Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Kompjuteri i film
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 9.12.2012, 13:57   #5241
Љуша
Deo inventara foruma

Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 659
Zahvaljeno 1.064 puta na 834 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

Не волим филмове, али сам резидент ивл ретрибушн одгледао због моје омиљене игре. Она Мила Јововић ме толико иритира, да бих волео да коначно направе сценарио да погине више већ једном. Без ње би читав серијал био много боље урађен. Овако су главни јунаци у игри гурнути на маргину, и убачени реда ради . Мили би боље стајале улоге у неким порнићима, ту јој је и место. Види се да праве наставке на силу. Прича нема ама баш никаквог смисла.

Једино ми се допада:

Spoiler za естседт:
што је бар Ејда Вонг визуелно веродостојно "урађена"

Љуша je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.12.2012, 14:56   #5242
Red Dragon
Starosedelac

Član od: 16.7.2006.
Zahvalnice: 275
Zahvaljeno 739 puta na 370 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Red Dragon

Hangover I i II - ok su komedije, na momente malo bolesne, gluma je solidna, muzika je odlicna (The Doug Song ). Ima par scena koje ce vas zaista nasmejati. Po meni je prvi deo mnogo bolji, drugi je na momente licio na "silovanje" filma. Ali vredi ih pogledati.

Ludi Penzosi 2 (2012) - potpuno je razumljivo zasto ovaj nastavak ima visoku ocenu na imdb, kao i simpatije publike. Film je poslao jasnu poruku: "Uzeli smo iz akcionih filmova 90-tih svaku scenu (sem seksa) i svaki klise (sem onog o spasavanju cerke/zene/taste/svastike/sekretarice),zbrckali ih u jednu serpu, i resili da se zezamo i sprdamo sa svim i svacim dok smo snimali film". Gluma je ok...valjda. Po meni su zvezde filma (ako ih ovde ima XD), oni koji su dobili sporedne uloge u filmu(Dolf Ludngren sa njegovim odvalama koje su bile pun pogodak, kao i Dzet Li sa tiganjima, i da ne zaboravimo Mr.Bookera ). Akcione scene su soldine, muzika je odlicna. Ima i par duhovitih opaski (da ne kazem sprdacina na neke filmove ). SVe u svemu, pogledajte film, mnogo je bolji od prvog dela. Naravno, ova scena je razlog za uspeh filma i visoke ocene.

Assassination Games (2011) - ako ste ljubitelji istocnoevropske kinematografije, van Dama i Skot Adkinsa, onda je ovaj film (manje-vise) za vas. Izgleda da van Dam zaista dozivljava drugu mladost sto se tice filmova. Mozda se vise ne bije toliko, ali i dalje zna da spakuje nekoliko udaraca. Soldino je odradio svoju ulogu neobicnog ubice (ubica-violinista sa ponasanjem robota i prstohvatom emocija...uloga kao pisana za njega ). Marija Karan je solidno odradila svoju ulogu (mada mi je bilo zao nje u onoj sceni na kraju sta joj napravise). Atmosfera i nacin snimanja su izgleda bas u istocnoevropskom duhu (to moze da odbije od filma ako niste ljubitelj ovoga). Radnja je klise, akcija soldina, a gluma ostalih i nije bas nesto, bar po meni. Ali, ako vas je prva recenica privukla, onda odgledajte film.
Red Dragon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.12.2012, 16:00   #5243
Nestor
Deo inventara foruma

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka

Liberal Arts (2012) - Prijatno iznenadnje ovim filmom, redotelj je Josh Radnor neki ga verovatno znaju iz serije How I Met Your Mother (nisam gledao li sam cuo) a ovo mu je drugi film koj on rezira prvi sam gledao i upste mi se nije dopao Happythankyoumoreplease (2010). Liberal Arts nije ono sto bi ste pomislili a to je jos jedna tipicna rom komedija. Film je o odrastanju, starenju, zrelosti, sazrevanju na trenutke smesan uz par dobrih fora i nije bes greski ali moze mu se oprostiti jer na karaju ovo je jedan prilicno sarmantan indi film koji mam moze ulepsati vece. Elizabeth Olsen je odlicna i jasno je da njena karijera krece uzbrdo, Richard Jenkins takodje dobar i ako ga nema previse u filmu ali dovoljno da pokaze koliko je dobar, a najvece iznenadjenje za mene je Zac Efron koj ima malu ulogu ali je je apsolutno fenomenalno odigrao toliko da ga u pocetku nisam prepoznao i mogu da kazem da je jedan od glavnih faktora zato sto mi se ovaj film dopao. Muzika je odlicna i stavio sam screen jedne od omiljenih scena iz filma. Ima i jedna dobra fora oko Twilight trilogije i misli se na knjige ne na filmove, a pominje se i jedna dobra knjiga a to je Infinite Jest
Spoiler za Moram da se slozim oko:
by the way handwritten letters greatest thing in the world

Ako je moguce preskocite trejler.
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	liberal-arts-poster01.jpg
Viđeno:	24 puta
Veličina:	103,6 KB
ID:	44948   Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	Clip.jpg
Viđeno:	33 puta
Veličina:	63,4 KB
ID:	44949  

Poslednja ispravka: Nestor (9.12.2012 u 17:32)
Nestor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci:
zidan grobar (21.12.2012)
Stara 9.12.2012, 16:47   #5244
Aibo
Deo inventara foruma

Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.009
Zahvaljeno 4.075 puta na 2.445 poruka

Pogledah malopre na TV-u po drugi put:

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Sećam se da me je prvi put razočarao ali rekoh da mu pružim drugu šansu. Radnja mi u prvom mahu nije loša, ima tipičnih old-school fora i fazona. Međutim, svaki put kada vidim ono grozno neprirodno CGI osvetljenje samo se prekrstim. Cela jurnjava kroz džunglu pri kraju je jedno ogavno CGI *******vanje, koje traje i traje sve dok ne izgubim i poslednji trag tolerancije. Pa majku mu seljačku, zar niste mogli da snimate u bilo kakvoj prirodi?! To je fracking Indiana Jones, neograničena sredstva i izbori! A oni roknuli studio, CGI biljke i neki buđavo CGI osvetljenje sa toliko bloom-a da čovek pomisli da se radi o low-budget video igri koja pokušava da sakrije zastareku grafiku. Naravno, kraj je samo jagoda na šlagu.

Sad mi je jasno što sam mu na IMDB-u zalepio 2-ku. Da je neko new age *****e pa da razumem, ali Indiana Jones. Zašto, Spilberže, zašto?!
Aibo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.12.2012, 22:43   #5245
ZoNi
Deo inventara foruma

Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.404
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka

Grabbers (2012), http://www.imdb.com/title/tt1525366/

When an island off the coast of Ireland is invaded by bloodsucking aliens, the heroes discover that getting drunk is the only way to survive.

Odlična SF/horor komedija! Dobra ideja, dobra gluma.

7.5/10
ZoNi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.12.2012, 22:49   #5246
mp3lopov
Starosedelac

Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka

@ Zoni
Dajes li ti nekad nekom filmu ocenu 5 ili manje? Nemoguce da ti svi valjaju ili samo njih preporucujes ovde?
mp3lopov je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.12.2012, 23:11   #5247
ZoNi
Deo inventara foruma

Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.404
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka

Citat:
mp3lopov kaže: Pregled poruke
Nemoguce da ti svi valjaju ili samo njih preporucujes ovde?
Pa... Na osnovu radnje i trejlera, mogu da pretpostavim da li bi mi se film svideo ili ne. Ako pomislim da mi se neće svideti (npr. ako je neki "umetnički" film ) onda ga verovatno neću ni gledati, a pogotovu ga neću preporučiti
ZoNi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ZoNi na korisnoj poruci:
mp3lopov (9.12.2012)
Stara 10.12.2012, 1:55   #5248
Bryan Fury
Deo inventara foruma

Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka

Može da prođe ako se ne shvati ozbiljno, mada priličan treš kako god

Poslednja ispravka: Bryan Fury (10.12.2012 u 10:45)
Bryan Fury je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2012, 2:15   #5249
Devet1
Član

Član od: 23.10.2006.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 30 puta na 27 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Devet1
Određen forumom

Citat:
ekvi kaže: Pregled poruke
Дневници из Чернобиља http://www.imdb.com/title/tt1991245/
Јесте да је већ све прежвакано, али су ме одушевили призори из околине Чернобиљског комплекса; прича је с почетка филма веома убедљива јер су обиласци овог комплекса заиста туристичка атракција...
Prizori černobila, a filming location je Srbija i Madjarska ?! Ne baš uverljivo za nas koji poznajemo Stalker materiju

Sent from my ST27i
Devet1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2012, 2:36   #5250
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.593
Zahvaljeno 3.925 puta na 2.444 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
Devet1 kaže: Pregled poruke
Prizori černobila, a filming location je Srbija i Madjarska ?! Ne baš uverljivo za nas koji poznajemo Stalker materiju

Sent from my ST27i
A sto, film mora da se snima uvek na pravoj lokaciji kako bi izgledao uverljivo? Po cemu je u Srbiji i Madjarskoj tesko snimiti prizore slicne Cernobilu? Ne bih bas rekao da poznajes Stalker materiju ukoliko do sada nisi primetio neke , ne bas male, slicnosti.......tipicna sovjetska gradnja, slicna flora i fauna i dosta napustenih lokacija, vidjao sam na stotine prizora ko iz Zone. Prvo odgledajte pa onda sudite. Ako je film ubo nesto onda je to okruzenje. Sto se tice ostalog nista posebno.
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2012, 8:36   #5251
Devet1
Član

Član od: 23.10.2006.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 30 puta na 27 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Devet1
Određen forumom

http://m.imdb.com/title/tt1991245/goofs
Pa naravno da ne mora da se snima uvek na pravoj lokaciji, ali onda bar treba ispoštovati neke detalje koji su po meni bitni. Za nekoga ko je pročitao na wikipediji o černobilu možda je ok ali za verne poznavaoce materije hmmm teško (a kada kažem verne onda mislim na ljude koje ta tematika zanima i koji su posvetili odredjeno vreme čitajući literaturu, gledajući film i igrajući igrice na tu temu, pa da ne kažem da se skupljaju pare za turu ). Nisam rekao da je film loš, ne mogu da sudim dok ga ne pogledam, ali postoje stvari koje vas u startu odbijaju ako ste upućeni, (recimo konkretan primer glupave ekranizacije jednog remek dela ovaj novi Dylan Dog dead of night , glupo da boli).
Moje mišljenje je samo da tematika ima jako veliki potencijal i onda dođe amer da kešom i uradi stvar površno zato što ne poznaje dubinu priče.... ali naravno vi mozete da se slažete sa tim ili ne

Sent from my ST27i

Poslednja ispravka: Devet1 (10.12.2012 u 8:49)
Devet1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2012, 13:27   #5252
Zemunelo
Član

Član od: 11.4.2008.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 86 puta na 51 poruka

Citat:
ZoNi kaže: Pregled poruke
Pa... Na osnovu radnje i trejlera, mogu da pretpostavim da li bi mi se film svideo ili ne. Ako pomislim da mi se neće svideti (npr. ako je neki "umetnički" film ) onda ga verovatno neću ni gledati, a pogotovu ga neću preporučiti
Nadam se samo da ne preporučuješ na osnovu trejlera
Zemunelo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2012, 13:38   #5253
Nicklord
Veteran

Član od: 8.4.2009.
Zahvalnice: 324
Zahvaljeno 220 puta na 131 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Nicklord

Moj prvi post u ovoj temi. Pratim temu od početka ali nikad nisam pisao ne znam ni ja zašto A i sad pišem samo da bih prokomentarisao ove nove filmove o superherojima. Nisam gledao superheroj film još od Spajdermena 2 ali ovi Avengersi i priče o njima uopšte nisu loši.

The Incredible Hulk (2008)
Po mom mišljenju najgori film. Napisao bih još nešto ali sam zaboravio radnju skroz Znam samo da mi Norton nije odgovarao kao Hulk i da mi je mnogo bolji Mark Ruffalo.
5/10

Iron Man (2008)
Možda i najbolji film od svih. Robert Downey Jr. je odlično odglumio Starka. Nekoliko puta sam se stvarno nasmejao. Borbe i akcija su zanimljivi i priča nije toliko predvidiva. Preporuka za ovaj film i ako ne volite filmove sa superherojima.
8/10

Iron Man 2 (2010)
Dosta lošiji od prvog dela. Dosadniji je od prvog dela isto. Dobar je glavni negativac, mada je više smešan nego opasan ali dobro Akcija je odlična i film kad se sve sabere i oduzme nije loš. Sviđa mi se scena na kraju filma kada se vidi Mjolnir.
6.5/10

Thor (2011)
Film mi je bolji od Iron Man 2. Crnac i Kinez kao bogovi Loki mi je odličan. Mislim da su našli odličnog glumca za Lokija. Borba na kraju deluje zanimljivo i Frost Giants odlično izgledaju. Jedino što mi je smetalo je i što je sve šareno mada to možda tako i treba da izgleda.
6.8/10

Captain America: The First Avenger (2011)
Bolji je nego što sam mislio. Ja sam mislio da će biti samo veličanje amerikanaca u ratu ali su uspeli da izbegnu sve to koliko toliko. Prvih sat vremena mi je bilo zanimljivo ali posle je baš postalo dosadno. Razumem je da Red Skull i njegov tim imaju odličnu tehnologiju ali baš su preterali. Jesu našli izvor neograničene energije ali opet
6.5/10

The Avengers (2012)
Film koji ima najveću ocenu na IMDB-u a ne znam zašto? Ima previše rupa u priči. Mislim Thor na kraju filma gleda gde je njegova devojka a u ovom filmu nije ni pomislio da ide kod nje, Loki i njegova vojska koji nisu očekivali otpor ljudi ali su opet preslabi. Mislim sa 2 gloka Black Widow ubije pola vojske. Hulk jednim udarcem ubija onog velikog vanzemaljca ali opet nastavi da bije ove male umesto da potamani sve velike. Ima milion takvih stvari koje ne bi smetale da ih ima malo (kao u ostalim filmovima) ali na svakih 2 minuta se iznerviram zbog nečega Mada film ima dobre stvari, Iron Man i Loki su odlični kao i Hulk. Borba odlično izgleda i specijalnih efekti su neverovatni.
7/10 i to samo zbog efekata
Nicklord je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2012, 13:45   #5254
Iris
détente

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka

Citat:
Nicklord kaže: Pregled poruke
Moj prvi post u ovoj temi... A i sad pišem samo da bih prokomentarisao ove nove filmove o superherojima.
Šteta. Bilo bi lepo čitati o nekim filmovima koje nismo gledali, da nam se skrene pažnja na ostvarenja o kojima nismo ništa čuli...
Iris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2012, 14:08   #5255
Rainman
Starosedelac

Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka

Citat:
Nicklord kaže: Pregled poruke
Thor (2011)Film mi je bolji od Iron Man 2. Crnac i Kinez kao bogovi
Ljudi lete, pretvaraju se u zelena cudovista, bore se raznim karakonudzlama iz dimenizije X, al na sve to CRNAC I KINEZ kao bogovi
Stvarno su tu preterali! Negde mora da se povuce crta
Rainman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Rainman na korisnoj poruci:
Highlander (10.12.2012), ZoNi (10.12.2012)
Stara 10.12.2012, 14:10   #5256
Nicklord
Veteran

Član od: 8.4.2009.
Zahvalnice: 324
Zahvaljeno 220 puta na 131 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Nicklord

Black Death (2010)

Mislim da se već pričalo o ovom filmu pre ali meni se ovaj film baš dopao. Radnja je smeštena u Englesku u srednji vek gde samo jedno selo nije zaraženo kugom, crkva šalje Sean Beana (on ne bi trebao da skida oklop nikad ) da istraži. Priča postaje zanimljiva i kraj je dobar. Jedino što fali filmu je još nekih pola sata Preporuka.
8/10
Nicklord je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nicklord na korisnoj poruci:
Skenderevo (10.12.2012)
Stara 10.12.2012, 15:16   #5257
Acanen
Starosedelac

Član od: 5.12.2007.
Zahvalnice: 276
Zahvaljeno 1.274 puta na 935 poruka

25th Hour
Where Eagles Dare
Runaway Train
Southern Comfort

Sva cetiri filma su dobra ali Where Eagles Dare i Runaway Train su kao stvoreni za ove zimske dane.

Poslednja ispravka: Acanen (10.12.2012 u 21:32)
Acanen je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2012, 17:00   #5258
Iris
détente

Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka

Citat:
Rainman kaže: Pregled poruke
Ljudi lete, pretvaraju se u zelena cudovista, bore se raznim karakonudzlama iz dimenizije X, al na sve to CRNAC I KINEZ kao bogovi
Stvarno su tu preterali! Negde mora da se povuce crta
Da bi pokrili što veći broj potencijalnih ciljnih grupa koje će dati pare da bi ih gledali, Amerikanci pod obavezno gledaju da se u svakom filmu ili seriji u pozitivnoj ulozi nađe više rasa, kao i predstavnice ženskog pola u herojskim ulogama (najsvežiji, banalan primer).

Zbog toga je njima sasvim logično da u filmu zasnovanom na stripu koji je, opet, preuzeo likove iz skandinavske (Vikinške) mitologije, imamo predstavnike Azije i Afrike.
Kompletno "bela" postava glumaca na ekranu je, zaboga, politički nekorektna

Ako nisi primetio, upravo zbog toga u poslednjih par godina na Netu "niču" tekstovi o diskriminaciji i rasizmu prilikom kastinga za Holivudske filmove. Posebno drugi tekst je veoma zanimljiv, autorka je sjajno objasnila korene tih problema.
Iris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2012, 21:08   #5259
Rainman
Starosedelac

Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka

Ma jasno, ali mi je bilo simpaticno to sto je u review-u od 2 recenice to bila polovina opisa filma

Ovo sa Hobitom i pakistanskom gluimicom i "diskriminacijom" me je podsetilo na topike na Skyfall boardu, gde je sve pocelo sa "da li sledeci Bond treba da bude crnac", nastavilo se sa "da li sledeci Bond treba da bude gej ("I have a licensce to... be fabulous"), doslo se do tema tipa "da li sledeci Bond treba bude kuce" i slicnih i na kraju ona koje je mozda i pobrala najvise simpatija:

"Da li sledeci Bond treba da bude Azijatska zena" sa dobranim objasnjenjem kako bi to privuklo novi tip publike i donelo defitivno preokret i osvezenje u fransizi
Rainman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.12.2012, 21:14   #5260
Highlander
information junkie

Zahvalnice: 616
Zahvaljeno 686 puta na 401 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Highlander Slanje poruke preko Skypea korisniku Highlander

Samo da se osvrnem na Avengerse i slično, rupe u takvim nastavcima su obično posledica kompromisa koji moraju da se naprave prilikom pisanja scenarija, a takvih kompromisa je obično mnogo. Rado bi oni ubacili Natali Portman u Avengerse, ali bi ih to koštalo još neko milionče. Pa tako kad vam sednu za vrat šefovi, finansijeri i ostali koje ne zanima da li će biti neke rupe u priči, već samo da potroše što manje, a zarade što više, pisac mora da pravi kompromise, da žrtvuje jedno da bi sačuvao drugo, a to ponekad nije lak zadatak. Zato više volimo knjige, jer tu pisac nema nekih posebnih ograničenja, može da radi šta mu se prohte. Ali scenarista već mora dobro da razmisli i da izbalansira šta ostaje, šta leti, pa čak se ponekad pitaju i finansijeri šta će biti u filmu.
(To ne važi za Lindelofa, inače, on je jednostavno kreten)

EDIT: Počeo sam da pišem malo širi opis nekih filmova koje sam gledao, ali onda mi se komp zaglupio i sve je propalo, tako da ću ukratko.
Battleship - smeće. Imao sam par vickastih komentara, ali su propali, ne mogu da ih kucam ponovo.
Expendables - nije toliko smeće, ali bazdi pomalo. (Jedini glumci koji su ozbiljno shvatili film su Lundgren i Rurk)
Looper - OK film za time-travel sci-fi (s obzirom da je putovanje kroz vreme prepuno rupa, mora ih biti i u filmu, ali film nam nekako i kaže da ne tražimo previše logike, jer će uvek nešto biti nelogično). Baš me prijatno iznenadio Jason Gordon Levitt, odlično skinuo Vilisove izraze lica i pokrete. Preporuka.
The Cabin in the Woods - jedan od najboljih filmova koje sam gledao ove godine. U suštini, horor, omaž žanru i njegovo objašnjenje. Definitivno preporuka.

Poslednja ispravka: Highlander (10.12.2012 u 22:52)
Highlander je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
filmovi, preporuka, review

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Da li neko zna koji je ovo film? DJ_MY_SOUL Kompjuteri i film 2593 4.12.2024 0:05
Najbolji horror film ikad napravljen? FRIghTMaN Kompjuteri i film 734 6.11.2013 1:57
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno Dijenek Kvarovi 27 15.5.2010 13:19
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... polarnimeda Operativni sistemi 2 14.10.2008 13:12
Taj film... aerochivija Brbljaonica 15 20.7.2008 21:46

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 20:16.