![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#5581 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
evo npr. promjene na staff-ovima http://static.mmo-champion.com/mmoc/...comparison.jpg (povecan dps, strength pretvoren u ap) a druidi ce vidjeti koliko svako oruzije donosi feral ap-a http://static.mmo-champion.com/mmoc/...gpoledruid.jpg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5582 | |
Banned
|
![]() Citat:
A za healovanje, zavisi zasta ti treba pvp ili pve. Za pvp toplo preporucen resto druid, hot&pillar humping, mada to je bilo u tbcu, ja svoj primerak wotlka jos nisam uzeo, pa ne znam stanje pvpa, sem sto sam cuo da je zivo *****e, i da klase nisu izbalansirane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5583 | |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5584 |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]()
e ljudi je l' ima ikakve sanse da zamenim t7 pantalone za nesto drugo t7 ili nesto pvp? Posto znam da je bila fora da se zameni t5(ako se dobro secam) za pvp gear. Dobio sam i za dps i za tanka pa sam se pitao da li moze to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5585 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da si nas to pitao bar 4-6 puta do sada.Izleveluj ga pa nas pitaj a jos bolje je da sam odredis tako bar sigurno znas da li je holy dobar ili ne za healovanje itd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5586 |
Veteran
|
![]()
Zašto mi je damage crven u character info? Pravim preloš damage, dps mi je smanjen na 160, a prije je bio 310. Ništa nije mijenjano od zadnjeg log-ina prije 3 mjeseca, durability je max, a i talenti su poklikani kao i prije. Ne razumijem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5587 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
ressurection sickness?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5588 |
Veteran
|
![]()
Nema ništa, sve stoji kao prije. Još sam promijenio opremu svu, bezuspješno. Reko da nisu možda smanjili svima količinu dps-a sa izlaskom ekspanzije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5589 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5590 |
Veteran
|
![]()
Sve stoji normalno u Armoryju, ali u igri je sav crven
http://eu.wowarmory.com/character-sh...gonmaw&n=Tsaro |
![]() |
![]() |
![]() |
#5591 |
Veteran
|
![]()
Ništa, moraću da pošaljem ticket GM-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5592 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() Kad sam ja skinuo taj patch mnogo bugova je bilo pa su ga GM popravili...prvo se javio grafichki bug...moje lice (tj. mog Blefa) je bilo skroz zamuceno kao da je igra podesena na VERY LOW a ustavri je bila Na VERY HIGH (grafika)...onda sam imao problema sa spellovima...neki uopste nisu radili, ali to se kod mene reshilo samo od sebe.Te greshke se nisu javljele samo kod mene nego kod mnogih i kroz 2 -3 dana su nestale. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5593 |
Veteran
|
![]()
Muka mi je sad opet da opet lvlelujem, trebaćemi masu vremena i živaca da nabavim opremu kakva je sad. Neću da diram ovog lika, nek stoji ko podsjetnik na stare dane, uzimam nekog novog lika za lvl 80.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5594 |
Član
|
![]()
Da nastavimo raspravu Saleta i Straje......Pa,imam feral drooda,doduse 70 je,ali cisto sumnjam da iko osim warriora (Execute),roguea (ambush i to neki bug crit) i paladina (retri ,OP lol) moze da lupi 13k.........ispravite me ako sam pogresio.....a da mozda i neki pom pyro mage.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5595 |
Novi član
Član od: 23.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Da li neko moze da mi kaze koju klasu da krenem ispocetka nesto mi se neda da lvl ovog DKa!!naravno alijansa i da nije rogue warlock i mage !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5596 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5597 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
Citat:
A totalno je glupo sto se zalis da druid moze samo 3 heala da baci, pa koliko bi ti? ko pre, u nedogled sa zelenim druidom 2k ratinga 'round the corner'? feral si, ne treba da healujes uopste, kao sto enh shaman i retri pala ne mogu... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5598 |
Veteran
|
![]()
Nije glyph, 3 mjeseca nisam igro Wow, nemam ni ekspanziju, imam samo onaj patch od 1.7 gb, skinem taj patch i ponovo podijelim talente, kad ono sav dmg i dps se zacrveni u infu. Baš čekam odgovor od GM-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5599 |
Starosedelac
|
![]()
Imam jedno ozbiljno pitanje i treba mi ozbiljan odgovor.
Moj ujak NECE da mi uplati na WoW rachun za sledeci mesec...ovaj rachun za WoW mi istiche 11.01 (a raspust traje jos 10 dana... ![]() ![]() ![]() HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5600 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hmm nisam siguran ali ako vec imas wotlk mislim da je nemoguce lansirati trial wotlk,neka me ispravi neko ko je isprobao.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
virtuoz pavle (23.12.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |