Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 2.1.2009, 5:15   #5821
TOTTFIROOB
Član

Član od: 6.6.2008.
Zahvalnice: 226
Zahvaljeno 46 puta na 26 poruka
Određen forumom Re: WOW kutak

Kad svi linkuju svoje armory-e, sto ne bih i ja? (what monkey see, monkey does :P)... dogurao sam ga do lvl80 pre nekih 3-4 dana, tako da gear nije i neki, posto redovno pada wipe sa pug-ovima, a i tesko je naci grupu kad si dps(na mom serveru makar), samo spamuju za tankove i healere
Evo linka:
http://eu.wowarmory.com/character-sh...&n=Thebeerlord
TOTTFIROOB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 11:59   #5822
virtuoz pavle
Starosedelac

Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
Angry Re: WOW kutak

Citat:
RUSuper kaže: Pregled poruke
Pavle nam pokazao pre pola meseca pallya i bio je lvl 41.Ja sam za 15 dana priesta isterao nekih 20 levela sa budzenjem profa usput.Pavle ae brze to malo
Da imam punu slobodu "izivljavnja" nad kompjuterom on moj paladin bi sada verovatno bio....najmanje 70 level...ali avaj!
Ne daju mi roditelji da igram (ne daju uopste)....ali ja ukljuchim kompjuter nocu (mrtav umoran, ali ipak moram malo da igram) i "levelujem" paladina...
Jednom su mi roditelji banuli u sobu...chuli su kako kucam na tastaturi...ja sam momentalno ALT+TAB i oni su videli vec pripremljenu pozadinu (internet stranica na kojoj je TEST iteligencije)...Moram da kupim nechujnu tastaturu i misha...napajanje mi se ne chuje uopshte.

Poslednja ispravka: virtuoz pavle (2.1.2009 u 18:58) Razlog: :(
virtuoz pavle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku virtuoz pavle na korisnoj poruci:
aleksa nenadovic2 (12.1.2009)
Stara 2.1.2009, 16:43   #5823
zomg
Član

Član od: 2.2.2008.
Zahvalnice: 680
Zahvaljeno 282 puta na 114 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku zomg

Jel se zna kad izlazi instanca sa Ner`zhul-om kao zadnjim bossem ?

Poslednja ispravka: Sale013 (2.1.2009 u 18:29) Razlog: Jbg sta da ti kazem
zomg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 17:23   #5824
kreator_
Banned

Član od: 16.11.2008.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 200 puta na 108 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku kreator_

@Cernobil: Nije sve u ignoru, on ce tako nastaviti da troluje, dolazice novi ljudi na forum, na ovu temu, pitace nesto a on ce samo lupetati. Lako je ignorisati nekog, kao sto se kaze, problem treba saseci u korenu.

@zomg: 50-100ms sa istom konekcijom, ali obicno downloadujem dosta toga, pa ide od 500 pa navise sto mi ne smeta previse.
kreator_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 18:27   #5825
Sale013
Kind Of A Big Deal

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka

Pavle, strajo i ostala kompanijo...
Licno, mislim da Pavle ovde stvarno precesto lupa gluposti ali nacin na koji pokusavate da mu otvorite oci ovde i nije pozeljan.. Zamolio bih vas da smanjite sa flame-om jer ne mogu od vas wow da igram
Sale013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 20:54   #5826
virtuoz pavle
Starosedelac

Talking Re: WOW kutak

Evo ench shaman sa kara mace...

http://www.wowarmory.com/character-s...s&n=Moonripper
Stara 2.1.2009, 20:59   #5827
Reloader
Starosedelac

Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka

Par pocetnickih pitanja:

1. Ako bih resio da pocnem da igram WoW sada, treba mi samo original ili original + expanzije?

2. Ne razumem bas najbolje kako funkcionishe MMORPG sistem (nikada ga nisam igrao) - ako sad pocnem igru, da li propustam ishta, ili sam ishta propustio? Tipa neki deo priche, ili se ona odvija posebno za mene?

3. Kako placate pretplatu, treba li neka posebna kreditna, ili obicna Master kartica moze da posluzi?

Hvala na odgovorima
Reloader je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 21:08   #5828
strajo
Starosedelac

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 250 puta na 160 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku strajo

Citat:
Reloader kaže: Pregled poruke
Par pocetnickih pitanja:

1. Ako bih resio da pocnem da igram WoW sada, treba mi samo original ili original + expanzije?

2. Ne razumem bas najbolje kako funkcionishe MMORPG sistem (nikada ga nisam igrao) - ako sad pocnem igru, da li propustam ishta, ili sam ishta propustio? Tipa neki deo priche, ili se ona odvija posebno za mene?

3. Kako placate pretplatu, treba li neka posebna kreditna, ili obicna Master kartica moze da posluzi?

Hvala na odgovorima

1.Kako hocesh, nemoj odma sve expanzije, prvo vidi jel ovo za tebe

2. MMORPG nema prichu, ti vodish lika i imash avanture sa njim mozhesh sa drugim ljudima mozhesh i sam, nije to lako objasniti bash sad.

3. 2 nachina- kartica (trebalo bi da mozhe master card) ili gamecard (to je pre-paid placanje od 60 dana). Prva verzija je neshto jeftinija... oko 1000 dinara je mesec, a za kartice ne znam, 31 decembra je bila 3000 !!!! Lopovchine smrdljive
strajo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 21:11   #5829
virtuoz pavle
Starosedelac

Talking Re: WOW kutak

Citat:
Par pocetnickih pitanja:

Hvala na odgovorima
Sve zavisi od tebe.Ako hoces kupish samo WoW onda neces imati rase BloodElf (JEDINI U HORDI KOJI MOGU BITI PALADINI, a hordu ti toplo preporuchujem)...isto i za alliancu dobijas neku rasu Drenai (valjda se tako zove i oni jedini mogu da budu shamani u alliansi).NISTA NISI PROPUSTIO.
NE MORAS DA KUPUJES Wrath of The lich king jer ce proci dosta vremena dok ne postanes 55lvl kada ces moci da uzmesh DKa sto i nije neka fora jer ga SVI imaju.
Kupi WoW original i The Burning Crusade...uzmi paladina i doguraj ga do 70 i onda kupi WotLK (a to je ako ti se shtedi, jer ce cena WotLka biti sto posto niza za 2-3 meseca)...
MMORPG...erm...cela stvar je u tome da imas jednog lika (mozes da ih imas i vishe) kojeg levelujesh ubijajuci monstrume i budzis mu opremu...itd.
Za placanje ne znam...
I UZMI PALADINA JER SU NAJACHI...RETRIBUTION PALADIN JE NAJJACHI....moze da se healuje...ima 12sec immuniteta na SVE UDARCE I MAGIJE...veruj mi....i LONG LIVE THE HORDE!!!!
Stara 2.1.2009, 21:41   #5830
Sale013
Kind Of A Big Deal

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka

I slusas pavla ceo zivot i budes najveci noob u wow univerzumu...

Pavle prestani da NAGLASAVAS svaku glupost koja je totalno NEBITNA vec pisi normalno kao covek!
Istina je da su paladini smesno OP trenutno, ali to ne znaci da iko mora da igra sa njima. Jednostavno nadjes se u nekoj klasi i potrudis se da je sto bolje naucis i ne obracaj paznju na to ko je OP..
Drugo, WoW ima pricu (pogotovu u zadnjem delu) ali vecina ljudi i ne cita questove...
Sale013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Sale013 na korisnoj poruci:
RUSuper (2.1.2009), zomg (3.1.2009)
Stara 2.1.2009, 21:50   #5831
virtuoz pavle
Starosedelac

Citat:
Sale013 kaže: Pregled poruke
I slusas pavla ceo zivot i budes najveci noob u wow univerzumu...

Pavle prestani da NAGLASAVAS svaku glupost koja je totalno NEBITNA vec pisi normalno kao covek!
Istina je da su paladini smesno OP trenutno, ali to ne znaci da iko mora da igra sa njima. Jednostavno nadjes se u nekoj klasi i potrudis se da je sto bolje naucis i ne obracaj paznju na to ko je OP..
Drugo, WoW ima pricu (pogotovu u zadnjem delu) ali vecina ljudi i ne cita questove...
Ovo vishe nije OK.Ja sam choveku iz najbolje namere preporuchio paladina, ali mu nijednom nisam reako "MORAS da UZMESH PALADINA"...sto se thiche HORDE i ALIJANSE...makar po mom mishljenju je horda bolja jer ima interesantnije questove...on ne mora da ga ceni ali chisto mu kazem sta je mislim.
Stara 2.1.2009, 22:45   #5832
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.924 puta na 2.443 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
virtuoz pavle kaže: Pregled poruke
Ovo vishe nije OK.Ja sam choveku iz najbolje namere preporuchio paladina, ali mu nijednom nisam reako "MORAS da UZMESH PALADINA"...sto se thiche HORDE i ALIJANSE...makar po mom mishljenju je horda bolja jer ima interesantnije questove...on ne mora da ga ceni ali chisto mu kazem sta je mislim.
Nema Horda toliko zanimljivije questove koliko ima bolje igrace..Naravno svuda imam predpubertetskih decacica koji nemaju pojma o zivotu..Privlachnija je Horda zato shto si tu Bad Boy. Pre bih divljao kao tauren warrior nego kao gnome.
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 22:56   #5833
Reloader
Starosedelac

Hehehe, jbg. ja gotivim Night Elfove, a oni su koliko znam, u Alijansi...

OK, znam shta je RPG, volim RPG-ove, nisam toliko neupucen, pretpostavljam da je WoW neshto kao Elder Scrolls u multi-ju...

Dakle, gotivim RPG-jeve, univerzum Warcrafta obozavam, stoga mislim da nece biti problema u "kompatibilnosti" izmedju mene i igre...

Shto se tiche expanzija, ja sam mislio da uzmem za pocetak samo osnovni, dok ne predjem sve story-related questove, i nabudzim lika malo, pa onda da kupim sledecu i tako... je li to moguce?
Stara 2.1.2009, 22:58   #5834
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

1.WoW ima pricu
2.Paladin sux,boli me uvo sto je OP nije ni priblizno zanimljivo igrati sa pallyem kao sa warrom ili rogueom
3.Ally-horda,sve mi to isto dodje,ja sam hordas i uvek cu biti iz prostog razloga sto sam navikao,a da sam poceo sa ally bio bih celog zivota ally
4.I pavle nisi ti nigde rekao da mora da uzme paladina,ali kad covek procita tvoj posto pomislice:"Pa sve klase su krs ja cu paladina,on je najbolji ima ono ima ovo",svako je dobar na svoj nacin popice paladin nerf nista se ti ne brini
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 23:00   #5835
virtuoz pavle
Starosedelac

Citat:
Hehehe, jbg. ja gotivim Night Elfove, a oni su koliko znam, u Alijansi...

OK, znam shta je RPG, volim RPG-ove, nisam toliko neupucen, pretpostavljam da je WoW neshto kao Elder Scrolls u multi-ju...

Dakle, gotivim RPG-jeve, univerzum Warcrafta obozavam, stoga mislim da nece biti problema u "kompatibilnosti" izmedju mene i igre...

Shto se tiche expanzija, ja sam mislio da uzmem za pocetak samo osnovni, dok ne predjem sve story-related questove, i nabudzim lika malo, pa onda da kupim sledecu i tako... je li to moguce?
naravno da jeste.Ali ako hoces da levelujes BloodElfa ili Drenaia onda ti treba TBC.
Stara 2.1.2009, 23:03   #5836
Reloader
Starosedelac

Dobro, to sam skapirao.

Samo mi nije jasno ovo - RPG a nema pricu. Pa kakav je to RPG koji nema prichu?

Mislim, nastavlja se valjda ona pricha iz Warcrafta III?
Stara 2.1.2009, 23:21   #5837
strajo
Starosedelac

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 250 puta na 160 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku strajo

Citat:
Dobro, to sam skapirao.

lepo... bezbroj bullshitova samo da bi te drzhalo shto duzhe u grindu/farmu kako bi im i dalje davao pare.. otprilike
strajo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 23:22   #5838
Cernobil
Banned

Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka

Citat:
Dobro, to sam skapirao.

Uglavnom u ekspanzijama TBC i WotLK imas questove koji ti govore o prici (ali ih je jako malo),u originalnom WoW-u,prakticno ne. U svakom slucaju WOW nije nista kao TES online. Ides od teritorije do teritorije i LvL-ujes ubijajuci NPC-ove i tako sto radis questove koji su uglavnom vezani za teritoriju u kojoj si (pobi deset medveda,donesi 10 maceva itd.). I tako od 1lvl-a do poslednjeg. I nije takav smor kakvim ti se cini iz ovoga pogotovo kad igras prvi put,ali ne ocekuj nesto tipa TES,Gothic ni u snu

Questovi u MMORPG-u su jedno deset puta jadniji nego oni u singleplayer rpg-ovima, tako da ne ocekuj ni blizu takav kvalitet. Ali tu je i PvP kao glavna prednost MMORPG-a nad "obicnim" rpg-om. Imas i instance,dungeoni koji su puni elitnih protivnika koji su prejaki za jednog igraca,tako da ti i drugi igraci napravite party pa je zajedno prelazite.

Poslednja ispravka: Cernobil (2.1.2009 u 23:30)
Cernobil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 23:40   #5839
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

Citat:
Dobro, to sam skapirao.

Moze se reci da jeste nastavak priece,ali veoma je bitna jedna stvar.Ako udjes u svet warcrafta tesko da ces izaci to je vise od igre,nesto nalik narkoticima
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.1.2009, 23:59   #5840
Reloader
Starosedelac

Ma znam, nista mi ne pricaj... zato i razmisljam
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PD kutak G.G. Tekstovi u SK 17 1.11.2005 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 8:24.