Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 21.11.2008, 21:20   #581
Packy
Deo inventara foruma

Član od: 19.1.2008.
Zahvalnice: 1.787
Zahvaljeno 1.270 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Packy
Određen forumom Re: Call of Duty: World at War

Citat:
Sale013 kaže: Pregled poruke
Koji zadnji bonus nivo? Znam za CoD 4 i onaj zadnji nivo u avionu.. Ali nisam video nista slicno ovde..
pa mislio je na zombi nivo
Packy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.11.2008, 21:30   #582
Sale013
Kind Of A Big Deal

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka

Citat:
Packy kaže: Pregled poruke
pa mislio je na zombi nivo
Ja to nisam igraoooo Presao sam igru (zadnji nivo mi je bio zabadanje zastave), pojavio mi se meni, izasao sam i obrisao igru... Bedak.. tx anyway.. Nadam se da nije nista posebno
Sale013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.11.2008, 21:33   #583
ukimafija
Deo inventara foruma

Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka

Citat:
Sale013 kaže: Pregled poruke
Ja to nisam igraoooo Presao sam igru (zadnji nivo mi je bio zabadanje zastave), pojavio mi se meni, izasao sam i obrisao igru... Bedak.. tx anyway.. Nadam se da nije nista posebno
Nista znacajno nisi propustio...Osim toga kako im prosto eksplodira glava kad je pogodis...... Mene mrzi da pucam 3x, zato uzmem pusku jedan u glavudzu i caoNista posebno...
ukimafija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.11.2008, 21:48   #584
Jamiroquai
Veteran

Član od: 19.2.2007.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 96 puta na 57 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Jamiroquai

Ni ja nisam video taj nivo, odma' sam uninstalirao igru
Jamiroquai je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.11.2008, 21:56   #585
ukimafija
Deo inventara foruma

Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka

Al ste blesavi, ja ovo nema sanse da obrisem s kompa skorije....Imam ceo COD serijal+ MOH serijal na kompu....
ukimafija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.11.2008, 23:51   #586
sloba
Član

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 529
Zahvaljeno 122 puta na 66 poruka

Da nije neko slucajno zaglavio na nivou "relentless", nikako da mi ucita nego izbacuje na desktop.
sloba je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2008, 0:36   #587
Packy
Deo inventara foruma

Jel ti se pojavljuje neka poruka kad te izbaci na desktop?
Stara 22.11.2008, 7:15   #588
WhenDarknessFalls
Starosedelac

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka

Citat:
King James kaže: Pregled poruke
ccc

Izaberem New Game i odaberem tezinu i ne reaguje,samo me vrati u ono Solo Campaign... A nekad me i izbaci iz igre,pise nesto loading account i onda izbaci gresku i izadje...Da,i nece da snimi podesavanja Mislim,snimi,ali kad udjem ponovo opet vrati na staro...
I ja sam imao taj problem, a evo i kako da ga resis. Trebas da napravis svoj profil "rucno".
Idi u C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles

Obrisi sve foldere tu, napravi novi i nazovi ga onako kako zelis da ti se zove profil u igri. Onda tu pored njega napravi txt fajl u notepadu i nazovi ga active.txt. Otvori taj novonapravljeni fajl i u njemu napisi ime foldera koji si malopre napravio. Samo obrati paznju da taj active.txt ne stavis u folder profila, vec pored njega, da budu u istom folderu, razumes vec...

Onda pokreni igru, i kada kliknes na odredjenu tezinu u New Game, radice i pocece prva misija... Fora je sto igra nasumicno "radi". Npr meni cim udjem izbaci taj trip sa Retrieving Acc Info, onda odem na "dont send" i udjem opet, i onda radi normalno... Chudna stvar, ali eto. Tako da probaj vise puta da udjes igru, radice jednom sigurno.

WhenDarknessFalls je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci:
Cofi (6.9.2009), hajdukMarko (24.2.2009), King James (22.11.2008), water wizard (24.1.2009)
Stara 22.11.2008, 7:35   #589
Matrix
Član

Član od: 31.3.2007.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Matrix

Citat:
WhenDarknessFalls kaže: Pregled poruke
I ja sam imao taj problem, a evo i kako da ga resis. Trebas da napravis svoj profil "rucno".
Idi u C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles

Obrisi sve foldere tu, napravi novi i nazovi ga onako kako zelis da ti se zove profil u igri. Onda tu pored njega napravi txt fajl u notepadu i nazovi ga active.txt. Otvori taj novonapravljeni fajl i u njemu napisi ime foldera koji si malopre napravio. Samo obrati paznju da taj active.txt ne stavis u folder profila, vec pored njega, da budu u istom folderu, razumes vec...

Onda pokreni igru, i kada kliknes na odredjenu tezinu u New Game, radice i pocece prva misija... Fora je sto igra nasumicno "radi". Npr meni cim udjem izbaci taj trip sa Retrieving Acc Info, onda odem na "dont send" i udjem opet, i onda radi normalno... Chudna stvar, ali eto. Tako da probaj vise puta da udjes igru, radice jednom sigurno.

Cao i ja sam imo taj isti problem ali u tom slucaju sam samo uradio restart i igrica radi!
Matrix je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2008, 12:08   #590
Packy
Deo inventara foruma

Moj drug je preshao nekoliko misija i zapuca se u jednu misiju.Ne zbog toga shto ne zna kakoda je predje,nego shto mu izbacuje igra na windows sa porukom Direct3DDevice9: presenr failed: driver internal error.A kasnije i josh jedna slichna DirectX encountered an unrecoverable error.Da li josh neshto preporuchuje sem da se osveze driveri?
Stara 22.11.2008, 14:37   #591
LimUn
Novi član

Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

POMAGAJTE! Ne radi nikako! Ono shto treba da se ugasi u audio, to nemam tamo. Skinuo sam patch i instalirao i opet nece. Izbacuje da nisam poslednji put lepo izashao i da mogu preko safe mode-a, ali i na NO i na YES ne reaguje. Shta da radim ?
LimUn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2008, 19:32   #592
ralex
Novi član

Član od: 1.1.2006.

Tek sam je danas instalirao i kada nakon new game izaberem nivo tezine nista se apsolutno ne desava tj. ne ulazi u prvi nivo, vec samo stoji.
ralex je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2008, 20:04   #593
dzonihsv
Deo inventara foruma

Član od: 26.9.2006.
Zahvalnice: 1.682
Zahvaljeno 5.818 puta na 3.141 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku dzonihsv

Desavalo se to vecini. Resenje je da uninstaliras igru kao i punkbuster.
Sada tokom instalacije nemoj da instaliras punkbuster znaci klikni na "no" kad te pita da instaliras punkbuster. Instaliraj onda igru do kraja i kad se to zavrsi pokreni igru (disknonektuj se sa neta kad pokreces igru, meni nije htela da radi dok sam online, izbacuje neke greske). Kada ti u igri bude iskocilo obavestenje da nemas punkbuster klikni ne exit i to je to. Onda ce raditi...

Poslednja ispravka: dzonihsv (22.11.2008 u 20:14)
dzonihsv je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2008, 20:13   #594
White Ripper
Deo inventara foruma

Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka

Citat:
dzonihsv kaže: Pregled poruke
Desavalo se ti svima. Resenje je da uninstaliras igru kao i punkbuster.
Sada tokom instalacije nemoj da instaliras punkbuster znaci klikni na "no" kad te pita da instaliras punkbuster. Instaliraj onda igru do kraja i kad se to zavrsi pokreni igru (disknonektuj se sa neta kad pokreces igru, meni nije htela da radi dok sam online, izbacuje neke greske). Kada ti u igri bude iskocilo obavestenje da nemas punkbuster klikni ne exit i to je to. Onda ce raditi...
Ja nisam instalirao punkbuster pa mi se sad igra ucitava pola godine.
Nemojte praviti istu gresku ko ja
White Ripper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2008, 20:15   #595
dzonihsv
Deo inventara foruma

Član od: 26.9.2006.
Zahvalnice: 1.682
Zahvaljeno 5.818 puta na 3.141 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku dzonihsv

@ White Ripper - ja nemam pb pa mi igra leti (tokom ucitavanja), bez ikakvih problema. Diskonektuj se sa neta tokom igre.
dzonihsv je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2008, 21:14   #596
galebns
Starosedelac

Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka

Stvarno je AI u igri malo priglup. Vrlo cesto se desi da amer i japanac stoje bukvalno jedan ispred drugog sa uperenim puskama i... nista, samo tako stoje
galebns je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2008, 23:04   #597
King James
Starosedelac

Član od: 20.12.2007.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 709 puta na 309 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku King James

@WhenDarknessFalls
Radi,fala jos jednom

Odigrah par nivoa,sjajno...Iako nije IW,ali ipak igra imam taj CoD smek.Ono,atmosfera na nivou,sa svih strana izlecu neprijatelji,ma opsti haos A flamethrower je bas kick ass Ono sa snajperistom je bas super,iako sam ga odmah skinuo,ali bilo je zanimljivo...Slem ga odao
King James je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.11.2008, 23:53   #598
ralex
Novi član

Član od: 1.1.2006.

Citat:
WhenDarknessFalls kaže: Pregled poruke

Onda pokreni igru, i kada kliknes na odredjenu tezinu u New Game, radice i pocece prva misija...
Cool, proradilo je, thx!
ralex je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.11.2008, 0:44   #599
purke62
Veteran

Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka

Svi lepo igrate CoD 5 a samo izgleda ja ne mogu.Pre 3 da na sam je nabavio i dva dana se maltretiram i pokušavam da je pokrenem.Ustvari pokrenem je ja ali se učitava pola sata ...bukvalno.Kad je startujem dobijem crni ekran i 5 minuta se ne dešava ništa.prvi put sam mislio da je zablokirao računar i restartovao ga.Kad sam ponovo startovo igru izbacilo mi prozorče da kao nisam prošli put izašao iz igre kako treba i dali hoću u safe modu da je pokrenem , ja kliknem no i opet krene i pojavi se taj crni ekran i opet se ništa nedešava.Šta ću , ponovo restart i reinstaliram je.Ponovo startujem igru i opet isto, crn ekran i ništa se nedešava.Odem da pijem vode i kad sam se vratio , taman da ponovo restartujem kad čujem iz levog zvičnika neko kuckanje, i polako poče sve jače i nakraju se pojavi neki crno-beli video i ide 1 frame 5 sekundi a zvik secka li secka.Nekako se dovuklo do menija .onda problemi sa profilom koji sam rešio i krene ,polusatno učitavanje nivoa i onog prvog videa(nisam gledao ,izašao sam napolje da se smirim da nerazbijem monitor) i mislio sam da će biti uredu kad počne igra ali isto .1 frame 5 sekundi,u opcijama smanjim sve na minimum, o opet ista stvar.
Crysis i Crysis Warhead sam igrao na srednjum podešavanjima i klizilo ko podmazano.CoD4 na High išlo bez problema,Stalker CS na srednjm podešavanjima bez problema.
Jutros sam ponovo rušio windows zbog toga ,najnoviji drivri za grafičku i sve isto.Možda je upitanju ta verzija koju sam "nabavio" , to je neka Kingdom-Release 6.95 GB.
P.S.
AMD Athlon 64 AM2 +3200, ATI X 1650pro, 2Gb RAM

Jeli neko imao takvih problema i ako ih je rašio ,kako?
purke62 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.11.2008, 0:44   #600
Ichigo222
Član

Član od: 10.6.2008.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 19 puta na 17 poruka

Cini mi se da ovaj novi call ima neke sitne bubice inace i ja sam ima dotican problem ali sam samo uradio restart i igra radi ko podmazana
Ichigo222 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
CoD 6: Modern Warfare 2 Isko Akcione igre 3416 2.5.2019 13:07
Call of Duty online - problem Kevin_Garnett Mrežne igre 23 30.12.2010 22:07
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! Guterill Online susreti 64 16.2.2010 4:20
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) Liquid Nitrogen Brbljaonica 9 7.6.2008 12:56
Call of Duty - Nema teksta u meniju ForceWare Kvarovi 15 28.8.2006 19:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 2:26.