![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#5821 |
Član
Član od: 6.6.2008.
Zahvalnice: 226
Zahvaljeno 46 puta na 26 poruka
|
![]()
Kad svi linkuju svoje armory-e, sto ne bih i ja? (what monkey see, monkey does :P)... dogurao sam ga do lvl80 pre nekih 3-4 dana, tako da gear nije i neki, posto redovno pada wipe sa pug-ovima, a i tesko je naci grupu kad si dps(na mom serveru makar), samo spamuju za tankove i healere
![]() Evo linka: http://eu.wowarmory.com/character-sh...&n=Thebeerlord |
![]() |
![]() |
![]() |
#5822 | |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]() Citat:
Ne daju mi roditelji da igram (ne daju uopste ![]() ![]() Jednom su mi roditelji banuli u sobu...chuli su kako kucam na tastaturi...ja sam momentalno ALT+TAB i oni su videli vec pripremljenu pozadinu (internet stranica na kojoj je TEST iteligencije)...Moram da kupim nechujnu tastaturu i misha...napajanje mi se ne chuje uopshte. Poslednja ispravka: virtuoz pavle (2.1.2009 u 18:58) Razlog: :( |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku virtuoz pavle na korisnoj poruci: | ||
aleksa nenadovic2 (12.1.2009) |
![]() |
#5823 |
Član
|
![]()
Jel se zna kad izlazi instanca sa Ner`zhul-om kao zadnjim bossem ?
Poslednja ispravka: Sale013 (2.1.2009 u 18:29) Razlog: Jbg sta da ti kazem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5824 |
Banned
|
![]()
@Cernobil: Nije sve u ignoru, on ce tako nastaviti da troluje, dolazice novi ljudi na forum, na ovu temu, pitace nesto a on ce samo lupetati. Lako je ignorisati nekog, kao sto se kaze, problem treba saseci u korenu.
@zomg: 50-100ms sa istom konekcijom, ali obicno downloadujem dosta toga, pa ide od 500 pa navise sto mi ne smeta previse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5825 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Pavle, strajo i ostala kompanijo...
Licno, mislim da Pavle ovde stvarno precesto lupa gluposti ali nacin na koji pokusavate da mu otvorite oci ovde i nije pozeljan.. Zamolio bih vas da smanjite sa flame-om jer ne mogu od vas wow da igram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5826 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5827 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Par pocetnickih pitanja:
1. Ako bih resio da pocnem da igram WoW sada, treba mi samo original ili original + expanzije? 2. Ne razumem bas najbolje kako funkcionishe MMORPG sistem (nikada ga nisam igrao) - ako sad pocnem igru, da li propustam ishta, ili sam ishta propustio? Tipa neki deo priche, ili se ona odvija posebno za mene? 3. Kako placate pretplatu, treba li neka posebna kreditna, ili obicna Master kartica moze da posluzi? Hvala na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5828 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
1.Kako hocesh, nemoj odma sve expanzije, prvo vidi jel ovo za tebe 2. MMORPG nema prichu, ti vodish lika i imash avanture sa njim mozhesh sa drugim ljudima mozhesh i sam, nije to lako objasniti bash sad. 3. 2 nachina- kartica (trebalo bi da mozhe master card) ili gamecard (to je pre-paid placanje od 60 dana). Prva verzija je neshto jeftinija... oko 1000 dinara je mesec, a za kartice ne znam, 31 decembra je bila 3000 !!!! Lopovchine smrdljive |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5829 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
NE MORAS DA KUPUJES Wrath of The lich king jer ce proci dosta vremena dok ne postanes 55lvl kada ces moci da uzmesh DKa sto i nije neka fora jer ga SVI imaju. Kupi WoW original i The Burning Crusade...uzmi paladina i doguraj ga do 70 i onda kupi WotLK (a to je ako ti se shtedi, jer ce cena WotLka biti sto posto niza za 2-3 meseca)... MMORPG...erm...cela stvar je u tome da imas jednog lika (mozes da ih imas i vishe) kojeg levelujesh ubijajuci monstrume i budzis mu opremu...itd. Za placanje ne znam... I UZMI PALADINA JER SU NAJACHI...RETRIBUTION PALADIN JE NAJJACHI....moze da se healuje...ima 12sec immuniteta na SVE UDARCE I MAGIJE...veruj mi....i LONG LIVE THE HORDE!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5830 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
I slusas pavla ceo zivot i budes najveci noob u wow univerzumu...
![]() Pavle prestani da NAGLASAVAS svaku glupost koja je totalno NEBITNA vec pisi normalno kao covek! Istina je da su paladini smesno OP trenutno, ali to ne znaci da iko mora da igra sa njima. Jednostavno nadjes se u nekoj klasi i potrudis se da je sto bolje naucis i ne obracaj paznju na to ko je OP.. Drugo, WoW ima pricu (pogotovu u zadnjem delu) ali vecina ljudi i ne cita questove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5831 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5832 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5833 |
Starosedelac
|
![]()
Hehehe, jbg. ja gotivim Night Elfove, a oni su koliko znam, u Alijansi...
![]() OK, znam shta je RPG, volim RPG-ove, nisam toliko neupucen, pretpostavljam da je WoW neshto kao Elder Scrolls u multi-ju... ![]() Dakle, gotivim RPG-jeve, univerzum Warcrafta obozavam, stoga mislim da nece biti problema u "kompatibilnosti" izmedju mene i igre... ![]() Shto se tiche expanzija, ja sam mislio da uzmem za pocetak samo osnovni, dok ne predjem sve story-related questove, i nabudzim lika malo, pa onda da kupim sledecu i tako... je li to moguce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5834 |
Deo inventara foruma
|
![]()
1.WoW ima pricu
2.Paladin sux,boli me uvo sto je OP nije ni priblizno zanimljivo igrati sa pallyem kao sa warrom ili rogueom 3.Ally-horda,sve mi to isto dodje,ja sam hordas i uvek cu biti iz prostog razloga sto sam navikao,a da sam poceo sa ally bio bih celog zivota ally 4.I pavle nisi ti nigde rekao da mora da uzme paladina,ali kad covek procita tvoj posto pomislice:"Pa sve klase su krs ja cu paladina,on je najbolji ima ono ima ovo",svako je dobar na svoj nacin popice paladin nerf nista se ti ne brini |
![]() |
![]() |
![]() |
#5835 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5836 |
Starosedelac
|
![]()
Dobro, to sam skapirao.
Samo mi nije jasno ovo - RPG a nema pricu. Pa kakav je to RPG koji nema prichu? ![]() Mislim, nastavlja se valjda ona pricha iz Warcrafta III? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5837 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
lepo... bezbroj bullshitova samo da bi te drzhalo shto duzhe u grindu/farmu kako bi im i dalje davao pare.. otprilike ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5838 | |
Banned
Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Questovi u MMORPG-u su jedno deset puta jadniji nego oni u singleplayer rpg-ovima, tako da ne ocekuj ni blizu takav kvalitet. Ali tu je i PvP kao glavna prednost MMORPG-a nad "obicnim" rpg-om. Imas i instance,dungeoni koji su puni elitnih protivnika koji su prejaki za jednog igraca,tako da ti i drugi igraci napravite party pa je zajedno prelazite. Poslednja ispravka: Cernobil (2.1.2009 u 23:30) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5839 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |