![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Član
|
![]()
proveri u opcijama da li ti je ukljucno i meni se nekad desi!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
|
![]()
Jle vi sto postavljate probleme vezane za CS ne vidite temu koja se nalazi 3 iznad ove, nego svi krenu da postavljaju u neku levu...
![]() Nego sto se toga tice, uzmi neciji defult cfg fail i prekopiraj ga, ako nece....nesto ti nije u redu sa kompom ili kaoo sto kaze luka.zip da moz da se pozdravis sa tastaturom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Član
|
![]()
pa udjem u opcije, pogledam walk ono prazno bolje, nema dugme kojim bi walk-ovao... xD i ja stavim shift i problem resen... (bar je meni tako bilo)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Član
|
![]()
pa udjem u opcije, pogledam walk ono prazno polje, nema dugme kojim bi walk-ovao... xD i ja stavim shift i problem resen... (bar je meni tako bilo)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]()
Ae muderator nek stavi katancic na ovu temu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Starosedelac
|
![]()
imas vec temu counter strike....tamo resavaj problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Član
|
![]()
IMATE TEMU COUNTER STRIKE 1.6, TAMO PISITE SVOJE PROBLEME I BICE VAM RESENI, NEMOJTE SMARATI OVDE!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Novi član
Član od: 29.5.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ja sam skinuo cs 1.6 ali uopste nema servera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Novi član
Član od: 22.9.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Mala pomoc...Igrao sam kanter na jednom serveru..i sad od jednom ne mogu da udjem...pokazije mi da nemam neki sprites/blueline.spr ili tako nekako...jel neko zna u cemu je fora... ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Novi član
Član od: 13.6.2009.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Ja imam problem sa kretanjem na tasterima w,s,a i d. Igrac se gotovo ne krece dok drzim pomenute tastere, dok se na strlicaam krece normalno... Da li neko zna u cem uje problem? Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Starosedelac
Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 663
Zahvaljeno 485 puta na 289 poruka
|
![]() Citat:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=923 http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=7197 http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=43417 Nije mi jasno zasto stalno otvarate temu za svaki problemcic na koji naidjete u CS-u pored 3 bitne teme vezane za tu igru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Novi član
Član od: 15.12.2009.
|
![]()
iam ja jedan ozbiljan problem sa CSpromenio sam OpenGL u software i smanjio sam rezuluciju (sve sam to uradio dabi snimionesto preko frapsa za manji fps) i kad sam kliknuo OK odjenom se pojavila crna slika i to nemogu da popravim (ta crna slika se pojavila na sve moje kantere (iam ih 3)) i izbrisao sam sve kanter i ponovo instalirao i ponovo se pojavila ista crna slika na svaki cs... ko moze da mi pomogne neka odgovori. hvala unapred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Novi član
Član od: 17.8.2010.
|
![]() ![]() Ja udjem u igru i odem na find servers. Kliknem na bilo koji server i ono pise: Cloud not connect to server!. Ako iko zna o cemu je rec neka pomogne! ![]() evo ti link za servere: http://www.gametracker.com/search/cs/RS/ ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (17.8.2010 u 9:39) |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel koristiš novi protokol p48?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Novi član
Član od: 17.1.2011.
|
![]()
hoce mi neko rec zasto nemogu da udjem ni u jedan server na cs 1.6 neznam zasto ja pokusam ali nmz molio bih nekog da mi kaze zasto nemogu da igram???Ja sam nov na ovoj igrici pa nzm zasto nemoze!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Novi član
Član od: 17.1.2011.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa podizanjem Counter Strike 1.6 servera | tores | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 15.2.2009 3:50 |
Problem sa Counter Strike-om 1.5! | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 2 | 16.5.2008 13:48 |
Problem sa Counter-Strike-om!!! | Sale2322 | Akcione igre | 108 | 28.4.2008 13:48 |
Problem sa igrom Comandos strike force | Demolition | Kvarovi | 0 | 4.6.2006 14:01 |