![]() |
![]() |
![]() |
#5421 |
Član
Član od: 9.3.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 10 puta na 6 poruka
|
![]()
Poptuno se slazem sa Nara Yan-om, doduse meni su prvih 10 sati igre bili zanimljivi, sto vise igra odmice sve je dosadnija i dosadnija, nista novo, isti protivnici samo im stave jaci slem, veoma plitka igra...skroz sam nezadovoljan.. U sustini, ko god se misli da li da proba igru, nista ne propustate iako ne probate, a ako se odlucite da igrate nemojte da bacite previse vremena na ovo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5422 | |
Starosedelac
|
![]()
Tako nekako
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: NaraYan (25.4.2012 u 20:20) Razlog: ne :p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5423 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5424 |
Starosedelac
|
![]()
Ne znam... meni se jedino kod "sveta" sviđa otvorenost, ostalo je sve nekako umrtvljeno, pasivno, repetitivno do iznemoglosti, sumorno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5426 |
Član
Član od: 13.1.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 19 puta na 8 poruka
|
![]()
Igranje Skyrima:
1. www.skyrim-nexus.com 2. vau ovaj mod izgleda dobro 3. skinem mod 4. pokrenem igru, igram 2 minuta (wow ovaj mod je stvarno dobar) 5. ponovo korak 1 (samo novi mod) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5427 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da je Skyrim stvarno toliko los koliko ga pljujete ne bi ste bilo na ovoj temi jer vas ne bi zanimalo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5428 |
Član
Član od: 9.3.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 10 puta na 6 poruka
|
![]()
perablenta argument ti je ko u 10-godisnjaka, forum sluzi da se iznose i negativna misljenja, ja se osecam izneverenim i obecali su mnogo vise od onoga sto su dali, i eto bitno mi je da to kazem ovde na forumu,a kao sto vidim mnogi dele moje misljenje
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nidza92 na korisnoj poruci: | ||
Skenderevo (25.4.2012) |
![]() |
#5429 | |
Deo inventara foruma
|
![]() ![]() forum ima neka pravila. Citat:
Cime si izneveren? Sta su obecali a nisi ispunili? Sta je to sve sto je po tebi: a) umrtvljeno, b) pasivno, c) repetitivno do iznemoglosti, d) sumorno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5430 | |
Starosedelac
Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.732
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka
|
![]()
@Perablenta
Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5431 |
Veteran
Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
|
![]()
^ Jel ovo beše neponovljivi Qzmaj iz 12/2011?
![]() "Da je zaplet Skyrima baziran na zaveri inteligentnih insekata iz dubokog svemira, koji uzimaju obličje Tamrijelovaca u misiji kreiranja konfuzije u provinciji Skajrim" LOLčina. Ja sam se utopio u ovoj igri, nedostatke sam se trudio da stavim po strani, al da je moglo bolje...uvek može bolje. Evo da razvedrimo malo ![]() Spoiler za opasna:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5432 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Trebalo mi je malo vremena ali mislim da sam skapirao vasu tacku gledista.
Gledate na Skyrim kao fantasy svet, koji je utemljen na nasoj realnosti a onda dodati svi faktori koji ga pretvaraju u Elder Scroll svet. Svet koji ima stanovnike, zivot, danas, sutra, cikluse osecanja i misljenja. Prodata vam je celina a kad igrate osecate samo komponente a ne sinergiju(zajednicko delovanje tih komponenata). Verovatno razmisljate i poredite likove, pokrete animacije itd. sa nekom drugom igrom ili cak ocekivanjima sa temeljima u stvarnosti, s obzirom na to kako je igra reklamirana. U tome i jeste trik. Skyrim, i svaka Elder Scroll igra u svakom svom elementu od itema do celog sveta/kontinenta je samo skup predefinisanih komponenata. Jedan NPC, je skup: izgleda, odece, itema koje nosi,glasa, price-texta, AI pravila, AI licnosti, AI skilova, mapa kretanja i GOMILA pravila. Skyrim i svaki NPC u njemu odgovara na odluke i akcije, igraca, dok svaka druga igra tera igraca da odgovara na odluke igre. I tu lezi problem, u poredjenju sa drugim igrama koje su ogranicene 99% vise nego Skyrim, i stoga izgledaju tecno kao reka, Skyrim izgleda kao velika masina od milion delova koji se polako okrecu da daju odgovor na potez igraca. A onda u poredjenju sa realnim svetom na osnovu koga je igra utemeljena oseti se nedostatak sinergije, jer Skyrim nije zivi svet, sa prirodnim tokom dogadjaja nego je jedna matematicka nejednacina od par svetlosnih godina duzine. It's not the object of your viewing that is the problem it's is your view of it. Poslednja ispravka: perablenta (26.4.2012 u 12:21) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5434 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5436 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne znam da li je bilo ali crko od smeha:
http://www.youtube.com/watch?v=tlC6Z...ature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=ca3lG...watch_response |
![]() |
![]() |
![]() |
#5437 |
Veteran
Član od: 2.6.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 76 puta na 57 poruka
|
![]()
ljudi mislim da preterujete, kakve osovine od tojote... bre! kakve oci u NPC... bitna je prica. vecini vas nije bila bitna grafika kod morrowinda ili neke druge igre.
i ja sam kritikovao Skyrim ali to stavljati kao neku vecu zamerku je bezveze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5438 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka
|
![]()
http://www.computerandvideogames.com...in-new-update/
Zanimljivo Snow Elf...zaista se nadam da sledi najava za neku DLC ekspanziju ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5439 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Nema vajde igrati ovo, narocito sto sam nacisto puko posto udjem kod onog trgovca u Whiterunu da prodam neke stvari i prilikom pokusaja da izadjem na bilo koja vrata igra me baci na desktop. Najgore je i to sto ne mogu da ucitam ni masu sejvova pre toga posto prilikom pokusaja da startujem bilo koji od njih, pre nego sto ucita bilo koji od njih me takodje baci na desktop!!!
![]() Prvi sejv koji uspe da ucita je jos od pre vise od mesec dana kada sam bio lvl 36 (sada sam 41) i ako ne uspem da nadjem neki nacin da popravim ovu glupost jednostavno mi ne pada na pamet da se vracam toliko nazad i da sve sto sam u medjuvremenu odradio idem iz pocetka. ![]() Ako je neko imao istih ili slicnih problema svaki savet je dobrodosao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5440 | |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]() Citat:
Sto se tice Falmera, bas me interesuje dal cemo naici na nedeformisane primerke ili ne. Nekako mi ovo Snow Elf Princess vuce na tu stranu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, elder scrolls, skyrim |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls 5 | dzangrizalo | Role-Play | 4 | 17.1.2010 0:51 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |