![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Starosedelac
|
![]()
Ne, sad vise ne moze. Od pre 15-20 dana vip je promenio cene novih paketa, a stare poskupljuje 8%. Svi koji su imali sklopljen ugovor pre poskupljenja mart,februar,januar i stariji imaju pravo raskida, bez vracanja fona, bez placanja preostalih mesecnih rata, i bez kazne, koja je uzgred vec ukinuta u oktobru prosle godine. Ali ne zato sto vip tako hoce jer je dobrodusan, vec zakon nalaze da ukoliko dodje do promene u vec potpisanom ugovoru, korisnik je slobodan da ode bez ikakvih posledica.
Poslednja ispravka: zajchik (19.4.2014 u 16:38) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zajchik na korisnoj poruci: | ||
Stefan programer (19.4.2014) |
![]() |
#622 |
Veteran
|
![]()
Sada ću ja da ispadnem glup... ali - hoćeš da kažeš da ja mogu da raskinem ugovor sutra, iako imam još godinu dana ugovornu obavezu?
Ne vidim onda šta VIP dobija onda ovim, osim mogućeg masovnog odliva starih mušterija?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
znam neke ljude pa ću da im kažem da imaju tu opciju
![]() mada, verovatno su se zaštitili oni ugovorom mora to dobro da se prouči.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ja se kajem sto nisam potpisao ugovor kad sam mogao, nisam imao sta da odaberem od telefona pa sam odlagao. Ugovor mi istice 15.5 tako da sad mogu samo da cekam kraj ugovora i da odem, nema svrhe raskidati ugovor. Mada i najavom da cu preneti broj dobio 50% na godinu dana. Citat:
![]() @PsyDuck Jesi dobio pismo o poskupljenju od vipa sa zadnjim racunom? Ako jesi, u utorak ako je radni dan pravac vip pa se raspitaj.Ali pazi hoce da zavlace korisnike kako bi ih zaplasili... ne daj se uplasiti i trazi raskid. A onda ce oni da te zovu kao mene i ponuditi ti nesto da bi ostao. A ti prihvati ili ne. Poslednja ispravka: zajchik (20.4.2014 u 9:28) |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zajchik na korisnoj poruci: | ||
Stefan programer (19.4.2014) |
![]() |
#625 |
Član
Član od: 11.2.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 101 puta na 95 poruka
|
![]()
Ajd sad ja da postavim jedno glupo pitanje... Zasto bi neko raskidao ugovor u VIP-u zbog poskupljenja paketa, kada se za onog ko je potpisao ugovor sa starim paketom nr menja nista? Korisnik ostaje na starom paketu i za njega nema promene cene, zar ne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Starosedelac
|
![]()
Da, poskupljuju 8% svi stari paketi. Ja već tri puta napisao isto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Ja odoh na MT:S
Što se mene tiče, bez telefona su dosta povoljni. Telefone je i onako najisplativije uzimati kod momaka iz kraja koji ne plaćaju nit carfinu nit PDV. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NjegovaWisost na korisnoj poruci: | ||
Borko Motorko (4.5.2014) |
![]() |
#628 |
Član
Član od: 28.5.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
danas burazer planira da uzme telefon u telenoru (produzuje ugovor), pa se dvoumi izmedju nokia lumia 520 i samsung galaxy trend plus...koji je po vasem misljenju bolji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Starosedelac
|
![]()
Treba razgraničiti prvo android vs wp.
Ima par ljudi koji su se pokajali zbog kupovine wp,ali generalno su fluidniji od androida u toj cenovnoj klasi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Jeste. Kod Androida je nedovoljno, a kod Windowsa sve leti sa toliko RAM-a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Član
|
![]()
znaci, lumia 520 ili galaxy trend plus?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Veteran
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 170 puta na 149 poruka
|
![]()
Lumia nema prednju kameru tako da je nezgodna za video pozive i nema blic ali zato ima vise unutrasnje memorije i scratch-resistant staklo.
Posto sam i ja u potrazi za telefonom isprobao sam oba u prodavnicama.Trend plus mi nije delovao nesto impresivno dok mi Lumia cinila dosta brza.Samo mi se taj windows nikako ne dopada. Trend plus kosta 2000 manje,mislim da Lumia nije toliko bolja. Poslednja ispravka: LIMAN (22.4.2014 u 15:55) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LIMAN na korisnoj poruci: | ||
emptybb (22.4.2014) |
![]() |
#634 |
Član
|
![]()
to sto nema prednju kameru i ne uzimam kao neki minus...jedina je nedoumica koji ce bolje/fluidnije raditi s obzirom na kolicinu ram memorije koju imaju... da li je dovoljno 768mb na androidu za neki noralan rad?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Član
Član od: 26.9.2013.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 28 puta na 26 poruka
|
![]()
Prilično bezobrazno od vipa nema šta. Stvar je u tome što ima puno korisnika koji kao ja koriste svoj broj više od 10 godina, pa još ako ga koristite za posao onda vam ne pada napamet da raskidate ugovor jer gubite broj. E tako im se isplati jer su korisnici najskupljih paketa upravo oni koji koriste isti broj i za posao i privatno. Kao sto sam vec negde pisao,nema najskupljih i najjeftinijih,svi vas malo vozaju pa su malo fini,pa vas obraduju nekom onudom,a onda recimo poskupe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Veteran
|
![]()
Zanimljivo - besprigovora prihvatili moje gašenje računa. Samo me lik pitao 'zašto gasim račun' i rekao kako će me zvati kroz koji dan...
Očekivao sam da će me makar malo više ubeđivati kako to ne sme ili - da je ipak bolje da ostanem kod njih. #VIP |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Član
Član od: 26.9.2013.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 28 puta na 26 poruka
|
![]()
Evo jedno pitanje u vezi raslida ugovora u vipu zbog poskupljenja.
U obaveštenju piše da je rok za raskid ugovora 30 dana od peijema obavestenja. Kako oni znaju kada sam ja primio obaveštenje kad poštar samo ubaci račun u sanduče?! Kada je vama stiglo obaveštenje,uz račun za februar ili mart? I kakav status ima broj za koji je vezan ugovor,da li se gasi,prelazi u prepaid...? Inače sam pod ugovorn obavezom do 5.2015. Bitno i je zbog prenosa broja,hvala unapred. Inače ja koristim standard100, supruga smart400 što iznosi 1580din mesečno,sa poskupljenjem 1777din!!! A u mts-u mix400+mix750 iznose 1380din,a u telenoru prenesi100+prenesi200 1490din. Orevuar vip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Starosedelac
|
![]()
Malo je konfuzno kako i kad može prenos, posto neki kažu da mora da se ostane na pripeid 3 meseca, neki kazu ne mora. Sve u svemu moraš da odeš u poslovnicu raspitas se i podneseš zahtev za raskid ugovora, ali prvo platiš zadnji račun.
Ako ti odgovara trazi za oba računa pospust 25%, a ponajbolje, prenesi broj i begaj u MTS na 50% i uzivaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
mt:s telefon postpaid |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pitanje legalnosti zaključavanja mobilnih telefona kod operatera. | DragonSlayer | Aparati i oprema | 12 | 22.3.2015 2:48 |
Flashovanje SE K800/W810/K750/D750 i ostalih SE telefona | Milan91 | Aparati i oprema | 131 | 9.8.2011 20:56 |
Nekoliko telefona | strahinja87NS | Aparati i oprema | 9 | 17.12.2009 4:02 |
Kako da povratim obrisan broj iz memorije telefona - N95? | Maranellob | Programi za mobilne telefone | 8 | 22.5.2009 0:12 |
Izračunajte broj svog mobilnog telefona! | A M G | Cvet kompjutera | 21 | 9.10.2008 12:55 |