![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate? | |||
Metal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
337 | 18,53% |
Rock |
562 | 30,90% |
Punk |
63 | 3,46% |
Rap/Hip-Hop |
211 | 11,60% |
Narodna |
79 | 4,34% |
Techno/Electro |
315 | 17,32% |
Ostalo |
167 | 9,18% |
Ono što puštaju na radiju |
85 | 4,67% |
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#621 | |
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
Ne interesuje me koliko si vezan za njih,ako ti se svidjaju,nastavices da ih slusas sta god ja rekao,zar ne? Dobro je sto su se raspali,nisu trebali ni nastajati(moje misljenje). Ne mrzim ih ja zbog muzike toliko,nego zbog onoga pevaca.Iskvarice onu slatku devojku ![]() Poslednja ispravka: Dimo (13.2.2006 u 16:40) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]() Citat:
Na mojoj svadbi se se pustati Pantera i Morbid Angel-kompilacija je vec spremna... A sto se narodnjaka tice-nikad! Neko je pomenuo Filozofski fakultet BG gde i ja studiram-fakultet sa najvise metalaca ubedljivo-prava kolonija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Rock is my life 60' - 90'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.181
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]() Citat:
Jer niko to nije počeo da sluša uz Gurgothe Morgothe, nego uz "Nothing Else Matters", "Fear of the Dark", "Mirror Mirror" i slično. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Sve na foru Nightwish, i takve muzike i melodije me potseca na pesmu evrovizije.Bez ljutnje molim!
![]() Najbolji osecaj je kad ides ujutro na posao,a u kolima "tresti" Pink Floyd "Dark Side Of The Moon".Guzva na sve strane,a tebe bas briga za sve,da li kasnis na posao koga je briga. Deluje smesno ali stvarno pomaze kao antistres terapija! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 | |
Član
Član od: 22.1.2006.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
Kum Ruzvelt. Ahmmm, a mozda i nisam. firefly, i meni je Nightwish bio bljuzga, kad sam cuo prvi put. E, al onda sam i video. I dalje ih ne slusam, al' ih gledam. Eeee Tarja, Tarja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Novi član
Član od: 13.2.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Kakav glas.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#631 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Veteran
|
![]()
:: ljidi..
:: chitam shta pishete,svi se vrtite oko 15ak grupa.. :: proshirite malo "muzichke" vidike.. :: lichno predlazhem DarkWave i DarkTrance..-mislim da bi se DarkVejv svideo svakom metalcu koji gotivi Ramshtajn i tome slichne :: i nemojte biti iz fazona:"a to je elektronsko,i tu cvile pingvini (koji su pritom izmishljene zhivotinje...)"..nego uzmite i pokushajte da skontate.. :: razmislite sami,jednog dana,za 15 godina tje vas neko pitati shta slushate i vi tje te mu retji BlackSabbath,na shta tje vam dotichna osoba uputiti pitanje shta je to.. :: P.S. :: od metala:tristania,terioni,epika,opet.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
U njemu kao sto znas,ima dosta elektronike koja igra i presudnu ulogu... Nemam ja nista protiv dobrog elektro zvuka,ali vecina DJ-eva nije ni za go k...c,no ima i dobrih,ali se oni broje na prste jedne ruke.... Takodje,ko tvrdi da Kraftwerk i Jean Michell Jarre nisu dobri-sa njim nesto nije u redu-ljudi su cisti umetnici a koriste pure elektroniku Citat:
Tek da ne pominjem dark stajling i outfit koji su oni furali i koji su posle od njih kopirali svi... PoZ! P.S. Ako volis kvalitetan dark zvuk ja ti toplo preporucujem Autumn Tears,Dragaard,Atarxia-u,Arcana,Elend.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Novi član
Član od: 13.2.2006.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Slusam od zabavne do metala (naravno da ne slusam novokompane zabavne koje nemaju veze sa vezom), ali sam se opredelio za rock kao sredinu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Veteran
|
![]()
Ljudi, ko je je, po vama, najbolji gitarista?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Dobri su i James Murphy(Obituary i Testament pa solo projekti) i Steve Vai Satriania i Clapton-a ne volim....tehicki su sjajni,ali nemaju dusu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ovo je neverovatno tesko pitanje. Cak mislim da se ne moze odgovoriti na njega. Ali, ajde...
Tony Macalpine-posle godina lozenja na razne likove, ovaj baja je polako isplivao i poceo da me odusevljava svojim stvarno originalnim, beskompromisnim i zaista bizarnim stilom! On je crnac, pa i to doprinosi exoticnosti... Ritchie Kotzen - covek ubija kako svira, interesantno za njega je da vrlo malo koristi desnu ruku, tj. uglavnom svira legato, ali sa mnogo stila, pravi hard-rock gitarista! John Petrucci - nazalost, mnogo bolji kompozitor nego improvizator. U svakom slucaju he rocks big time! Naravno dva najveca kralja su Satriani i Vai, ali ajde nisam hteo da ih pomenem odmah. Legende. ![]() ![]() ![]() Ima ih jos mnogo, ne zna se ko je od koga bolji! Samo vas molim da niko ne pomene Malmsteen-a! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Veteran
|
![]()
Da Satriani i Vai su legende... Onda recimo Richie Blackmore je odlican, zatim Jimmy Page...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
eat, sleep & blink
|
![]() Citat:
Angus Young iz AC/DC-a ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Član
|
![]()
Gitarista? Pa Malmsteen...buhahaha!
Tesko bi se dalo raspravljati na ovu temu. Em sto svako ima svoj ukus, em sto svaki gitarista ima svoj stil, tehniku, razlicite pravce kojma se bavi... Kad god mi neko pomene Malmsteena, pitam ga sta svaki gitarista (ili gitarista u pokusaju) prvo nauci da svira. Smoke on the water, naravno. Ili Iron Man. Da l' je bolji Malmsteen koji vezba 25 sati dnevno, i neosporan je virtuoz, ili neki "anonimus" ciji se rif izvodi na svakoj klupskoj svirci zadnjih 40 godina? Po meni ovaj drugi. Mada bih morao da razdvojim gitariste na "tehnicare" i "umetnike" da bih mogao da dam bilo kakav objektivan sud. Eh, da, najbolji gitarista? Hendrix, naravno. Poslednja ispravka: VojaM (17.2.2006 u 18:55) Razlog: Nije "virtouz" nego "virtuoz", damn it! ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
metalsucks, muzika, satana, \m/ |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Dobijanje broja koji je stepen od 2 | Stevvan | Programiranje | 14 | 6.3.2008 9:25 |
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike | Bryan Fury | Opšta kultura | 23 | 13.11.2007 19:56 |