![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#6921 |
Banned
|
![]()
Svi rollajte DK i paladine i ovo ima da se pretvori u World of Deathpaladins...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6922 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6923 |
Banned
|
![]()
Samo nemoj da ih hvalis kako su dobri molim te...
Ja sam inace igrao warriora pre 3 godine jos u vanili (prvi heroj s kojim sam ikad igrao) a paladina sam krenuo pre mozda 2 godine prvi put. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6924 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Sta mislite, kolike su sanse da okupimo dovoljan broj nasih ljudi i da oformimo jedan ozbiljan raid guild?...
Ja bi bio najsrecniji ako bi ljudi dosli na moj server ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6925 |
Starosedelac
|
![]()
nisu losi, ali nisu ni dobri kao paladini...nerveira me rage, moras da udarish 2 puta (obichni udarci) da bi izveo heroic attack...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6926 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pojma ti Pavle nemas o zivotu...a pogotovu o oneme o cemu pricas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6927 | |
Banned
|
![]() Citat:
@Sale: pazi, to je izvodljiva ideja, ali previseeeeee truda i znoja ti treba da bi oformio uspesan gild. Da bi gild uspeo potrebni su ti "dedicated" igraci, a kladim se da ce se javiti 80% ljudi sa ove teme koji su vise casual ili manje i koji nisu spremni da ispune sve obaveze (mladez pretezno). Da bi stvorio dobar domaci gild, potrebno je da u njemu imas nekog s kim vec dosta dugo igras ILI koga znas i znas da te nece izjebati. Neces naci nekog ovde takvog, veruj mi. Koliko god budes imao odobravanja ovde i mozda prijava, garantujem da se ti ljudi nece ni potruditi ni pojaviti kada bude trebalo, ne verujem da ce cak i izdvojiti 20e za transfer na server koji bi se gild oformio. Ovih ideja je vec bilo, wow se igra od 2004. godine, ja sam jedno vreme tamo 2006. bio jaci rank jednog starog gilda sa Ahn'Qiraj "Banda Pijanih Balkanaca" i gild je svrstavao dosta dobre clanove sve dok vecina nije presla na Frostmane. Evo prosle godine je jedan covek zvan Stevan Mitrovic aka Silencer, glavni admin Wow-serbia foruma i nadaleko poznat igrac pokrenuo ovakvu zamisao sa idejom da stvori srpski gild u kom ce biti 25 igraca max, i u kom ce se svi uvek pojaviti u raid. On je sve njih sve zvao, cak su neki sa tadasnjeg Ravencresta hteli da se transferuju na Frostmane da bi se gild oformio. Ali na kraju nije uspelo, nije uspeo da nadje dovoljno "dedicated" igraca da bi ostvario to, iako je poznat i wow je igrao od bete Vanile kada je izasla. Kazem ti, to je mukotrpan posao, pod uslovom da hoces da oformis uspesan raiding guild, ukoliko hoces casual, to mozes naci na svakom serveru. Ja nemam nista protiv, mozda za leto ponovo krenem da igram, i stvarno bih voleo da ucestvujem u ovom projektu, ali trebace ti debela veza i debela pomoc kako bi ovo ostvario. Treba i vremena naravno, da se sve isplanira i pazljivo osmisli. Evo recimo topica bas tog Silencera, on je inace iz Smedereva i izcimao sa do KGB igraonice u Beogradu samo da bi se nasao sa par ljudi sa drugog foruma koji su hard-core igraci i kako bi se slozili u nekim stvarima. http://forum.wow-serbia.com/content/...serbian-guild/ Cak sam i ja planirao da udjem u taj gild, ali po konkurenciji, mozda bih uspeo da udjem u Beta tim gilda (videcete pri dnu post mog alta). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6928 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
EDIT:
Poslednja ispravka: strajo (13.3.2009 u 14:20) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6929 |
Veteran
|
![]()
Evo , moj pally upravo migrirao na magtheridon , dosta sam se patio na terenasu
![]() Poslednja ispravka: Irondacha (13.3.2009 u 19:35) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6930 |
Banned
|
![]()
Ako si Ally =>FIAL!
Ako si horde =>FIAL again! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6931 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6932 |
Banned
|
![]()
Mora bar pola drugog servera da se prebaci na Maggy da bi se ikako izjednacilo horda:alijansa. Ti si iskoristio free migration bzvz imo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6933 |
Starosedelac
|
![]()
konachno uzeh danas budjavi t7 head lol. Vazda dropuje a uvek se nadje neki huntard pa ga pokupi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6934 |
Veteran
|
![]()
Koji?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6935 |
Starosedelac
|
![]()
Prince Kael'thas Sunstrider's Gold Coin
Binds when picked upUse: Throw this coin back into the Dalaran fountain. "That young apprentice Jaina is quite attractive for a human. I hope she recognizes my elegance and power." Lady Jaina Proudmoore's Gold Coin Binds when picked up Use: Throw this coin back into the Dalaran fountain. "Arthas, my love, please come back to me." Kel'Thuzad's Gold Coin Binds when picked upUse: Throw this coin back into the Dalaran fountain. "Sometimes... I wish someone would come along and just give me a big, long hug." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6936 |
Veteran
|
![]()
A otkad su Kael I Jaina u semi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6937 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6938 |
Veteran
|
![]()
A?
ggg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6939 |
Član
|
![]()
Pogledaj na YouTube "Azerothian Super Villains", epizodu 6, mada ti preporucujem da ides redom, upisaces se od smeha, bukvalno
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku drashkos na korisnoj poruci: | ||
Miki-Car (15.3.2009), virtuoz pavle (15.3.2009) |
![]() |
#6940 |
Veteran
|
![]()
E ljudi koji je ono boss sto lici na glavnog bossa iz doom-a
![]() BTW, Villainsi su EPIC |