![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#521 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobra je igra, nije losa. Jbg ne moze sad godinama da se vrti jedno te isto, treba da budemo srecni sto su i ta 3 dela kakvi takvi su izbacili. Takvo vreme dolazi, moramo da evouliramo. I ja isto tvrdim da su prva 3 dela najbolja, al sta znam, svidja mi se i ovako nesto novo da probam, nisam nesto zadrt sto se igrica tice. Iako sam obrnuo sve prethodne delove 7-8 puta jos prvi deo kad je 2002 izasao, dok pola Srbije nije imalo internet i nisu znali o kakvom se ostvarenju radi. Sad moze neko da prica dal sam pravi fan il nisam, ja znam sta osecam, nece niko da me ubedjuje u suprotno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]()
Još uvek nisam instalirao igru, a vidim da se tema USIJALA.
Dajte ljudi objektivne utiske, dosta više prepucavanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Veteran
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 215 puta na 121 poruka
|
![]()
Instaliraj i igraj i ne slusaj tudje utiske, ni ovih sto pevaju hvalospeve (kojih nema bas mnogo...), ni ovih sto mrace a nisu ni probali. Tako ces posle makar imati svoje misljenje i utiske
![]() Anyhow, tako i ja planiram da uradim, cim predjem AC2.. Inace spadam u onu grupu koja je presla sva 4 dela do sada, tj nisam samo DA, tako da me zivo zanima na sta ce ovo da lici... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Flash91 na korisnoj poruci: | ||
bokela (5.5.2010) |
![]() |
#525 |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]()
Tako nekako će izgleda i biti
![]() A što se foruma tiče: "Ljudi, dajte se organizirat" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Banned
|
![]()
@ Ronaldo Cigan
![]() Kao prvo Holodoc nije stariji od mene, mada ne vidim kakve to veze ima sa bilo cim. Moj pocetak gaminga (1996 - 1997) vezan je za nastanak prvih pravih kompletnih i ozbiljno odradjenih igara (Lands of Lore, Doom, Tomb Raider, Red Alert, Fifa 97,...), znaci za veliki uspon kvaliteta. I od tada sam svasta igrao, probao, zavrsio, zavoleo, zamrzeo. A igrao sam svaki zanr, barem probao (fps, tps, strategije, avanture, voznje, rpg,...), sve sto se moze nazvati igrom, tako da mogu reci da imam i previse iskustva oko toga ![]() Za ovih 13-14 godina, neki serijali su mi prirasli srcu, npr TR serijal (7., 8. i 9. deo tu i tamo se mogu nazvati delom serijala), i mnogi mnogi drugi, Commandos npr. Medju tim mnogim je i Splinter Cell. Napisah ranije, u svakom od prva tri dela, sam iz cistog zadovoljstva voleo da ubijem sve cuvare/enemy vojnike koji su se mogli ubiti na stealth nacin, tako da se smatram okorelim fanom serijala. 4.deo je bio nit smrdi nit mirise, nesto znacajno mu je falilo, iako je imao grubo 80% kvaliteta gameplaya prva 3 dela, nisam ga presao. A ovaj SC Conviction koji metaforicki predstavlja Presudu ![]() Razumem potrebu da se nesto promeni, MORALO je to da se desi posle 4.dela DA, al brate promena na gore, cemu to ? Izbaciti dobar deo gameplay-a, stvari koji su valjale... Ja NE pripadam vrsti igraca kojoj ti ocigledno pripadas. Bicu grub, da narezem gov.no na disk i napisem Splinter Cell (ili bilo koji naziv serijala kojeg si ti fan) 7, ti bi pokusao da to instaliras i sve bi se hvalio kako mirise ![]() Ako nisi znao MEDJU TVORCIMA OVE IGRE NEMA GLAVNIH LJUDI KOJI SU PRAVILI PRVA TRI DELA, VEC SE NALAZE LJUDI KOJI SU VECINOM RADILI Rainbow 6 Vegas (1 i 2). Vegas je solidna pucacina, alli Splinter Cell to nikad bio nije. E sad je postao, Splinter Cell Vegas Conviction ![]() Zato sledeci put, pre nego sto pocnes da lupas, informisi se. Zdravo je ![]() ![]() Btw, ebo te Kuzma ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci: | ||
r0nIn (6.5.2010) |
![]() |
#528 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | ||||
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]() Citat:
![]() edit: Posto ne postoji tema za Pandora Tomorrow evo jedan video koji prikazuje misiju br. 3 jednu od najboljih u serijalu (izvinjavam se za off.):
Poslednja ispravka: r0nIn (5.5.2010 u 23:57) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Novi član
Član od: 18.3.2007.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Pevnula mi narodska verzija level pre kraja. Ima kraj na youtube da odgledam. Btw ovo ne liči ni na šta a kamoli na slavne prethodnike. Jaka 2 od 10. I to zbog priče ostalo je sramotno loše iz vizira šunjalice i imena serijala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 829 puta na 496 poruka
|
![]()
Lol, "prve prave kompletne igre"... Zamisli, dobre, "prave" i "kompletne" igre su postojale i pre nego što si ti počeo da se "baviš" gejmingom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]()
Pjanoviću, molim te ne troluj više i ako imaš nešto sa nekim da raspraviš obavi to putem ličnih poruka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam sinoc presao igru. Evo nekih mojih utisaka...
- Grafika: solidna ali nista posebno, na pocetku sam se odusevio frame rate-om ali cim izadjete napolje (a hvala bogu, 70% misija je na otvorenom), komp mi se gusi. Mislim da ovo moze mnooogo bolje da se optimizuje kao i AC2. No dobro, crappy console ports, navikli smo na to... - Audio: za ovo sve pohvale, voice acting je super ![]() ![]() - Gameplay: ono o cemu je diskutovano od kad je otvorena tema... Da je isti kao kod prethodnih delova - nije. Mislim da su trebali da promene ime igre u nesto kao napr. Sam Fisher's Revenge ili tako nesto. Totalno je ispala iz konteksta sunjalice i postala klasicna 3rd person pucacina. Pjanovic je napisao da su igru delom radili ljudi koji su radili R6 Vegas. Nisam ovo proveravao ali moram reci da vraski podseca na R6 serijal. Izbacili su dosta korisnih fazona iz proslih delova ali takodje su ubacili i neke nove. Meni se Mark&Execute svideo jer ipak da bi ste ga dobili morate da ubijete protivnika hand2hand a to bas i nije lako kad u prostoriji imate 10 grupisanih i do zuba naoruzanih vojnika. Na nekim momentima sam zaista morao da zastanem i isplaniram sta cu da uradim kao u CT. Mada koliko god se trudio da budem stealth 80% misija se svodi na to da uletite k'o Rambo u prostoriju, pobacate granate i izresetate ih puskom/pistoljem jer drugacije ne moze. Pred sam kraj igre, vec je pocela da mi dosadjuje ta Run&Gun metoda. Poslednji nivo mi je skroz srozao utisak o igri. ![]() S obzirom kako se prosli deo zavrsio, mogli smo ocekivati da ce Conviction biti ovakav. Jedina misija koja je bila u pravom SC duhu je ona kad se infiltrirate u Third Echelon, ta mi je bila najbolja. ![]() Kao igra je dobra. Ali kao nastavak SC-a je... hmmm... ispod proseka... No dobro, ipak je to samo igra a niti sam je platio niti nameravam to da uradim tako da se ne potresam nesto mnogo. Od mene ocena 6/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Banned
|
![]()
uros3D +1 za post
Volim sadrzajne postove, bez obzira da li se slagao sa njima ili ne. Mislim da uopste nije poenta da li smo mi nesto platili ili ne. I da si je kupio, uvek mozes original prodati po 90% ceni neotpakovanog iz prodavnice ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (6.5.2010 u 15:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Član
Član od: 21.1.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 30 puta na 23 poruka
|
![]()
Ovo vise izgleda na mesavinu R6 i Splinter cella
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Član
Član od: 21.1.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 30 puta na 23 poruka
|
![]()
Nego ljudi sve sam delove Splinter Cella presao sem Chaos Theory!
Znam da su prva 3 dela najbolja! Ali imam jedan veliki problem...zasto mi se restartuje komp kad igram Chaos Theory??? Igrica je original! U toku igranja na ne odredjeno mesto mi se restartuje komp! Trazio sam po forumima i video sam da dosta ljudi ima isti proble! Sve sam pokusao,reinstalirao windows,updejtovo igru do zadnjeg patcha,instalirao nove drajvere,ali nista se ne menja! Jel postoji neki Patch,update da otklonim ovaj bag??? Stvarno sam veliki fan Splinter Cella,ali ljudi stvarno sam ocajan zbog ovog problema! POMAGAJTE!!! IZVINJAVAM SE STO SAM OTISAO VAN TEME! |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Rekao je nameless da je problem (verovatno) zaštita. Ako krekuješ igru (razbiješ zaštitu), možda "razbiješ" i problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Splinter Cell 4: Double Agent | F@n@T!c_KV® | Akcione igre | 359 | 28.2.2014 15:15 |
Splinter Cell 3 (Chaos Theory) | Enco Shifo | Akcione igre | 106 | 2.7.2011 23:36 |
Problem sa CSI: Miami + Splinter Cell 3 | dzambo | O igrama uopšte | 14 | 3.5.2008 18:51 |
Kako da pokrenem Splinter Cell 3? | S-man | O igrama uopšte | 14 | 2.2.2007 1:04 |