![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#5121 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma ako scape prezivi imace pirata a posto ce sudeci po svemu preziveti znaci da je blizz fail ovu operaciju.Na sacapu igra i do 25k igraca sto je mnogo.A blizz moze biti uporan koliko hoce nemoze iskoreniti sve privatnjake
Poslednja ispravka: RUSuper (7.12.2008 u 19:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5122 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5123 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5124 | |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5125 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]()
Muka mi je vise da budem retribution paladin.Jeste jak, ali jusce sam se bas namucio da nadjem protection warriora ili paladina za Utgarde Keep.A onaj poslednji boss sto ga onaj andjeo smrti (tako ga ja zovem
![]() ![]() ![]() bedak menjam pladina u holy ili protection.svi igraju sa dkom tako da mi se i on smuchio.ponekad jelepo biti razlicit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5126 | |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5127 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5128 |
Veteran
|
![]()
lulz.
![]() Ja sad razmisljam da kupim mozda neki acc, pa da krenem na originalu, zato sto me mrzi da lvlujem do 80, nego bih jednostavno kupio nekog lvl 70 pa bih ga nalvlovao do 80. Ali s druge strane, mozda cu i da prestanem da igram WoW. Pocela je da me nervira igra. Don`t ask why. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5129 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5130 |
Veteran
Član od: 12.7.2007.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 57 puta na 45 poruka
|
![]()
zashto mi se deshava kad me neko ozhivi dok smo u istanci on mene ne vrati na mesto gde sam umreo nego me baci negde u nebo, onda ja propadnem i pojavim se desno od shattraha u terrokar forestu? kakav je ovo bag ili shta vec?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5131 | |
Član
|
![]() Citat:
To je bag definitivno.Jel ti se samo jednom desilo ili ti se uvek desava? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5132 |
Veteran
Član od: 12.7.2007.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 57 puta na 45 poruka
|
![]()
uvek i jednom sam instalirao wow i sad sam prebacio gotovu instalaciju sa starog kompa i opet isto.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5133 |
Član
|
![]()
Au,zeznut bag....kontaktiraj tehnicku podrsku blizzarda da bi resio ovo,to je makar moj predlog...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5134 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
ma tako cu i ja od sada... kad nam ne ide raid kao gnome combat rogue, ja cu lepo respec u undead shadow priest pa ce da krene to kako treba...
btw, char trade izmedju accounta je moguc samo ako se vode na isto PREZIME (potvrdjeno, 2 brata trejdovala, isto prezime, drugo ime). btw, sada t7 likovi mogu da se nadju za ~300e (single char), a kamoli 70lvl rogua koji je t4 da prodash za 100... mada...znash kako kazu "da umotash go**o u ukrasni papir i stavish na policu, nacice se kupac za to!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5135 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zato sto igras na piratu?!Ako si na piratu nemoj se cuditi tu instalacija ne pomaze,ako si na retailu to nebi trebalo da se desava(jenostavno nemoguce)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5136 |
Veteran
|
![]()
Scape wow je pao, homepage sajta radi,ali nikakav izlazni link sa njega ne radi,tako da se ne mozes prikljuciti na servere...Blizz je izgleda opet pobedio.
http://scapegaming.com/index.php?act=news A taman sam hteo malo wow da igram.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5137 |
Veteran
|
![]()
Nije pao.
![]() ![]() Legion se isto drzi, a i ostali realmi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5138 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
pa ne drzi se... dovoljno je da ga obaraju na svaka 2 sata... mislish da ce iko da nastavi da igra na tim serverima ako na svaka 2 sata dobiju DC na po 10ak minuta??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5140 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Dok legion, scape, i battlescape jos uvek rade. ![]() Poslednja ispravka: sharlo_03 (8.12.2008 u 14:06) Razlog: quoteovao sam Pivalicu da ne bude zabune kome sam odgovarao. :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |