![]() |
![]() |
![]() |
#481 |
Novi član
Član od: 10.1.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Evo mog Falstone 3:50:55: http://www.youtube.com/watch?v=vWVEikN-nU4&fmt=18
Nisam se nista posebno trudio nego samo da uploadujem neki video da i ja isprobam kako radi upload youtuba.. Moze se ici mnogo nize ispod ovog vremena sa secenjem i precicama ali meni nije bitno vreme nego realnost i vece je uzivanje.. Imam u profilu i sto sam uzivo snimao rally school 1:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]()
Одлично вожња , него како онако шкрипи к'о да по асфалту возиш?Јесу ли дифолтна подешавања?
Да ли може неко да ми пошаље .ини фајл за импрезу 03 пошто сам ја прекопирао неким новим због друге позиције камере која не ваља ништа? Фајл се зове impreza03.ini и налази се у фолдеру Program Files\SCi Games\Richard Burns Rally\Cars\IMPREZA03. Никола , ко каже да се оштећењем не смањује аеродинамичност возила у РБР-у и да то не утиче на крајње време , а одакле ти да то на Колину утиче? |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Novi član
Član od: 10.1.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() A ako mislis na podesavanja auta ona jesu default.. Sto se mucis sa tom vrstom promene kamere kad mozes sa ovim: http://www.tocaedit.com/forum/dload....ile&file_id=18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Veteran
|
![]()
Evo fajl za IMPREZU http://www.hotshare.net/file/107161-3046491820.html
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku tiho86 na korisnoj poruci: | ||
Stojadin (13.1.2009) |
![]() |
#486 |
Veteran
Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 444
Zahvaljeno 171 puta na 117 poruka
|
![]()
Burns je strava dobar reli.
Sad igram Dirt, i bolji mi je Burns. (mada mozda nisu ni za poredjenje) Prvo sam se cimao sa rely school. Ladno sam ponavljao disciplinu 100puta, misleci da je nisam presao, (ocekivao sam neki instant "well done" i sl.), pa kad krene snimak voznje (evaluation), ja odmah prekinem i vozim ponovo ![]() Znao sam kakva je simulacija, ali reko, pa sta vise treba da radim... Njakao sam se jedno 3 sata dok nisam ukapirao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Član
|
![]()
Da ne bih citao ovoh skoro 500 postova zanima me samo da li moze da se igra udvoje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Član
|
![]()
Ovi igru poceo sam da igram juce i prosto ne znam sta mi bi da gubim vreme sa raznim nfs,colinom,dirt-om i slicnim glupostima.Colin je u odnosu na ovo cista arkada za 5-godisnje dete!!!Svaka cast timu koji je imao m... da napravi ovako zahtevnu igru iako su verovatno znali da ce odbiti dosta igraca(kupaca)zbog zahtevnosti igre
![]() ![]() ![]() ![]() Sta vise reci ovo je po meni jedina igra zbog koje bih stedeo za g25,i obavezno stivo za sve ljubitelje prave simulacije voznje |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Banned
Član od: 7.7.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 150 puta na 87 poruka
|
![]()
hehe nekad je čovek stvarno glup i neobavešten. Ja jedino vožnje igram na PCu, već više od 2 godine imam G25 a tek nedavno sam malo obratio pažnju na Burns Rally. Toliko izgubljenog vremena sa kvazi simulacijama i polu-arkadama!
Ipak, za utehu, original je sad samo 4,99€ i stiže mi za par dana. Rekoh, ako je igra toliko dobra, zaslužili su da im platim bar toliko ![]() Šteta, studio koji je pravio igru Warthog Games je propao, tj kupio ga Gizmondo koji je bankrotirao. Prema tome, igra je i sad, a kasnije će biti još veći klasik, tako da je vredi imati u originalu jer neće još dugo biti sličnih rally simulacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Član
|
![]()
E skinuo sam yuga kako da ga ubacim u igru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Banned
Član od: 7.7.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 150 puta na 87 poruka
|
![]() Citat:
ajd molim te postavi link sa kolima, mrzi me da tražim...hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Član
Član od: 2.5.2009.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 64 puta na 42 poruka
|
![]()
Wolf obavezno skini patch 1.01 i 1.02,za ostale koji vole ovu legendu ima mod rsrbr 2009,http://www.virtualr.net/rsrbr-2009-released/
Tezak je oko 900mb,ali je odradjen stvarno dobro,nove teksture,novi modeli,pravo osvezenje za ovu igru,inace Richard Burns Rally smatram za drajvere na mom kompu,nece komp da radi bez njega ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Član
|
![]()
Da dodam i ovo,http://www.gamershell.com/news_39768.html
Full audio upgrade v1.0 je po meni najblizi zvuk pravoj masini,skinuo sam skoro sve modifikacije zvuka koje su postojale za ovaj reli i sve su uglavnom lose odradjene sa previse zvukova koji nemaju veze sa relijem. Kod ovog moda mnogo bolje vozim,mnogo bolje me slusa auto tj. mnogo bolje cujem sta masina trazi,58 mb nije tesko za skidanje a vrlo bitna stavka po meni je i zvuk ,stim sto ovaj upgrade nece da radi sa rsrbr'09 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoca na korisnoj poruci: | ||
ZULURBR (3.11.2009) |
![]() |
#495 |
Član
|
![]()
OK ubacicu ovo sto si rekao.A kako da ubacim juga?Da raspakujem sve u folder cars ili...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Član
|
![]() Citat:
Spoiler za ...:
Poslednja ispravka: zoca (14.8.2009 u 19:50) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Član
|
![]()
Ma snaso sam se bio je txt fajl sa uputstvom,uradio sve kako treba ali nece.Manje vise sto nema yuga nego sto sad i igra ne radi.Moracu da je reinstaliram.Bedak.Bas sam hteo da malo provozam nasu legendu auto industrije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Član
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 252
Zahvaljeno 219 puta na 140 poruka
|
![]()
Ne mogu da poverujem da je i njega neko napravio.
Godinama nisam pokretao Richard Burns Rally ali sada ću pod hitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Član
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]() ![]() ![]() ![]() Mod 2009 prijavljuje gresku... Zvuk radi pa opet ne ... Smaranje !!! Vozicu ovo sto imam uz neke male izmene dok ne izadje neki objedinjeni mod koji ce pritom raditi ! Hvala u svakom slucaju ! ![]() Poslednja ispravka: ZULURBR (3.11.2009 u 14:00) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|