![]() |
![]() |
![]() |
#541 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 16 puta na 14 poruka
|
![]()
Je l' spominjao neko Ruzicaste flamingose? Ljudi pa to morate da gledate
![]() http://www.imdb.com/title/tt0069089/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Član
Član od: 8.2.2009.
Zahvalnice: 117
Zahvaljeno 27 puta na 23 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja kada sam čuo da su neki italijani imali napade panike (u bioskopu) gledajući film... zapitao sam se. Da li da ga gledam, možda da, možda 100% ne.
![]() http://movies.sky.com/italy-panics-o...ormal-activity |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() Ma salu na stranu ...stvarno istripovan film. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Veteran
|
![]()
E ako su se Italijani uplasili, onda je film stvarno strasan
![]() ![]() Film jeste malo istripovan, tera coveka na razmisljanje, ali ne drzi dugo. Inace, sta on radi u ovoj temi? Da cujem kome se nije svideo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Starosedelac
Član od: 5.10.2008.
Zahvalnice: 214
Zahvaljeno 441 puta na 373 poruka
|
![]()
Po meni je jedan od najlošijih filmova koji sam gledao "Boj na Kosovu", pre svega loš scenario, smešne scene bitke, stereotipna komunikacija, površni prikaz istorijskog događaja. Sve u svemu katastrofa, stvarno "trash", da su se trudili gore, ne bi postigli. Interesanto je da inače u filmu glume dobri glumci, što je dokaz da glumci sami ne čine film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Novi član
|
![]() Citat:
A kad vec pricamo o najgorim filmovima: Poslednji film na svetu koji bi zeleo da odgledam je "DAVITELJ PROTIV DAVITELJA" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Evo, meni... I sta sad?
Manite se prozivki, očekujem uljudnu i argumentovanu diskusiju. I po stoti put - o ukusima ne vredi raspravljati... Čekaj, nisi ga gledao pa ga unapred ocenjuješ ili... ? Ako ga nisi gledao, daj mu šansu - jedan je od retkih bisera domaće filmografije. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci: | ||
gorann (24.2.2010) |
![]() |
#551 |
Starosedelac
|
![]()
"Davitelj protiv davitelja" je kultni film, teško da neko može da kaže da je loš. Treba ga prvo odgledati (jes da je Pajkić pisao scenario
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Ako ne umes da primetis salu, barem nemoj biti nepristojan. Ako ti licno smeta sta sam napisao, obrisi. Ionako to radite cesto. Citat:
Tebi izgleda da se ne svidja nijedan film... i uvek volis da kontriras, ma sta drugi "sagovornik" "rekao". Ja nikada nisam prozivao bez razloga, a ipak samo moje poruke brises ili ih editujes, ali problem je sto nisu -neki- postovi u pitanju, nego -svi-. Ne razumem za sta sluzi ova tema, kao i njoj slicne (na primer Dnevnik Gledanja Filmova)? Iz tvog teksta koji sam quotovao moze se zakljuciti da treba da obrazlozimo nase subjektivne razloge zasto nam se neki film svideo, ili nije, ali ne smemo da komentarisemo tudje? I sad, ako ja vidim da je neka legenda sa mozgom trilobita napisala "ne svidja mi se District9 zato sto vanzemaljci uopste ne lice na ljude", ja treba to da procitam ali ne smem da odgovorim, posto je ipak to njegovo licno misljenje i on ima pravo na njega? Da li ti stvarno smatras da ovaj njegov argument normalan pa je zato njegova poruka opsttala, a vecina mojih nije? I za sta sluze teme onda, za nabijanje postova? Mozete vi to i bolje... |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Supreme.50 na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (23.2.2010) |
![]() |
#553 |
Novi član
|
![]()
Gledao sam ga pre koliko godina i tad mi se smucio. I vise nikad . Opet ponavljam stvar ukusa ali ja jednostavno ne volim takve filmove. Mnogo depresivno......vuce mi na zlo nekako....(kako da se izrazim ) ....da je kultni jeste ali ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Starosedelac
|
![]()
Ovaj film je prava legenda, teško mi je reći da je najgori jer je toliki treš da je na čudan način dobar, film se zove "Pink flamingos" reditelj Džon Voters je takođe ušao u legendu treš kulture.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Setih se sad nekog bisera kojeg sam davno gledao na Art televiziji... Nisam bas najsigurniji koji je zanr u pitanju i kako se film zove... Rekao bih da je nekakva horor parodija
![]() Elem, radnja se vrti oko nekakavih vanzemaljaca u ljudskom obliku koji jedu mozgove ![]() ![]() Kad bolje razmislim, izgleda da su reziser i producent bili zesce navareni kad su pravili taj film ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Beagle na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (23.2.2010) |
![]() |
#556 |
Član
Član od: 14.12.2008.
Zahvalnice: 150
Zahvaljeno 20 puta na 11 poruka
|
![]()
Или онај са ликом који налази кутију пуну наочара, уз помоћ којих препознаје ванземаљце на улици
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Drug Član
|
![]()
Ako neko zna ime ove nebuloze, nek je saopsti. Voleo bih da se opet moralno spustam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Veteran
Član od: 1.7.2007.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 286 puta na 170 poruka
|
![]()
Najgori film koji sam ikada gledao je neki ratni u kome je doslo do masakra konja prilikom snimanja filma, nisam siguran ali mislim da je bila neka koprodukcija. A zasto je najgori, pa dok sam ga gledao i nije bio tako los ali kada sam nekoliko dana kasnije cuo u vestima da ih je tuzila neka organizacija za zastitu zivotinja zbog velikog broja nastradalih konja setio sam se kako sam gledao taj film i pocelo je da mi bude muka. Sada mi to zaista deluje nemoguce, mozda gresim ali mislim da se radilo o preko 100 konja. Secam se samo neke scene kada vojska sa konjima prelazi reku na splavovima i onda konji padaju u vodu sa njih, a bilo je i dosta eksplozija, ne znam kako nisam uspeo nista da nadjem o ovom filmu?
Citat:
@Beagle, to je Bad taste, secam se kada sam sa 12-13 godina otisao u lokalni video klub i bio je poster tog filma na zidu i neko je pitao lika koji izdaje filmove kakav je taj film i on mu je rekao nesto u fazonu da ako nema izdrzljiv zeludac ne treba da gleda taj film, tako da ga ni ja tada nisam odgledao. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Kisr na korisnoj poruci: | ||
Beagle (24.2.2010) |
![]() |
#559 |
Drug Član
|
![]()
Da, to je to
![]() ![]() EDIT: Au jbt, rezirao ga Peter Jackson.. Ne mogu da verujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Starosedelac
|
![]()
Pa naravno "Bad taste" je takođe kultni treš film. Tačnije pogodiliste žicu, uvek se vodila polemika koji je gori treš, ovaj "ružičasti flamingos" ili "loš ukus"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|