![]() |
![]() |
![]() |
#661 |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]()
Ja nešto nisam upućen da će D3 imati DLC-ove
![]() Biće dve ekspanzije i to je to. A koliko ja znam DLC =/= Ekspanzija Takođe, mislim da odsustvo modova neće oslabiti replay value same igre. 10 godina od LoD i dalje ima gomila online partija. Prodaja ingame itema i nije toliko loša ideja, jedino će oslabiti giftovanje u samoj igri. Koliko sam ja samo korisnih stvari dobio i poklonio... Jedino me brine što ćemo morati da budemo online da igramo singleplayer. Možda ne bi bilo loše da ubace neki offline single koji neće imati dodirnih tačaka sa online singleplayerom ![]() Plašim se da pomislim šta ako mi pukne net u toku okršaja sa Diablom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Član
Član od: 11.8.2010.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 32 puta na 21 poruka
|
![]() Citat:
Cim sam procitao vest da ce AH raditi za pravu kintu ja sam sa D3 zavrsio. Veoma sam se razocarao jer mi su mi D1/D2 uvek bile jedne od omiljenih igara i za njih me vezuje velika doza nostalgije. Sto se tice hack&slash pretpostavljam da cu pikati malo Torchlight 2 ako izadje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
Član
Član od: 16.12.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 76 puta na 37 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]() Citat:
Znači - beta uskoro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Član
Član od: 11.8.2010.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 32 puta na 21 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Član
Član od: 16.12.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 76 puta na 37 poruka
|
![]()
Prvo, u areni ce se boriti igraci istog levela.
Drugo, svaki item ima "level requirement" tako da verujem da bogati klinac nece moci da ga koristi u areni ako nema level koji je potreban za taj item. Trece, nije Blizzard glup, smislice ako treba nacin da svi igraci budu ravnopravni. Vec sam i procitao da itemi nece funkcionisati isto u PVE i PVP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Starosedelac
|
![]()
Pre sam mislio da je Electronic Arts najveća štala u igračkoj industriji... a sad kad vidim u šta su se Activision i Blizzard pretvorili i kako su se lepo našli... neverovatno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Huh, prvi put čujem da imaju studio u nemačkoj, nisam znao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Banned
Član od: 5.7.2011.
Zahvalnice: 211
Zahvaljeno 135 puta na 91 poruka
|
![]() Citat:
- Пре свега за DLC ми је потребна активна конекција (мада није ми то проблем). - Разумем да постоје печеви као и експанзије (рецимо као за Red Alert 2 - Yuri's Revenge). Нису сви DLC исти, напротив, али ми је заиста безвезе да себе обавезујем на једну игру и ишчекујем нови DLC и слично. Волим када играм игру да је пређем и знам да сам је прешао, а не да ми убацују неке од битнијих аспеката приче или сл у игру. Исто као када би у књигу коју прочитам убацили још пар страница. Што би рек'о мој ортак - ''ниђе везе''. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Član
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 165 puta na 87 poruka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Starosedelac
Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka
|
![]()
Па не тера те нико ништа да купиш, мислим, тај аргумент је логичка погрешка на сличан начин као и ''није динамит зао, људи су зли'', није, динамит је ствар, али у овом универзуму на овој планети су људи који су конструисани тако и тако и хипотетичка анализа не представља аргументацију кад гледамо праксу и стварност. Маркетинг је кваран и ослања се на ''не морате ви'' премису као да је то довољно за ограђивање од свих фактора. Не морамо ни Диабло да пазаримо ако нам се не свиђа оно што он као такав представља, али кад бисмо те тезе презентовали кад год се појави критика неког концепта, онда једноставно боље да не дискутујемо ни о чему.
Ствар је у томе што игра изађе 150 евра уместо 50. Погледај шта су урадили са Старџом и кампањама. ''Имамо само Теранску кампању, ал је екстра мајке ми'', шта ме брига што је екстра, добио сам трећину игре за велике паре, а радили су на њој годинама... Наравно да нико никог ништа не тера, али то не мења чињеницу да је неко ****************************************р. Citat:
Aко ништа, бар ми је лепо док ме кара Близард, имају добре игре, кад те кара ЕА, није ти ни лепо, само си каран. Е сад, дајем прогнозу да ће још Диабло 3 бити готиван и онда довиђења игре, здраво корпорацијски избљувци, тако да ће нам бити ружно ко год да нас зајаше. Близард и Активижн су светлосном брзином стигли ЕА и ускоро ће их престићи, мада ће им требати доста да нагомилају толико упропаштених франшиза, али ће то надоместити уништавањем мањег броја елитних франшиза, што му дође на исто ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Član
Član od: 21.4.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 43 puta na 24 poruka
|
![]()
Ne, dobio si prvoklasni AAA naslov sa odličnom SP kampanjom koja traje dosta duže od prosečne SP kampanje za većinu drugih igara danas, bez obzira na žanr. I, dobio si full multplejer komponentu igre koja je ionako njen glavni selling point.
Kak ste vi PC-only igrači nezahvalni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Starosedelac
Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka
|
![]()
Никако се не слажем са тим, али добро, пошто ти је такав тон, драго ми је што смо привели крају разговор
![]() Човек је медијум, зна на чему се све играм гајби. |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 | |
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 468
Zahvaljeno 496 puta na 345 poruka
|
![]() Citat:
Warcraft 3 je bio MNOOOOGO bolji i posteniji prema SP igracima. 4 Rase, svaka ima svoju (solidno dugacku) kampanju, sa lepim sinematicima. I onda ekspanzija bogata sadrzajem. Ovo ipak po meni nije fer. A sada lepo zamisli da je Blizzard izdao Starcraft 2 sa tri kampanje, od kojih je svaka priblizno dugacka kao teranska. Mislis da je nerealno ?!? Ja kazem da nije, a svako zivi bi dizao Blizz u nebesa. Jesu mi najdrazi razvojni tim od kad znam za igre, i sve sto izdaju jeste kvalitetno. Ali da su alavi na pare, jesu. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DBrave na korisnoj poruci: | ||
Asmodeus (4.8.2011) |
![]() |
#679 |
Banned
Član od: 5.7.2011.
Zahvalnice: 211
Zahvaljeno 135 puta na 91 poruka
|
![]()
Близард ће у мојим очима порасти онда када буду наставили насилно прекинут Frozen Throne, када буду навели да је Илидан, односно Артас мртав чисто због WoW фанбојза и фангрлза као и да направе Warcraft IV који ће бити RTS с RPG елементима, као и до сад.
Ал', ту нема новца. Уништили су једну од најлепших прича видео-игара да би се напунила гуза халапљивим вовашима ![]() I wanna kill Illidan! I wanna Kill LichKing! ![]() ![]() И SC 2 је претежно ништаван без кампања које укључују Protoss, односно Кериган (још једна од одличних прича). Него, долазе у експанзијама! Које ће највероватније бити DLC. И коштаће ђаво и по. ![]() Једини проблем јесте у томе што је Blizzard квалитетан по питању прича, али оно шта су нам дали су мрвице онога шта би требало да нам дају за те паре које се плате. Буквално се живи од мрвица зато што једна добра видео-игра изађе сваке пресушне, а и оне које се дуго очекују једноставно преседну људима и очекивања не буду испуњена. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]()
Samo izrachunajte sve 3 kampanje koliko traju iz SC1 u odnosu na SC2, i dobicete porazavajucu chinjenicu da ste za debele pare odrani za single player komponentu.
O buducim konstant online fazonima za D3 i da ne pricham. Ali ako volite da vas *censored* ko mlade majmune, samo izvolite. Toga ce tek biti na pretek u buducim isfronclanim "AAA" naslovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo, diablo 3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo (1 i 2) | ACHTUNG | Role-Play | 563 | 7.8.2022 14:36 |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Diablo kec na XP-u | Hmeljisha | Role-Play | 1 | 10.10.2007 22:45 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |
Diablo 3 | Aljosa | Role-Play | 35 | 22.3.2006 16:18 |