![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate? | |||
Metal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
337 | 18,53% |
Rock |
562 | 30,90% |
Punk |
63 | 3,46% |
Rap/Hip-Hop |
211 | 11,60% |
Narodna |
79 | 4,34% |
Techno/Electro |
315 | 17,32% |
Ostalo |
167 | 9,18% |
Ono što puštaju na radiju |
85 | 4,67% |
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#4821 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vidi ovde. Valjda se kod tebe vide note, meni Firefox nema plugin potreban za to (a ne bih da instaliram samo zbog nota).
Evo ti ovde, imaš PDF sa notama, ali treba da se učlaniš. Poslednja ispravka: zoran845 (6.5.2008 u 23:52) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
Insecticide (7.5.2008) |
![]() |
#4822 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Pricaj za sebe
![]() A u medjuvremenu odgledaj dokumentarac(sjajan) Megadeth - Behind The Music pa ce ti se misljenje mozda promeniti ![]() Citat:
Jedino sto ne valja u globalu je nesrecni St Anger Citat:
Neuporedivo je bolji uzivo iako je matori Dave vec podosta oronuo-tj sjajan je ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4823 | |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4824 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4825 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Brate za svaki dan drugacija cena
![]() Uostalom ljudi iz Exit organizacije su u vise navrata pokazali svoje pravo lice-bedna organizacija koncerta Pepersa,naplacivanje kampa ne po mestu vec po osobi ![]() Spisak je zaista poduzi ![]() Sve to vam prica covek koji je 5x zaredom isao na EXIT i to na sve dane ![]() I naravno nimalo nisam sumnjao da ce 13. jul biti najskuplji jer taj dan nastupaju Ministry i Pistolosi na Main Stage-u Ako nista drugo-joj veselja ![]() Poslednja ispravka: Ulmawen (8.5.2008 u 15:37) Razlog: neće da može takav rečnik ovde ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4826 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: Ulmawen (8.5.2008 u 17:30) Razlog: ni takav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 |
Član
Član od: 28.1.2008.
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 36 puta na 25 poruka
|
![]()
Opste je poznata cinjenica da se cena svakim danom povecava.(sto je blizi exit to je skuplje)
Nije da ih branim ... Moj drug je kupio kartu jos pre nove godine i bila je mnoooooogooo jeftinija (za ceo EXIT) ... Sta mislite koliko ce tapkarosi naplacivati??? Sigurno nece po prodajnoj ceni , nego 10 puta vise . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4828 |
eat, sleep & blink
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4829 |
Član
Član od: 18.1.2006.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 73 puta na 48 poruka
|
![]()
Trenutno Pink Floyd - Mother
![]() Neznam da li tripujem ili se to i vama dešava, ali svako slušanje Pink Floyda u meni budi neko osećanje potištenosti i depresije! Ali i pored toga ne mogu da se odvoji od nekih klasičnih albuma, tipa Dark Side of the Moon! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4830 |
Veteran
|
![]()
Ye6es EXIT, svi na Castle!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4831 | |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=wBkTUzKAiXQ Veruj mi nadji taj koncert, neces zazaliti. Ja ga imam vec dugo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4832 |
Banned
|
![]()
Ko sve svira na castle-u?Cuo sam za slayer i Judast priest...(ali ne znam da li je to tacno).Pink Floyd-dark side of the moon je njihov najbolji album i jesu im pesme malo mracne ali pesme Door-sa su nesto najmracnije sto sam ikada cuo kao pesma The End...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4833 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
Dreamfall (10.5.2008) |
![]() |
#4834 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4835 | |
Veteran
|
![]() Citat:
U meni Pink Floyd bas i ne budi depresiju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4836 | |
Član
|
![]() Citat:
"And you run and you run to catch up with the sun, but its sinking And racing around to come up behind you again The sun is the same in the relative way, but youre older Shorter of breath and one day closer to death!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Guardian na korisnoj poruci: | ||
next (9.5.2008) |
![]() |
#4837 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]()
Floyd su liga za sebe.
![]() Dvostruki live album Pulse je odlican kao sto se vidi iz prilozenog- Comfortably Numb Obozavam 5- minutni solo na kraju pesme. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4838 |
Veteran
|
![]()
Sid Barrett, razlog zasto je mozda sve tuzno. JEr dok je on bio clan benda, Floyd-i su bili poznati po svojim psihodelicnim instrumentalima i solazama koje bi trajale po vise minuta. Imao sam prilikie da prisustvujem u KST-u rockANDroll
veceri gde su se pustali Flojdi 2 sata. Imao sam prilike da vidim sve spotove i to one psihodelicne sa Barrettom u glavnoj ulozi. A svi znamo da je taj covek odlepio, dal od droge ili neceg drugog to je sad nebitno. U trenutku kada on odlazi iz grupe Flojdi se menjaju i postaju mozda i jos bolji i razumljiviji za malo siri krug publike. Tacno se vidi i cuje razlika bez njega. On je imao velikog uticaja jer je jedan od dva osnivaca grupe. Taj uticaj je prestao onog trenutka kada je Sid na koncertima prestao da svira svoje delove, gledajuci u zvezde. Naravno njegovi drugovi su se pravili ludi, pokusavajuci da skrenu paznju sa njega ali nazalost Sidu je bila potrebna pomoc i vise nije mogao ostati. Pesma Shine on you crazy diamond je posvecena njemu. Onaj cuveni dogadjaj se prericava i dan danas!!! NAkon nekoliko godina nije se vise znalo gde je Sid. Odjednom se pojavljuje u muzickom studiju covek sa bradom i povecim stomakom. Uzima tudju gitaru, ulazi kod Pink Floyd clanova grupe u sobu za snimanje sa pitanjem:"Koji deo sviramo, gde sam ono stao". Izvor ovoga je knjiga Dejana Cukica o rokenrolu po imenu 45 obrtaja. Preporucujem je svima. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4839 |
Novi član
Član od: 21.1.2007.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 12 puta na 8 poruka
|
![]()
Zaista bude neka osecanja npr Shine On You Crazy Diamond ili
''Hey you, don't tell me there's no hope at all' ili refren High Hopes ili The Happiest Days Of Our Lives ali u stvari muzika mora da budi neku emociju da bi je neko uopste slusao. Najtuznije pesme mislim da ima Neil Young, i glas i tekst i muzika su nekako tuzni. A mislim i da je najbolji tekstopisac. A ubedljivo najtuznija pesma mi je Maggot Brain, kakva je emocija tu preneta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4840 |
Veteran
|
![]()
Sto se Young-a tice, on je definitivno kralj melanholije... Ne znam da li si upoznat sa Crossby Stills Nash and Young grupom!? U toj grupi ti je jedan od magova bluza Steven Stills. Covek koji je najbolji prijatelj sa Jangom. Imao je ponudu da svira u Hendrixovoj grupi.
Young i Stills sa svojim textovima i umecem sviranja gitare su medju prvima bili i ostali. Problem je sto smo mi bili toliko izolovani da ljudi verovatno ne znaju sta ja pricam, ili sa cak pitaju. Ali namdam se da ce otkriti ka tad. Inace slusam Janga od 8 godine sto je nekih 14 godina. Znam sve textove na pamet i to je muzika koja mi je dodirnula srce cak i kada nisam znao engleski jezik. Eto toliko o toj muzici. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
metalsucks, muzika, satana, \m/ |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Dobijanje broja koji je stepen od 2 | Stevvan | Programiranje | 14 | 6.3.2008 9:25 |
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike | Bryan Fury | Opšta kultura | 23 | 13.11.2007 19:56 |