![]() |
![]() |
![]() |
#6741 |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]()
Razumem Edija, jer i mene cesto frustrira igranje BF3, te ga ostavim i posle par dana ponovo ga probam nadajuci se da se nesto popravilo.
Igrao sam dosta BC2 i BF2 i failovi u hit detekciji koji mi se redovno desavaju u BF3 sam vrlo retko iskusio u te dve igre.Najcesci fail je da igra uopste ne registuje prvih par pogodaka, ili da registruje i da se desi da protivnik pocne da pada i onda mu se health bar podize i onaj koji je pucao u njega pada mrtav a protivnik ima 100 helta.A to je sve zbog klijent hit detekcije tj. hit indikator ne generise server vec klijent, te stoga se desava da se dobijaju hit indikatori a da se ne nanosi steta protivnickom igracu. A i to je glavni razlog gomile hakova i citera u igri, jer se lakse manipulise podacima na klijentu, jer se deo podatka obradjuje na samom klijentu, nego kod server hit detekcije gde se kompletni proracuni rade na serveru.Ovo je verovatno radjeno da bi se smanjila komunikacija izmedju klijenta i servera i da bi se smanjilo opterecenje servera gde moze igrati do 64 igraca.I u tome su delimicno uspeli, ali su trebali da problem rese na drugi nacin, jer su ovime doveli do toga da hit detekcija zavisi od klijentovog racunara, kao i to da su olaksali pravljenje hakova te stoga i ne cudi ogroman broj banovanih igraca. Koga ne mrzi, neka isproba squad rush, tamo ce mnogo lakse uociti nedostatke u detekciji pogodaka.Meni je recimo SR u BF3 apsolutno neigriv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6742 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]() Citat:
Rekao si vec 50X i ovde i na benchu da je igra losa. Zasto i dalje imas potrebu da nam ponovis tvoje fascinanto misljenje bezbroj puta? Meni ako je igra trash, lepo je iskljucim, obrisem sa harda, jednom kazem sta imam o njoj i laku noc. Ovo sto ti radis je cisto trolovanje. A najvise volim kada krenu price " ja sam igrao ovu igru od pocetka serijala, ti nisi ( iako ni ne znas lika ), pa je zato moje misljenje >>> tvojeg ". I jako ti je konstruktivan post, srozao si IQ celog foruma sa njim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6743 |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]()
Hm, ne verujem da je hit detekcija klijent based, ali to bi mozda objasnilo situaciju gde se protivniku health bar spusti na nulu pa ponovo podigne na 50%,.. a mozda bi se i nestajanje i pojavljivanje igraca iz vida / renderovanja moglo povezati sa istim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6744 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@Ivan
Na kojim serverima igras? 64p? Ja igram 90% Conquest 32p i do sada nemam ni jednu primedbu na hitbox osim one klasike da zagines iako si se sklonio iza cover-a. Nije mi se desilo da napr. spucam ceo sarzer u lika kao u BC2 i da se nista ne desi. Gine se veoma lako. Situacije 1 na 1 su vec diskutabilne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6745 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Mozda se covek previse frustrira...svaki BF trazi dosta strpljenja,truda a i zahteva period adaptacije.Edi,daj igri sansu vise,potrudi se malo i videces da ce ti biti zabavno.Ako to ne upali pronadji neki noob server,ima ih dosta i tu mozes da se uvezbas kako treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6746 | |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6747 |
Član
Član od: 30.11.2007.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]()
I meni se par puta desilo, mada sam igrao samo 2-3 dana, da me ubiju puskom a ja vec pobegao iza zaklona. Jedino da je ivica svakog zida trosna pa prolazi municija ili da postoji ovaj bug kao sto pisete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6748 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da nije bag da mogu da vas pogode kroz zid, vec samo postoji zakasnjenje izmedju ubijanja i animacije na vasem kompu. Kao lag. Desilo se i meni bezbroj puta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6749 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6750 |
Član
Član od: 27.10.2011.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 44 puta na 30 poruka
|
![]()
@Leonida
@Stankovic82 @Uros@3D @Bascelik Vidi se da niste igrali BF2 i ne razumete o cemu govorim(siroke mape,avioni,64) Detalj.. Da li je po vama extra igrica ta koja kada spotujes neprijatelja(cujes glas da si spotovao) a da nemas pojma gde si ga spotovao i gde je. Kada spotujes i vidis dve narandzaste slicice a spotovanog nigde nema i to na 50m.Refleksno gadjas ispod jedne ikonice pa kada vidis da nista ne pogadjas gadjas ispod druge.Bas je super taj BF3.To je ono sto u rundi ponovi na desetinu puta. Ne to se ne desava mocnim BF3 borcima.Vi junacki to ignorisete. Ovo je forum i ne vidim sto se toliko brecate na moju opasku da igra ne valja i to je istina...da nemate procenat od prodaje? ![]() @Uros12 Probao brate sve to ali ovakve stvari ne mogu da progutam.A ima ih mnogo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6751 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 660
Zahvaljeno 1.064 puta na 834 poruka
|
![]()
Игра је врх и тачка. Ја обожавам пуцачине. Да ли ће радња бити на марсу или земљи мени је свеједно. Битно ми је да роштиљам, да се шуњам, како год.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6752 | |
Član
Član od: 1.10.2008.
Zahvalnice: 371
Zahvaljeno 174 puta na 108 poruka
|
![]() Citat:
A brecam se zato sto dodjem da procitam ovde nesto zanimljivo,a vidjam samo tvoje trolovanje.Odem na BC2 temu,tamo postavljas uslove koji su potrebni za ulazak na tvoju friend listu,skrinove sa tvojim sjajnim rezultatima.... Odem na Bench,opet ti,sa istom pricom. Znaci,nemam procenat od prodaje BF3(nazalost),nego jednostavno gusis i trujes temu. |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku stankovic82 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#6753 | |
Član
|
![]() Citat:
EDIT: Neko je pomenu nestajanje igraca sa ekrana... pa cu eto to navesti kao jednu od najcudnijih stvari koja mi se desila u BF-u ali i to mozda 2-3 puta. (Mislim da se bas moze i videti na jednom od mojih postovanih videa na YT-u) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6754 |
Član
|
![]()
Evo nasao sam ovu situaciju sa nestajanjem neprijatelja...
http://www.youtube.com/watch?v=f610m...el_video_title Prevrtite na 3:56 ... ili recimo desava mi se da lik zagine, obicno se to deshava kad ga ubije granata. On se frizuje u vazduhu. Imam onaj indikator da mogu da ga zalecim ali ne mogu jer lebdi :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6755 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ако неко стално закера, нек онда не игра. Имам и ја понекад багова па шта онда. Све се да средити.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Љуша na korisnoj poruci: | ||
gorgilije (6.1.2012), Starfighter2 (7.1.2012) |
![]() |
#6756 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]()
@Dr. Edi
Igram samo na HC serverima i tu nema nikakvih narandzastih slicica koje bi mi govorile gde je nepriajtelj ,pa ako te to muci mozes da predjes na HC isto. Problem resen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6757 |
Deo inventara foruma
|
![]()
DrEdi, ti sam svoje postove pobijas. Ovamo ti se svidja BC2 a kao nedostatke BF3 navodis ono sto postoji i u BC2.
![]() Meni se cini da su tebe malo izuli u BF3 pa ti se ne svidja jer su povredili tvoju veteransku (i to veteran 6, mos' misliti!) cast. Ili nabavi neke validne argumente za pljuvanje, ili nemoj vise postovati, zarad dobrobiti ove teme. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6758 |
Član
|
![]()
Da kolko znam na HC-u nema spotovanja... mada eto recimo to mi je malo bez veze. Pa sta ako je HC... ako ja nekog vidim mogu da ga spotujem. Mogli su bar napraviti da se ostalim iz mog tima pokaze odokativno gde sam ga video... da im bljesne neki narandzasti krug i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6759 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]()
Mislim da se pojavi na minimapi,ali ne traje dugo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6760 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Вреди ли скидати печ, нашао сам неки patch 2 outlaws. Заузима 2, 3 гига. Вреди ли уопште скидати печеве. Каква су побољшања.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
battlfield 3, bf3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Battlefield: Bad Company 2 | masteri | Akcione igre | 8994 | 8.2.2020 12:10 |
Battlefield 2 zona | spalejela | Mrežne igre | 310 | 11.11.2013 1:27 |
Najbolja igra iz Battlefield serijala | zidan grobar | Akcione igre | 24 | 29.6.2010 17:10 |
Prvi Srpski Klan Za Battlefield 2142 | GRUJA272 | Online susreti | 2 | 25.1.2009 3:35 |
Operation Peace Keeper - Battlefield 2 Mod | Ghost | Akcione igre | 3 | 19.9.2007 10:08 |