![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Besides, рокање све што мрда може бити веома забавно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Starosedelac
|
![]()
Aham...
p.s. Presli ste igru vec vishe od jednom, videli ste vishe zavrsetaka, dosadno vam je, zelite da vidite shta sve moze da se uradi u igri, pa zashto onda ne skinete koji mini mod! http://stalker.filefront.com/ Ovde izmedju ostalog imaju modovi da se (skoro) svi itemi mogu uzeti kod traidera i mod za vozila, tacnije da se ona mogu voziti)...enjoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ajde da dodam da postoji i Stalker mod manager, za lakse upravljanje modovima, i da je izasla verzija 1,003 (ili1,0003) koja posrzava save-ove iz prvog i drugog patcha ali ne i iz prve "gole" verzije. A od onog konvertora koji su obecavali nema nista. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Starosedelac
|
![]()
pih, ma svejedno...Ja sam igru preshao na stalker tezini za jedno 3 dana casual igranja, i odma otkljucao 3 endinga, ono "i wish the zone to disappear" i oba "real"...neznam, ne planiram da prelazim opet igru u skorije vreme, ali sugurno cu se uskoro oprobati na nekom vishem nivou tezine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Skoro sam nabavio igru i poceo da igram i moram reci da mi se svidja! Originalna je, zabavna, i (ako ne ukljucite dynamic lightning) nije zahtevna. Jedina mi smeta jedan bag, tj. kad pada kisha slika mi malo brljavi, vide se neki svetleci poligoni (ne, nisu anomalije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Br@n@c na korisnoj poruci: | ||
Nash Knight (18.5.2007) |
![]() |
#590 |
Član
Član od: 5.8.2006.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 152 puta na 83 poruka
|
![]()
takodje patch resava taj problem (flickering tekstura kad pada kisa) ...i kod mene je tako bilo dok nisam patchovao igru i krenuo ispocetka, jer patch nije podrzavao stari sejv....
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nex999 na korisnoj poruci: | ||
Nash Knight (18.5.2007) |
![]() |
#591 |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 32 puta na 27 poruka
|
![]()
meni se to dešava i dalje, sa prvim patchom 1.0001.
nego, nervira me što ne mogu da patchujem igru na najnoviju verziju, zato što, jelte, imam piratsku kopiju. smor. veliki bedak, iako sam se sreo sa doktorom, našao 'secret stash' u pripyatu, imao sam aktivan 'find wish granter' quest. znatiželja me je navela da se popnem do monolitha i vidim 'i want to be rich' kraj. bedak. kmeeeeeee. Poslednja ispravka: Rocker (19.5.2007 u 17:01) Razlog: No, no piraterija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Član
|
![]()
ispravka: kako sam imao decoder, ucitao sam prvi save, i nasao okolnji put. imam 'true' ending
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Jel zna neko mozda gde da se nadje neka jaca utoka ili puska na pocetku(ne mislim na ak47 ili pod-varijante).Jednom sam naleteo na tunder sa bacacem granata kod sidorovica al nisam imao kesa.Ako neko zna nek javi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tesko u cordonu, mozda da odes do military baze ali sumnjam da ima ista jace od kalasa ili dvocevke na pocetku i to u cordonu. Ispod mosta bi oni vojnici koji ga cuvaju trebali da imaju malo bolje oruzje od ostatka stalkera u cordonu pa pogledaj tamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Veteran
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 101 puta na 73 poruka
|
![]()
Na pocetku slabo ima oruzja,tako da ces morati da se zadovoljis sa nekim kalasem,steta sto nisi imao love za taj thunder sa bacacem,dobar je on,ima i scope koliko se sjecam. Kad NikolaS pomenu vojnike,imas od Sidrovicha nazad,znaci ne ides prema mostu nego nazad,vojnu kasarnu,samo ima dosta vojske i tu bi se moglo naletiti na neko dobro oruzje... ali morao bi da srokas ono vojske tamo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Član
|
![]()
u toj 'kasarni' nema ništa jače od kalaša. to je ujedno i jedino mesto u cordonu gde možeš naći kalaš. ono drugo što jako liči kalašu je SMG, skraćena verzija ak74, koju koriste tenkisti, i koja je idealna za taj prvi deo igre (dok ne nađeš enchanted kalaš ili obokan).
tunder je odlična puška, ali i da si ga kupio, naredne 3-4 regije ne bi našao municiju, tako da je to bzvz.takođe tunder nema scope. za razliku od njega - GP37 (H&K FTW!!! ![]() ![]() druga varijanta ove puške je FT200m - potpuno je ista, stim što ima integrisan i grenade launcher, i donekle promenjen izgled - ima crnu masku, i ne igleda golo, ali se nalazi na samom kraju igre u chernobyl NPP-u. Poslednja ispravka: daedalus (20.5.2007 u 11:35) Razlog: dodate slike :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Veteran
|
![]()
ja sam slucajno navukao onu vojsku sto drzi blokadu na putu,i onda mi stalno napadali onaj moj glavni kamp(gde pocinjes igru),ja se iznervirao i obrisao igru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Evo i ja poceo da igram stalkera.
Veoma zanimljiva igra. Ali imam par pitanja: 1) Inventar je veoma restriktivan. Sta obicno nosite sa sobom? Koliko prostora ostavite za loot? Sta uopste uzimate za loot, a sta bacate? 2) Jel ima jos neki trgovac sem onog na pocetku? Eto ja dosao do djubrista, i nakupio se silne opreme koju drzim u nekom kovcegu. E sad da teglim sve te puske, municiju i ostale gluposti sve natrag do trgovca je naprono. Da nije bolje da to batalim, jer i bas nije nesto vredna oprema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima jos trgovaca, sledeci ti je barmen u baru pa naucnik u yantaru...
A problem sa invertarom zaista nervira, ja sam negde na sredini ubacio mod, endurance mod, povecava nosivost do 150, tada pocinje red zona a nosi do 180 valjda, nisam siguran, uglavnom do 150 trcis komotno, taman da ne smori da mozes da poneses jos koju stvarcicu. Uvek zatreba nesto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Veteran
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 101 puta na 73 poruka
|
![]() Citat:
Na pocetku nemas nikog osim Sidrovicha,sledeci trgovac je barmen, znaci blizu si,od djubrista nema jos puno do njega... Kod njega ces naci vise stvari za kupiti,a i imace dobrih kvestova na kojima se moze dobro zaraditi. Imaju i fajtovi u Areni,tu se isto zaradjuje fino,samo ti dodji do Bara ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Shadow Man | caine | Akcione igre | 5 | 23.5.2014 20:28 |
Shadow Factory | miša topola | Male igre | 4 | 20.12.2009 13:53 |