![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#6341 |
Banned
|
![]()
Nas igrac, Kasabaras, troll male priest koga sam po ceo dan gledao kako se u TBCu duelise pred Orgrimmarom, je 10ti u svojoj Battlegrupi sa ratingom cini mi se 22xx, a personal mu je mislim 2305. Inace je na Sylvanasu, znaci Rampage BG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6342 |
Član
|
![]()
Otkud to da nema Elune-a od kad se stvorio pavle...
sumnjivo... nego napravio sam DK-a ![]() Super su oni questovi.....Nego napravio sam na dosta realm-ova po jednog Dk,posto predvidjam da ce Blizz uskoro skloniti ono sto je u patchu 3.0.8 dodao. *(ako imate makar jednog lika lvl 55+ na acc,mozete na bilo kom realmu da pravite DK-a)* EDIT: @ the spammzor (mislim da svi znamo ko je to) nvm... Nego izgleda da posle nerfa mogu vise mobova odjednom da dobiju blood DK-ovi negu unholy....toliko o AoE.... Poslednja ispravka: zomg (24.1.2009 u 21:39) Razlog: pavletova poruka izbrisana,pa izgleda kao da sam double post-ovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6343 |
Novi član
|
![]()
Mnogo mi se svidja sto se moze napraviti DK i na realmu gde nemas level 55.
Svaka cast blizzardu za to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6344 | |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]() Citat:
![]() za sada sam na trial accountu dogurao prista i rouga (Night elves lol...stvarno su super...ali male elves su ![]() Rouge je neverovatna Killing machine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6345 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6346 |
Starosedelac
|
![]()
sta mislite....da li je jachi druid ili priest?
i zasto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6347 |
Banned
|
![]()
Zavisi od specca.
Zavisi o cemu pricamo (pve ili pvp). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6348 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6350 |
Član
Član od: 10.3.2006.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 80 puta na 27 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6351 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Na lvl 20 rogue,na lvl 70-80 priest u PvP.Ma da sve to zavisi od igraca tako da ako uzmes priesta ne znaci da ces dobijati rogueove na hing lvlima ko da su lvl 20 nego ces se postenski muciti da dobijes nekog dobrog igraca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6352 |
Veteran
|
![]()
U WoW-u svaka klasa moze da pobedi bilo koju drugu klasu i obrnuto , ne postoji "najjaca" klasa niti najslabija sve zavisi od aspekta igre u pitanju,skilla,geara,srece i situacije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6353 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6354 |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6355 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() yeeep, a bash se te mocne rendzher klase udruzhe i prave arena timove i eto ti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6356 |
Banned
|
![]()
Mogu ja da te ispravim:
U WoWu svaki DK / Retri / Rogue moze da pobedi bilo koju drugu klasu, ne postoji "balans" klasa, sve zavisi koje je volje igrac sa ovim klasama da li ce te oprati ili samo pobediti. There. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6357 |
Veteran
|
![]()
Za rouge-a i shockadina se slažem, ali DK je pobjediv. Bar sa huntardom i holy paladinom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6358 |
Starosedelac
|
![]()
Hocu da postujem dve-tri slike iz mog WoW "zivota" i da vam pokazem nesto, ali ne znam kako s obzirom na to da je slika mnogo velika???
kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6359 |
Veteran
|
![]()
Pa smanji rez. i stavi ju na Imageshack ili slično, i od svake slike koju staviš tamo imaš direktan link i možeš da je prikažeš na svakom forumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6360 |
Banned
|
![]()
Otvoris sliku, ctrl+r, stavis recimo 800x600, pritisnes "s", stavis kvalitet slike na recimo 85-90%, i snimis. Zatim odes na www.imageshack.us, izaberes sliku, upload, kad ti se pojavi nova stranica, odes skroz na dno, i kliknes na plusic, i iskopiras taj link. Zatim otvoris novi post, ukucas tagove za slike ([img] i [/img]) i izmedju ove dve zagrade ctrl+v.
There, nadam se da sam nesto pomogao ![]() Sta kazete na novi desktop ![]() http://www.freeimagehosting.net/uploads/985deb9990.jpg Lokacija, Winterspring. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kreator_ na korisnoj poruci: | ||
virtuoz pavle (25.1.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||