Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 27.2.2013, 14:06   #621
virtuoz pavle
Starosedelac

Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
Određen forumom Re: Crysis 3

http://www.youtube.com/watch?v=6B18sO7ql-4

3:27, neko gleda iz helikoptera, mozda je to Psycho upravo stigao?

nije poenta uopste kako je nomad poginuo, fora je u tome da su oni napravili glupavi comic umesto da stave to u igru. mogli su kroz flashback ako nista drugo.
virtuoz pavle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.2.2013, 14:57   #622
gorgilije
Starosedelac

Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka

Zavrsio.Naj bolja grafika u istoriji igara,gejmplej-onako,prosek.Ali nisam imao onih WOW situacija kad ti vilica padne na pod zbog nekog fotorealisticnog prikaza u igri,kao na primer u dvojci.Po meni,ova igra i nije neki kandidat za prelazenje ponovo,mozda nekad,kad se zazelim.Dok na primer kec sam presao bar 5 puta i opet cu sigurno nekada.I da,mnogo je kratka-6 sati je meni trebalo.Zadnji boss-laganica,nisam ni jednom poginuo(u stvari jesam dva puta,ali zato sto sam pao sa visine).Ovo je po meni samo nastavak dvojke-nikako nova igra.
gorgilije je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.2.2013, 21:40   #623
NIDZA bOj
Deo inventara foruma

Član od: 26.12.2008.
Zahvalnice: 789
Zahvaljeno 657 puta na 571 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku NIDZA bOj

Pa imali smo jedan produzetak Crysisa- Warhead, sad imamo nastavak Crysisa2- 3.
4. igru cekam u nekom novom okruzenju, mada ne znam gde bi mogli da smeste a da ga vec nije bilo? Svemir ?
NIDZA bOj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.2.2013, 21:53   #624
doctor
Deo inventara foruma

Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.385
Zahvaljeno 3.331 puta na 2.305 poruka

Ja se samo nadam da će im doći iz du*eta u glavu, da će vratiti džunglu i napucavanje sa ljudskim protivnicima u prvi plan (ili pak smestiti igru u stvarno veliki i otvoreni grad, sad će bar biti i konzolnog hardvera sposobnog za to).

Neuporedivo više sam se zabavio dok sam kokao Koreance u Crysis-u i one plaćenike u originalnom Far Cry nego ove nikakve aliene i slične monstrume... Za to je bio odgovoran odličan AI protivnika i brdo mogućnosti što se tiče načina eliminacije istih.
doctor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci:
Soulja_SRB (27.2.2013)
Stara 27.2.2013, 22:11   #625
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka

Pa i u Far Cry-u od pola igre kreće tepanje sa ostrvskim karakondžulama tako da... What's your point?
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.2.2013, 22:23   #626
flamingos
Deo inventara foruma

Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka

Njegova poenta je da bi igra dobila i na duzini i na trajanju,kada bi bili vise ljudskih protivnika,jer ce time i taktika,i sve mogucnosti nano odela,da prosire gemplej mogucnosti kao sto su to radile u prvom delu.

Dakle poenta je u taktici i samim tim sirem gempleju i naicnu izvodjenja,jer cesm oci na razlcite nacine ko kako voli da 'utepas' protivnike.

Takodje ukoliko bi to bio ogroman kompleks,hoce da kaze da bi se time i iazov igre povecao,uporedo sto bi na svakom delu(ostrva,mape) mogao obitavati razliciti habitat,ali da su vanzemaljic ii slicno,vec u neku ruku pravolinijski,dok ti vojnici mogu takticki i zeznuti plan manevrisanja.

Ja mislim da kada bi imao Ai iz FEAR-a ovde,da bi igra dobila daleko vecu kompleksnost i tezinu,samiim time bi bila i izazovnija,
flamingos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku flamingos na korisnoj poruci:
doctor (27.2.2013)
Stara 27.2.2013, 22:36   #627
doctor
Deo inventara foruma

Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.385
Zahvaljeno 3.331 puta na 2.305 poruka

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
Pa i u Far Cry-u od pola igre kreće tepanje sa ostrvskim karakondžulama tako da... What's your point?
Da, zaboravio sam da spomenem i to... Ni taj deo Far Cry mi se ne sviđa. Ali je opet prihvatljivije od ovih bezličnih plavo-crno-sivih vanzemaljaca u Crysisu...

Nikad nisam bolje taktizirao nego u prvom Crysisu (pisao sam o tome ovde, i to dosta, ali mi obrisaše post), čak i više nego u prvom FC jer je ovde AI bio malo bolje odrađen, možda ne inteligentan kao u prvom delu ali jako je dobro reagovao u skladu sa događajima u svetu oko sebe. Vanzemaljci samo lete okolo, ja pucam, oni lete, skaču, ja pucam... Pih. Što se mene tiče - to je slaba tačka igre i oba nastavka.
doctor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 0:31   #628
NIDZA bOj
Deo inventara foruma

Član od: 26.12.2008.
Zahvalnice: 789
Zahvaljeno 657 puta na 571 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku NIDZA bOj

Jbg, Far Cry je iz Far Cry-a presao u Crysis, a Far Cry je dobio neku svoju novu notu.
NIDZA bOj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 2:09   #629
Tommy
Član

Član od: 14.2.2010.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 110 puta na 78 poruka

Otkrio sam zašto nisu htela da se otvore vrata na početku sa hakovanjem. Mora use dugme da bude na "F".
Tommy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 2:16   #630
perablenta
Deo inventara foruma

Član od: 30.1.2009.
Zahvalnice: 1.096
Zahvaljeno 1.679 puta na 1.065 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku perablenta

Citat:
Tommy kaže: Pregled poruke
Otkrio sam zašto nisu htela da se otvore vrata na početku sa hakovanjem. Mora use dugme da bude na "F".
Hehe, neverovatno da mogu ljudi da prave igru za igrom i da prave sve vece greske.

A ta interakcija na F to bi je oduvek bilo toliko nelogicno. Meni je interakcija uvek E bilo koja da je igra u pitanju.
perablenta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci:
Soulja_SRB (28.2.2013)
Stara 28.2.2013, 2:46   #631
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.590
Zahvaljeno 3.924 puta na 2.443 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
perablenta kaže: Pregled poruke
Hehe, neverovatno da mogu ljudi da prave igru za igrom i da prave sve vece greske.

A ta interakcija na F to bi je oduvek bilo toliko nelogicno. Meni je interakcija uvek E bilo koja da je igra u pitanju.
Pa dobro, ubacili su Hotkey za armor i stealth na Q i E tu je blizu do kretanja....mora kompromis ali dzabe ako ne odrade kako valja
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 3:05   #632
virtuoz pavle
Starosedelac

Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka

meni je kraj okej, zadovoljan sam igrom. samo bi bilo vrlo lepo kad bi jednom mogli da naprave pricu koja od A do SH i ima smisla, bez rupa u radnji. WoW ima gomilu rupa u lore-u, Mass Effect 3 da ne pricamo. Crysis 3 je relativno dobro prosao. Koliko mi se svideo Crysis1 i Warhead, toliko mi se svideo i Crysis2, samo sam ocekivao intezivniju radnju u trojci. Overall, najbolja FPS igra posle Serious Sam-a the First and Second Encounter :P

kako mogu da disable one trouglove koji oznacavaju neprijateljske pozicije, da li uopste mogu?

Poslednja ispravka: virtuoz pavle (28.2.2013 u 3:35)
virtuoz pavle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 3:32   #633
Budimir_Trajkovic
Starosedelac

Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka

Stigo prvi patch:
Citat:
  • Significant optimisation to Medium detail settings (PC Only)
  • Particle optimisation (PC Only)
http://www.mycrysis.com/forums/viewt...p?f=58&t=60966
Budimir_Trajkovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 3:52   #634
flamingos
Deo inventara foruma

Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka

PA cek sta je ovo,ovde se pominju dva patcha?
flamingos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 12:04   #635
Leonida
Deo inventara foruma

Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka

Jedan je za SP drugi orijentisan na MP.
Leonida je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 13:01   #636
testera
Veteran

Član od: 9.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 254 puta na 136 poruka

Ovo ispade opet kao test za graficke karte i nista vise. Dosta kraci od drugog dela, a od prvog da i ne govorim.
testera je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 13:20   #637
Starfighter2
Veteran

Član od: 28.10.2010.
Zahvalnice: 606
Zahvaljeno 207 puta na 154 poruka

Citat:
testera kaže: Pregled poruke
Ovo ispade opet kao test za graficke karte i nista vise. Dosta kraci od drugog dela, a od prvog da i ne govorim.
Bolje sto je kraci, izgorele bi nam masine ko' to opet(i odakle) da kupuje?
Starfighter2 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Starfighter2 na korisnoj poruci:
gorgilije (28.2.2013)
Stara 28.2.2013, 14:06   #638
HypeR
Član

Član od: 14.9.2007.
Zahvalnice: 191
Zahvaljeno 76 puta na 46 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku HypeR

Ljudi moji... Nismo li svi ocekivali nesto vise od ovoga?
Spoiler za ONI KOJI NISU PRESLI NEKA NE CITAJU:
Okej, razumem da se Prophet nakon toliko vremena provedenog u Nanosuitu otarasio istog, ali u cemu je onda poenta? Mi konstantno pratimo neke likove u Nanosuitovima i prakticno je to drugi razlog zasto svi igramo ovu igru.. (prvi je naravno grafika) Ali toliko da zase*u kraj, mislim da su preterali... Videti Propheta bez Nanosuita je isto kao videti Barneya(HIMYM) bez odela. Trebao je biti teatralniji kraj, nismo videli sta je bilo sa Psychoom, nije objasnjeno zasto je odjednom Prophet izasao iz Nanosuita, a ne Alkatraz (unapred da kazem da znam koja je bila fora sa Prophetovim duhom i Alkatrazovim telom), razmisljajuci na racionalan nacin, kojim cudom mozes fizicki napraviti drugo telo? To je kao da uzmes Ficu, odneses ga na pranje i vratis se po BMW... Mislim da su trebali malo da razjasne neke stvari... Posto cetvorke nece biti, zasr*li su stvari...
HypeR je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 14:21   #639
buraz
Starosedelac

Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka

Citat:
HypeR kaže: Pregled poruke
Ljudi moji... Nismo li svi ocekivali nesto vise od ovoga?
Spoiler za ONI KOJI NISU PRESLI NEKA NE CITAJU:
Okej, razumem da se Prophet nakon toliko vremena provedenog u Nanosuitu otarasio istog, ali u cemu je onda poenta? Mi konstantno pratimo neke likove u Nanosuitovima i prakticno je to drugi razlog zasto svi igramo ovu igru.. (prvi je naravno grafika) Ali toliko da zase*u kraj, mislim da su preterali... Videti Propheta bez Nanosuita je isto kao videti Barneya(HIMYM) bez odela. Trebao je biti teatralniji kraj, nismo videli sta je bilo sa Psychoom, nije objasnjeno zasto je odjednom Prophet izasao iz Nanosuita, a ne Alkatraz (unapred da kazem da znam koja je bila fora sa Prophetovim duhom i Alkatrazovim telom), razmisljajuci na racionalan nacin, kojim cudom mozes fizicki napraviti drugo telo? To je kao da uzmes Ficu, odneses ga na pranje i vratis se po BMW... Mislim da su trebali malo da razjasne neke stvari... Posto cetvorke nece biti, zasr*li su stvari...

Spoiler za kraj:
Objasnjenje za Prophetov lik je sledece: dok je padao iz svemira, odelo se "spojilo" sa Prophetom i poprimilo je oblik nekadasnjeg Prophetovog lika - koliko sam ja razumeo, odelo je i dalje na telu Alcatraza, samo to odelo sad ima Prophetov lik. Sto je jos jedna glupost.
buraz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.2.2013, 14:59   #640
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka

Zar je moguće da toliko ljudi nije pratilo priču igre i shvatilo šta se na kraju desilo sa Prophet-om?
Spoiler za Prophet, nanosuit...:
Prophet nikada nije napustio nanosuit već je tokom posete C.E.L.L klinici gde je Psycho "skinovan" njegovo odelo otključano kako bi mogao lakše da da stupi u kontakt sa Ceph-ovima i pronađe Alpha Ceph-a. U tom trenutku Prophet je stekao potpunu kontrolu nad nanitima u svom nanosuit-u (Claire to jasno kaže u igri) a jedna od mogućnosti takve slobode je očigledno potpuna fizička rekonfiguracija. Prophet je jednostavno odabrao da odelo izgleda kao njegova nekadašnja ljudska pojava.

Znači još jednom da ne bude zabune, unutar nanosuita se nalazi Alkatrazovo mrtvo telo koje služi samo kao "ljudska" komponenta simbioze nanosuita i nosica odela. Iznad toga dolazi nanosuit koji je asimilovao sve što se moglo asimilovati od Prophet-a i koje je fizički prilagođeno tako da izgleda kao njegova nekadašnja ljudska reprezentacija.

Što se mene lično tiče ja sam zadovoljan epilogom ali ne zbog toga što je mind boggling već zato što smo konačno dobili AAA naslov koji ne pokušava da kalemi neko filozosko đubre na lenjost developera već jednostavno ima zaokružen i zadovoljavajući kraj. Sama igra jeste kratka, AI je pomalo "kveščenabilan" (nedostatak prave inteligencije nadoknađuju radarskim vidom ) a priča definitivno zalazi na teren već viđenog ali opet... Gameplay je sjajan, opcije višestrukog pristupa misiji su tu a audio-vizuelna komponenta je zaista vrhunska (Borislav Slavov je opet odradio vrhunski posao).

Realno ja sam uživao u igri i jedino što bih eventualno mogao da preporučim onima koji još uvek nisu krenuli da je igraju je da ne žure (tačnije da prate priču i istražuju okolinu) i da ne počinju od default težine (bar treći ili četvrti stepen težine je preporučljiv za uživanje u izazovu).

It Was Never Just About the Suit
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Crysis 2 nex999 Akcione igre 2785 18.3.2015 21:48
CryEngine 3 potpuno besplatan OgnjenM Pravljenje igara 22 25.10.2011 17:32
Crysis 2 dzonibegood otpaTci 5 3.6.2011 20:52
Crysis vs crysis 2? Dz093 otpaTci 1 24.4.2011 17:02
DINO CRYSIS 1 Lord Elendil Akcione igre 9 14.5.2006 20:04

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:54.