![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate? | |||
Metal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
337 | 18,53% |
Rock |
562 | 30,90% |
Punk |
63 | 3,46% |
Rap/Hip-Hop |
211 | 11,60% |
Narodna |
79 | 4,34% |
Techno/Electro |
315 | 17,32% |
Ostalo |
167 | 9,18% |
Ono što puštaju na radiju |
85 | 4,67% |
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#4701 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
Jesi li video snimke sa "Return Of The Champions" DVDa? Ne da nije za bacanje, nego je... Genijalno. Da, nije isto bez Freddyja, ali je i dalje spektakl koji se ne sme propustiti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4702 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Nisam a i nesto nemam nameru
![]() Za mene Queen ne postoji vise otkako je Freddy umro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4703 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
P'dobro, tvoj izbor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4704 |
Veteran
Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Trenutno slusam. a i gledam, majstorske obrade poznatih pesama od izvodjaca poznatog samo kao IAN
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4705 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Pro-Pain, Audioslave i neke tvrdje pesme Nirvane... Zadnjih par dana uglavnom to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4706 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() Citat:
![]() Inače, meni je draži Paul Rodgers od Fredija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4707 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Stedim pare za nesto drugo
![]() EXIT i Castle Fest,mozda Slayer-a kartu za Legacy Fest vec imam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4708 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Najnovije objave za Castle Fest
KORPIKLAANI THE 69 EYES EXPLOITED CARCASS Carcass-hell yeah baby ![]() ![]() Poslednja ispravka: Covenant (21.3.2008 u 13:15) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Covenant na korisnoj poruci: | ||
WhenDarknessFalls (21.3.2008) |
![]() |
#4709 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Slusam sve ali sada bih malo da predem na neke mirne muzike
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4710 |
Član
Član od: 28.4.2007.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 112 puta na 81 poruka
|
![]()
Ne znam kako sam ih propustio
![]() 1. Engel 2. Tier 3. Du hast * 4. Buck Dich * 5. Klavier * 6. Eifersucht 7. Mann gegen Mann 8. Rosenrot *** 9. Spring * 10. Wo bist du 11. Sonne 12. Ich will 13. Reise, Reise *** 14. Mein Teil 15. Ohne dich One koje se ponavljaju nekoliko puta označene sa *. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4711 |
Član
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
![]()
Da li je neko nekad čuo pesmu:"Mariana Jekova-Will you love me tomorrow"?Odličan metal i prelepa devojka iz Bugarske!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4712 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Steta za Rammstein kao band
![]() Bio je odlican dok nisu izdali poslednja dva albuma-previse su se brate komercijalizovali i razvodnili svoju nekad odlicnu muziku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4713 | ||
Član
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4714 |
Banned
|
![]()
Najvise Rock.
Pitanje je sta slusamo od muzike. A eto ja cu malo da se osvrnem sta sam sve slusao u zivotu ![]() ![]() Kraj osnovne skole, najvise Balasevica, a od straniih Roxette (god forgive me ![]() ![]() Onda u periodu srednje skole Metallica ulazi u moj svet ![]() ![]() ![]() Onda ide period fakulteta (pocetak), gde me zarazise ortaci sa metalom (Blind Guardian, Haggard, Sonata Arctica i slicno, e da i Him, tzv. love metal xaxa). Zanimljivo je npr da sam tek pre par meseci poceo da slusam Iron Maiden. Izgleda da je stvarno tesko naci coveka koji sa istom zestinom slusa i Metaliku i Maiden, evo ne pamtim kad sam pustio nesto od Metalike, od kad slusam Maiden (a ranije samo Metalika, Maiden uopste nisam mogao da svarim). Mada moram da priznam da tada i nisam bio upoznat sa njihovim (IM) celim opusom. Naravno naveo sam samo neke zanimljive preseke slusanja razlicite muzike. Sad ako me pitate koju vrstu muzike slusam, pa morao bih vas pocastiti sa fenomenalnim odgovorom, onim sto narodne prevaljke (citaj totalno muzicki nepismene) cesto odgovaraju (a opet ovo su cule od nekog pametnog): ja muziku ne delim da dobru i losu, dakle ne po zanrovima vec trazim nesto od pesme do pesme. Evo sad na hdd-u imam milion zanrova muzike (nekih ~8GB izabranih pesama, dakle pesama koje mi se svidjaju): Disco, Dance, Pop, Pop-Rock, Rock, Alternative, Reggae, Hard-Rock, Metal, Gothic, Instrumental, Ambient, Techno, Trance, Electronic, House, Funk, Jazz, Blues, Ethnic. Inace ove pesme sam godinama skupljao, od diska do diska, nakupilo se. Dakle, ozbiljan sam, nisam ovo iz zezancije nabrojao, eto fale narodnjaci, ali imam i u toj muzici nekih odlicnih pesama koje ponekad slusam, i to u treznom stanju ![]() Jedino sto stvarno ne volim, to je Rock'n'Roll, znaci tu muziku uglavnom ne mogu da podnesem, tipa The King Elvis Preasley. Dovoljno je videti spotove, svi lepo obuceni i nasminkani ![]() Sve sto ne volim ja to zovem rock'n'rollom, a sve sto volim iz tog perioda - rockom. Luudo burazere. Ali, eto navescu neke za mene fenomelane grupe (i njihove pesme), koje su ostavile verovatno i najveci uticaj na mene: - disco-dance: Alphaville (najomiljenija pesma - Big In Japan, i Sounds Lika A Melody). - pop, pop-rock: Black (Everything Is Comig Up Roses), Dido (Hunter), Duran Duran, Everything But The Girl, Robbie Wiliams (album Supreme), Saint Etienne. - rock, metal: tu ima mnooogo grupa, Maiden, Metallica, Blackmore's Night, RHCP, i jos mnooogo toga... Chris Rea... - instrumental: Enigma, Enya, Era (&Oliver Shanti), Vangelis,... - blues: Garry Moore, Joe Satriani, Bill Conti... - house: Faithless ![]() - tehno, trance, electronica: Robert Miles, The Avalanches (mother fuc... unbeliveable - Since I Left You),............. Eto moje neke retrospektive,... A sada najvise slusam Iron Maiden i Blackmore's Night. Pesma od Maidena - Strange World me obara sa nogu, valjda sam u tom raspolozenju ovijeh dana ![]() Poslednja ispravka: Pjanovic (24.3.2008 u 13:39) Razlog: reč viška :o |
![]() |
![]() |
![]() |
#4716 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() Ne bi bila nemoguca mesavina, ako malo bolje poslusas. Sad cu gi nesto umiksujem ![]() Ma greska bre u kucanju. Ipak je to bilo 3h sinoc. Naravno da sam mislio na Strange World ![]() Mada mi se svidjaju i vecina pesama (pa i naslovna numera) sa tog albuma (poslednjeg ?) Brave New World. Poslednja ispravka: Pjanovic (24.3.2008 u 13:45) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4717 | |
Član
|
![]() Citat:
Što se tiče komercijalizacije - pa pjevaju na njemačkom! Možda je nekima problem što više nisu rijetkost koju slušaju "izabrani" pa se gubi osjećaj nadmoćnosti i posebnosti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4718 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koliko vidim Carcass ce biti u orginalnoj postavi na Castle Festu
![]() Nece biti samo Ken Owena koji ne moze da svira zbog zdravstvenih problema Dakle tu je i Mike Amoth(Arch Enemy) ![]() Yeah ![]() @mr marvin Svako ima svoje misljenje S obzirom da slusam industrial verovatno malo vise nego ti mogu samo da kazem da je Rammstein kada se uporedi sa toliko ostalih industrial bendova-limunada ![]() Meni je Rammstein bio zanimljiv dok nisam poceo da slusam Metallica-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4719 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() Citat:
Inače, ne možeš da porediš Elvisa sa Kridensima i ostalim bendovima iz šezdesetih i (naročito) sedamdesetih (Elvis i Led Zeppelin ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4720 | |
Član
|
![]() Citat:
Odoh o off-topic, sorry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
metalsucks, muzika, satana, \m/ |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Dobijanje broja koji je stepen od 2 | Stevvan | Programiranje | 14 | 6.3.2008 9:25 |
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike | Bryan Fury | Opšta kultura | 23 | 13.11.2007 19:56 |