![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#5621 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Ne bih bas sad rekao da ne donose nista korisno. Ako nista drugo feral dps lako moze postati OT. Sad su druidi imuni na crit u bear formi bez obzira na geer i defence.
A sto se tice komentara "feralima ne treba lecenje". Pa dobro, ne treba nam ni dps, ni CC... Nista ne treba ![]() Debilno je uporedjivati ferala sa paladinom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5622 |
Veteran
|
![]()
Omg, ne pročitah patch notes i ispadoh totalna budala. Od patcha 3.0.1 Aspect of the Viper regenerira manu, ali smanjuje dps !! Omg, omg a ja slao ticket GM-u na temu šta se to dešava sa mojim dps-om.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5623 |
Član
|
![]()
Ma dobro,desava se...Ako me ikad cujete da pominjem reinsall drivera NVidia na stariju verziju,lupite mi virtual samar.Znaci juce sam teo da se ubijem kad sam video sta sam uradio.Death to Scourge,nad Death to the living!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5624 |
Banned
|
![]()
Danas nastavljam sa Wowom posle 2 meseca pauze. \o/
Nisam ni uzeo WotLK, mada ne privlaci me nesto od kad sam igrao Betu, mada ko zna, Beta je sva ionako izbagovana bila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5625 |
Veteran
Član od: 30.5.2006.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 70 puta na 25 poruka
|
![]()
Jbt prodao sam nekom spancu wow account (i to sa privatnog servera wowlegion) za 60e
![]() Taman dodam para pa ce pljusne grafa za GTA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5626 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Kao drugo druid moze da MTuje i OTuje sa dps specom (to je jedan isti spec naravno) ali ne sa dps gearom. To znaci da mu treba i tanking gear...pa sto onda lepo ne gearuju ljudi jednog pravog feral tenka i jednog roga a za feral dpsa da zaborave...mislim beskorisno je. CR ima ali CR je fail spell...treba neko nesto da ****e i da umre da bi spell imao efekta, a greske se ne smeju desavati, moj guild ide na to da uradimo perfektno a ne da krpimo sa combat ressovima etc...desi se da umre neko bezveze ali to je 1-2 osobe u fightu a samo resto druida imamo 2 u raidu...innervate sad ne treba. Ja kao priest imam 0 mp5, spirita i intellecta u gemovima, a enchant samo na oruzju 45 spirit umesto 50 spellpowera (zakljucite sami zasto...10 puta je bolje). A nisam rekao da feral druidu ne treba lecenje, naravno da treba, ali bi bilo malo glupo da ima i to, a CCa imate dosta sa druidom i previse, pogotovo za pvp, i uloga druida je (po meni i vidjenom iskustvu) samo da tenkuje i za leader of the pack, moonkin aura i tree form aura ili whatever kako se zove 6% vise heala grupi...prosla su vremena MHa kad su druidi offtaknovali mobove pa dps bossa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5627 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
da je bas isti spec i nije. dps ne uzimaju bar ovih 9 poena u talenatima:
-thick hide -natural reaction -protector of the pack pored toga, dps spec nikad nece uzeti sljedece glyph-ove: -glyph of growl -glyph of maul -glyph of challenging roar mislim da je i ovo sasvim dovoljno... Poslednja ispravka: sasha vukelic (24.12.2008 u 16:48) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5628 | |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]() Citat:
...a i jos nesto.Gajim veliku netrpeljivost prema priestovima... ![]() Oprema je ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5629 |
Veteran
|
![]()
Pa nije plavi shaman bolji od valorous priesta zato sto ti volis shamane a ne volis priestove LOL
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Supreme.50 na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (24.12.2008), virtuoz pavle (24.12.2008) |
![]() |
#5630 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I'm priest forever !Priest rocks.To da li ga volis ili ne sve zavisi ti ga sigurno ne volis jer te trese ko seljak slinu jel da Pavle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5631 | |||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Citat:
EDIT: Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku strajo na korisnoj poruci: | ||
Supreme.50 (24.12.2008), virtuoz pavle (24.12.2008) |
![]() |
#5632 |
Veteran
|
![]()
hhahahahah
![]() Tbh ti si gledao HK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5633 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Strajo znamo da volis shamana ali dis/holy priest + rogue u areni i cao kakav kod ti shaman bio,jedino DK i pally mozda mogu da tobiju taj tandem ali opet :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5634 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5635 |
Starosedelac
|
![]()
E da ne poverujete sto sam zezao alliance nooba, neki human paladin 59lvl (SA MOJIM DKom)...ima on neki quest u Hellfire P. i treba da spali horde katapulte...i sta! Tip je flaged i ja ga koknem kao unholy relativno lako...i on iskljuchi PvP mark, ali ga ja ukljuchim
![]() ![]() ![]() Ali prichi nije kraj...dovede on nekog 68lvl huntera (alliance too) i ovaj da me kokne a ja bezim (a kao DK na mountu bas sam brz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5636 |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]()
e pavle presao bih na US servere samo da bih tebe gankovao
![]() salim se ... radi onaj thunderfck kad uzmes 80 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5637 |
Starosedelac
|
![]()
e stvarno mislim da su za pvp bolja 2 paladina ili paladin i rouge nego holy priest i neki rouge...JEr ko ima makar malo mozga prvo ce da kokne healera...nije to PvE pa da mobovi napadaju DPSa ili tenka...Koknes healera i tu vise nema sta lol
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5638 |
Kind Of A Big Deal
|
![]()
@virtuoz pavle To sto ti radis moze da te dovede do bana jer je to exploit sistema.. Cini mi se da sam negde procitao da je zabranjeno uskakanje u protivnicki AoE da bi zaradio flag.. A uostalom, idi na neki pvp server pa probaj tamo da se junacis
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sale013 na korisnoj poruci: | ||
virtuoz pavle (24.12.2008) |
![]() |
#5639 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Postuj link da vidim sta smem, a sta ne.Izglda kao da je svaka 3rd stvar u WoW zabranjena ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5640 |
Kind Of A Big Deal
|
![]()
Pa NORMAL serveri su zamisljeni tamo da ako neko ne zeli PvP ne mozes da ga napadnes.. Ne secam se tacno de sam tu informaciju video.. Valjda zavisi dosta i od GM-ove licne procene dal ce da te banuje za exploit sistema... Pitaj GM pa vidi sta ce da ti kaze..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |