![]() |
![]() |
![]() |
#6541 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
@ksrele
Srećko, Sreten, slično je to, isti je staroslovenski korijen riječi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6542 | |
Član
Član od: 30.11.2012.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 131 puta na 87 poruka
|
![]() Citat:
![]() Nekazem da se ta vozila nemogu videti na putevima ,ali su sve redja.Bilo bi dobro ubaciti ih jedino kao novi model koji se pojavljuje retko.Bolje je svakako da ubacis npr astru H nego ladu rivu. Smes me pitati gde zivim ,a odgovor je u Srbiji samo 200 km juznije od tebe.Cale vozi renoa 21 starog 20 godina a ja lagunu staru 7 mada imam jos koji autic ali da ne detaljisem. I opet ,po mom misljeju je bolje praviti autice iz ovog milenijuma ,jugo je sasvim dovoljan ,ali ako se ubacuju kao novi modeli moze i drugi kao sto vec rekoh na pocetku posta ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (8.6.2013 u 12:45) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6543 | |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]() Citat:
E da, ko bese pravi Ficu? Kako napreduju radovi? A sto se mojih radova tice, sinoc sam bio vredan. Zbog kise nisam nigde izasao pa sam se latio posla. Stojdzo je vec u igrici i svi elementi su podeseni osim materijala a to cu za cas. Kod Golfa sam pobrisao sve sto ne treba i uskoro ce i on u igru. Za dan dva oba vozila ce moci da se Beta-testiraju. ![]() A sto se one Lade tice... i ona ce uskoro samo oko nje imam jaaaako puno posla. Svaki objekat (a ima ih jako puno) ima vise materijala, a to igra ne podnosi, pa ili cu ih podeliti na jos vise objekata ili cu vec nesto smisliti. Pita me drugar "jel, a koliko tebe placaju za to sto radis?"... Ja sam se samo nasmejao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6544 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.659
Zahvaljeno 11.213 puta na 7.170 poruka
|
![]()
Upravo zbog ovakvih situacija nismo blagonaklono gladali na mogućnost da se ovakvi i slični projekti nekolicine ljudi organizuju i rade preko SK foruma, a bilo je predloga i pokušaja u ovih 6-7 godina postojanja foruma. Bio je projekat prevoda igre Stalker, pa je zbog obimnosti to izdvojeno iz originalne teme o igri i preseljeno u Brbljaonicu, pa je i zbog toga bilo problema i nađen je kompromis da ipak bude kao posebna tema, ali u Akcionim igrama.
Uvek se nađe neko ko će reći da je to što radite glupo, da on misli kako ne treba tako, kako je bolje drugačije, pa se onda nadovežu ljudi koji ne misle kao on, pa ga napadaju argumentima, on se brani svojim argumentima... i tako ode tema u tri lepe šargarepe... OK izneo si mišljenje da ti se ne sviđa da viđaš starije automobile, koliko sam skontao Wille i Debeli su glavni moderi, pa im svoje argumente za i protiv iznesi putem ličnih poruka, na njima je da li će to prihvatiti ili ne, nema potrebe da se to razvlači preko 2 strane ovde na forumu, možda će još neko osim vas redovnih hteti da poseti temu, pa će umesto da nađe informacije o igri da naleti na raspravu tipa "koja su to kola bolja od Moskviča?" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6545 |
Veteran
|
![]()
Hmmm... da.
Koliko ljudi, toliko cudi. Ja gledam da se ne kacim sa ljudima. A DeCoy-u pa PREDATOR 011 i nije nesto bio strasno uvredljiv, ili si mu ti gadno prepravio poruku. Mada, nije mi bas najjasnije zasto se morao javiti i napisati da to sto pravimo ta AI vozila koja pravimo nije OK. Mislio sam da svi podrzavamo ideju da Yugo i Golf (itd) budu deo nase mape, ali OK je sto ima ljudi i koji drugacije misle. A ja pokusavam da vracam temu "na temu" ![]() Nadam se da mi neces zameriti ako napisem ovo, malo je Offtopic ali... molio bih ljude da ne sire dalje pricu o ovome, ili ako vec zele da napisu neki komentar na ovo, neka onda napisu i nesto informativno u vezi igre. Mislim da nam sada najvise fale Darko (da nam donosi informacije o beta verziji igre), Sasa (vozac kamiona u "stvarnom zivotu"), Boris i jos neki sa pocetka teme. Nemam nista protiv ni ovih mladih momaka (ima li devojaka u temi?) ali uvek kazem "sve u svoje vreme". Kada sam ja bio njihovih godina gledao sam kamione uzivo a racunan nije bio ni u planu. Ali, neki od spomenutih (starijih) su se zestoko naljutili na mene i sta sad... Nego, ajd da ne idemo u Offtopic, zaista ne zelim da nas DeCoy cenzurise, nikad nisam bio za cenzuru, uvek volim da procitam svacije misljenje ali DeCoy se ne slaze sa tim i treba ispostovati coveka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6546 | |
Član
Član od: 29.3.2013.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 33 puta na 25 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6547 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6548 |
Član
Član od: 30.11.2012.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 131 puta na 87 poruka
|
![]()
@ De coy
ne rastezemo na 2 strane ,nego u 2 posta ![]() a i pogresno sam shvacen jer nije da nevolim da vidim i starija vozila ali nebih voleo da u igri budu samo ona vec da se ubace kao nova koja ce se redje pojavljivati nego ova novija ,sto bi dalo realniju sliku ne raspravljam se ,nego iznosim svoje misljene ,a za to forumi valjda i sluze (bar koliko se ja secam kad su forumi poceli) @ ksrele Nije mi moderator prepravljao post ,a ni ti me ne razumes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6549 | ||
Veteran
|
![]()
Kako ti, bolan, nije moderator ispravljo post? Sta pise ispod tvog posta matere ti?
Citat:
Citat:
![]() Naravno da nece biti SAMO Yugo, Golf 2 (posto je u igri Golf 5 ili 6), Lada, Stojadin i Fica, nego i svi ostali automobili. Znaci, ja glasam da se ovi automobili sto ja pravim da se naprave da su nova AI vozila i kada (ako ikad) izbacimo mod Srpske mape da oni budu kao "Additional items" u posebnom .scs fajlu pa ko hoce da vidi i nasa vozila pored standardnih, moze da ostavi taj file u mod diru a ko nece moze da ga izbrise i cao. Ne vidim cemu pometnja oko toga. Nije strasno tesko napraviti novo AI vozilo kada imas gotov model kojeg samo malo doteras i sredis materijale, najvise vremena oduzima pozicioniranje elemenata-objekata. Jer kada se svi objekti postave po hijerarhiji kako treba da stoje onda im se pozicije poremete. Ne znam zasto ali tako je. I onda idu muke to sve dovesti na poziciju gde treba da stoje. Mozda napravim neki tutorijal kako napraviti AI vozilo za SCS mada neke stvari jos ne kontam. Lepo bih molio nekog ko se razume u "lampmask.dds" fajl i njegovo podesavanje da mi se javi, treba mi pomoc oko toga. Hvala ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6550 | |
Član
Član od: 29.3.2013.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 33 puta na 25 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6551 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Среле, да ли хоћеш једноставнији модел Ладе? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6552 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6553 |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]()
Ja se slazem sa Predatorom, bez neke namere da ovo zvuci kao dolivanje ulja na vatru. Mislim da su Yugo i Punto (Zastava 10) sasvim dovoljni. Ne vidim zasto bi ubacivali Golf 2, iako realno Bosna i Srbija jesu groblje Golfa 2. Po toj logici bi i Brazilci na svoju mapu trebalo da ubace VW bubu, a cisto sumnjam da ce to uraditi.
Mislim da sve modove za AI vozila treba praviti posebno (ako je to moguce), a ne u okviru mape, pa neka svako ubacuje od kola sta zeli, shodno licnim afinitetima i svi zadovoljni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6554 |
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]()
Мда, дошао сам да помогнем, ако могу.
Прво, мени је жао што се направила зла крв својевремено и овде и на ФБ, али међусобно вређање не трпим, и нема тог човека који сме да се стави изнад других. То је сада решено на ФБ и имамо мирну групу, у којој се ВРЛО поштују правила. Има нас стотинак и прецизан кодекс. Ипак, ако СК-форум мисли да је ово превише за ову тему, онда се преселите (и) на ФБ, бићете (поново) примљени, али под условом да се НИКАДА не подигне тон и задржи конспиративни, колективни дух. Сада тамо имамо људе из 5-6 држава, и лепо иде. Мада, информације које се тамо објављују су ЈАКО интерног типа и свако ЈАВНО пување њима би било катастрофално по српску заједницу наспрам ЕТС2, јер имамо неколико тестера (и за Линукс!) и преводилаца, који би моментално изгубили позиције. У том смислу, пријем ће бити селективан, а правила строга. Све ово, понављам, САМО ако пројекат овде прерасте тему, иначе нема потребе да се ФБ уопште чепи овде на СК, нити да ФБ група расте. ===== Мислим да могу да помогнем маперима, макар оволико: Та ваша мапа неће никада бити званична, јасно је зашто. Превелика, превише градова, итд. Лично бих волео да је пробам, али тек када буде готова и проверена. Апсолутно ценим ваш труд и имате моје најдубље потшовање, поготово ако будете користили ћирилицу, или само онда. У новој верзији ЕТС2, тј. тај 1.4 печ који само што није изашао, структура мапа је драстично промењена и сумњам да ће ова ваша мапа радити без озбиљних преправки. Иначе, главни разлог зашто се још чека 1.4 су управо нове мапе, које су СВЕ морале да буду ПОНОВО оверене, а то је био коњски посао за девелопере и тестере. Значи, сачекајте да видите шта је ново у структури мапа, јер ја нисам стручњак, па онда видите шта ћете са својом. Иначе, волео бих да се задржите на оригиналним координатама Србије и у њој направите 5-6, па и 10 градова, колико реално има смисла на нашој површини. Такву мапу ће "ошацовати" и СЦС, па ћемо заједно са њима пре доћи до званичне, тим пре је је Мађарска унета на карту, па је сада неупоредиво лакше "долепити" се на њу. ===== Игра је делимично или понегде потпуно промењена од 1.3.1. Немам места да напишем шта се све кува и скувано је, и због чега неће радити све што је икада "написано ногама" од модова. А осим информација које СЦС избацује на блогу, засад не смем да напишем ни словца о томе овде, јер би покварило изненађење, а мене и остале тестере дегажирало у орбиту. Свима на СК желим свако добро! ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ton_majstor na korisnoj poruci: | ||
Laxi (9.6.2013) |
![]() |
#6555 | ||||||
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]()
Заборавих, ево вам два мотивациона видеа, заслужили сте!
Уживајте! ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6556 |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]()
Super je onaj prvi video gledao sam ga a drugi nisam jos ko je pravio ove videe.?
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Johnny-24 na korisnoj poruci: | ||
ton_majstor (9.6.2013) |
![]() |
#6557 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6558 |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6559 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6560 |
Veteran
|
![]()
Не стижем друже, ужелим се да играм ЕТС2 и не могу никако да стигнем. Видећу вечерас да урадим то, свакако ти пуно хвала на томе, могу да те питам за још нешто ако ми затреба, што се тиче те маске?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ets2, euro truck simulator 2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hard Truck Apocalypse | dodgeme | Simulacije vožnje | 19 | 4.3.2014 19:22 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... | pinojle | Šta da kupim? | 76 | 25.12.2007 16:11 |