![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Veteran
|
![]()
Ni ja nisam video taj nivo, odma' sam uninstalirao igru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Al ste blesavi, ja ovo nema sanse da obrisem s kompa skorije....Imam ceo COD serijal+ MOH serijal na kompu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 529
Zahvaljeno 122 puta na 66 poruka
|
![]()
Da nije neko slucajno zaglavio na nivou "relentless", nikako da mi ucita nego izbacuje na desktop.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel ti se pojavljuje neka poruka kad te izbaci na desktop?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]() Citat:
Idi u C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles Obrisi sve foldere tu, napravi novi i nazovi ga onako kako zelis da ti se zove profil u igri. Onda tu pored njega napravi txt fajl u notepadu i nazovi ga active.txt. Otvori taj novonapravljeni fajl i u njemu napisi ime foldera koji si malopre napravio. Samo obrati paznju da taj active.txt ne stavis u folder profila, vec pored njega, da budu u istom folderu, razumes vec... Onda pokreni igru, i kada kliknes na odredjenu tezinu u New Game, radice i pocece prva misija... Fora je sto igra nasumicno "radi". Npr meni cim udjem izbaci taj trip sa Retrieving Acc Info, onda odem na "dont send" i udjem opet, i onda radi normalno... Chudna stvar, ali eto. Tako da probaj vise puta da udjes igru, radice jednom sigurno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#589 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moj drug je preshao nekoliko misija i zapuca se u jednu misiju.Ne zbog toga shto ne zna kakoda je predje,nego shto mu izbacuje igra na windows sa porukom Direct3DDevice9: presenr failed: driver internal error.A kasnije i josh jedna slichna DirectX encountered an unrecoverable error.Da li josh neshto preporuchuje sem da se osveze driveri?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Novi član
Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
POMAGAJTE! Ne radi nikako! Ono shto treba da se ugasi u audio, to nemam tamo. Skinuo sam patch i instalirao i opet nece. Izbacuje da nisam poslednji put lepo izashao i da mogu preko safe mode-a, ali i na NO i na YES ne reaguje. Shta da radim ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Novi član
Član od: 1.1.2006.
|
![]()
Tek sam je danas instalirao i kada nakon new game izaberem nivo tezine nista se apsolutno ne desava tj. ne ulazi u prvi nivo, vec samo stoji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Desavalo se to vecini. Resenje je da uninstaliras igru kao i punkbuster.
Sada tokom instalacije nemoj da instaliras punkbuster znaci klikni na "no" kad te pita da instaliras punkbuster. Instaliraj onda igru do kraja i kad se to zavrsi pokreni igru (disknonektuj se sa neta kad pokreces igru, meni nije htela da radi dok sam online, izbacuje neke greske). Kada ti u igri bude iskocilo obavestenje da nemas punkbuster klikni ne exit i to je to. Onda ce raditi... Poslednja ispravka: dzonihsv (22.11.2008 u 20:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]() Citat:
![]() Nemojte praviti istu gresku ko ja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@ White Ripper - ja nemam pb pa mi igra leti (tokom ucitavanja), bez ikakvih problema. Diskonektuj se sa neta tokom igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Stvarno je AI u igri malo priglup. Vrlo cesto se desi da amer i japanac stoje bukvalno jedan ispred drugog sa uperenim puskama i... nista, samo tako stoje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Starosedelac
|
![]()
@WhenDarknessFalls
Radi,fala jos jednom ![]() Odigrah par nivoa,sjajno...Iako nije IW,ali ipak igra imam taj CoD smek.Ono,atmosfera na nivou,sa svih strana izlecu neprijatelji,ma opsti haos ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
Novi član
Član od: 1.1.2006.
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
Svi lepo igrate CoD 5 a samo izgleda ja ne mogu.Pre 3 da na sam je nabavio i dva dana se maltretiram i pokušavam da je pokrenem.Ustvari pokrenem je ja ali se učitava pola sata ...bukvalno.Kad je startujem dobijem crni ekran i 5 minuta se ne dešava ništa.prvi put sam mislio da je zablokirao računar i restartovao ga.Kad sam ponovo startovo igru izbacilo mi prozorče da kao nisam prošli put izašao iz igre kako treba i dali hoću u safe modu da je pokrenem , ja kliknem no i opet krene i pojavi se taj crni ekran i opet se ništa nedešava.Šta ću , ponovo restart i reinstaliram je.Ponovo startujem igru i opet isto, crn ekran i ništa se nedešava.Odem da pijem vode i kad sam se vratio , taman da ponovo restartujem kad čujem iz levog zvičnika neko kuckanje, i polako poče sve jače i nakraju se pojavi neki crno-beli video i ide 1 frame 5 sekundi a zvik secka li secka.Nekako se dovuklo do menija .onda problemi sa profilom koji sam rešio i krene ,polusatno učitavanje nivoa i onog prvog videa(nisam gledao ,izašao sam napolje da se smirim da nerazbijem monitor) i mislio sam da će biti uredu kad počne igra ali isto .1 frame 5 sekundi,u opcijama smanjim sve na minimum, o opet ista stvar.
Crysis i Crysis Warhead sam igrao na srednjum podešavanjima i klizilo ko podmazano.CoD4 na High išlo bez problema,Stalker CS na srednjm podešavanjima bez problema. Jutros sam ponovo rušio windows zbog toga ,najnoviji drivri za grafičku i sve isto.Možda je upitanju ta verzija koju sam "nabavio" , to je neka Kingdom-Release 6.95 GB. P.S. AMD Athlon 64 AM2 +3200, ATI X 1650pro, 2Gb RAM Jeli neko imao takvih problema i ako ih je rašio ,kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Član
Član od: 10.6.2008.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 19 puta na 17 poruka
|
![]()
Cini mi se da ovaj novi call ima neke sitne bubice inace i ja sam ima dotican problem ali sam samo uradio restart i igra radi ko podmazana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Call of Duty online - problem | Kevin_Garnett | Mrežne igre | 23 | 30.12.2010 22:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |