Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 17.11.2009, 22:36   #621
JohnnyNT
Deo inventara foruma

Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
Određen forumom Re: eRepublik - dobili smo Srbiju! Učlanite se i pomozite u borbi!

Obavezno videti...hehehe, vote i sub od mene
JohnnyNT je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2009, 22:46   #622
JohnnyNT
Deo inventara foruma

Određen forumom Re: eRepublik - dobili smo Srbiju! Učlanite se i pomozite u borbi!

@vukoja

Idi u profil, klikni na change (ovo ti je ispod location), pojaviće se trenutno mesto boravka, a ispod gde hoćeš da se preseliš, izaberi Serbia, pa ispod East Serbia i klikni na Move.

Da, moraš da imaš dovoljno novca za ovako nešto, u suprotnom nećeš moći da se preseliš.
Stara 17.11.2009, 22:58   #623
vukoja
Član

Član od: 21.12.2008.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 72 puta na 32 poruka

Izvalio sam to. Izgleda od selidbe nista u neko skorije vreme
vukoja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.11.2009, 3:59   #624
zone2403
Veteran

Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka

Prijavi se Ministarstvu Emigracija, oni mogu da ti daju moving ticket.
zone2403 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.11.2009, 8:55   #625
jare25
Član

Član od: 9.3.2009.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 8 puta na 5 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku jare25

Citat:
vukoja kaže: Pregled poruke
Izvalio sam to. Izgleda od selidbe nista u neko skorije vreme
da da. ministarstvo emigracija ce ti poslati kartu. nadji ih na pretragu i poshalji im poruku.
jare25 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.11.2009, 10:05   #626
JohnnyNT
Deo inventara foruma

Au, može i to?Ja sam trenutno na istoku, da se možda selim negde gde sam korisniji?
Stara 18.11.2009, 10:15   #627
jare25
Član

Johny javi mi se na eRep da ti pomognem oko dizanja zdravlja. Inache, bitno je da si u nekoj od granichnih regija (znachi nemojte da idete u Beograd i Sumadiju), jer se velichina odbrambenog zida (u sluchaju napada) rachuna ovako:

"Naime, na visinu odbrambenog zida utiče i broj stanovnika regije po sledećoj formuli:
Visina zida = 100 x populacija x (1 + (kvalitet odbrambenog sistema / 10))

Cena koštanja napada na regiju se takođe povećava sa porastom populacije:
Cena napada = 50 + populacija x 0.25"

opshirnije mozete naci u ovim novinama.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku jare25 na korisnoj poruci:
JohnnyNT (18.11.2009)
Stara 18.11.2009, 12:00   #628
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka

Citat:
JohnnyNT kaže: Pregled poruke
Mislim da ima neki trening rat, Letonija-Litvanija, ili nešto slično.
Koji se uskoro završava.
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.11.2009, 23:07   #629
el stefan
Novi član

Član od: 18.11.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

e ovako imam par pitanja. ne igram e republik dugo trenutno sam 12 lvl. velness drzim 90+ redovno. str mi je 4,05 a imam neki skill ( cekic i nakovanj ( ne znam tacno kako se zove ) ) oko 3,2 je. svaki put kad idem u rat igrac mi pravi dmg oko 6,7,8 i redovno pise weak fight private. kako to da povecam. hteo bih da otvorim svoju firmu ako neko moze da mi preporuci sta bi bio unosan posao i koliko mi $ treba uopste za realizovanje te ideje.

hvala
el stefan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.11.2009, 23:48   #630
Maladikt
Starosedelac

Nanosiš malo štete u borbi jer ne koristiš oružje. Idi na marketplace i kupi koju pušku (najbolje Q1 za sada) i bićeš bolji u napadu. Za firmu Q1 ti treba makar 25-30 zlata, zavisi da li ulažeš u sirovine ili proizvodnju. Poslušaj moj savet i nemoj da ulaziš u taj posao, makar još neko vreme. Svi bismo hteli laku kintu, ali to nije laka kinta i treba puno rada i strpljenja da bi ostvarivao profit u firmi. Ako baš hoćeš da se baviš time: prethodno provedi dosta vremena u čitanju tutorijala, konsultuj se sa starijim i iskusnijim igračima i nikako ne otvaraj novu firmu - kupi neku postojeću (a verovatno ćeš proći i jeftinije). Btw, sačekaj makar do 14. nivoa, otvori organizaciju pa na nju stavljaj firmu (a ne na citizen nalog). I zamalo da zaboravim - trenutno je unosan posao i sve i ništa. Opstaju samo veliki igrači, svuda vlada hiperprodukcija što je jedan od razloga zbog kojeg te savetujem da se maneš toga.
Stara 18.11.2009, 23:50   #631
anarchy
Član

Član od: 7.7.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka

Citat:
Maladict kaže: Pregled poruke
Moguće je da je on postavljen za moderatora samo za naš region, pa zato dobija (samo) naše tickete. Elem, fotka još nije objavljena u novinama, jer me je spomenuti ortak ispalio, ali bi trebalo da bude izbačena u naredna dva dana u novinama sa preko hiljadu pretplatnika. Samo da lik koji treba da je objavi prouči da li je sve u skladu sa eRep pravilima.
Pa prilično je debilno postaviti hrvatskog moda za srpske prijave, još ako su ljudi kao sucko i web u pitanju koji su poznati po "integritetu" onda nemam reči, čak sam povodom toga imao jedan razgovor sa Suckom na chatu.
anarchy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.11.2009, 1:15   #632
Mare911
Član

Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 165 puta na 87 poruka

Citat:
anarchy kaže: Pregled poruke
Pa prilično je debilno postaviti hrvatskog moda za srpske prijave, još ako su ljudi kao sucko i web u pitanju koji su poznati po "integritetu" onda nemam reči, čak sam povodom toga imao jedan razgovor sa Suckom na chatu.
Sta ste pricali?
Mare911 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.11.2009, 9:39   #633
jare25
Član

Citat:
el stefan kaže: Pregled poruke
e ovako imam par pitanja. ne igram e republik dugo trenutno sam 12 lvl. velness drzim 90+ redovno. str mi je 4,05 a imam neki skill ( cekic i nakovanj ( ne znam tacno kako se zove ) ) oko 3,2 je. svaki put kad idem u rat igrac mi pravi dmg oko 6,7,8 i redovno pise weak fight private. kako to da povecam. hteo bih da otvorim svoju firmu ako neko moze da mi preporuci sta bi bio unosan posao i koliko mi $ treba uopste za realizovanje te ideje.

hvala
Maladict je potpuno u pravu. Ako vec ne poslushash njegov savjet da ne ulazish u to, onda bar kupi postojecu firmu.
Stara 19.11.2009, 16:11   #634
MareZinjo
Član

Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 174
Zahvaljeno 93 puta na 58 poruka

Opet ja. Pridruzio sam se Beogradskoj gardi i posalo mi vodja je link ka tekstu gde je objasnjeno ratovanje. Pise da posle tuce treba ici u bolnicu i da se Q5 bolnice nalaze po celoj Srbiji sem u Beogradu. Dakle gde da se ja lecim ? I da dal je moguce slati novac jedan drug vise ne igra pa ako je moguce dal moze da mi posalje te dniare sto ima posto sam jos uvek ebeba
MareZinjo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.11.2009, 16:22   #635
Gradimir
Veteran

Član od: 19.1.2009.
Zahvalnice: 360
Zahvaljeno 445 puta na 210 poruka

To su zastareli podaci,ima u Beogradu bolnica,tako da smes da radiš sve što piše.
Gradimir je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.11.2009, 17:41   #636
zone2403
Veteran

Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka

Mada bi valjalo da se preselis iz BG u neku pogranicnu regiju (Istocna Srbija npr.)!
zone2403 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.11.2009, 21:05   #637
Maladikt
Starosedelac

Citat:
anarchy kaže: Pregled poruke
'Bem li ga, tako je kako je. Jesi dobio uopšte neki odgovor od njih kad si slao to?

Citat:
MareZinjo kaže: Pregled poruke
I da dal je moguce slati novac jedan drug vise ne igra pa ako je moguce dal moze da mi posalje te dniare sto ima posto sam jos uvek ebeba
Može da ti pošalje, osim ako ste igrali preko istog IP-a nekad.
Stara 19.11.2009, 23:10   #638
anarchy
Član

Član od: 7.7.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka

Citat:
Maladict kaže: Pregled poruke
'Bem li ga, tako je kako je. Jesi dobio uopšte neki odgovor od njih kad si slao to?
Pa očekujem odgovor od feedback sektora, koji je po office-u za to nadležan, a kako sam postavio masu jaaako nezgodnih pitanja tretiraju to kao vruć krompir i gledaju što više da otegnu.

Što se tiče razgovora sa Suckom, pokušao je da me ubedi da je objektivan, čak je po tačkama neke stvari pričao, meni lično je sve delovalo prilično neubedljivo i tražio sam pojašnjenja od feedback-a.
anarchy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.11.2009, 0:45   #639
NjegovaWisost
Deo inventara foruma

Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka

Meni samo nisu jasni ljudi koje banuju i opet kreću nanovo. Ja bih batalio igru...

S druge strane, mislim da bi trebali da ukinu onih 5 golda koji se dobijaju na 6lvl.

A o banovanju igrača Quick Silver, nosioca mnogobrojnih medalja, erepublik ambasadora i sl, nemam riječi, tu se tek vidi koliki su admini kreteni.
NjegovaWisost je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.11.2009, 10:15   #640
Maladikt
Starosedelac

WTF Quicksilver je banovana? Znači, strašno jbt, s t r a š n o.

EDIT: Ma nije banovana bre, nemoj da me ložiš.

Poslednja ispravka: Maladikt (20.11.2009 u 12:05)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
browser igra, e-republik, erepublik, republik

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 0:45.