![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#6141 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za sve one koji misle da na piratu ne moze instanca biti ko na retailu idite na wowscape i proverite.Pre 2 sata su update BT i instanca je potpuno kao na retailu,ali posto je to pretesko za glupake sa pirata digli su rate drop na Illidanove maceve do 70%.Uglavnom radi sve ko na retailu ukljucujuci let i bacanje maceva kad se zabiju u zemlju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6142 |
Banned
|
![]()
Ipak odradio, jbt grupa nije imala ni jednog roguea, nijednog shamana, nijednog huntera, nijednog locka... 2 Dka dps, pala kao dps...
Al' dzaba kad je sve bruka lako. http://www.freeimagehosting.net/uploads/7201018188.jpg http://www.freeimagehosting.net/uploads/32cfef83bc.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6143 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]()
Sta sadrzi "World of Warcraft Battle Chest"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6144 |
Član
Član od: 27.3.2008.
Zahvalnice: 444
Zahvaljeno 70 puta na 49 poruka
|
![]()
pa verovatno wow + expanzije....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6145 |
Banned
|
![]()
Imao sam ga, i po meni bolje resenje ukoliko se odlucis da kupis vanila+tbc wow. Kad sam ga ja kupio bilo je 3000 dinara, ali sad gledam na ComputerLandu, 2499 dinara. Dobijes cini mi se 2 detaljnija prirucnika u povecoj kutiji od obicne u kojoj kupujes posebno expanzije i or'ginal wow. Prirucnici su zanimljivi, imas opise svih instanci, profesija, klasa, rasa, istorijat, ali sve detaljnije. Kao sto rekoh, pravo resenje ako kupujes vanilu i tbc. Mada tesko da ce skoro izbaciti Battlechest koji sadrzi i WotLK sa njima.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kreator_ na korisnoj poruci: | ||
virtuoz pavle (15.1.2009) |
![]() |
#6146 |
Veteran
|
![]()
kreatore nabaci neke addonove i smanji ui scale ffs
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6147 |
Banned
|
![]()
Sad sam nabacio i recount i jos neke druid addonove, ali ne trebaju mi oni tipa drugaciji cast bar i ta *****a, ne volim prenabudzene ekrane, volim da je na defaultu sve. Realno, jedino mi treba Omen i DBM. Ostalo mi samo smeta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6148 |
Veteran
|
![]()
ako hilujes probaj grid, mnogo je dobar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6149 |
Banned
|
![]()
Healovao i tankovao u TBCu, resio da guram kao n00bkin sad.
Znam za grid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6150 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6151 |
Član
Član od: 6.6.2008.
Zahvalnice: 226
Zahvaljeno 46 puta na 26 poruka
|
![]()
Ajde dajte neke dobre addonove koji menjaju UI, action barove itd... za razliku od kreatora, ja to gotivim :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6152 |
Veteran
|
![]()
bartender, ag unitframes, quartz, mikscrollingbattletext, basicminimap, bison, eepanels, prat
dovoljno ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pil€ na korisnoj poruci: | ||
TOTTFIROOB (16.1.2009) |
![]() |
#6153 |
Veteran
|
![]()
Zna li neko ime addona , sto namesta da se tvom char. pomera head u onom gore baru (levi gorlji ugao ) . Ne samo chart. tvom vec i na sve NPC . ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6154 |
Član
|
![]()
@ []D.[].[]v[].[]D.
X Perl Unit Frames |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zomg na korisnoj poruci: | ||
[]D.[].[]v[].[]D. (16.1.2009) |
![]() |
#6155 |
Član
Član od: 5.9.2008.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Dosta vise sa kukanjem na SF u TBCu. Kao da niste radili Uldaman i kvestove za diskove, i hebeni asistent hologram koji vam sve to lepo objasnjava. I Cthulhuspawn koji su Old Godsi... I bube koje padaju sa meteorima. Sta smeta sto su Eldari slupali svoj Craftworld na Azeroth
![]() A sto se tice spekulacija na prethodnoj strani. Nadji ti meni djecace link na kome se vidi da je to stvarno iz 2003. Zipa, nije da nema logike. Maelstorm treba da se odradi, da se ukoka Azshara. O emerald drimu su i devovi pricali kad kad. A da ce zadnji bos biti Sargeras licno ne verujem da je iko ikada sumnjao. Tako da, da. Jos dva XPa po 10 levela da se stigne do 100ke. Pandareni kao rasa... Pa ono kao lolwtf sto da ne. Mada se ljudi vec previse smeju kravama i gnomovima. (I vanzemljacima iz pesme "Blue") E sad ono drugo malo baguje, sta bi bila ta druga nova playable rasa? Worgeni? Nekako su previse zli i nepodobni za playable. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6156 |
Banned
|
![]()
Vec smo dovoljno rekli od novitetima...
Mislim da svi znaju da se pandareni kao klase spominju iz za*****cije. @TOTTFIROOB: http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/default.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6157 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Jedno pitanje.. Ona mesta "fishing noods" ili kako vec (gde su kao okupljene neke ribe), jel se njima promenila uloga? TJ, jel jos uvek kad zabacis na to mesto udicu uvek upecas ribu iz naziva tog noods? Cini mi se da je sad sve nekako pobrkano.. Nadam se da me razumete..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6158 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
uglavnom da... ali npr. ako pecas neki wreckage tu mogu da ti iskoce jako zanimljive stvari: rum, biljke, chest-ovi koji sadrze zelene iteme, kozu i neki bolt of cloth.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6159 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
ko voli pecanje, nek obavezno pogleda http://www.elsanglin.com/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6160 | |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]() Citat:
Ja sam igrao samo Warcraft III i Frozen Throne...otkud vam sve te informacije? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |