![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#6441 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6442 |
Član
Član od: 6.6.2008.
Zahvalnice: 226
Zahvaljeno 46 puta na 26 poruka
|
![]()
Pazi, meni licno ne smeta to, ali su neki setovi jednostavno preruzni... istina, rogue je bolji nego t7, ali je i dalje ruzan, jer osim helma(koji je malo bolji od ostatka opreme), sve ostalo izaziva reakciju tipa: meh, -.- i tako to... ali lock mi se stvarno svidja, jer sam se prosto zaljubio u onog npc-a... ali, ovo nije nista officijalno, tako da ne mora da znaci da ce ovako da izgleda t8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6443 |
Banned
|
![]()
Jbg, istrosile se lepe ideje u Vanila wowu, sad preostaju ove "splacine"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6444 |
Deo inventara foruma
|
![]()
wtf t2 rox.I t6 nije nesto lep izdvaja mi se t6 za priesta i shamana,warr izgleda mocno sve ostalno mi je krdza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6445 |
Starosedelac
|
![]()
lol secam se kako su rekli da se izvinjavaju za izgled swp/brutal opreme, kao dizajneri zauzeti wotlkom... a ispao swp/brut lepshi od wotlk opreme /face
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6446 |
Član
|
![]()
Jedino su lockove dobro uradili.Stvarno bi trebali da se potrude da urade nesto extra privlacno za sve!
Ovo je ....ok....ali ustvari nije toliko dobro.Valjda bi armor koji se bas tesko dobija trebao da bude onako cool i extra da bi ga svi zeleli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6447 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jaoooo ljudi molim za pomoc. Stoke su mi ukrale account i promenili adresu. Nisam uplatio pretplatu tako da mogu da se slikaju ali ako neko moze na PM da mi posalje savet sta da radim nikako da se snadjem. Unapre hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6448 |
Banned
|
![]()
Napisacu ovde, mozda pomogne i drugima posto sam imao 2 puta iskustvo sa hackovanjem acca.
U "Account Managment" delu, idi na opciju "forgot password" ili kako se vec zove. Tu ce ti traziti odgovor na Secret Question kao i mail na koji se vodi acc. Znaci pratis uputstva i na kraju kada ispunis sve, recice ti da ti je nova sifra poslata na mail. Nova sifra je obicno sastavljena iz random slova i brojeva, mozes da je zadrzis ako ti je tesko da pamtis, mozes da odes na wow-europe i da je promenis. Uloguj se sto pre na acc i proveri da li je heroj pokraden, da li fali bilo sta, jer recimo meni su poskidali svu pve opremu, ali pvp nisu jer ne moze da se proda. Posalji ticket GMu o kradji acca, u kome ces navesti kada nisi mogao da se ulogujes, kao i sta ti fali od opreme, ali trazi da ti vrate sto pre. Acc ce ti biti zamrznut neko vreme, dok ti se ne vrati oprema, vreme varira, ja sam cekao ~2 nedelje, mnogi su cekali po mesec dana i vise a mnogi po par dana. Samo je bitno da ako te kontaktira u igri, nista ono "e kako ste, sta radite" vec mozes malo da ga pritisnes tipa "hocu svoju opremu nazad, ne zanima me, ne placam ovu igru da bih setao go kroz grad...". Samo je bitno da sto pre prijavis kradju opreme (ukoliko fali naravno). |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kreator_ na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (30.1.2009) |
![]() |
#6449 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Da bi ti promenili adresu, trebaju valjda to da potvrde sa stare adrese :S A ako ti imaju sifru i od maila onda seacret question nece da ti odsljaka posao jer i njega mogu da zamene cini mi se.. Valjda u takvim situacijama moras da se obratis tehnickoj, detaljno objasnis o cemu se radi i posaljes im lepo slike kutije, seriske brojeve i sve sto mozes pronaci na njoj...
Ovo gore je u slucaju da kreatorov savet ti ne radi posao.. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Sale013 na korisnoj poruci: | ||
kreator_ (30.1.2009), pentraksil (30.1.2009) |
![]() |
#6450 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa problem je sto su mi izmenili sve od emalia u account menageru do sifre. Na veliku srecu slepac nije svestan da nisam uplatio pretplatu tako da moze da se slika sa ulogovanjem, jedino ako mi on ne uplati vreme.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6451 |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]()
Au, al ces da se nacekas... Mom drugu su to isto uradili i cekao je ~6 meseci, ne bih da baksuziram al' tako uglavnom bude. Meni su samo prodali opremu kad su hakovali i naravno gold poslali i cekao sam dva dana za stvari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6452 |
Veteran
|
![]()
Samo mi nije jasno kako saznaju i slovo od vaseg acc-a i pass-a ? Kako uopste nekom ukradu acc ? Vi ste morali nekako da im kazete neke stvari da bi oni ishackovali ...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6453 |
Banned
|
![]()
olololol, sta mislis da oni odrede nekog i kao "aj da pogadjamo kako mu se zove macka, mozda mu je to sifra"..
To se zove Key-logger, viruscic koji se nabaci na komp usled ne paznje i slabe zastite, kada ti se key-logger zakaci na komp, on pamti sve sta otkucas. I eto problema za tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6454 |
Član
Član od: 10.3.2006.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 80 puta na 27 poruka
|
![]()
Te Key-logger uglavnom pokupite na sajtovima poput "How to have 1000000000 wow gold" ili "If u want to be a GM tupe your password here..."
Izbegavajte navlakuse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6455 |
Član
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6456 |
Banned
|
![]()
http://forums.worldofwarcraft.com/th...5647&pageNo=1&
hahahahahah ko sve nece igrati ovu igru jbt... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kreator_ na korisnoj poruci: | ||
Sale013 (31.1.2009) |
![]() |
#6457 |
Banned
Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka
|
![]()
World Of Warcraft: Dancing
![]() http://www.youtube.com/watch?v=066_q...eature=related World of Warcraft - Hitler Bug ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JCNqS...eature=related Poslednja ispravka: Cernobil (31.1.2009 u 16:08) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cernobil na korisnoj poruci: | ||
Irondacha (31.1.2009) |
![]() |
#6458 |
Novi član
Član od: 3.11.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Joj a primetio sam slicnost kod Draenei i Mehndi
kod nije odgledao tunak nek vidi buffalax verziju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6459 | |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]() Citat:
Btw, ja na onom clip- u nisam primetio warriorov t8 a ni paladinov, mislim da ce oni da failuju najvise. Meni se licno od svih tier armora najvise svidjao t6, sve ostalo je mnjeh sem, naravno, swp koji je /iugh t7 fora im je najgora, sta sad sutra gledamo dm heroic za 80ti? Ne bi me cudilo kad vec toliko toga prepravljaju mogu i to, to je jedan od razloga zasto sam prestao sa wowom. Mada sam ostao na forumu, vi ste moje oci i usi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |