![]() |
![]() |
![]() |
#6662 |
Banned
|
![]()
Pa mozda i ne mora biti snajperista, al brkati redneck sa shotgun sigurno nije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6663 |
Član
|
![]()
Sa recon klasom sam se "stekao" samo na pocetku karijere u ovoj igri i to iskljucivo kad sam igrao sa GOL-om. Danas snajper koristim veoma rijetko i tada kad ga koristim to je uglavnom kad sam defender pa mogu da doprinesem timu koliko toliko. Dok kad sam napadac tada gotovo nikad ne koristim snajpere i izuzetak je samo VSS koji je i vise nego odlican kad se napada, na gotovo svim mapama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6664 |
Starosedelac
Član od: 10.3.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 345 puta na 249 poruka
|
![]()
Imam nekih velikih problema sa konekcijom, sve se moze videti na ovom klipu.
http://www.youtube.com/watch?v=0Ci3fnlCu00 Danas mi je bio 3 put da se zalim na ea live chatu i na kraju mi je lik dao novi kljuc, verovatno je ponistio moj kljuc i morao sam da kreiram nov EA akaunt. Sto je najgore izgleda da problem nije resen. Izbacuje me iz acc svakih 10-15min kao pukla konekcija.... U svakom slucaju dodajte me Fanste91 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6665 |
Banned
|
![]()
Pa majku mu, sta je ovo.
Navala chitera ![]() Jel ti znas koliko se meni puta to desilo, jednostavno padne im master server i nece ni jedan server da radi, i prijavi ovakvu gresku. I ti si kao zbog toga kupio nov kljuc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6666 |
Starosedelac
|
![]()
Omg ti nista nisi citao ocigledno. To se meni desava vec vise od mesec dana i svaki put kad se ulogujem na akaunt. I nisam kupovao vec su mi dali dzbe, ali su verovatno ponistili moj kljuc koji sam kupio a mozda i nisu.Prv osu mi rekli pre 10tak dana da reinstaliram igru i detaljno sve sto ima veze sa bc2 obrisem sto sam i uradio, sinoc i opet ista stvar. Danas opet kukam i ovaj kaze da napravim novi akaunt i da mi nov kljuc i ja opet reinstal, novi akaunt, novi nick sve... i opet ista stvar. E sad mogu recimo da idem na play now i da me ubaci u neki prazan server i odatle da izadjem i onda radi browser. Kad nadjem ok server izbaci me iz akaunta "lost connection" posle 5-10min. Znam da moj net nije problem radi ok BF2 i Fifa 11 i ne puca mi net. Nzm sta da radim da reinst sistem necu jer imam neki vazan program sa podacima i necu zbog igre to da radim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6667 |
Banned
|
![]()
Obrisi igru, pa odes kod nekog ortaka i instaliras kod njega, udjes sa tim novim nalogom, i onda vidis, ako radi, problem je tvoj sistem. Mozda nesto sa punkbuster-om. Jel si probao da ga reinstaliras ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6668 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6669 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Snajperi su u potpunosti beskorisni kada se napada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6670 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Pa nisu bas beskorisni, ako je igrac iole timski nastrojen moze da pokriva MCOM ako je aktiviran tj. da spreci protivnika da ga deaktivira. Isto tako moze da spotuje protivnike oko MCOM-a. Mislim, moze tu svasta da radi recon...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6671 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka
|
![]()
E ljudi ispao mi je error i izaslo iz igre opet..Kao sto rekoh error je Display Driver Nvidia Windows Kernel Mode Driver Version (broj 200 i neki) stopped responding and has successfully recovered." ..Moderator mi je obriso poruku jer je mislio da pricam za gta 4 ali ne to mi se ovde desilo i izaslo iz igre...Sta da radim? molim moderatore da ne brisu jer NE pitam za gta 4!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6673 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6674 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2009.
Zahvalnice: 430
Zahvaljeno 129 puta na 91 poruka
|
![]()
kako da obrisem driver?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6675 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Što ne koristite najnoviji driver.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6676 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6677 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni su donijeli ubrzanje, do jedno 4-5 FPS-ova, dovoljno da ne osjećam suporenje prilikom kad sam gunner u bradleyu a vozač puca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6678 |
Banned
|
![]()
Control Panel - Add/Remove Programs - Nvidia Graphic Driver - Change/Remove
Ako si u Win7, isto to, samo malo drugacija putanja. Kad ga uninstalira, trazice ti reset, i kad se bude digao ponovo Win, onda bi trebalo da drajvera nema. Onda pokrenes sa hard diska drajver koji si skinuo sa Nvidia sajta. xyz_desktop_winxp_32bit_international_whql.exe je drajver za XP (xyz sam lupio, to je verzija). |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci: | ||
Stef (19.1.2011) |
![]() |
#6679 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Dobar Recon (recon != snajper) je uvek dobrodosao u timu. Neko ko ce da osmatra neprijateljsku bazu, spotuje neprijatelje, tenkove itd itd. Takodje je tu da baca senzore i poziva mortar kad je potrebno. Dovoljno je da se skupe 2 dobra recona i defenderima ce se partija smuciti jer nece moci da prdnu. E sad, na losem su glasu bas zbog toga sto ne rade ono sto bi trebalo Isto kao i medici... Hate them. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6680 |
Član
|
![]()
Ja bih volio videti te vase snajperiste iz snova, to sto vi pricate bi bilo idealno, ali u igri je to sasvim drugacije. Vecina snajperista u igri (po mojoj slobodnoj procjeni preko 95%) se samo negdje skriva po zbunju i uopste ne skida one protivnike koje bi trebalo. Na takve situacije nailazim skoro svaki dan u igri. Cist primjer toga je: u mom timu 3-4 snajpera i postavljen mcom, a od njih se niko i ne cese po ****** da baci mortar i sprijeci disarmovanje.
Dakle moj zakljucak je isti kao i od visosti da su velika vecina snajperista u igri samo bespotrebno zauzimanje slota na serveru, naravno cast izuzetcima, a takvih je veoma malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bad company, battlefield, bc2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Company of Heroes Tales of Valor | masteri | Strateške igre | 107 | 21.6.2011 18:04 |
Najbolja igra iz Battlefield serijala | zidan grobar | Akcione igre | 24 | 29.6.2010 17:10 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |
Battlefield: Bad Company | Markosam | Konzole | 12 | 24.6.2008 7:39 |