![]() |
![]() |
![]() |
#661 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
I ja sam to isto uradio mada mi nije postojalo u direct-x consoli opcija sound2 već samo sound.Ipak sam u registri promenio te jedinice u nule, i restarovao komp, proverio sam i sačuvalo je tu izmenuo i pokrenuo igru i ...opet ista stvar.A taman sam se ponadao.Ne mogu da verujem da je problem do mog hardvera.Probao sam Crysis Warhead da igram na ful podešavanjima, čisto da vidim može li.Pokrene se igra i imam fps negde između 5 i 7,nije igrivo ali bar mogu da vidim kako izgleda(izgleda strava).Na srednjim podešavanjima leti.Sve novije igre koje su daleko zahtevnije mogu na srednjim podešavanjima da igram osim ovog čuda.I Far Cry2 i Brothers in Arms:Hell's Highway,S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky.
Jel može neko da mi kaže dali ima ovu "Kingdom Realise" verziju kao ja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Jel ti citas uopste post koji kvotujes, ili samo refleksno nabijas broj postova?
![]() Covek kaze da mu isto zahtevne igre nisu pravile problem. 2600XT moze sasvim lepo da izadje na kraj sa CODom, jer ja na klokovanoj 8500gt koja je slabija imam stabilan FPS na sasvim ok podesavanjima (ne znam sad tacno kojim, izbrisao sam igru kada sam presao), a da ne pricam o ljudima koji se igraju na jos slabijim kartama.. I valjda smo vise zakljucili da je igra bagovita, da nekima radi kako treba, nekima ne, upravo zbog toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Član
Član od: 27.3.2008.
Zahvalnice: 443
Zahvaljeno 70 puta na 49 poruka
|
![]()
2600xt igra radi bez problema...znam zato sto je ja imam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Starosedelac
|
![]()
Sa vam je ja sam COD 4 igrao sa integrisanom 6150 i radilo je lepo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Novi član
Član od: 29.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
ASUS M2N-E AMD dual core 6000+ 2 X 1GB GEIL ULTRA NA 800 Mhz ATI RADEON X1900XT 512MB (axelero cooler) Creative audigy sound blaster CHiftec 450W Dakle sa ovim mi radi sve sto je do sad izaslo. Crysis mi radi na 1280 X 1024, podeseno odprilike pola opcija na maximum podesavanja, a pola na srednje. Inace sve druge igre rade uglavnom na max detaljima, bez ikakvog seckanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Novi član
Član od: 2.5.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zahvaljujem se Mad Max-u, jer je ovo njesra sa startovanjem igrice, nakon njegovog resenja, konacno proradilo!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Veteran
|
![]()
ajd dajte resenje za multiplayer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 529
Zahvaljeno 122 puta na 66 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Član
|
![]()
Ja sam imao nvidiafx5200 i nije cod4 nije hteo da radi na njoj.Na 6150 radi,valjda ona seruje vise memorije pa zato i radi.
Jel zna neko dali ce raditi world at war na mojoj konfi. Foxconn NF4K8AB sa nforce 4 chipsetom amd sempron 2800+ procesor 1.0 gb ddr 400 mhz Nvidia GForce 8500GT Sparkle 80gb maxtor 250 GB Segate Pionir 215D sata Nec Optiarc DVDRW Monitir Proview flat |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Veteran
Član od: 10.1.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 79 puta na 69 poruka
|
![]()
Naravno da ce da radi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Starosedelac
|
![]()
Proradilo je, samo sam obrisao save game i krenuo iz pocetka i sad radi.
Ona misija u staljin gradu je extra to je iz onog filma gde je onaj vasili (e kako se preziva ne znam) on je najbolji snajperista.... EDIT: Evo nasao sam za one koji ne znaju za njega Vasily Grigoryevich Zaitsev Film se zove "Enemy at the Gates" Poslednja ispravka: Mr.Deeds (29.11.2008 u 15:35) |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]() Citat:
![]() Interesantno je to sto je njemu far cry 2 isao na max detalja i rezoluciju 12x10(sa ukljucenim AA,AF i vSync).Pred mojim ocima FRAPS je pokazivao 30+ frejmova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Starosedelac
|
![]()
Ljudi jel moze bez org. ona co-op kampanja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
-=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-
SOFTWARE REQUIREMENTS: Microsoft(R) Windows(R) XP or Windows Vista(R) (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported) Microsoft DirectX(R) 9.0c (included) (Windows Vista users will need to install the DirectX 9.0c update included in the game disc) HARDWARE REQUIREMENTS: CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.0 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 3200+ processor or better supported RAM: 512MB RAM (1GB for Windows Vista) VIDEO CARD: 256MB NVIDIA(R) GeForce(R) 6600GT or better or ATI Radeon(TM) 1600XT or better SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card HDD SPACE: 8GB of free hard drive space HOSTING: To host Co-op or Multiplayer matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended. INTERNET: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity Sve mi je u granicama (jedva ali jeste) osim što neznam da li je integrisana zvučna kartica SoundMAX 100% Direct X 9.0c kompatibilna , niti znam kako to d proverim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Novi član
Član od: 22.9.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Hm...Da kazem i ja koju za WaW
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Novi član
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
http://www.gamesradar.com/f/call-of-...11153124453030
^ Lokacije na kojima se nalaze death cards. Kada pokupite svih 13 otključavate šifre. Jeste da većina otežava posao ali... Card #1: THUNDER Effect: Headshots now cause enemies to explode! Card #2: HARD HEADED Effect: Enemies will take less bullet damage. Card #3: SUICIDE KING Effect: You’ll get explosive pistol rounds while downed. Card #4: COLD DEAD HANDS Effect: Enemies take their weapons into the great beyond. No more dropped guns = extremely scarce ammunition. Card #5: STICKS & STONES Effect: Say goodbye to firearms – you’re armed with nothing but a knife and rocks? Card #6: VAMPIRE Effect: Your health is only recharged by killing enemies, or vampirically... Card #7: FLACK JACKET Effect: Not as in your Flak Jacket. Enemies will now take less grenade damage. Card #8: BODY ARMOR Effect: Again, not body armor for you. Enemies will die by headshot only. Card #9: UNDEAD SOLDIER Effect: Billed as “a different kind of war.” Enemies are now back from the dead. Card #10: PAINKILLER Effect: You can now shoot your downed co-op buddies to revive them. Card #11: BERSERKER Effect: Get three kills in five seconds and you be momentarily rewarded with Rage mode. You’ll be invincible, but armed with only the knife. Card #12: PAINTBALL Effect: Shots won’t draw blood, but will instead splatter paint. Oh the humanity. Card #13: VICTORY Effect: Real war mode – limited HUD, friendly-fire is on, and you’ll bleed out in half the time. You’ve earned it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Starosedelac
|
![]()
Predjoh je danas popodne.Zadnjim nivoima sam stvarno odusevljen,skroz dobro prikazana atmosfera rata
![]() ![]() btw,evo jednog zanimljivog screena,svabo kulira ![]() http://img515.imageshack.us/img515/9383/codwaw2008112916300589xd5.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Starosedelac
|
![]()
Koliko ima rundi u onom zombi nivou, ja stignem do 6 i ne mogu vise treba jos vezbe izgleda.
Nego igra je extra odradjena. Presao sam je danas posle podne i jos me drze utisci. Nije odradjena onako da je sve lepo i cisto, nego je prljava igra to docarava jedan rat. Jedina zamerka igri je sto je veoma kratka presao sa za nekih odprilike 237 minuta. Salim se za nekih 4 sata efektivne igre. Sve u svemu jos jedan dobar deo koji vredi odigrati. E sad samo da nabavim net i da pocne MP. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Call of Duty online - problem | Kevin_Garnett | Mrežne igre | 23 | 30.12.2010 22:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |