![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 829 puta na 496 poruka
|
![]()
Jeb****e al smarate, moja konfa tvoja konfa, komentarišite igru gaddemit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma i ja reko da smara to fps rasprava,zadovoljan sam ovako kako je.Inace ljudi ae javite ko je dokle stigao.Ja inace tucem samo sa pandurima i extra je,batali postizanje most wanteda nije zanimljivo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja idem prvo sa racerom pa cu onda sa pandurima. Trenutno sam lvl 4.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Član
Član od: 8.11.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 20 puta na 10 poruka
|
![]()
Posle par dana igranja i zauzimanja drugog stava (distanciranja od delova NFS-a koji mi se svidjaju vise iz ovog ili onog razloga, i gledanje ove igre samo kao nastavaka HP-a sto i jeste) igra ostavlja bolji utisak. Bas su napravili jednu svemirsku super napucanu arkadu koja je igriva i zabavna. Cak ima i prilicno izazovnih trka (Time Trial) sto je super. Zvuk motora ni na slusalicama nije posebno izrazen, jedina kakva takva solucija je pojacavanje kanala preko kog ide zvuk motora u 5.1 sistemu. I sad, super je igra ali taj FPS, citao sam na netu da je za PS3 FPS zakljucan na 30, wtf. Mislim da je za svaku, a pogotovo ovakvu space voznu jako bitan konstantan i visok FPS, na nekim mapama je visi na nekim nizi, bez AA ostalo na High u 1680X1050 ja dobijam u proseku 35-40 FPS-a, sto je malo frustrirajuce. Da je bolje optimizovana dobila bi 90, ovako sto se mene tice neka bude 88.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
Ma ja sam spustio sve na low (1280*800 i shadows, blur off - 60 fps) i isto je igrivo kao i na vecoj rezoluciji i jacim detaljima (fps je tad oko 40 - sto je ok, ali vise volim kod voznji visok fps nego lepse detalje tako da drzim na low)...
ALI jednostavno igra u nekim momentima spusti FPS kakva god da su podesavanja. FPS je zakucan za 60 99% vremena, ali mi se desi bar jednom ili dva puta u toku trke da ga spusti na 20 i onda vraca na neku visu cifru. Imam najnoviji DX, drajvere... Bas me smara, odlican je ovaj HP, samo kad bi izbacili neki patch da malo pobosljaju optimizaciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Banned
|
![]()
Nista mi toliko negativno ne upada u oci koliko lose DRIFTovanje...ja ne znam...kao da su prvi put radili DRIFT?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Meni smeta zumiranje na pandurska kola, pa na EMP pa na ovo pa na ono...sece mi koncentraciju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne samo sto sece koncentraciju nego ja ulecem u krivinu idem savrsenom putanjom, ispalim EMP i dok ja pogledam glupi emp cam on me zabije u bankinu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.659 puta na 4.092 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Starosedelac
Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka
|
![]()
To jeste dobro sto sam skrece u krivini, a na pravcu kad vam naleti auto ili naletite u sudarene automobile, e to stvarno ume da iznervira.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Član
Član od: 8.5.2010.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 32 puta na 28 poruka
|
![]()
Meni se igra svidja. Trebalo mi je dva dana da naucim da igram ali sad kad sam naucio da ulazim u krivine i da se mimoilazim sa automobilima koji idu iz suprotnog smera uzivam u igranju. Meni je mnogo zanimljiviji od prethodne verzije koju sam igrao (pro street). Posebno volim ove brcko planinske trke i kad se penjem na planinama gde je sneg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Da li i panduri imaju Turbo?! Jedan me prestigao dok sam bio na maksimalnom Turbo pogonu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ja tek sad provalio da ima slobodna voznja po ovim stazama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Starosedelac
Član od: 30.5.2007.
Zahvalnice: 3.539
Zahvaljeno 1.826 puta na 890 poruka
|
![]()
Od kako sam poceo da koristim rucnu i drzim gas konstantno, vise ne koristim klasicni brake uopste. Drzanje smera (levo/desno) i tap na rucnu kocnicu pred svaku krivinu i auto upada u drift na 20% vecoj brzini nego kad se koristi obicna kocnica, a pritom se puni nitro taman za akceleraciju pri izlasku iz krivine.
![]() Odmah sam uzeo gold na time trial-u sa McLaren-om, a pre toga nisam nikako mogao. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Asmodeus na korisnoj poruci: | ||
ukimafija (24.11.2010) |
![]() |
#480 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mali savet u vezi odbrane kada vas protivnik pokusava da vas napadne sa EMP vi idite samo na trecu opciju iliti jammer.
![]() Kako mi kada smo murija onda nemamo turbo? ![]() Malocas se mucio sa jednim time trial.4 puta nisam stigao da osvojim zlato,dolazi 5 put i sve ide po planu i vidim mozda stignem 2-3 sekunde...i ja malo sam pozurio na kraju slucajno udarim jedna kola koja su bila odmah pored cilja,sudario se sa njim tako zestoko,al ono sto je izazvalo osmeh na mom licu je da sam za 4 desetinke bio ispod tog vremena. ![]() Za sada najvise gubim zivce kada je time trial,a jos me juri murija i to na foru vozis dobro i trebalo bi na vreme da stignes na cilj,pokusavas da im postavis spikes promasis ih oni te ''zveknu'' dva tri puta i eto preso si dve desetinke.True story. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro Evolution Soccer 2010 | Packy | Sportske simulacije | 2062 | 12.2.2014 21:29 |
Ultimate Fight Undisputed 2010 | 1van | Konzole | 2 | 3.9.2010 15:43 |
Gigabyte Open Overclocking Šampionat - GO OC (finale u septembru 2010.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 7 | 30.7.2010 6:37 |
Adobe Design Achievement Awards 2010 (prijava radova do do 4. juna 2010.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 21.12.2009 11:21 |
RAF Challenge 2010 (slanje rada do do 28. februara 2010.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 7.12.2009 13:29 |