![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
Slazem se sto ste dali nisku ocenu novoj HP igri (trebali ste jos manju
![]() Inace volim sve knjige od kojih su mi najbolje 3. i 5. (poslednju jos nisam nabavio). |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
Ej ljudi ovaj demo za Harry Potter and order of the phoenix nudi samo 10 minuta igre.Ja sam ga skinuo i mogu reći da sigurno nije za obavezno nabavljanje ali meni se svidelo.Uzgred svako ima svoj ukus
Poslednja ispravka: VojaM (3.11.2007 u 22:16) Razlog: Opet ti "phoenih" umesto "phoenix" |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Hvala Ocelot-u !
Evo mog skracenog misljenja o ... Filmovima ![]() I deo 5 ( Bash lep uvod u svet Harry Pottera) II deo 3 ( Dosta se razlikuje od knjige i ima glup tok zbivanja) III deo 4- ( Sve je super, samo je snimak mogao biti bolji, a ne onako taman) IV deo 5- ( Stvarno sam bio odusevljen dok nisu prikazali onaj lavirint) V deo 4 ( Gledao sam bioskopski snimak i dosta su scena isekli, ali se prica ne razlikuje od one iz knjige) ...o knjigama ![]() I deo 5 ( Prvo pa mushko, isto kao i za film) II deo 4- ( Radnja je cist promashaj ali su likovi super) III deo 5 ( Knjiga je kao i uvek bolja od filma) IV deo 5+ ( Jako, jako su mi se dopali likovi iz drugih skola, narocito iz Drumstrang-a) V deo 5 ( Dobra je radnja, samo sto me razocarala Blekova smrt) VI deo 4- ( Gluplje detalje nisam video, mada je sve ostalo iznad ocekivanja) VII deo (Nisam procitao, ali ce radnja sigurno biti biti dobra) ...o igricama ![]() I deo 3+ ( Radnja je decija, ali je kvidic super) II deo 3+ ( Potpuno isto kao i za prvi) III deo 4+ ( Glupo mi je sto nema kvidica, ali je tu Bakbik. Radnja je super) IV deo ( Igrao sam nesto malo, nedovoljno da bih ocenio, ali na osnovu onoga sto sam video dao bih 3*) V deo 5 ( E ovo je prava igra, sve je isto kao i u knjizi sa istim zadacima i kul magijama. Svidja mi se sloboda kretanja i grafika) Evo ovo je moje mishljenje. ![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#44 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Realno, vecina ce se sloziti samnom oko cinjenice da su HP igre po defaultu promashaji. Filmovi su ok za sve one koje mrzi da chitaju, dok su knjige vrhunske, i ne bih se slozio sa vecinom koja misli da su "za decu". Procitao sam sve sem poslednjeg dela, doduse pre vishe od godinu dana tako da sam vecinu detalja pozaboravljao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() Citat:
Verujem da je i HP dobro preveden, ali nisam sigurna da taj prevod vredi 2000 dinara, koliko knjiga košta. Bolje kupi original. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Citat:
Preporucio bih ovu igru svima Herry Potter and the Order of Phoenix ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Dobri su Hrvatski prevodi. Ja sam kupio HP 7. deo na Hrvatskom i sve je super prevedeno, negde i bolje od naseg. A i svidja mi se sto ne prevode imena.
Sto se tice HP igara i filmova: Promasaj do promasaja. Jedino mi je bio dobar prvi deo filma.(najkraci, nije se moglo mnogo izbaciti iz knjige ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Član
|
![]()
što je ova tema zamrla?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Veteran
Član od: 29.12.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 380 puta na 218 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Član
Član od: 28.3.2009.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 32 puta na 29 poruka
|
![]()
Ja više volim knjige koje sam pročitao svaki deo po 5 puta, i nisam ih se još zasitio. Baš sam zagriženi fan, HP mi je poznat još od 1999, kad sam prvi deo prvi put čitao na engleskom. Slažem se da filmovi nisu nešto, ajd da kažem da mi je četvrti deo the best, peti deo su baš ****li. Igrice su TOTALNO bezveze, evo dobio sam pre par meseci Red Feniksa original za PC i nisam je još ni probao, vođen iskustvom sa prethodnim HP igrama.
BTW, znate li da u šestom delu filma neće biti Dambldorove sahrane? |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
... I zato što na forumu ima dovoljno tema vezanih za Harija Potera, da se opravdano smučio i Bogovima i narodu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Član
Član od: 22.12.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 80 puta na 42 poruka
|
![]()
I ja spadam u fana HP. Ako nema sahrana onda je izbačena čitava glava. To je tako živopisno opisano u knjizi da se prosto naježiš. Pa to je onda glupost.
Spoiler za spoiler:
Poslednja ispravka: Iris (14.5.2009 u 21:04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Član
|
![]()
Nadam se da će sahranu upakovati u prvi deo sedmog dela, kad izađe, jer i to je jedna od mogućnosti, po meni potpuno glupa, al ajde...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Član
Član od: 22.12.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 80 puta na 42 poruka
|
![]()
Onda je to zaista glupo. Ali jeste glupo za one koji su čitali knjigu. Oni koji nemaju pojma o tome jednostavno će to prihvatiti kao istinu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
@Bata86 Oprobaj Red Feniksa meni se svideo deo nacisto.Radjen je po filmu a ne knjizi ali potpuna sloboda kretanja je odlicno uradjena i istrazivanje zamka i svih njegovi tajni se vrsi cak i nakon prelazka igre sto je odlican potez |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Član
|
![]() Citat:
2. Slažem se za ovo u potpunosti. 3. Pa ne slažem se baš, ipak sam očekivao da će filmovi biti bolji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Filmovi nemogu biti bolji od knjige skoro nikad.......skoro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Član
|
![]()
Hteo sam da kažem da sam očekivao da će filmovi biti bolji od ovoga što je već snimljeno a ne bolji od knjiga.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Veteran
|
![]()
Da bi filmovi bili bolji trebaju da traju 4 sata minimum!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|