![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#6301 |
Banned
|
![]()
To vam je kad koristite Blizz downloader, mnogo bolja varijanta je ova dole.
Nadjes dole na spisku rapidshare->GB->free user->sacekas oko 40 sekundi->save gde oces->install i gotovo za 10 min sa sve downloadom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6302 |
Veteran
|
![]()
Jedno pitanje koje me muci , koje su hand za paladina protection tanka ali swp gear ? Ne mislim na one od Felmysta one za tanka warra nego dali ima neke sa intelektom i takvom staminom , znaci swp gera ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6303 |
Banned
|
![]()
Nope, nema takvih rukavica ni kod bilo kog bossa ni kao trash loot.
Te bez inta i sp su http://thottbot.com/i34352 A jedine sa intom su za healadine, http://thottbot.com/i34240. Cheerz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6304 |
Starosedelac
|
![]()
pa prot paladini i prot warriori dele gear... kao i dps mage/lock/priest, rogue/feral druid, enha shaman/hunter i dps warr/ret paladin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6305 |
Banned
|
![]()
To da sad, ali mislio je ranije posto su protadini imali iteme koji dodaju pored tanking statsa i spell dmg bonus i int. Ali to je sad sve izbaceno izlaskom WotLKa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6306 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa i u TBCu nakon izlaska SWPa su delili gear te klase
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6307 |
Banned
|
![]()
wait wat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6308 |
Banned
Član od: 16.1.2009.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
gde se moze naci SNOWBALL REAGENT for CHRISMASS GNOME companiona?????????????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6309 |
Banned
|
![]()
Ne verujem da to sad mozes da nadjes jer je prosao Chrismass Festive.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6310 |
Član
|
![]()
Jao kako me nervira queue za server...Ja dosao na Sylvanas kad je bio MEDIUM server,a sad stalno full...Ahh...da veteran ne moze da igra na svom serveru.Necuveno!
Samo jos 20 min pa ulazim lol... Poslednja ispravka: zomg (21.1.2009 u 21:05) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6311 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6312 |
Banned
|
![]()
Nista novo da je Sylvanas prepun. Igrao sam i ja tamo, i bio uvek u dnu liste.
Al tad nije bila kriza :P pa nije bilo queue ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6313 |
Veteran
|
![]()
Odlično, idem po redu, sad kad sam Exhalted s Org, može li se questovima izvuć nekako exhalted s Darkspear Trolls kao Orc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6314 |
Banned
|
![]()
Milion puta da odradim 25-man Sarthariona, milion puta necu dobiti ni jedan drop... Koliko god dmga da odradim, uvek ce se naci neki retard slacker koji ce mi uzeti item kao i sav ostali gear jer ga **** nenormalno... Zato volim guild raidove, dobija se po zasluzi. Jedino sto jos ne mozemo da skupimo clanova za 25-man raidove pa moram da radimo PUGove svako za sebe
![]() Poslednja ispravka: Sale013 (22.1.2009 u 11:52) Razlog: Ma mante ga ljudi :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6315 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da,ali mi je obrisaono pitanje na koje zelim odgovor.Sta su glupi Archdruidi lol
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6316 |
Banned
|
![]()
pa valjda stari i iskusni druidi
![]() ....................................... ma nema shanse da ce se archdruidi pojaviti.to su gluposti.pre ce pojaviti demon hunter (ali ne samo unapredjeni hunter) nego klasa koja je OP samo za demone... iskreno mislim da je jedina greska u u WoWu bila uvodjenje palaidn klase u Hordu i shaman u allaincu.pre je bilo nekako realistichnije. Poslednja ispravka: elune (22.1.2009 u 14:13) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6317 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
bilo je nemoguce da ubace blood elf-ove, a da ne stave paladine. to uopste ne bi imalo smisla po prici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6318 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6319 |
Banned
|
![]()
warrior nije u skladu sa njihovom ovisnoscu
sto se tice paladina, od gomile priestova, logicno da ce izaci odredjen broj paladina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6320 |
Banned
|
![]()
evo jedan fin opis:
Paladin: The Blood Knights are a curious order, and one now in a curious place. They had prided themselves on being the masters of a god. Think about that. They held captive M’uru, drew power from him against his will, and channelled it upon their enemies. Yet now they have learned M’uru was never captive, but stayed of his own free will. They have just had a crippling bolt of humility. Some will give up the sword they wielded as paladins. But others will take up the hammer, so to speak. Moreso than any other class, the paladins represent the blood elves now, and so each individual paladin must make his own choice where to go next. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
PD kutak | G.G. | Tekstovi u SK | 17 | 1.11.2005 23:01 |