![]() |
![]() |
![]() |
#541 |
Veteran
Član od: 22.11.2006.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 22 puta na 18 poruka
|
![]()
Jel se desavalo nekom da mu se resetuje komp dok igra NFS?
Desilo mi se sinoc 2x i danas jednom. I to posle 10ak minuta igre. Posle resetovaonja u biosu sam proverio, normalne su vrednosti napona i temperature Probao sma malo pre. Crysis sam igrao jedno 40min i nije resetovao. Napajanje je lc power 550w. Uraio sam i 2testa za vreme kojih isto nije resetovao, 3D mark vintage i 3dmark 2011 Dakle jel mozda nekom resetovao komp NFS? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Novi član
Član od: 18.8.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Meni se nije resetovao komp, ali mi se dešavalo često da se igra sruši. Mislim da je to više do konekcije, nego do specifikacija kompa. Znam kada bih spustio tu igru i počeo surfati, samo bi se desilo da nestane igra sa trake...
Probaj sa game acceleratorom, meni je pomogao kod nekih igrica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Veteran
Član od: 22.11.2006.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 22 puta na 18 poruka
|
![]()
Jel moze neki savet za pocetnika
![]() Ono po difoltu sam uzeo od ponudjenih ford, ali ne znam koliko dugo da se zadrzim na njemu. Otvaraju se staze t2,t3 za koje mi trebaju druga kola. Pa ne znam koliko treba cimanja u igrid da bi se nabudzio pristojno neki auto, da buem konkurentan ![]() Nikako da se naviknem na one dodatne "fore" gde pored normalnog turba ima neke nebuloze tipa da veci "trafik" itd... Jel ima neki nacin da brze dobijam to, ranije kad sma igrao NFS, bila je fora sto blize prodjem defolt automobilu u saobracaju i dobijem bonux poene sa kojim se puni turbo ![]() Sta da radim kad mi ubaguje interakcija sa frendom. Teleport to friend me prebaci kod prijatelja ali ga ja na vidim. Takodje smo u istoj grupi. Desavalo se vec, da ga ne vidim, pa da ga posle vidim. Kad idem teleport :O Poslednja ispravka: Nebojsa111 (13.6.2012 u 2:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Starosedelac
|
![]()
kamo sreće da je tako
nitro je kao i svaka ona džidža "power up" koji se dobija iz onih kartica ili ih kupuješ sa boost poenima (koje kupuješ pravim parama) što se tiče t2 vozila kupi recimo Mazdu RX-7 i nećeš se pokajati ili El Camina (ne mogu da verujem koliko je uravljiv za muscle car) takođe sakupljaj one dijamante i du se dobiaj fina kinta+rep+fini delovi za auto koji ti je nick da te pronađem |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Banned
Član od: 23.1.2010.
Lokacija: Jay-Z and Alicia Keys - Empire State of Mind In New York
Zahvalnice: 413
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Ne dobijaju se uvek delovi za auto, a prva tri puta idu jako loši delovi, msm day 1,2,3, pa onda posle nekog vremena ne znam ni ja koj day valjda 5 ide t1 onako srednji ali loš, e kad se završi tek posle 12 daya dobijaš one pro delove, i posle 18daya ne znaš kada ćeš šta dobiti, možeš da ne dobiješ deo i preko 10 dana..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Starosedelac
|
![]()
o5 su bolji od onih koji mogu da se kupe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Starosedelac
|
![]()
3X25-6FNC-H7KP-JKH4 Za dvogodisnjicu igre 750 boosta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Veteran
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 48 puta na 43 poruka
|
![]()
pihhh... ovaj kod ne vazi vise...
ima li nekih kodova da jos uvek vaze? skinuo sam sinoc igru pa cu da se sigram kad stignem s' posla... Igrao sam kad je izasla ali me je ubijao ping iz nekog razloga. Udjem u trku, oderem protivnika na startu i odjednom on zavrsi 50 sekundi pre mene a odvezem skoro savrseno... nikad mi to nije bilo jasno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Starosedelac
|
![]()
Nema kodova jos uvek, ako bude recicu... A ti koji zavrse pre tebe vise od 20 sec samo desni klik na NICK/REPORT/CHEAT, ima mnogo cheatera, pre neki da su banovali vise od 10 000. Ali sta se tu moze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Veteran
|
![]()
ahaaaa... majke im ga... ja vidim nista tu ne valja... vozio sam american muscle neki, kidao sa ubrzanjem i nisu mi nista mogli ali dzaba... hvala na savetu, tako cu i da resavam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Starosedelac
|
![]()
heh eto juče, krenula trka izborih se nekako u gomili i vidim nema nikog ispred, a drugi i stignem ga nekako, ali on završi kao prvi, dok na kraju +10sec za mene, ali lik x23 nitro-a
@proskillz kako ti ide nick u igri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Veteran
|
![]()
KIZZA57 mi je nick ali cu tek veceras da igram malko, pa onda od ponedeljka krecem... dodaj me ako hoces pa da rolamo zajedno... (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Veteran
|
![]()
Nisam se ulogovao ni jednom do malopre... sad probaj... (:
Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Blue Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Veteran
|
![]()
Majku mu KIZZA57...
Lvl 2 sam... vozim mitsubishi eclipse... Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Blue Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Starosedelac
|
![]()
Nema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Starosedelac
Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 273 puta na 224 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Starosedelac
|
![]()
Mislim da je defult shard kada se pocinje od 1 lvl APEX-US ili EU, a komunikacija izmedju EU-US je moguca, jedino da je otisao na jedan od onih novih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Veteran
|
![]()
Mudro zboris s ovim shardovima prijatelju... ja sam na EU e sad, onaj shard sa duzim imenom tj prvi od 2 ponudjena, ne APEX... /:
Sent from my Galaxy Nexus using Xparent Blue Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
need for speed, nfs, world |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
world of dungeons online rpg game | dkdnt | MMORPG igre | 9 | 20.5.2009 16:43 |
Svet kompjutera 12/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 147 | 23.12.2008 14:33 |
Pokemon World Online | Thunderman | Mrežne igre | 1 | 25.11.2008 13:08 |
Ten golden rules of online gaming... | fingerprint | Brbljaonica | 2 | 25.3.2008 15:38 |
SWOS - Sensible World of Soccer Online! | Swos | Mrežne igre | 13 | 19.12.2007 23:19 |