Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 8.7.2007, 0:15   #41
Irondacha
Veteran

Član od: 20.5.2007.
Zahvalnice: 128
Zahvaljeno 74 puta na 60 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Irondacha
Određen forumom Re: Last Chaos exYU

Citat:
dragomix kaže: Pregled poruke
A zasto se svi nebi jednostavno ugurali u jedan server i tamo igrali. Ovako smo rastrzani po svetu i razlicitim serverima. Jel neko hoce da realizujemo moju ideju o guildu?
To bi bilo veoma lepo,ali koliko ja znam jedan od najiskusnijih ljudi ovde-Bane je vec clan jednog gilda kao i vecina nas tako da bi vecini bilo tesko da ih napusti.E da i jedno pitanje: da li ja sa mojim karakteroma mogu da dodjem na drugi server ili za svaki server moram da pravim novog?
Irondacha je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.7.2007, 0:43   #42
dragomix
Deo inventara foruma

Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka

Mozes da ides u koji oces. Aj onda barem da napravimo neku druzinu pa da koljemo zajedno jel kako pesma kaze: Zajedno smo lepsi zajedno smo jaci...
dragomix je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.7.2007, 12:57   #43
Cain
Član

Član od: 7.7.2007.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Cain

Citat:
dragomix kaže: Pregled poruke
Mozes da ides u koji oces. Aj onda barem da napravimo neku druzinu pa da koljemo zajedno jel kako pesma kaze: Zajedno smo lepsi zajedno smo jaci...
Ja sam za
Cain je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cain na korisnoj poruci:
Milanoo95 (19.12.2010)
Stara 10.7.2007, 13:32   #44
BaneKG
Član

Član od: 28.5.2007.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 19 puta na 15 poruka

>Irondacha
Citat:
E da i jedno pitanje: da li ja sa mojim karakteroma mogu da dodjem na drugi server ili za svaki server moram da pravim novog?
Video si i sam: imas dva servera - Katar i Cariae. Na svakom serveru mozes napraviti maksimalno 4 lika. Te likove ne mozes da prebacujes sa Katara na Cariae i obratno. Cariae je, da tako kazemo, "mladji" server, kasnije je pusten u rad od Katara. Mislim da ce u skoroj buducnosti ova dva servera biti povezana tako da cemo moci prebacivati karaktere. Za sada to je nemoguce.
Iskreno mislim da je ovo ok zbog nedovoljno razvijenih likova i neformiranih cena na Cariae.

>dragomix
Citat:
A zasto se svi nebi jednostavno ugurali u jedan server i tamo igrali. Ovako smo rastrzani po svetu i razlicitim serverima. Jel neko hoce da realizujemo moju ideju o guildu?
To je dobra ideja za jedinstveni server za nas odavle! Sve zavisi ko je gde kreirao lika. Ja, kao sto rekoh, igram na K6 ali to me ne sprecava da odem na neki drugi server.
A sto se guilda tice: zasto da ne!?! Razmislite o imenu, uslovima za ulazak u guild, ako ce ih i biti, pa iznesite na forum.
BaneKG je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.9.2007, 15:12   #45
! !Hand-of-blood! !
Član

Član od: 19.9.2007.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

huh....Igram igru negde od početka Seprembra....ove dine...na Krsti nema više nikog ko je igra,kakvo je stanje ovde?
Jedna ispravka što se tiče PVP moda:
Bilo koji igrač čiji je lvl 16+ te može napasti bio tvoj PvP mod uključen ili ne....
Ja igram na K3 serveru...nick "Zealxor"
! !Hand-of-blood! ! je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.12.2010, 20:28   #46
Milanoo95
Novi član

Član od: 19.12.2010.
Zahvalnice: 2

E momci ja sam novi ovdje al sto se tice LC nisam bas novi imam tri lika svi su negdje oko 30 lvl.....patent igranja ove igre je da neradite kvestove...cij jest da farmate sp za to je potrebno mnogo strpjenja zbog sporog levelovanja pslije 25lvl....inace ja sam igro na tairen serveru....nije mi se svijdelo tamo sto smo bili samo ja i jos jedan moj kolega....htjeo sam da pocenem da igram na nekom boljem serveru al je problem bio u tome sto sam na tom serveru imo 3 super tobra lika sa mnogo love i mnogo dana igranja imao sam i dva peta 31lvl jdnog konja i jednog zmaja prekino sam igrati LC al sam opet poceto....io sam clan najjace guilde na tom serveru....naime o cemo se radi sto sam htjeo da predjem na neki drugi server moj kolega mi je reko da ima neki srpski guild al da je propao..... Posto nisam procito sve sa ove teme i nisam informisan dali ste uspjeli da napravite guild.....htjeo bih da mi ogovorite ko bih od vas igrao igur al ne da je igra mjesec dana pa da prekine....volio bih da napravio neki guild....inace javite na kom serveru igrate da pocnem na tom da se nezeznem ko prosli put i da li neko zna dali postoji mogucnos da iteme sa starih likova prebacim na novog lika ?? javite ime lika......ako ima neko sa dosta iskustva u igri nek javi dali bi da probamo da osnujemo neki guild....nesto tima "Balkan Guys" ili tako nesto pozzz
Milanoo95 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.12.2010, 20:43   #47
Milanoo95
Novi član

Citat:
BaneKG kaže: Pregled poruke
E cao, np stizu odgovori
1. Kada ti odapnu petovi, sto se meni desilo juce usled vrlo "lepog" laga , Prvo sto ces primetiti jeste da ih ne mozes koristiti i videces iznad chat prozora: "You can use this item in 12 hours" ili tako nesto.
Postoje 2 nacina da ozivis pet:
a) Cekas odredjeno vreme, koliko ti igra i kaze. ali... to nije pravo, realno vreme, vec vreme koje provedes za igrom. Znaci - dosta vremena. Meni je, kao sto i rekoh, bilo potrebno 12 sati igranja da bi mi se pet oziveo. Ja vam ne bih preporucio da to radite, jer je to mnoooogo vremena. Stoga predjite na opciju b) koja kaze:
b) Platis lepo animal traineru koliko trazi i pet je revive again! U mom slucaju zaginuo mi je moj Dragisa (Dragon lvl 31). Morao sam platiti 200k da bi ga oziveo. Proporcionalno levelu peta raste cena ozivljavanja.
To je sve. Znaci, odete u Randol, kod animal trainera i ozivite peta uz novcanu nadoknadu.

2.Fora kod item upgrade (+1,+2, ...+10 i najnoviji itemi +15) jeste bas ta sto si rekao: item se moze unistiti nakon +3! Znaci +1, +2 i +3 su sigurni sto se opstanka itema tice.
Sve do +3 radis sa smelting stones. Nakon +3 radis sa heaven stones. I tek na +8,+9 radis konacno sa extreme stone. Samo jedan extreme stone se moze upotrebiti na jedan item.
Da li se isplati? Hm, iskreno koliko sam video ne vredi to raditi kada si manji lvl (npr. do 40 lvla). Mnogima ce to izgledati mnogo, ali verujte mi - ulozicete velike pare u smelting stones, u heaven stones i dosta para ako proces ne uspe i na kraju - 2m weapon 33lvl + 5 npr. Ovo je samo primer, tek na visim nivoima imacete i vise novca a i vise HS (Heaven Stone) pa kombinujte.
Vec vidim da se kolaju neke price da upgrade ima vece sanse da uspe ako ste barem 1% exp dobili uz pomoc itema kojeg zelite upgradovati.Sta to znaci? Imate weapon lvl 33. Bijete se dok ne dobijete 1% exp-a i stavite smelting stone. Sanse su, kazu, vece. Probacu bas, pa cu javiti da li sam uspeo...

Samo da se pridodam na 30-31 lvldobijate iopremu i wepon +10 sve
Stara 19.12.2010, 21:23   #48
MoNsTeR
Veteran

Član od: 4.11.2010.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 40 puta na 34 poruka

Cini mi se da ovo vise niko ne igra,poslednji post je pre 3god...a i sada postoje mnogo bolji f2p mmorpgovi...
MoNsTeR je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.12.2010, 22:36   #49
Milanoo95
Novi član

pa nzm jest da je poslijednji post prije 3 god ....ali moze se ova tema oziviti.....pa eto kojuti igricu preporucujes ?
Stara 19.12.2010, 22:53   #50
MoNsTeR
Veteran

Citat:
Milanoo95 kaže: Pregled poruke
pa nzm jest da je poslijednji post prije 3 god ....ali moze se ova tema oziviti.....pa eto kojuti igricu preporucujes ?
ja bas ne mogu da ti preporucim neku novu(komp mi nesto u maleru vec 3meseca),al ako nikad nisi igrao perfect world international probaj,mozda ti se svidi...po meni najbolji f2p mmorpg
Stara 19.12.2010, 22:55   #51
Milanoo95
Novi član

Citat:
MoNsTeR kaže: Pregled poruke
ja bas ne mogu da ti preporucim neku novu(komp mi nesto u maleru vec 3meseca),al ako nikad nisi igrao perfect world international probaj,mozda ti se svidi...po meni najbolji f2p mmorpg
nisam igrao bas PWI al sam igrao bettle of importans i joe nesto njihovo BOI je ok igrica al je veom atesk aza skuziti i nema niko nas..
Stara 19.12.2010, 23:02   #52
MoNsTeR
Veteran

Citat:
Milanoo95 kaže: Pregled poruke
nisam igrao bas PWI al sam igrao bettle of importans i joe nesto njihovo BOI je ok igrica al je veom atesk aza skuziti i nema niko nas..
BoI sam igrao samo tokom CB i ta igra je nula za PWI,probaj verovato ce ti se svideti...nego predji u mmorpg forum tamo je vec otvorena tema,da nam vamo ne bi brisali postove zbog offtopica
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Greške/zamerke Nash Knight Tekstovi u SK 285 23.9.2016 5:55
Warhammer: Mark of Chaos voodoo_ Strateške igre 17 18.7.2008 10:50
Last Chaos Inuyasha Mrežne igre 7 25.4.2008 13:48
Jos 25 dana do izlaska Warhammer: Mark of Chaos Isko Strateške igre 12 21.10.2006 21:54
Besplatno hostovanje i promocija YU i eXYu igara, modova, projekta pcigre Pravljenje igara 0 4.2.2006 5:00

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 6:06.