![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#541 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Ghostbusters: The Video Game bi bio odličan film, i igra je manje-više pravi interaktivni film, a priča/dijalozi su na nivou filmova.
Citat:
Poenta - check your facts, pre nego što nepotrebno kreneš da napadaš druge. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku caine na korisnoj poruci: | ||
mmn2911 (21.12.2009) |
![]() |
#542 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Izvinjavam se ... Ja sam bio ubedjen da je posle ..... uostalom davno je to bilo ali takodje ima veoma malo veze sa San Adreasom osim pojavljivanja par likova u Las Venturasu za koje se usput obavljaju neki zadaci .... i koji nisu povezani sa glavnom pricom. I bolje da diskusiju ako nastavljamo prebacimo u temu GTA da nebi bilo spamovanja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Član
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Film po igri S.T.A.L.K.E.R., a i ne mora bas po igri, samo neka tema bude Pripjat i nuklearna katastrofa. Danas je to grad duhova... pre katastrofe brojao preko 40 000 stanovnika, a posle nema nikoga u krugu od 30 km.
Pogledajte reportazu http://chernobyl.users.t-com.me/ Poslednja ispravka: VojaM (22.12.2009 u 15:23) Razlog: ptipijat --> Pripjat |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa imaš film STALKER.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Član
|
![]()
eeeee nisam znao
![]() hvala ti za informaciju ![]() ako si ga gledao reci mi komentar ![]() Poslednja ispravka: Iris (22.12.2009 u 12:52) |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ruski film Stalker nema bash mnogo dodirnih tacaka sa igrom. Dosta je spor i dug film, ali je pravi psihicki bum. Dosta skrivenih poruka i filozofskih misli.
Poslednja ispravka: Iris (22.12.2009 u 12:52) |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Član
|
![]()
nasao sam na netu info o filmu.snimljen je u estoniji u blizini napustene elektrane koja je ispustala otrovne hemikalije u obliznju reku. reziser filma i dvoje glumaca su kasnije umrli od raka pluca.
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...8%D0%BB%D0%BC) i film je snimljen 1979 god ,a eksplozija cetvrtog reaktora na nuklearnoj elektrani cernobilj desila se 1986 ,znaci film nema veze sa nuklearnom katastrofom,ali cu ga pogledati,volim takve filmove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Član
Član od: 13.10.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
ja bi voilo da se snimi Monkey Island, bas me interesuje kakva bi bila filmska realizacija ove igre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Interesantno je da pre nekih 5-6 godina je bilo nekih ideja za takav film. Na kraju su odustali, dok su kasnije neke od tadasnjih ideja pretocene u filmove Pirati sa Kariba.
Izvor: http://www.miwiki.net/Monkey_Island_movie |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Član
Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 495
Zahvaljeno 476 puta na 167 poruka
|
![]()
half life, ali uradjen na fazon dvojke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Član
|
![]() ![]() Prvi concept art vezan za Warcraft movie, koji izlazi sledece godine. Ono sto mi se svidja je: "According to Mike Morhaime, there is a draft script. Chris Metzen mentioned that the film will be action-packed and violent, stating "We're definitely not going to make a G or a PG version of this. It's not PillowfightCraft." Source: Wikipedia Nadam se da je istina. ![]() ![]() Poslednja ispravka: dark mesiah (9.2.2010 u 18:28) |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verovatno ce se raditi na foru avatara sa radnjom filma u stilu gospodara prstenova. Bez dobre grafike i specijalnih efekata ne ocekujem da bude dobro. Za pricu se ne brinem, blizz je taj deo vec odradio i ne bih menjao.
Bilo bi dobro da bude iz delova kao i sama igrica. Bilo bi glupo da godine od kad postoji warcraft zguzvaju u 2:30 film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Član
|
![]() Citat:
Ne verujem da ce prica biti u stilu LotR, jer je film prvobitno trebao da se odvija u vreme Humans vs Orcs, ali su tu ideju odbacili zato sto bi to previse licilo na LotR, sto znaci da brinu da film bude koliko toliko originalan. Ja bih radije video neku avanturu vezanu za heroje, nego neke masivne bitke u stilu LotR, a i zanima me da li ce/kako ce prikazati gradjevine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]()
Ja bih volio da se Lukas sjeti da napravi Star Wars KOTOR serijal.Mislim da ima toliko potencijala da se svijet Star Wars ponovo ozivi kroz nove likove i novi smisao.Igre imaju odlicnu pricu tako da ne bi bilo problema prenijeti je na filmsko platno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neće filmova, ali će serije itekako biti... Po prvim najavama, zvuči odlično.
![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wa...tion_TV_series http://starwars.wikia.com/wiki/Star_...tion_TV_series Ovo će tebi odgovarati... Citat:
Poslednja ispravka: dzonihsv (10.2.2010 u 18:20) Razlog: dodat link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() Citat:
To bilo super, meni je Konan Varvarin i dalje najbolji fantasy film. Film režira Sam Raimi, a čovek ima stila... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() Citat:
Tako genijalna ideja, a tako ograniceni filmovi nam dolaze od njega. ep5 je verovatno i vrhunac te svemirske opere, sto opet ima veze sa tim sto ga Lukas nije rezirao. Epizodi 5 je podarena mnogo mracniji i ozbiljniji ambijent, nego sto to ima ep6 (o ep 1,2,3 ne treba ni trositi reci. Vrhunac naivnosti). KOTOR 2 je tek zagrebao i dao nam uvid u pun potencijal Star Wars fransize. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Beagle na korisnoj poruci: | ||
bokela (11.6.2010) |
![]() |
#559 | |
Član
Član od: 25.5.2009.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 36 puta na 23 poruka
|
![]() Citat:
hoce li prestati da upropascava Star Wars?! Kakva nekrofilija!!! ***Voleo bih da snime film po igri Krush, Kill 'n' Destroy i njegov fenomenalni nastavak KKND2: Krossfire. http://en.wikipedia.org/wiki/KKnD_%28video_game%29 http://en.wikipedia.org/wiki/KKND2:_Krossfire |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Banned
Član od: 9.1.2010.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 132 puta na 89 poruka
|
![]()
Ja bih voleo da snime film po Wičeru!