kaze da je na privatnim sve toliko lakse.npr imam 2 lvl 70 na blizzlike(potpuno isto ko orginal) i rokno sam vishe velikih bosseva.Ipak ne kazem da nema bagova posto ima.nekad je bilo da kada se baci na bossa 2x blind on ce sve vreme samo stajati,nece napadati.....
![]() Poslednja ispravka: zomg (1.11.2008 u 23:31) Razlog: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4713 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Illidan baca taj Shadow Blast u fazi 4 koja traje zajedno sa fazom 3 od 65% do 30% a boss vam je na 91% ![]() I kako ste se to rasporedili u prvoj fazi LOL ![]() I imas 16 mane ![]() Toliko u piratu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4714 |
Veteran
|
![]()
kako se vi pripremate za bossa? samo se selfbuffujete xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4715 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa znas kako samo ja imam 16k mane.Stim sto sam ja discipline pries i mana mi je povecana plus imam grand T.S. staf od felmysa sa 3x 10 intelect socketima i 22 intelecta enchovano plus sam staf daje 51 intelecta.Mozda baca pogresno ali sve ti rekli da on samo udara.Kada on baca shadow blast nije bitno bar ga baca.Ne bafujemo sami sebe posto ja nemam GBoW da bacim na sebe ni intelect.Ni ono druidovo cudo.Kako smo rasporedjeni jeste greska zato mozes procitati kako raid leader kaze:"ress him" ili tako nesto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4716 |
Veteran
|
![]()
pa ja kad idem u kara pug sa altom bolje se rasporedimo i imamo vise buffova (consumables, totemi, sve klase buffuju itd itd). al dobro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4717 |
Starosedelac
|
![]()
ja mislim da mi je najjachi tren kad sam igrao pve sa elemental shamanom na piratu i imao sam talente u ancestral fortitude... i opalim critical sa chainom i poveca mu armor za 25%... a pola raida: WTF O_O??? meelee dpseri postali beskorisni heheh xD
Poslednja ispravka: strajo (2.11.2008 u 13:58) Razlog: izduvao sam , lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4718 | |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]() Citat:
tj osoba koja nije u combatu koja moze da resuje? kako moze u sred encountera neko ko je u raid grupi da bude ooc, a da pri tom ima kontakt sa ostatkom raida (tj nije zatvoren ispred neke kapije npr ili tako neshto???). veoma veliki broj raidova sam uradio do sada, i deshavalo se dosta puta da budem udaljen dosta od grupe i za vreme trach cleaninga, i da nisam u slealthu (rogue), i da ne mogu da udjem u stealth jer sam u combatu... u svakom sluchaju, svako ko je u blizini ostatka raida, ap samim tim i bossa, je u combatu! drugachije ne bi mogao da vas ressuje... osim ako ress nema 400yd range... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4719 |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]()
e da, to je na retail serverima, a druga prica je na privatnim.. Uvek imas OOC(da, znaci Out Of Combat) ressera i on u slucaju whipe- a ressuje ceo raid
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |