![]() |
![]() |
![]() |
#6541 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 184 puta na 116 poruka
|
![]()
Ides u magic i active effects. Tu ti pisu svi efekti bez obzira da li su od enchanted item-a, napitka ili stalnog bonusa kao sto je vampirizam.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6542 | |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 25 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
Niste me razumeli. Znam da to mogu da vidim u active effects meniju, ali ja tražim neku opciju/mod da mi ta upozorenja budu vidljiva na ekranu sve dok traju, bez da idem u taj meni. Nešto kao što SkyRe ima one ikonice sa strane koje su stalno vidljive kada, recimo popijem napitak fortify nešto pa mi ikonica koja me obaveštava o tome bude sa strane sve dok traje efekat. Ovako, inficiran sam vampirizmom, nisam pogledao active spells meni, tako da nisam ni znao da sam zaražen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6543 |
Starosedelac
Član od: 9.7.2010.
Zahvalnice: 750
Zahvaljeno 536 puta na 369 poruka
|
![]()
pa pise ti u gornjem levom uglu kad se zarazis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6544 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
nije ništa strašno samo treba da piješ krv jednom u 2-3 dana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6545 |
Veteran
|
![]()
Ako sam te sad dobro razumio onda mislis na nesto ovako
http://youtu.be/dBaVrIyDhtA?t=1m7s Imas ispod videa link odakle ga mozes skinuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6546 |
Član
Član od: 6.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 56 puta na 48 poruka
|
![]()
instalirao sam ovaj mod (rucno)
http://skyrim.nexusmods.com/mods/1875 i fps mi je pao sa 55-60 na konstantnih 40....ponekada i manje.... ![]() inace,da li vam se desava da lutate i tumarate Skajrimom,naidjete na nekakvu pecinu/tvrdjavu ili tako nesto,udjete unutra "ocistite je" od neprijatelja,pokupite sve predmete,artifekte itd....i onda posle ko zna koliko vremena igranja naidjete na nekog lika koji vam daje quest vezano za davno ociscenu pecinu i vi posle 10 sekudni se vracate i kazete mu "evo obavljeno je i evo ti tvoj trazeni predmet"? kako znati koje lokacije da se ciste i koje nemaju veze sa glavnom radnjom ili nekim vecim questom,a koje ne bi trebalo da se diraju dok se ne dobije quest |
![]() |
![]() |
![]() |
#6547 | |||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
http://skyrim.nexusmods.com/mods/131 Od svih EBN/FXAA/SweetFX/... dodataka ovaj FXAA najmanje je zahtevan, a super efekat daje. Naravno, trebaš pronaći sebi preset koji ti se najviše dopada ili ga sam konfigurisati. Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6548 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Mesta koja su bitna za glavnu pricu ili guild-e ne mogu ni da se posete dok ne dobijes quest da ides tamo. Tako da samo istrazujte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6549 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.205 puta na 7.167 poruka
|
![]()
Meni se dešavalo da naiđem na pećinu/ruševine u koje uđem i očistim sve unutra (piše cleared na mapi). I onda posle xy vremena od nekog NPC-a dobijem zadatak da npr. ubijem vođu bandita ili nađem neki predmet. Uvek sam morao ponovo da idem da čistim pećinu/ruševinu, nikad mi se quest nije sam od sebe odmah rešio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6550 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sve* sto moze da se uradi, iskusi, pokupi itd. samo jednom nece se ni pojaviti dok se ne aktivira odgovarajuci kvest.
*osim ako nije bag u pitanju ili je unapred smisljeno da moze da se kod NPC-a odmah kaze : "E ja to vec uradio, ubio, nasao" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6551 |
Član
|
![]()
pa kako ponovo da ides i "cistis" pecinu kada si je vec davno ocistio,tj kada se budes vratio tamo vise nece biti nikoga?
ovaj problem sam imao jos u Morovindu.....i bas je znao da pokvari uzitak u igri.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6552 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Jos ovde ti barem na kraju stoji Cleared pored imena... za Morrowind i Oblivion sam uvek morao da pisem spiskove rucno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6553 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
respawnuju se NPCovi i booty, ali piše ti na mapi cleared...
ako te baš interesuje, na onom sajtu što sam nekoliko postova niže stavio ima za svaku lokaciju i koji je quest vezan za nju pa možeš tako je ne istražuješ ako ti je baš stalo da prvo dobiješ zadatak.. uglavnom za svaku lokaciju se i dobija neki quest pa ne moraš ni da istražuješ ništa što ti nije zadatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6554 | |
Član
|
![]() Citat:
ti banditi se nalaze u nekim rusevinama iznad tog sela....ti odes,pobijes bandite,nadjes tu kandzu,istrazis grobnicu i da bi izasao iz tih rusevina moras da ubijes i nekog glavnog daugera,a tada nalazis i DRAGONSTONE (neku plocu o zmajevima).....a tu istu plocu ce traziti da nadjes Jarl vladar Whiteruna u koji ces uci nedugo zatim..... i ti onda kada on bude trazio da je nadjes,sekundu kasnije mu se obratis i kazes "evo ja nas'o vec" ![]() e,i jos jedno pitanje da li vam uspeva da vas pratioci prate uspesno ali na konjima?...tj vi jasete svog konja,a pratioci njihove?........meni cim sjasu,npr dodje do neke bitke,konji pratioca pocnu da odlaze,pa posle trebam 10 minuta da jurim konje po mapi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6555 | |
Član
|
![]() Citat:
Imaš odličan mod koji se zove Convenient Horses: http://skyrim.nexusmods.com/mods/14950 Taj mod ti daje masu opcija za konje, uključujući kako da se ponašaju u borbi, da li da te prate na odstojanju, ili čak da kupiš neki horn koji kad duneš u njega konj dođe. Jedino što konj ne koristi fast travel, pa ako si ga ostavio negde daleko trebaće mu vremena da dođe do tebe, ali za to uvek možeš da koristiš opciju Wait. Takođe konji imaju inventory pa tako možeš dio loot-a da nabaciš na njih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6556 | |
Član
Član od: 3.2.2011.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 72 puta na 41 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6557 | ||
Član
|
![]() Citat:
e sad mene zanima,da li modovi mogu da se instaliraju posle svih ovih DLC-eva i patcha,ili odmah nakon instalacije igre(samo Skyrim-a)? i da li postoji neki (od vecih i poznatijih) modova koji je nekompatibilan sa DLC-ovima? Citat:
mada,nije ovo toliko ni bitno,meni je igra super uprkos tome,samo ponekada se bacim u razmisljanje da li da cistim pecinu/grobnicu/tvrdjavu na koju naidjem ili da ne diram nista,jer ce mi MOZDA neko kasnije dati quest sa tom pecinom.... Poslednja ispravka: DeCoy (17.4.2013 u 14:28) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6558 |
Član
Član od: 3.2.2011.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 72 puta na 41 poruka
|
![]()
Markiran je kao quest item a quest itemi ne mogu da se prodaju/izbace iz inventara. U modernim igrama ne možeš da failuješ :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6559 |
Veteran
|
![]()
Osim toga nisu pecine uvijek iste. npr imas quest u jednom plemenu orki porev Riften-a u kojem trebas da skines prokletstvo sa plemena i ides u jednu pecinu pobiti divove koji su napali shrine daedric princa Malacath-a. Medjutim ako udjes u tu pecinu prije neces moci doci to shrine-a i nece biti divovi nego medvedi. Ovo nije jedini primjer ali se trenutno samo njega sjecam.
PS. pored toga sto ne mozes unistiti, baciti ili prodati quest item-e oni nemaju tezinu makar bili ogromni mac tako da nemas razlog da ih bacis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6560 |
Član
Član od: 12.11.2011.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 11 puta na 7 poruka
|
![]()
Dok mi je bio win7 igra je detektovala medium podesavanja i glatko je tekla. Sada sam prebacio na win8, i detektovala mi je low, nenormalno koci i loaduje se u nedogled. Zna li neko u cemu je problem? Imam najnovije drajvere, sve druge igre rade normalno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bethesda, elder scrolls, skyrim |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls 5 | dzangrizalo | Role-Play | 4 | 17.1.2010 0:51 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |