![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Sve ove grafičko-šunjalačko-neralističke džidžabidže sa trejlera pokazuju da se u svako doba bilo gdje može upasti i Rambo-metodom srediti protivnike (sve je bilo dobro do trenutka kad nije izvadio shotgun i pobio 3-4 tipa odjednom)... ![]() Na ovo se možda "popale" klinci od 7-15 u pauzama između GTA 4 i PES-a. Not me. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Član
Član od: 18.9.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 14 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znam da je bilo,al obicno su bili reseni posle patcha ili novih drivera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Starosedelac
|
![]()
Te drajvere sam ti i rekao da instaliraš u prošlom postu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Član
|
![]()
Ti si mi dao ati mobilty dispaly driver a ovo su za desktop
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Član
Član od: 13.4.2010.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
e cao ljudi. imam mali problemcic. igricu eto igram par dana,i posle na pr 1h izbaci me iz igrice i kaze kao da drajver ne moze da podrzi. a graficka mi je ati radeon 5770. dal je neko imao isti problem sa ati karticom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Starosedelac
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 301 puta na 178 poruka
|
![]()
Nove 10.5 drivere ,peč i igra ima da piči ne very high...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Član
Član od: 13.4.2010.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
vec sam ubacio novi drajver,nema problema sve je na high i ide ko luda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Banned
|
![]()
Iako odstupa od poznatog izvodjenja...meni ovo dobro ! Inace taj PATCH...utice na FPS or NOT?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Starosedelac
|
![]()
Meni i te kako.Izašao 1.3 peč donosi VOICE podršku(yahoooooooo) i neke minor fixes.Ti minor fixes su mi doneli 5 fps boost.Nedavno je izašao peč kome treba na PM.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stefan 5 na korisnoj poruci: | ||
NIDZA bOj (1.6.2010) |
![]() |
#595 |
Član
Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Evo ljudi ja sam je zavrsio. Kratka je jako al dobra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]()
Juče sam prešao Conviction i to moram priznati u dahu (2 dana). Kao dugogodišnji fan franšize bio sam dosta skeptičan, pogotovu zbog par opisa i komentara na forumu. Međutim, igra mi se dosta svidela. Istina je da nedostaje nekoliko elemenata gameplaya koje su činile Splinter Cell, ali ako se zanemari to i prihvati novi način igranja, pa da kažem i da odgovara stilu igre i uloge koju sada Fisher ima u igri, veoma je zanimljiva i dinamična. Posebno mi se sviđa novi "šmek" igre i atmosfera nivoa, lokacija i priče. Sve je malo "zamračeno"
![]() I dalje su tu Semovi gedžeti i spravice, istina, malo manje zastupljene nego ranije. Otključavanje novih vrsta oružja, modifikacija istih koji se može prilagoditi stilu igranja. Kada je sam gameplay u pitanju, neki prvi utisci su mi bili da je pristup drugačiji, da ću sada moći više da idem u frontalni napad, međutim ne! Igra i te kako zahteva planiranje egzekucija, šunjanje, skrivanje u senkama, penjanje po cevima i "šetnja" po plafonima, pogotovu na realistic podešavanjima težine. Interesantno je kako su još više iskoristili okruženje prostorija (stolovi, plafonske platforme itd) za izvršavanje egzekucija, skrivanje i naravno veoma dobar cover sistem. Ono što je po meni najbitnije i što sam čekao, a to su odgovori na neka pitanja iz predhodnih delova. Ovde su priči pristupili na sasvim nov način, mnogo je ozbiljnija, dinamičnija, originalnija i mračnija nego predhodni delovi. Dosta stvari je razotkriveno i objašnjeno. Takođe, veoma lepo iscenirani obrti, iznenađenja i drugi elementi priče. Vidi se da su se baš potrudili, pogotovu kada je novi stil naracije u pitanju. Poseban šmek imaju efekti i natpisi po okruženju koji opisuju trenutno Fišerovo emotivno stanje (bes, tuga, itd). Što se grafike tiče, bez obzira na sve kritike, moram priznati da je na veoma zavidnom nivou, pogotovu ako se postavi na najveća podešavanja. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bokela na korisnoj poruci: | ||
Stefan 5 (27.6.2010) |
![]() |
#597 |
Starosedelac
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 1.020
Zahvaljeno 290 puta na 201 poruka
|
![]()
Sta reci....nije ovo vise Splinter Cell.......daleko od toga da je losa igra, cak sta vise dobra je....ali nije Splinter Cell......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Inace,jeste da sam presao igru jos odavno,nego sad gledam sto sam snimio,igra ima bag u jednoj misiji skoro pred kraj igre,kad vam se srusi helis pa vi kroz grad idete,da li je jos neko u toj misiji bio besmrtan?Meni su rokali,ja njih nisam mogao,ali nisu mogli da me ubiju,crveni ekran,al ja i dalje stojim...Da li je neko imao taj bag?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Starosedelac
|
![]()
Bogami ti si prvi ...A da skineš peč?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Stavio sam bio 1.02 odmah kad je izasao i tada nisam sam bio mozda na pocetku kada sam stavio patch,nema veze,igra je odavno odletela sa harda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Splinter Cell 4: Double Agent | F@n@T!c_KV® | Akcione igre | 359 | 28.2.2014 15:15 |
Splinter Cell 3 (Chaos Theory) | Enco Shifo | Akcione igre | 106 | 2.7.2011 23:36 |
Problem sa CSI: Miami + Splinter Cell 3 | dzambo | O igrama uopšte | 14 | 3.5.2008 18:51 |
Kako da pokrenem Splinter Cell 3? | S-man | O igrama uopšte | 14 | 2.2.2007 1:04 |