![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Član
Član od: 15.3.2009.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 40 puta na 33 poruka
|
![]()
meni je ukupna tezina 77%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Član
Član od: 15.7.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
ja ovu sad partiju, sto sam poceo, mi je 56%, a i vecina partija mojih, odigranih sa likovima raznih kalupa (od lopova,casnih/necasnih vojskovodja do velikih gospodara), je odigrana na tezini od oko 50-60% tezine...
ps. sada sam trenutno jedan od vecih vazala kralja harlausa kod swadije, posjedujem jedan grad(praven) i dva zamka(ribelayet i unduzaq castle)...i trenutno imam problema sa moralom mojih trupa koje vodim sa sobom O.o i konstantno hranu bilo koju da kupim, ispod nje pise +0 morale...ovo mi se nije ranije desavalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Član
|
![]() ![]() Bas bzv. Ja sam isto za Nords-e postao Vazal dobio sam jedno seoce na upravu. Za sada nije tako lose tu i tamo pomognem neki napad , opljackam koje selo, bandite jurim non-stop oni su mi glavno. Malo me nervira sto su ovi moji neorganizovani ne mozemo ni jedan napad da sprovedemo do kraja. Cekam da mi se nakupi jos malo renovna pa da mogu i ja nesto da se pitam. Kad povecam jos renovn hocu dobiti i neki zamak ili grad na upravu ili cu to morati da osvojim sam posto su postojeci vec dodeljeni? I savet dana za sve " ne kupujte pevise mesa koje nije odimljeno zato sto traje dan dva pa se pokvari a vi ste bacili novac" P.S. Ovo se ne odnosi na Heroje sa rucnim friziderima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Član
|
![]()
e vidis, ja sam ovu svoju najnoviju partiju poceo tako sto sam svom liku stavio da mu je otac bio plemic ili tako nesto, i uglavnom odmah na pocetku lik mi je imao 100 renowna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Član
|
![]()
Opa pametno nema sta. Ja sam se za mojih 200 (do sada) dobro oznojao.
![]() Moracu malo da se cwpim ovim vazalima mojim pa da ozenim neciju cerku. Resio sam da se zenim...hocu zivot da promenim...pa zar nije to milina kada zenis mladog sina... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Član
|
![]()
e, al' zenidba te moze debelo kostati
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Član
|
![]() Citat:
Ne znam za ostale ali ja ne placam za ONE stvari.xaxaxa Tako sa verovatno cu jos da se momcim ![]() A ima li nekih benefita kad se ozenis (osim ociglednih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Član
|
![]()
popizdio sam! upravo su mi rhodoci zauzeli praven i sveden sam blago receno na nulu sto se svega tice
![]() cim se malo smirim, nocas pocinjem novu, opet! al' ovaj put moram smislit finu proslost svom liku ![]() nijesam vise ni ja u formi sto se ove igrice tice, eh kako sam nekad bio uštosan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Jbg takav je zivot nas placenika ![]() P.s Appoint a chamberlain, who will decrease tax inefficiency by 10% and give you the ability to set tax rates. This gives you a possibility to influence center relation and prosperity. In addition he will take care of paying wages and collecting income as well as giving you the ability to secure your money Ovo mi je bilo kada sam dobio selo na upravu ali sad ne vidim sta bih sa tim. Placam ga 15 zlatnika ali nemam nikakvu opciju za dizanje poreza i bilo cega samo na kraju sedmice imam incom od sela i to je to. Mozda trebam da dobijem grad na upravu da bi se ovo ostvarilo? Jesam li u pravu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Član
|
![]() Citat:
ps. igra li ko "with fire and sword" ? razmisljam se da l' da njega pocnem posto je verzija 1.140, a nju nijesam nikako igrao...ili cu mozda opet poceti stari, dobri "warband" ![]() Poslednja ispravka: Vujasss (31.5.2011 u 15:47) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vujasss na korisnoj poruci: | ||
bojan811 (31.5.2011) |
![]() |
#531 |
Član
|
![]()
Негде сам прочитао на нету, неки страни форум или тако нешто да је тај фире анд сворд (ала глупо изгледа енглески кад се пише ћерилицом
![]() Е сада не дозволи да ти други говоре него скини и пробај па одлучи сам. |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Član
|
![]()
znam, znam imam ga ja, skinuo sam ga odmah...i igrao malo verziju 1.138, nije nimalo los, samo sto je srednji vijek ipak masu zanimljiviji nego 17 vijek...i bas danas skidoh 1.140 verziju, pa se jos mislim da l' njega ili warband, nocas cu nesto pocet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Član
|
![]()
Doslo mi nesto opet da pocnem da igram M&B ali imam problem,kad udjem u igru ne mogu ni da startujem novu igru/da loadujem ili uopste da izadjem iz igre,zato sto igra ne prepoznaje "klik"?
![]() Morao sam da izadjem sa alt + f4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Član
|
![]() ![]() Ja sam sa Nodijcima. Za sada ide dobro. Imam selo koje sam dobio na upravu i 4 gilde koje sam otvorio. Nikom ne dugujem nista, a ima se i neka kinta. Polako dizem renovn i odnose sa drugim vazalima. Koliko treba renovna da bi se dobio zamak?Jel to neka fiksna vrednost ili cak se za zamak vrednuje nesto trece? Ubija me plata za vojsku za sada im dajem oko 2000 zlatnika...tako da ili jos malo dotiram iz svoga dzepa ili nekad gilde i selo zarade za plate. Sreca moja da od 88 ljudi koje vodim 10 su heroji koje placam 6 zlatnika...inace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Starosedelac
Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.754
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka
|
![]()
Ja sam svoju placao 3590 tacno xD. Ako hoces brze pare, onda idi do nekog sela frakcije sa kojom ratujes, i lootuj ga. Rizik postoji da ce da te zaskoci poprilicna vojska, ali ako je hitno, moze mnogo da pomogne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | ||
Član
|
![]() Citat:
![]() Citat:
E jel kad neko od vas pokusavao da one proterane plemice vrati na presto i ako jeste sta je dobio time za sebe pored ociglednog HVALa |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Član
|
![]()
bez obzira kakav ti je odnos sa tvojim kraljem, ti ako osvojis neki zamak odma dobijes opciju "zatrazi zamak kao nagradu", ne moras ici do kralja da ga pitas, i u 98% slucajeva ti ga dava, barem je meni tako bilo
a one protjerane plemice bas vala nikad nijesam pokusavao da vratim na presto, i mene interesuje dobija li se sta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blade, mount, mount & blade, mount and blade |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
mount hdda na suseu 10 | Borowatz | Slobodni softver | 8 | 1.10.2006 2:59 |