![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Evo:
http://www.brighthub.com/video-games...les/48617.aspx Inace, presao sam igru. Nije losa. Boss fajtovi su dobro uradjeni, upgrde system je odlican (stvarno se oseti customizacija), Veil moci su itkako korisne. Samo da nema checkpoint system, ili barem da koriscenje istog ne brise vec skupljene predmete (moj glavni annoyance) i ne bi imao neke vece zamerke. Sasvim pristojan SP naslov. P.S. By the way, skoro nisam nasao ni jedan Tome, mozda sve zajedno 3 komada (ni da otkljucam drugi Veil upgrade). P.P.S. Zamalo da zaboravim. Imam jos jednu zamerku, koja je alarmanto sve cesca i cesca kod skorijih igra (narocito multi-platform naslova). Igre sa checkpoint sistemom nemaju opciju pravljenja profila (!!!). Tako da dve osobe na jednom racunarau ne mogu zasebno da igraju kampanju (a da jedni drugom ne unistavaju zapamcene checkpointe). Jedno ako bi obe osobe imale zaseban Windows account ne bi mogli jedni drugom da smetaju. Poslednja ispravka: player1 (21.9.2009 u 8:42) |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
|
![]() Citat:
A da se nadovezem na Igraca broj jedan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Veteran
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 59 puta na 41 poruka
|
![]() Citat:
Ako aktiviras vein ili vec kako na br 1, mozes naci tome, prepoznaces po crvenom kvadraticu, inace su ekstra dobro sakrivene |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Veteran
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 59 puta na 41 poruka
|
![]()
Znaci STEN ne postoji!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Novi član
Član od: 20.10.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
djubre neopisivo od igre mnogo mirise na uber soldat nazalost
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]()
Ništa posebno nisam očekivao od igre, pa nisam ni razočaran.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]()
Igra je sasvim ok. Prosecna pucacina. Lepo optimizovana, solidnog veka trajanja i sa napucavanje koje je prilicno zarazno u kombinaciji sa Veil mocima. Najveca mana ove igre je checkpoint sistem. Milion puta sam hteo da ***** ***** kretenima koji su ga stavili u igru. Zna da iznervira, samo tako
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Densetsu na korisnoj poruci: | ||
player1 (24.9.2009) |
![]() |
#508 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Checkpoint sistem je super odradjen za razliku od drugih igara,ali zaebe te zato sto moras ponovo da sakuplajs one predmente,a jedan checkpoint u bolnici je naprosto uzasan,ima milion nacista,cak dva celavca sto pricaju sr*nja i bacaju magiju,a kad ih konacno sve poubijate dodju ona 2 monstera i assasin ubiju vas za sekund i vi morate sve ponovo
![]() Inace igra je odlicna pucacina,savetovao bih svakom ko je FPS fan da proba.Doci ce mu kao slag na tortu.Voleo bih kada bi napravili expansion pack ili slicno,ali sumnjam zbog slabe prodaje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 82 puta na 66 poruka
|
![]()
Otkud u bolnici tako, meni je jedan ček bio baš ispred prostorije sa onim asasinom, i on je pao u drugom pokušaju, u prvom me malo iznenadio
![]() Podseća u nekim momentima, na no one lives forever 2 po pitanju onih pretraživanja stolova i sakrivenih stvarčica, što je relativno ok. Upgrade sistem je isto ok, tomove sam našao. Pentranje po krovovima mi se svidelo. Igram uvek sa uključenim veil kec, tako mi jedino logično. Malo jesu nezgodne kontrole. Priča je glupa, glavni junak, moj alter ego je kreten jedan neopevani, ona klasična seljančura što je pročitala neku brošuricu o okultnom i ubio par zombija u prethodnom delu pa sad je kao neki stručnjak, svi se redjaju da mu pofamflaju a on, mukica, umislio da je mešavima Indijane Džonsa, Elvisa i Đems Dina. Eto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Starosedelac
|
![]()
Bah, koji smor od igre...Stoji mi vec par dana na hard disku i malopre je pokrenuh,a bolje da nisam...Ono napucavanje sporo nekako i mlitavo, a i nem srca Svabe da ubijam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Banned
Član od: 1.3.2007.
Zahvalnice: 937
Zahvaljeno 331 puta na 173 poruka
|
![]()
Pokrenoh je i ja....
Nocas sam igrao Stalkera CS,igra jednom na svetu ( kao i svi nastavci). Tesko da mogu sta pozitivno da kazem za Wolfenstein osim da valja za ubijanje vremena....NAZALOST |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Član
|
![]()
Treba mi pomoć, ljudi... Dakle, u igri, stigao sam u dvorac, ušao unutra, preskočio onu ogradu, uzeo ono oružje što baca struju šta-li, i došao do rešetkastih vrata što se dižu, ali ne mogu da ih otvorim; iza vrata vidim veliko dvorište, gde ljigavo veliko crveno čudovište (poput onoga bosa što sam nedavno ubio) roka moje prijatelje, e sad, na TAB odem u objectivities i tamo mi lepo piše da iskoristim gravitaciju kad ovaj monstrum skoči i podignem rešetke na vratima, ali – kako, na koje dugme, na koju foru? On skače, ja ne vidim da se išta menja, niti načina da otvorim vrata, prolaza nigde ni jednog nema, zapeo sam i ne mogu da mrdnem. Može li mi ko uputiti kakav koristan savet?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Koristi usporenje kad stanes na plocu koja otvara vrata. Ploca je tu u blizini vrata, na podu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
u ovoj igri ne postoji slika healta?prvi put tako nesto vidim tj igram fps bez prikaza HP... samo vidim neku krv oko monitora kad me strefi neka bomba a zatim umrem wtf?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
Znaci dosta si fps-ova propustio... Moraces da se naviknes sada ce svi fps-ovi da se prave tako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
pa zadnji dobar fps sto sam igrao je far cry1 zatim duga pauza sa fps-ima igrao sam samo rpg posle toga pa onda bioshock i sad wolfestain
i drugi fps su na ovaj fazon?bas sam ispao iz koloseka mada mi se svidja ovaj fazon moram priznati,nije toliko lose |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Veteran
Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka
|
![]()
Meni je bolji ovaj fazon kad mu se energija sama puni, nego kad moraš skupljati nešto da je napuniš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Deo inventara foruma
|
![]()
jos jedna licenca protracena bzv....bilo je tolike pompe oko ovog naslova,isto misljenje mi je i za godfather,jedino sto wolfenstein ima dobar gameplay,a grafika endzin je star jos od ledenog doba,osecam da se ovakve grafe nagledala ona veverica iz ice agea,i to na commodore -9569
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NIDZA bOj na korisnoj poruci: | ||
... i bidi fin (11.10.2009) |
![]() |
#519 |
Član
|
![]()
Kako da ubijem onog Hansa Grosea!? Ubi se ceo dan i nikako!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fps, wolfenstein |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta ima novo | Shlaymara | Avanturističke igre | 1479 | 21.5.2025 15:43 |
Need for Speed: Shift 2 | nexexcalibur | Simulacije vožnje | 621 | 17.1.2014 12:39 |
Driver: San Francisco | Jovyland | Akcione igre | 234 | 11.1.2013 17:20 |
Grafika u 2009. godini, ATI izašao kao pobjednik | pharaon.92.bc | Vesti | 11 | 2.1.2010 1:34 |
Take2-ov lineup za 2009. | donator99 | O igrama uopšte | 1 | 18.12.2008 13:40 |